A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Chilikém,
meg vagyunk köszönjük:) Mi is holnap megyünk Apánkhoz, csak mi reggel, már 6 hete nem látott( mi nem voltunk 5-én), izgi lesz... Azóta olyan mintha lenyeltem volna egy dinnyét, bár te láttad a képet.

mi volt a Down vizsgálaton? Nem látták, hogy fiúk vagy lányok??

Kép
rencsi79

Renna, szuperek a nyaralásos képek!!!

Micikém, te nem raksz fel nászút+eszküvőit?

Kép
rencsi79

Chili, köszi a választ! Én az angliai dolgot a Down szűrésre értettem, azt küldik ki az ottani laborba. Azt tudom, hogy a toxoplazma ennél jóval egyszerűbb szűrés, mégis aggódom, mert a 16.hetet kezdem, és nem volt még toxoplazma szűrésem. Köszi szépen az Istenhegyis tippet, ha ilyen gyorsak, felhívom őket holnap, h ne parázzak. Amúgy meddig vannak nyitva nem tudjátok?
Téged Apánk elküldött? mikor?
Még mindig "tünetmentes " vagy? Nekem az első perctől kezdve semmi bajom, egy két apróságtól eltekintve.

Rencsi, Moncsi - nektek mikor volt toxoplazma szűrés?
puppy

Puppy,
terhesség alatt nem csináltak, én a lombik előtt csináltattam, mert akartam tudni, hogy mi a helyzet, mert 2 kutyusunk van, (ráadásul a nőgyógyim, aki a Dévaihoz küldött, ő azt mondta, hogy kell a lombik előtt) Én már átesetem a fertőzésen és van védettségem. Nálatok is vannak állatok?

Kép
rencsi79

Rencsi - igen van egy szépséges kutyánk, meg volt macsekunk is, + gyerekkorban több is, mégsem vagyok védett egy régebbi vizsgálat szerint.
puppy

Moncsikám,

mennek a drukkok ezerrel!!!! :D :D :D
szimbáné

Nekem is a lombik előtt (az első előtt még januárban) volt toxoplazma szűrés, mivel negatív lett, ismételnem kell a terhességem alatt, de erre még nem került sor.

Szerintem Chilike is a Down-ra gondolt, hogy azt nem küldik ki az Istenhegyiből...

Csajok, nekem újra és újra nyomásérzékeny a pocakom a jobb petefészkem környékén. A 7. héten már voltam emiatt Apánknál, akkor azt mondta, hogy jobbra tolódnak a cuccaim azért van ez, de most már nagyon idegesít... A másik: így estefelé kifejezetten nyilallgat alulról, mintha a méhszájamnál érezném. Ilyet tapasztalt valaki közületek?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszönöm, nagyon kell a drukk, mert ezt a babát nem adom!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi - megy a drukk, ne aggódj, ez a babácska nem újabb nehézségként érkezik a családotokba, biztos hogy nincs semmi baja, vedd úgy hogy ez kötelező rutin!
Igen, az Istenhegyiből nem küldik oda, Zuglóból a Magzatiti Kp-ból küldik ki.
Nekem is szúrkálgat olykor-olykor, nem túl gyakran, de előfordult. Tágul a méh, igazodnak a belek, szélszorulás is lehet, mert az emésztésed is megváltozik. Nekem a szeméremcsont felett is szurkált néha. Azért ha úgy gondolod, hívd fel a dokit, hogy megnyugtasson. Meg esetleg vegyél be 2-3 szem magne B6ot, mikor görcsösnek érzed. azzal ártani nem tudsz, ezt Dévai mondta. (egész pontosan azt, h ne lepődjek meg, ha frontoknál görcsölés jelentkezik, és akkor kapjak be néhányat belőle. és hát mostanság elég sok időjárásvált. volt!)
puppy

Köszi Puppy, akkor esténként dupla adag magnéziumot fogok enni.
Nekem már nem nagyon van olyan hely ahol ne szurkált, nyomott volna... ( most úgy csináltam, mint a nyugdíjasok, mikor rálicitálnak egymás panaszára:)) De tényleg, szeméremcsont fölött, mögött,elől-alul, hátul-alul, a pocakom két oldalán és közepén is...ja, a farokcsontom kihagytam...
Mi lesz, ha tényleg nagy lesz már a baba? Marékszámra ehetem a MB6-ot?
Tegnap este csak tüsszentettem egyet, erre akkorát nyilallt belém, hogy levegőt nem kaptam. :shock:

Úgy tűnik, nekem nem volt hányás, én ezt a lapot húztam. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Én is vagyok!!!!

Rencsi: Szupi, hogy jól vagytok! Meg mondom öszintén, irigyellek :oops: , de tudom, nem sokára én is leszek ilyen állapotban! Sajna a felújítás elvitte az összes lóvénkat, így most először gyűjtögetünk.

Moncsi: Ne izgulj, tuti minden rendben lesz! Jól teszed, ne is add ezt babát semmi "pénzért" :D ! Ő már csak a tiéd/ tiéktek!

Melánia: Ilyen izgulásos, idegességes volt nekem is a stimu. Ez nekem sajna abban nyílvánul meg, hogy gyomorgörcseim vannak és 10 percenként wc-re kell rohangálnom. Gondolom ezt nem kell ecsetelnem! Ezért, mi nem is tudtunk csak mindig negyed 8ra menni, akkor talán kibírtam, amíg jött Apánk. Nagyon gáz volt! Nemrég vettem egy Sedatif PC nevű homeopátiás "gyógyszert". Igaz, stimu azóta nem volt, de a többi nagyon stresszes helyzetben segített. Ha gondolod, próbáld ki.

Puppy: Most lehet, hogy én nem olvastam jól, vagy lemaradtam valamiről, akkor te most kismami vagy?

Toxoplazma vizsg. nekem is volt az 1. lombik előtt. Azt többször nem kell akkor nézni?
Én tegnap hagytam abba a fogigátlót, kb. 4-5 nap múlva jön meg, akkor kell hívnom Apánkat. De kezdeni most nem fogunk! Igazából, szerintem, ha nem szedtem volna a bogyókat talán nem is kellene felmenni hozzá, de így tuti. Szerintem hétfő lesz a nap, pont akkor lesz az évnyitó is.

Puszi mindenkinek

Zsu
uzsuzs

Moncsigám,

ez normális, nekem minden nap szúr nyilal feszít, a tüszögésnél már csak a nozifújás rosszabb, akkor késsel szúrnak, ja és a 16-18 héttől jöhet majd szeméremcsontnál lévő szörnyű feszítés, hogy mindjárt szétszakadsz....... Drága, a kis babucid szépen növekszik és csinálja a helyet a pocakban, kicsit átrendezi a belső dolgokat. tudod én hogy bepánikoltam, amikor azt éreztem kb egy hónapja, hogy mindjárt szétrepedek, azt hittem már szülök is és ez állítólag normális.....amíg ilyen tüneteid vannak, addig legnagyobb rendben van a bébike és csak ez a lényeg! :D :D :D
Annyira édi az új kép, amit feltettél!!! Lehet, hogy holnap miután megnyugodtál, hogy minden rendben, azt is megmondják, hogy kukis vagy puncis a kicsike!!!! :wink: Küldj smst, ahogy végeztél lszi!!!!

Kép
rencsi79

Zsu,

de legalább, biztos gyönyörűséges lett a lakásotok!!!! :D Meddig kell gyűjtenetek, tudtok kezdeni még az ősszel valamikor?
Szerintem nekem azért nem kellett ismételni a toxot, mert én védett vagyok, legalábbis ez lenne a logikus....

Kép
rencsi79

Rencsi,
képzeld még egy esküvői fotonk sincs, mert 2 hétig nászutaztunk.
nászút van, azt majd teszek fel.

Moncsi,
egyre helyesebb a keresztlányod, nagyon jó ez az új foto :))
kár ,hogy pénteken nem látlak! Illetve gondolom délután 4-ig csak végzünk :shock:
miciona

Moncsi,ne izgulj minden rendben!!!Amit érzel az normális!!Nekem is kb a 16.hétig folyamatosan nyilalt a hüvelymben,de úgy,h volt h lekellett ülnöm..Nagyon paráztam,de a dokik mondták,h ez a jó.Csinálja a helyet a baba,meg hát nyomhat is itt-ott valami ideget.
Úgyhogy ne aggódj,ez csak jó jel! :D
Később rosszabb lesz,amikor már nagyobb a baba,de kit érdekel?? :D
Mindenkinek minden jót!

Kép
cs.andi

Uzsuzs - igen, 16.hét
jól mondja Rencsi, a toxoplazma vizsgálatot akkor kell csak ismételni, ha nem vagy védett, vagyis negatív a lelet.

Hátha mást is érdekel: felhívtam az Istenhegyit, 4 e Ft a vérv. és egy hét az eredmény. fél9től fél4 ig bármikor lehet menni.

Moncsi - jól mondják a többiek, ez tök normális szúrka-piszka, igaz h kellemetlen. Ha kialakulnak a dolgok ott benn :-) , akkor biztos abbamarad. Én sem voltam hányós egyszer sem, viszont puffadtam mint egy nagyon jóllakott óvodás.
puppy

Rencsi: Bízom benne, hogy október végén vagy november végén tudunk kezdeni.
Ha jól emlékszem, nekem jó lett akkor a toxoplazma, de jó akkor nem kell legalább ezt megint megcsináltatni.

Puppy: Szuper, hogy te is kismami vagy!!!!!!!!!!!! Tudjátok már mi lesz?

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Én is vagyok, csak elromlott a gépem, most kaptam valami ősrégit, kicsit nehezen boldogulok vele.

Szimbáék, Kata,
Nagyon sajnálom!
Szimbáék, nektek hogyan tovább?

A most kezdőknek nagy drukk! Érzem, hogy megint lesz egy jó őszi széria :)

Kismamáknak sok pocaksimi!

Mi jól vagyunk, rosszullétek múlóban, már egész aktív vagyok, már jó nehéz kiránduláson is voltunk, majd kiköptem a tüdőmet, de jól esett.
Nyilalások nekem folyamatosan vannak, főleg az egyik oldalon, és főleg mozgásnál, pl. ülésből felállás, meg persze tüsszentés.
Már jó régen nem láttuk a babánkat, de remélem jól van, jövő hétfőn megyünk Apánkhoz, rákövetkező héten kombinált szűrésre.

Moncsi, drukk a kombinálthoz!

Chili,
Nálatok lehetett látni a nemüke?

És bocsánat, de nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá Vass doki témához: sokan elítélik Vass dokit olyan 'tények' miatt, amikről viszont nem írta meg senki, hogy mitől tények és nem pletykák, mi az a biztos forrás, ahonnan hallotta. Én nagyon tartózkodnék attól, hogy ilyen kevés információ birtokában elítéljek valakit, hiszen semmit nem tudok az ügy hátterétől, és valahogy nem elégszem meg azzal, hogy 'állítólag' így és így történt.
Azt gondolom, hogy Vass doki nagyon sok embert segített hozzá a babához, és még ha esetleg valami helytelen dolgot is csinált most, ezt nem szabad sosem elfelejteni. Örüljünk neki, hogy eddig a Dévaiban volt! Én a magam részéről sok szerencsét kívánok neki a továbbiakban, és persze sajnálom, hogy elmegy.
vjulcsi

Sziasztok! Minden OK! Később majd bővebben is írok, csak Petikém éjjeles után most próbál aludni és nem akarok nagyon csattogni a billentyűzettel.

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám,

Irják kérlek minél hamarabb, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi volt!
Mocorgott nagyon? Láttátok hogy kisfiú vagy kislány? Kaptatok dvd-t?

Irj le mindent kérlek :)

Puszi!

( nekem meg ma jött meg a vérvétel eredményem, minden ilyen kórokozón már átestem korábban...huh... akkor újra megsimogatom a cicámat :))
vjulcsi

Sziasztok,
mi is megjöttünk, nem volt uh, pedig 6 hete voltam utoljára :cry: :cry: :cry: A szivecske dobogott, így elvileg minden rendben Domcsival. 3,5 hét múlva kell mennem újból....kicsit el vagyok kenődve, de biztos a hormonok....

Moncsikám, köszi az smst. Valami jó hír is ezen a napon!!!

majd még jövök!

Kép
rencsi79

Moncsi - jól van, látod minden rendben volt, örülök! írj majd a részletekről.
nekem a 12.hetin azt mondta a doki, h 75% fiúcska.

Rencsi! miért nem volt uh??? én is biztos elkenődtem volna! havi egy beleférne...

voltam az Istenhegyin toxoplazma szűrésen , hát nekem elég nagy csalódás volt az intézet. A recepció nem volt kedves, a telefonban azt mondták h egy hét - ezért is mentem oda (nekem barom messze), ott meg benyögték h hát fogalmuk sincs ki vette fel a telefont, mert az bizony mindig két hét. Aztán mikor kértem, h e-mailben küldjék el az eredményt - azt nem lehet, és nagy harcok árán talán elsőbbségi levéllel megkapom, bár nem bízom benne, h rányalják az express matricát... én ezt nagyon rugalmatlannak tartom, a 2009ben...
puppy

Sziasztok Csajok,

Rencsikém, ebben az időszakban nekem is nagon ritkán csinált, és én is el voltam kenődve. De hidd el, pont ezért nyugodj meg, mert minden rendben van, különben egyfolytában nézegetne Apánk. Sokan voltak nála?

Moncsi, nekem is egyfolytában nyilalgatott, ez természetes. Én mostmáe egyfolytában fulladok, annyira fent van a méhen, hogy légszomjam van tőle. Éjszaka pedig sehogy nem jó, így aludni se alszom. De nem bánom, mert még ezt is élvezem. :wink:
És találkozunk pénteken, hogy ismerlek meg?

Toxoplazma, akinek negatív az a lehető legtöbbet ismételje a terhesség alatt, nagyon fontos. Nekem a terhesség előtt egy évvel volt friss fertőzésem és 8 hónap volt, mire a teljes védettség kialakult, addig nem is próbálkozhattunk, mert nagyon veszélyes a babára. Akkor a legjobb, ha már túl esett az ember rajta.

Julcsi, örülök, hogy már jobban vagy. Te is már lassan töltöd a 11. hetet, nagyon megy az idő.

Akit kihagytam, ne haragudjon, de sokat kellett visszaolvasnom és lehet elfelejtettem valamit. :oops:

Puszi

Kép
gmelcsi1

Melcsikém
emlékszem, hogy írtad anno, hogy ilyenkor nincs minden alkalommal uh, de már 6 hete volt az utolsó, azt számoltam, hogy pont 2 hónap lesz a következő uhnál, hogy megnézi, az nekem soknak tűnik.....
2 pár volt előttünk meg is lepődtünk, bár így is 1 órát vártunk.
Én a múltkor kérdeztem tőled ezt a fulladás dolgot, de most megválaszoltad :D Te is felébredsz ha Marci felébred éjjel, nálunk kezd beállni, hogy mikor van fent :éjjel 10-12 között és hajnal 5-6 között, csak hogy szokjam majd a szoptatáskor :wink: :D
Kell még fogyokúráznod?

Kép
rencsi79

Melcsikém,
ja azt elfelejtettem,hogy neked már mondott Apánk bármit a szülésről?

Kép
rencsi79

sehol senki....? :cry: :cry:
vasárnapig nem leszek, majd vasárnap este benézek.
puszi mindenkinek!

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Moncsi!

Nekem is fájt a hasam szinte első perctől, most, hogy nagyobb a pocakom, most is ugyanúgy fáj,sőt, néha rendesen kínlódok, a feje meg a kezei pont egy olyan ideget birizgálnak, amitől azt érzem, alul kinyúl lassan Vince. :)
De már a 30. hetet is betöltöttem, úgyhogy ne aggódj, neked is menni fog!
Mindenkinek jó egészséget kívánok!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!
Köszi lányok a nyugi-üziket, mostantól akkor nem fogok annyit ijedezni a szurkák, feszítések miatt.

Rencsi szívem, elhiszem, hogy nagyon rossz, hogy nem láttad Domibabát. Ha ilyenkor kicsit erősködnél, se kukkantaná meg Apánk? Jól értem, hogy szívhangot azért hallgatott?

Melcsike!Iwiw? Küldök nevet és jelölj meg, ott jól megnézhetjük egymást. :lol:

Hú, a toxoplazmától én is parázok! (mitől nem? :oops: ) Bár nekem se kutyám, se macskám, csak anyósnak van egy papagája. Kérdeztem a múltkor Apánkat, azt mondta, toxopl.-t épp nem lehet tőle kapni, de vagy 4 másik fertőzést simán. Annyit teszek, hogy ha egy mód van rá nem tartózkodom egy légtérben vele. (a madárral, nem anyóssal... :lol: )
Azt olvastam még, hogy nyers husitól, tojástól is lehet kapni. Nyersen ezeket nem eszem, húshoz nem nyúlok, többet nem tehetek az ügy érdekében.

Cs.andi, hogy vagytok? Mesélj Petikéről! Lehet, hogy csatlakozunk mi is a Petikésekhez... :wink: Nem árt tudnom, miféle pasik amikor még csöppek...

Ervick, köszi, hogy te is írtál! Gratulálok a pocakon kívüli és belüli gyerkőcökhöz egyaránt!

Puppy, nekem nem volt kellemetlen élményem ma az Istehegyin, sajnálom, hogy Te csalódtál!

No, a vizsgálat:

Szenzációs volt az UH, csodálatos élmény. Nagyon alaposan megvizsgálta a doki a babócánkat. Szépen fejlődik (67,5mm) mindene van, aminek kell lennie. Nagyon aranyosan forgolódott, kapálózott. Néha fél percre bealudt, aztán újra mocorgott.
A tarkóredő 1,9mm az orvos szerint tökéletes, orrcsontocskát is talált, így az UH alapján nem látta kockázatát a Down-nak.
Azt mondta, hogy ha most találgatnia kellene,akkor azt mondaná, hogy ő lát egy kukit. :lol: :lol: Pénteken ezt még remélem, Apánk is igazolja. (ha nem az sem baj :lol: )
A vérvétel eredménye nem lett épp tökéletes. A PAPP-érték elég kevés volt, de a dokinéni szerint, aki ezt elemezte a másik értékkel együtt kell nézni, és így nincs baj. A Down kockázat így 1:798, ami ugye jóval a kritikus érték alatt van (1:150), de ők "szeretik" ha az 1:1000 alá megy, így javasolták még a 16. hétre a sima AFP-n túl a négyes tesztet, hogy biztos legyen a biztos. DE! Az eredmény így is NEGATÍV! (az Edwards-, meg a Patau-szindróma eredménye kifogástalan) Úgy döntöttem, nem foglalkozom ezzel a félig megnyugtató eredménnyel, negatív ez így is és kész! Azért a négyes tesztet majd megcsináltatom...
Rakok képet, remélem, nem találjátok tapintatlan dolognak... Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi!
Nagyon édi a bébi!Imádom ezeket a képeket..Ne idegesítsd magad,az bőven negatív eredmény!Chilikének írtam anno,hogy mi ezzel a "poz-neg", "angol-magyar"norma szerint számolt eredménnyel,milyen kálváriát jártunk meg a Sejtbank miatt.De a végeremény a lényeg,kutya baja szerencsére a Petinek,sőt.. :D Imádom ezt,hogy ennyi a határ,de azért szeretjük,ha ennyi és ennyi az érték!! :x Csak idegesítik vele az embert!De ha megcsináltatod az integráltat,sem lesz semmi baj,az is negatív lesz tutti!
Tipikus Peti a mi fiúnk,mosolygós,huncut,és igenis tudja,hogy mit akar..(legalább is én ilyen Petiket ismerek :D )
Nagyon jó fiú egyébként éjjel alszik(bár ő már az elejétől ilyen),ma is 8-tól negyed 8-ig aludt.(bár nem ez a norma,ált.6 körül felkel,és fél 9-ig visszaalszik,de ma így sikerült.Nappal már kevésbé szeret szunyókálni-és soha nem sikerül a 45 percet túllépni-az egy külön harc vele.Bár mit akarok tőle,ha éjjel ennyit alszik???!! :D Mintha nappal sajnálná az időt alvásra,annyira érdekli minden.
Bár ha belegondolok,ő a pocakomban is ilyen volt,én mindig tudtam tőle aludni,-kivéve az utolsó 2 nap,de azt nem csodálom szerintem helye sem volt semmi már!-nem mocorgott,utánamfordult,ha pozicíót váltottam,és kb. fél óra múlva kezdett mocorogni,miután én felkeltem.Ilyen babát kívánok nektek is! :D
Neked az urad Peti ha jól emlékszem,ugye?
Remélem hamarosan kiderül mi van a lába között a picinek,egyébként van vmi megérzésed?
Mindenkinek minden jót,vigyázzatok magatokra!!
Puszi

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Moncsigám, szuper, hogy feltetted a képet!

Gratulálok a negatív eredményhez :)

Ezek szerint, ha tényleg fiúcska, ő is Peti lesz mint a papája? Az én férjem is Peti, de mi Tomit tervezünk, ha fiú lesz a trónörökös.

Már nagyon várom én is ezt a 'babamozit'...

Puszi!
vjulcsi

Sziasztok,

Moncsi, gyönyörű a babátok, és hidd el ez az eredmény tökéletes, én is megcsináltattam az integrált tesztet, és úgy teljesen megnyugodtam.

Rencsikém, a két hónap az igen sok, nálunk is ezt akarta, de én elkezdtem hat hét utén toporzékolni, hogy én akarom és nagy duzzogva megcsinálta. Kicsit legyél erőszakos. Én éjszaka már nagyon sokat fent vagyok, de Marcika alszik, ha fordulok, akkor ő is elhelyezkedik és alszik tovább. Remélem kint is ilyen lesz. Nagyon ügyes. :wink:
Fogyóznom egyfolytában kell, Apánk nem enged, de mostmár lehet meg is fulladnék, ha bezabálnék. :D
Te hány kg tartasz?

Kép
gmelcsi1

Szia Melcsi,
Nem jöttök véletlenül jövő hétfőn Apánkhoz? :) Randizhatnánk :)
Marci nagyon ügyes baba, biztos ilyen lesz, ha már megszületett! Remélhetőleg végigalussza majd az éjszakát :)

Rencsi szerintem most nincs itthon, írta, hogy elmennek pár napra.

Bodzikám,
Nem is írtam a múltkor (ne haragudj), hogy köszönjük a homeo bogyós bejegyzéseidet! Az egyiken nagyon jót nevettem, aminek az a tünete, hogy éjjel (hajnalban) az ember felébred, és az összes rossz eszébe jut, és azon rágódik. Nálam ez pár napja teljesen így van, 2-3 óra felé jön rám a negatív 1-2 óra, és a végén már nagyon mérges vagyok magamra. Ilyenkor a gyerekkori összes bántó megjegyzéstől kezdve mindenféle eszembe jut, pl. hogy hogyan fog elférni a gyerekszobában az összes dolog... pedig hol van az még :)
Mindenesetre nem tudtam, hogy ez ennyire tipikus tünet, így tényleg jót nevettem rajta, most már legalább nem idegesít annyira :)
vjulcsi

Köszi kismamik a megerősítést! Mi is úgy gondoljuk, hogy ha baj volna,akkor azt az UH-n is látni kellett volna.

A baba nemével kapcsolatban:írtam,hogy mi mindig lányt terveztünk, de én éreztem már az elején,hogy most mégis fiúcska lesz.
Az Apukája Peti, és ha Ő szeretné, akkor a csöpp is Peti lesz. Ezzel csak az a gondom, hogy egyszer egy numerológus csaj azt mondta, hogy nem szabad a gyereknek az apja nevét adni, mert ezzel a sorsát, a karmáját is megkapja... Tudom, ne figyeljek minden zagyvaságra oda. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám,

ha ez megnyugtat, akkor az én páromnak és apósomnak ugyanaz a neve, és (szerencsére) nem érzem, hogy a párom életútja az apukájáét követné. Ugyanolyan önálló, a saját életében maga döntést hozó ember, mint amilyen lenne egy különböző keresztnévvel.

Na jó, pár rossz tulajdonságot örökölt a papájától, de ez szerintem nem a keresztnevén múlt :D

Te is Hajdú Krisztinánál voltál? Én hozzá jelentkeztem be, nagyon jókat hallottam róla...
vjulcsi

Julcsi, mi nem megyünk sajnos hétfőn, holnap megyünk. Sajnos most nem találkozunk, de hátha a következő időpont egy napra esik. Ezek a rossz gondolatok nálam is voltak.
Mi is az apukája nevét adjuk, én is hallottam erről, de mi nem foglalkozunk ezzel. :wink:

Hajdú Krisztina nagyon jó, de a Bátorfi dr. is remek, mindenki dicséri őket.

Kép
gmelcsi1

Drága Moncsiga!

Köszönjük a képet! Elgyönyörködtünk benne, én a helyedben bekereteztetném!
Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánunk Nektek!

Jucus, Sajo
sajo

Moncsi: Örülök, hogy jól vagytok és a vizsgálat is jó lett!

Én ma szembesültem a dologgal, hogy holnap valószínű nekünk is kell mennünk Apánkhoz, mivel ma már volt 1-2 csepp vér. Elfogyott a fogigátló, így meg kell beszélni, hogyan tovább. Kezdeni most nem fogunk, az tuti. Akkor viszont lehet, hogy nem is sürgős menni. Hacsak nem a köv. adag fogigátló miatt. Reggel majd felhívom, hogy akkor mi legyen.

Zsu
uzsuzs

szisztok csajszik

Moncsika
sztem ez hülyeség, hogy ugyanazt a karmát kapja, van egy csomó példa az életben, hogy ugyanazzal a névvel, teljesen különböző életet élnek emberek. Sztem ne foglalkozz ezzel.
Megirhatnád, akár privibe is, hogy mi az, hogy részletesen megvizsgált mindent az orvos, a csontokon kivűl mit nézett még?
Akkor majd 1-2 év múlva gyúrhattok újra a kislányra is, mi? :lol: Holnap irj, mi volt a dokinál.. :wink:

Rencsikémnek most nem irok, mert látom lelépett pár napra :wink:

julcsi
Hogy szalad az idő, jöv héten már 12 hét hetes leszel! JUHÉJ :lol:
Jobban vagy már?

Gmelcsi
Én is diétán vagyok, igaz még "csak" 5 kilót hiztam, de drága apánknak ez is sok, úgyhogy próbálok szót fogadni neki, többé-kevésbé sikerül is, hús, zöldség, kevés gyümölcs, amit ehetek.
Te mit ehetsz és mióta kell diétáznod?
De jó, neked már "mindjárt" jön a baba :lol:
chilike1

Ok! Meggyőztetek! Nem foglalkozom a ezzel a név-karma dologgal tovább.

Köszi Sajo, nagyon kedvesek vagytok!

Uzsuzs,köszi Neked is! Lehet, holnap Te is beszállsz a találkozóba?

Chilike, Drága! Igazán mutathatnál egy képet Te is az ikrekről!

Bátorfi dokinál voltam. Nagyon kedves és alapos volt. Maximálisan elégedettek voltunk vele.
Megnézte, megmérte a karocskáit, a lábait, a gerincét. Az arcocskáján megkereste az orrcsontot, és lehetett látni a felső- és alsó állkapocs csontokat is. Megnéztük a gyomrát és a húgyhólyagját is, amikben már folyadék is volt, ez állítólag fontos.../talán már használja is ezeket?/
Hallgattunk (végre) szívhangot is!
Utána fejtetőtől nézve lefelé haladva keresztmetszetben "felszeletelte" a babát és megmérte a koponya, ill. a pocak méreteket. Nagyon érdekes volt, a kis koponyájában már szépen lehetett látni a két agyféltekét. Olyan volt, mintha egy pillangó szállt volna a bucijára. :lol:
Utána kérdezte, hogy tippeljen-e a nemére. És mutatott egy kis "bütyköt", ami szerinte nem más, mint egy kuki.
Közben néha beszundított (nem a doki, hanem a baba), akkor megmérte a teljes hosszt és a tarkóredőt. Összesen 10 percig tartott az UH. Az egészet fölvették közben DVD-re és megkaptuk a végén azt is.

A legszebb az egészben a Petim reakciója volt. Annyit tudott csak ismételgetni utána, hogy " ez csodálatos..." és olyan boldog volt, amilyennek mindig is szeretném Őt látni.
A vizsgálat közben még én is elhittem, hogy ez a az egész igaz, és az a baba, aki a képernyőn ficánkol, itt lapul bennem, Ő a MI babánk. Viszont, mióta itthon nézem a felvételt újra olyan hihetetlenné vált, hogy az ott az én babám, hogy még meghatódnom sem sikerül rajta. Úgy látszik, az anyaság-tudatom még alakulóban, fejlődőben van... :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga, nálunk még most is ez van, alig merjük elhinni, hogy babánk lesz, ráadásul nem is olyan soká. Szerintem aki ennyit vár ás küzd, nem meri teljesen beleélni magát, márcsak akkor, mikor a kezében tartja.

Chilike, nekem ugyanezeket kell ennem, hidd el én is néha csalok, nem mindig tudom betartani, de nem is baj, szerintem az a lényeg, hogy hirtelen ne hízz sokat. Eleinte ügyesen híztam. aztán egyszer 3 hét alatt, lett egy nagy ugrás, és akkor Apánk bedurvult.

Kép
gmelcsi1

Moncsi: Holnap reggel 8kor még pótvizsgáztatok, aztán ha végeztem felhívom Apánkat. Utána írok majd mikor kell mennem.

Zsu
uzsuzs

uzsuzs
Milyen szakos tanár vagy? Ha nem vagyok indiszkrét :lol:

gmelcsi
Igen én is arra törekszem, hogy egyenletesen hizzak, csak az első időben amig itthon kellett lennem üdülő életmódban addig nagyon sokat pihentem, nem csináltam semmit, csak kicsit mosogattam, ettem, tv-ztem, szóval indokolt volt, hogy elkezdek hizni, most az elmúlt 3 hétben 1,5 kilót hiztam (bár apánk mérlege csal :lol: , mert 2 mutatott).Szóval ez még inkább olyan megelőző óvatosság.
Mennyi volt amit 3 hét alatt hiztál és sok volt, és hányadik éten volt ez?

moncsika
rakok majd fel képet, de nem mindig sikerül élesre, most előszőr van jó képem az egyik babáról, de külön vannak, 2 petéjüek, szóval duplán kell fényképezni őket.
Tényleg jó élmény lehetett az uh, nekem is nagyon jó volt az utolsó apánknál , ficánkoltak a babák :lol: , én is csak akkor tudom beleélni magam amikor látom őket. :wink:
chilike1

Sziasztok!

Melánia nagyon drukkolok neked a sok szép petesejthez!Remélem minden rendben megy majd! :lol: Remélem összefutunk míg itt vagytok!

Kismamáknak gratulálok a babákhoz!
ritu75

Melikém! Ritu hsz.-át látom, ezek szerint itt vagytok?
Én is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

Mindenkinek cupákok, bocsánat, de nem tudok visszaolvasni most.
Balatonszemesen voltunk, szuper volt.

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Apánknál nem volt túl nagy tumultus :)
2 kismami volt előttünk igaz, 1-1 órát voltak bent :(
Jó kedvű volt, beszélgetős. Mondta, hogy 2 hónapot kellett volna pihiznie. Kérdeztem, hogy nem lesz nagy káosz pár hétig , míg Vass doki elmegy, azt mondta, hogy nem. Hozzá tette, hogy szerinte nem jól döntött, de hát az Ő dolga.
Ja!
Mondta, hogy fussak sokat, meg fogyjak, mert most volt vki, aki így lett spontán terhes.
miciona

Meli,
Te voltál?? Mekkorák a petécskéid? Minden rendben?

Melcsi,
remélem, hogy délután se lesz várakozás!! Jó randizást Marcival :)))

Ritu,
Te is ma voltál?

Szia Bodza!! Eszti is volt a Balcsiba???
miciona

Sziasztok.

Ritu:akkor holnap majd hívlak!!!
bodzi:igen itt vagyunk.Ma ideköltöztünk a rokonokhoz.Hétfőn punkció.Sejtikék apánk szerint szépek.Remélem minden rendbe lesz! Darabszámot nem írnék mert már babonás vagyok.Holnap megyünk a Nyírőbe.Közben talizunk Rituval. :lol: Utánna pihenésre,fekvésre vagyok fogva,apánk javaslatára.Bár az állatkert meglátogatására még holnap kaptunk engedélyt vagy egy mozira.
miciona:persze,én is voltam ma.Sőt Katával is taliztam!!!Tanuskodott is nekünk. :lol: Katám:hétfőn talizunk!!! Mindent rendbe talált a doki?????

Kép
Kép
melánia

bodzi:milyen volt a Balcsi??? Mesélj!!!Kicsi lány élvezte a pancsit???
miciona:mikor keztek,mit mondott a doki???
Katám:írj privit,hogy mi volt ma!!!

Kép
Kép
melánia

Melike,
nagy drukk hétfőre!!!
Sajnálom, hogy nem találkoztam Veletek!!
Naná, hogy az állatkert belefér, legalább kikapcsolódsz! Jól fáraszd ki magad, mert hétfőtől pihi!!!

Kata,
külön sajnálom, hogy nem taliztunk, remélem olyan jó kedvű volt reggel is Apánk, mint délben és jó kedvet csinált Neked is!!

Nekünk most újra kell csináltatni pár vizsgálatot (sajna az AIDS is lejárt-pedig utálok oda menn:( )
Nagy rohanás lesz az idővel, mert szept. közepe felé jön meg.
miciona

Sziasztok!
Délután is elég szellősen voltunk.:)) És Apánk jókedve is töretlen volt. Jópofa volt, huncut, amilyennek nagyon szeretem!

Melcsire és rám is sok időt szánt. Most még ráérősre vette a figurát.

Ő is rendben talált mindent (a tarkóredőt ugyan nem mérte újra), de kicsit lent tapad a placentám, ezért vigyáznom kell,amíg jól meg nem nő a méhem, és feljebb nem kúszik a méhszájam közeléből.

Apánk egy csöppnyi kukit sem látott.:) Szerinte inkább lánykánk lesz.Persze azonnal benyújtotta rá nálunk is az igényét, ha esetleg nekünk fiú kellett volna. Úgyhogy ott tartunk, mint egy hete...vagy fiú lesz, vagy lány. :lol: :lol: Mindegy is, csak legyen!

Párszor most is elsuttogta az orra alatt a magzatvízvizsgálat szót, de hozzátette azt is , hogy "persze nem akarja". Látszik rajta, hogy nagyon szeretne biztosra menni.

Zsu? Mesélj, mire jutottatok!

Melike!!!
Nagyon szorítok a petikéidnek, hogy teljes létszámban, szép éretten meglegyenek hétfőn is!

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: