Vannikám, nenene, nem szabad húzkodni! A kisfiúknál az a normális, hogy most még nem lehet hátrahúzni a témát. SENKINÁL: Csak az én gyerekemnél. De az 50 éves doktornő is most lát ilyet először.
És nem szabad erőltetni, mert akkor esetleg megsérül, heges lesz, és pont amiatt lesz probléma - legalábbis a dokinő ezt mondta (mielőtt Csaniét meglátta

)
Jaj, nagyon szupi képeket csináltál a talin, már le is töltöttem őket!
Reny, mindenki elég frontos napokat él át... Kitartás. Viszont akkor Hipp teát érdemes beszerezni!
Gyöngyi, nekem az Anne, khm... hogy is mondjamizé meg van dvd-n, ha érted mire célzok... És a Váratlan utazás összes része, meg a Büszkeség és balítélet is...
Én mondhatom, hogy szerelmem természetesen!!! De ő nem!
Tinu, a nyálam is kifolyt erre a kaja leírásra! Én roston borsos pulykamellet fogok kisütni, és én is paparika-paradicsom salit gondoltam mellé. Uzsira csinálok egy kis fahéjas reszelt almát. Magamnak, nem a gyereknek!
Megjött a retek visszapillantó VÉGRE! De hogy! Csani végre normálisan alszik, erre háromnegyed 8-kor csönget a futár. Szó szerint az ágyból ugrottunk ki. Ráadásul nem volt itthon elég pénz, mert azt mondták, előtte küldenek e-mailt... Na mind1, megoldottuk.
És végül: Special Offer!!! Próbáljátok ki a HOLSTEIN APPLE-t! Ez almás alkoholmentes sör, és isteni finom! Tescoban lehet kapni!!
Megyek a blogba!