Na, megint itt vagyok. Bár most meg lassan kiszedhetem a ruhákat, aztán meg gyorsan ki is teríthetem.

Hehe, tényleg igaz, vigyáztunk Rugóra, ami szerintem azért nem egy nehéz dolog. Leginkább arra kellett figyelni, hogy Bercó ne tegyen kárt benne. Szegénykét jól kupán vágta, mondjuk nem akarattal, de csapkodott is kicsikét, azt viszont akarattal. Szegény Rugó meg inkább csak elfordult tőle. Egyébként egy tünemény ez a kis emberke. Igazi kis energia bomba. Bercó du. 4 körül kidőlt mellőle, de ő bírta rendületlenül. Fotóztam is, majd igyekszem feltenni, bár nem lett sok jó kép, mert állandóan mozgásban voltak.
A nagyoknak is nagyon tetszett Rugó, mondjuk közben Dávid azért elment edzésre, Gergő meg nehezen szabadul a szg. fogságából.
Vindo, máskor is nagyon szívesen. Nekem volt öröm.
Emese, mondom én, táltos.

Gegi a kis hurkás karocskáival, Zsozsi meg a rengeteg hajával, a szépséges pofijával. Jól sikerültek, na.
Irina, még nem tudom. Bár én ma próbáltam neki mondani, hogy elmennék a kocsiért, de azt modta, hogy nem.

No, mindegy, majd lesz valahogyan. Legfeljebb majd együtt sétálunk a szerelőhöz a kocsiért. Ádi meg milyen kis kreatív. Jó ötletei vannak.

Munka
Viranka, ez édes.

Báló is nagy dumás lesz.
Fogkrém, én nem is tudom igazán. Az egyik szomszédunk fogászati asszisztens, tőle kaptunk valamilyen mintát, azzal mossuk Bercó fogát. De szerintem az is fluoridos. Ha gondoljátok megkérdezhetem, hogy mit javasol.
Ágica, Te hogy vagy? Kérlek, ne aggódj annyira a bölcsi miatt. Először neked kell rendbe tenned magadban. A gyerekek szerintem átveszik a szülői aggodalmat, aztán csak rosszabb lesz a dolog. Meg olyan önbeteljesítő jóslatok is ezek. Hidd el, nekem sem egyszerű Bercót bölcsibe vinni, de ez van, sajnos nem tudom megoldani, hogy vele maradhassak. Akkor meg legalább igyekszem nem megnehezíteni a dolgát. Minden nap tapsikolva, örömködve indulunk el, hogy milyen jó is lesz. Mindig elmondom neki, hogy ott nagyon jó lesz neki, ott lesz vele a sok gyerek, Erika néni, Kati néni. Keresi reggelente az apukáját és ilyenkor el tudom mondani, hogy apa dolgozik, majd jön és megbeszéljük, hogy én is elmegyek majd dolgozni, addig ő a bölcsiben játszik majd a gyerekekkel.
Ennyi.
Petra méretei sem semmik ám. Gratulálok.
Jaj, tényleg, ma B. megnézte a kis ágyacskákat. Minden egyes takarót leellenőrzött. Szerintem nem kellett volna kétszer mondani neki, hogy próbálja ki. Bár, ha rendszeres lesz a dolog, akkor...