Halihó!
Megjöttünk, Bercó már alszik is. Nagyon édes volt. Tulajdonképpen, alig érkeztünk meg, már mondta is Erika, hogy akkor menjek el. Mondtam Bercónak, hogy elmegyek a kocsiért, és azzal megyünk majd haza, jövök hamarosan. Adtam egy puszit, elköszöntünk és mentem.
Elmentem a kocsiért, visszakocsikáztam, aztán meg leskelődtem és vártam az öltözőben.

Már majdnem 11 óra volt, amikor szólt Erika, hogy most mehetek, mert már hiányol nagyon. De nem sírt. Mondjuk egyből le akart támadni cicizni.

De még vártunk egy kicsit, aztán előkészültünk az ebédhez. Leült a többi kis manó közé és evett. Holnap én már nem mehetek be hozzá az ebédeléshez. Szerintem egyelőre rendben van minden. De majd ugye később esik le neki, hogy ez rendszeres. No, akkor majd mi lesz?
Hazafelé meg kértem, hogy próbáljon meg nem elaludni a kocsiban, erre ő: oké.
És be is tartotta. De azért a kispárnát a feje alá igazította, úgy feszített az ülésben.
Kaqk: 10-re járunk a héten. Mondjuk v.melyik nap be kellene mennem a mhemre is. De azt majd lehet akkor, ha el kell mennem.
A gyúrmán már én is gondolkodtam, de lehet először só-liszt gyúrmával kellene kezdeni.
rajzolás: Bercó is firkálgat, de általában megmondja, hogy mit rajzolt. pl: béka.
Ó, a takarítást ne is mondjátok. Most főleg el vagyok úszva (szégyeltem is magam tegnap rendesen

). A délelőttök foglaltak, du-n meg mosás, főzés, stb. A múlt héten meg többen is voltunk ugye, na akkor is el tud ám szabadulni a pokol.
Én meg sportalsót keresnék Dávidnak, de egyetlen webáruházban sem találok. Itt Db-ben is eddig csak egy helyen, de ott meg több mint 7e az ára.

Így most azt az egyet izzadja jól össze, aztán meg mosom szorgalmasan.
Tegnap meg jól felhúztam magam. Reggel hallom ám, hogy mennyibe kerülnek a tankönyvek. Hát, ami elhangzott, a közelében sincs a valóságnak. Szerintük a legtöbb 12e ft. No, a Gergőé közel 16, a Dávidé meg 36.

Meg, hogy ingyenesen kapják a nagycsaládosok. Persze, csak az iskolák nem igazán tudják kigazdálkodni. 10ezerig ingyenes, (ami valójában 7e) a többit meg könyvtáriból oldják meg esetleg. No, az meg annyira jó, tavaly is Gergő olyanokat kapott, ami ki volt töltve. Ilyen angol könyvet is kapott pl. Én meg gyorsan megrendeltem neki a neten az újat inkább. Most is azt kértük, hogy inkább megvesszük a 10 fölötti könyveket, de nem kérünk a könyvtáriból. Bár párat meg nem is kértünk, mert direkt megőriztük a Dávid könyveit. Volt olyan, amibe nem is dolgoztak

, csak azt nem tudom, hogy akkor minek kell megvenni????