A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Wicca nem higítottam, a körte elég lédús. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Sikeresen végigolvastam mindent, amit írtatok, képek, túrák, babák gyönyörűek, Petinek boldog felediket, holnapi tali kimarad, nekünk oltás lesz, nyaralás jó volt, de nem veszekedésmentes, holnap remélhetőleg hozok néhány képet 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

megőrülök, eszembe nem jutnak a körtét krumplival keverni, jajjjjjjjjj, hogy lesz nekem fantáziám ehhez a ht-hez? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

Katka: Petinek légyszi add át a jólmegérdemelt féléves szülinapi pusziját tőlem 8) hihetetlen hogy rohan az idő :shock: még nemrég tetted fel a boldog család fotót szülés után.. még mindig a szemem előtt van :? lassan diplomáznak bakker :lol: Petiapu remélem mára megemberelte magát, lehet neki is szüksége volt egy laza napra, azért szokott ő segíteni, csak a túrán a Peticipelés nem semmi.. :roll:

Nemlajos: üdv bekk :D várjuk a képeket!

Kemse: ügyes kicsicsajod van hogy nem sírt. és mit mondtak a tornán, hányszor kell hordani?

Moncsi:
jobban vagy, vagy még mindig lázas vagy? kiderült mitől volt/van?

Fogacskás babóknak gratula! mi még mindig szenvedünk :? valószínű azért kel éjszaka többször is.. pedig ha megtapintom az ínyét szúr, én már a városligeti talin azt hittem túl vagyunk a nehezén.. de ezek szerint még várat magára. holnap megyek gyógyszertárba és veszek valami dán dentonixot...

mi ma megint bícseltünk. egy erdőben voltunk, amin ha végigsétálunk ott a tenger, hát végig is caplattam rajta (még jó hogy itt nincsenek hegyek, csak szimpla séta volt) de nagyon jólesett. aztán a bícsen Nico szokásához híven megtámadta a homokot, egy fénykép erejéig letettem, felteszem a képet mit művelt azonnal :twisted:

Kép neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. aztán persze moshattam ki a száját :P

Kép legelésző lovacskák, mögöttük az erdő előttük a tenger :P

holnapra jó talit nektek, érezzétek jól magatokat, és várom a képeket!!!

KépKép
KépKép
adryn

Katka!

Boldog félszülinapot Petinek!
Tényleg hogy megy az idő!

Adryn!

Nagyon irigyellek, hogy ilyen szép helyen laksz! Szeretnék úgy elindulni itthon sétálni, hogy a tengerhez jussak ki. :roll:
Voltam kb. 10 éve Dániában, hát már akkor beleszerettem!
Amúgy hogy birod Nicoapu nélkül? Legalább segit néha valaki?
Vendég

Lilla: nincs aki segítene, de tulajdonképpen jól bírom.. főleg ha még az éjszakák is pihentetőek lennének... :roll:
szép hely Dánia, és most az idő is szupi, bár most estére elkezdett esni az eső... sebaj reggelre elmúlik.... NAGYFŐNÖK odafenn: ugye elmúlik? :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Gyerekek, én tudom, hogy béna memóriás vagyok, de hol is van Nicoapu? :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker Adryn gyönyörű helyen voltatok, de a lovas kép nyomába sem ér Nicoénak. Látom hozzátápit megkezdtétek salakúrával. :lol: Édes a faitalúr! Jó lesz odafigyelni rá! :wink:
Ma szült egy ismerősünk. 3900 g 61 cm hüvelyi. Bakker nem irigylem. :o
Fogzás: mi gyakorlatilag 2 hónapja állandó nyáladzásban élünk, de még csak nem is fehér az ínye. Igaz én a késői fogaknak drukkolok. :roll:
Ilda majd kapsz ötleteket. Az a vicc, hogy anyós hozott bébiételeket, 5 hótól borjús. Mi még csak óvatosan főzizünk, mások meg olyanokat nyomnak, mint mi felnőttek. Ez durva! 2 hó múlva fogok húst is adni, de bizti nem ilyennek kezdem. Dömének puszi holnapra!
Na menek, laminált parkettát nézni jöttem csak.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos: hát dógozik Norvégban.... és a vicc az hogy a régi helyre hívták vissza és ahogy elkezdett dolgozni kisfőnököt csináltak belőle... normálisak? :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

adryn igen már jobban vagyok de nem tudom mitől lehetett ez.. :? már csak a torkom fáj egy kicsit de az már nem vészes.

képzeljétek el kijött az áram túlfogyasztásom 3 hete 48.000 ft és bementem ma hogy bocs de ez egybe nem megy a számlák hitelek mellett és közölték hogy nincs részletfizetés, mert több számlából keletkezett a tartozás. mondtam nekik hogy mivel túlfogyasztás meg amugy is , nem éttermet tartok itthon ugyhogy tudom hogy nem egy számlából van. na mindegy egybe ki kellett fizetnem , mert egy héten belül jöttek volna és kikapcsolják. de én ilyenről még nem hallottam. nem is tudtam hogy tulfogyasztásunk van, megvoltam lepődve amikor kijött..de érdekes hogy elvárják hogy csak ugy zsebből kirántsak 50 et különben ittmaradok áram nélkül... :shock: :evil:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: ez durva :shock: bár az áramszolgáltató itt is nagyon dög. elfelejtettünk befizetni egy számlát és hazamentünk Mo-ra. erre Mic huga hív hogy a következő nap jött egy levél amiben már benne volt számolva a büntetés is amiért nem lett befizetve időben és ha nem fizeti ki a huga akkor visszajövünk és nincs áram... röpke 2500 koronát fizettünk büntivel együtt 2 hét késedelemért :? (kb 37-tel szorozva kell Ft-sítani)

KépKép
KépKép
adryn

moncsi duurva!!!! mi átmentünk olyanba, h havi ténylegest fizetjük. így nincs túlfogyasztás.

kukli, majd teszek fel mackós képet. :wink:

nemlajos, üdv ismét! képeket, beszámolót várjuk ám!!!!

katka, bóóódog felet petinek!

adryn, fini lehet a homok niconak! szép helyen vagytok.

holnap megyek suliba gyedet intézni. kivi leszek, mennyi lóvé lesz.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Szép estét,

Jó az a homokevős Nicos fotó :)

csak gyors bekukk, ma rossz passzban voltam, még nem tértem észhez a rossz hétvége óta :evil:
viszont eljutottam egy-két helyre már, meg sétáltam én is, elvégre nem passzolhatom le mindennap Maját anyukámnak :) sétára, össze is futottam egy ismerőssel, akinek szintén félig afrikai szárm.a kislánya, hogy az mennyire hasonlít Majára, mintha tesók lennének, pedig nem :oops:

Nemlajos kérhetnék priviben egy címet hastánc cd ügyben, tudod itthon vagy, vár a munka, a barik és a hastánc :!: :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, pillanat, és megy, köszönöm! :wink:

Moncsi :shock: :shock: :shock: Ez nagyon durva! Nekik nem kötelességük ugye szólni, hogy túlfogyasztás van, csak amikor már nincs pardon. Hát rohadjanak meg!

Adryn: jaaaaaaaaaaa, tényleg, a régi helyet tudtam, csak már az veszett a homályba, hogy Norvégia (de ez még rémlett), az meg főként, hogy a kettő olyan messze van, hogy nem jár haza... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: Hogy te milyen gyönyörű környéken élsz! Ugye magányosank érezd magad? Máris megyünk látogatni! :lol:
Komolyra fordítva a szót: Ne aggódj egy kis föld miatt.... 1 éves korig azt az 1 kiló koszt meg kell ám enni. Ha elkezd mászni, már esélyed sem lesz, majd örülsz, ha a kavicsokat ki tudod kapdosni a szájából.... :wink:

Nemlajos: Veszekedést sajnálom, de remélem azért sikerült kicsit kikapcsolódni... Barikák megvártak? Nem lógtak meg? :wink:

Moncsi: Áramszámla nagyon durva....

Petiapuval kapcsolatban én is arra jutottam, hogy túlságosan jó dolgom van, amikor meg nem, akkor csodálkozom.... Bár tényleg vagy egy hónapja igen lustika az úr, de majd felpörög megint....

Voltunk ma Dinó kiálításon. Egész jó volt. Gyerekek nagyon lestek.... Én is sokat tanultam a dínókról.... Persze tilos volt fényképezni, de a végén voltak játékok, ott azért sutyiban telefonnal készült egy-két kép.
Nekem az tetszett, hogy csináltak egy nagy homokozót, tettek bele dínócsontokat, azokat kellett a gyerekeknek felkutatni, még ecsetet is kaptak hozzá. Egyébként meg a szokásos: dínófagyi, dínóburger, dínósfénykép vagyonért stb.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

hát igen.. elég szemetek de mindegy megoldottuk csak elég nehezen :s

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos itt is szívesen :wink:

Katka Dino kiállítás? muti a képeket!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi: Van egy családjogi törvény, hogy nem kapcsolhatják ki kisgyerekes családnál az áramot.... Legközelebb erre hivatkozz és kérj méltányosságot mivel kisgyerekes vagy....
A másik, hogy x nap tartozás után kapcsolhatják ki az áramot. Ha viszont egy keveset befizetsz, akkor a tartozás számolása attól a naptól újra indul. Így lehet részletre fizetni... ;)

Katka

katka22

katka, ne sajnáld, nem volt nagy veszekedés, csak miheztartás végett :wink:
A barik megvannak, már meglestem őket a dobozukban. És persze már ismét pörög az agyam, a nagy hír, a Zuram beleegyezett a tűzhely áthelyezésében (amit én már beköltözésnél is mondtam, mielőtt a konyhaszekrényt összeszereltük volna... :roll: ), így a hűtőt eltüntetjük egy sarokba, nem töri meg a lakást a nappali közepén!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na ezt nem tudtam :) de mindegy remélem nem lesz legközelebb ugyhogy nem is kell ilyenekről tudnom :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Szonja a mackóval

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hű, katka, Te aztán mindent tudsz! :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cak jóéjszakát kívánás előtt tájékoztatok mindenkit :?
nekem már jött gyed :lol: kb a véleményem az összegről
a maxot kapom de vagy röhögök vagy sírok, a rezsit nem fedezi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

:? :? ilyen kevés ??? én azt sem tom menniy a maximum :S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Magán a kiállításon nem fényképeztünk, csak a végén a játszós részen.... Abból is csak 2-3 élvezthető:

Dínólovaglás:
Kép
Kép
Kép

A kiállításon persze jóval komolyabbak voltak a dínók. Szép környezetben voltak és mozgatták magukat, meg hangot is adtak. Szóval idáig ez volt a legszínvonalasabb dínókiállítás, amit láttam.... :roll:

Ez meg egy interaktív dínó. A gyerekek tudták mozgatni, meg üvöltetni, meg ilyenek.
Kép

Katka

katka22

hű, katka, aszittem a játékokra, hogy aprónép, de hát ezek nem azok! :shock: :D

tehuti, mekkkkkkkkkkkkkkkkora maci!!! :shock:

moncsi: a max gyed nettó 90E alatt van, én úgy tudom.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Moncsi, ez nem semmi történet... Azért örülök, h meg tudtátok oldani.

Adryn, az a kép! :D Nico nagyon jól nyomja, és továbbra is csodaszép, még homokkal a szájában is :lol:

Kemse, jó hogy te is leszel holnap talin. Hú, tudja valaki követni, hogy ki is jön? Akikre emlékszem: Kukli, Katka, Zita, Papillon, Gabka, Masut, Wicca, én, + akiben nem vagyok biztos: Csibb ? te is tudsz jönni? Bocsánat, ha valaki kimaradt... Az jelezze!

Lépek, jó éjt mindenkinek!

erpé

huha. kiváncsi vagyok én mennyit fogok kapni . a tgyásom 93000 körül volt. remélem azért nem lesz nagyon nagyon sokkal kevesebb

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé: Pont most akartam összeszedni a neveket. Köszi a segítséget! ;)

Holnap tali! 8) 8) 8)

Katka

katka22

Tehuti szuper a mackó!

A dinók is :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is megyek Fannistul!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ma voltam szülői értekezleten! Fanni süni csoportban lesz, és kiscsibe lesz a jele! majdnem kifogtam neki a katicát, de egy anyuka elkunyerálta, mert a nagyobb gyerekeinek is katica jele volt, és mindenbe belehímezte, és hogy ne kelljen átvariálni neki, ezért lemondtam róla... aztán még maradt 3 jel, a hold, a dominó meg a kiscsibe... ja, meg a tulipán, nekem még az is bejött volna, de próbáltam a lányom fejével gondolkodni...
szimpik az ovónénik, meg a rendszer is, remélem, jól fogja magát érezni Fanni. nincs nagy beszoktatás, rögtön élesben megy, annyi van csak, hogy az első napokban egy könyvvel ott lehet maradni a közelben, és ha nagy gond van, akkor behívnak egy puszira, vagy ölelésre, de ha nincs nagy gond, akkor szólnak, hogy mehetsz haza.

holnap tali!!!! 8) :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hú nagy dolog ez Csibb!

Hogy félek én ezektől az első ovis(bölcsis) napoktól, mintha a szívmet tennék kicsit más helyre...

Bea, Maja

Kép
bea1978

jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát én is így vagyok vele... :oops:
nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... nagyon fog hiányozni, hogy nincs velem, és el sem tudom még képzelni, hogy milyenek lesznek a mindennapok...
de tudom, hogy jobb lesz neki, mert itthon már kevés, ami történik... meghát nagyon jó élmény ez, én is jószívvel gondolok az ovis évekre!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt!

Sehol senki? Még mindenki alszik? De jó dolga van itt mindenkinek :D :wink:
Mi ma csak 7-kor keltünk, már ennek is nagyon örülök!

Bea, Nemlajos!

Mi ez a hastánc téma? Együtt fogjátok csinálni? :)
Vendég

Jó reggelt!
A többiek nem ma taliznak?
Lilla, Bea van oly kedves, és megosztja velem a hastánc dvd-jét, hátha mozgásra késztet 8)
No, hoztam egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=3NTSkM6GX1s

Aztán jön egy-két kép is.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nagyon cuki Döme! És már milyen nagyfiú! :shock:
Látom halat akart enni :)
Vendég

No, sok leszek, előre szólok! :D

Barátkozás a varázsitatóval:
Kép

Úszás előtt:
Kép

Az első pillanat a vízben:
Kép

Úszik, mint hal a vízben:
Kép

A kudarcra ítélt úszógumi (nem baj, majd jövőre!):
Kép

Úszás utáni elégedett fej:
Kép

És egy kis adalék.
Pasik, akik IGAZÁN kikapcsolódnak a strandon (itt zuhanjon rám a ház, ha nem ÍGY álltak mind a két nap végig!!!)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lilla, köszi :oops: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tegnap én is megpróbáltam odaadni a cumisüveget a gyerekemnek, de még csak a szemébe tudja belenyomni. :D
Vendég

hja, és mondtam már, hogy csibb milyen ügyes? :D
(ha már célozgat a célozgatásomra, hogy ne gyereket fotózzon, mert az övéit könnyű :wink: 8) )

Csibb, gyakorolhatsz Dömén, egye fene :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos jó ez a kép a pasikról :lol:

Ma negyed 7-kor kipattant Bulcsú szeme berontott a szobába és közölte hogy ő vonatozni akar, én kómásan kitámolyogtam összeraktam neki a sineket, mire végeztem közölte hogy inkább a másik sinekkel játszik... :evil: Na így kezdődött egy átlagos nap :lol:

Az elmúlt néhány napban nagyon depi voltam :cry: azt hiszem kissé besokalltam itthon a 3 gyerekkel, még jó hogy tegnap épp jókor jött sógornőm és neki elpanaszkodtam, aztán délután egy nagyot sétáltunk a 3 gyerkőccel, úgyhogy most egy kicsit jobb a közérzetem. :)

Amúgy olvaslak mindig titeket, csak hát elég felületesen :oops: de egyszerűen a gyerkőcök nem hagynak végigolvasni :?
Na megyek is a legkisebb nyüglödik a középső pedig már megint vonatozni akar, még szerencse hogy Panna elment anyukámmal csavarogni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nemlajos, de jó fej Döme! Nagyon cuki videón, képeket egyaránt! Ez most a Tisza tó??? Vagy hol is voltatok???

Ja, és a mackó csak 3.500 Ft volt! Sztem tök occsóóóóóóóó. :lol: 8)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

vica, még a múltkor kérdezted, nem, nem hiszem, hogy a barátnőm pelusra akarna cserélni...

tehuti: igen, Tisza-tó, csak a tiszafüredi rész.
Asszem :roll:
És a mackó tényleg olcsó!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, mééé van a dínókon kormány??? Irányítai is lehetett őket? :shock: :lol: 8) :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hű Nemlajos,Döme egyre szebb!Olyan helyes kis pofija van!Nagyon teccik! :D Jók a képek!

Csibb!
Fanni biztosan élvezni fogja az ovit! :wink: Várja???
Engem tegnap elkezdtek győzködni,hogy ne töltsem ki a 3 évet,nagyon durva szituk vannak a munkahelyemen,kellenék nagyon,de nem akarok(egyelőre),meg ugye nálunk nincs bölcsi,pedig még oda is szívesebben adnám,mint pl.anyósomnak :?
Poénkodtunk a férjemmel,hogy menjen ő gyesre,na ez vicces lenne,mert kb.50-nel többet keres,mint én,sokkal lazább melóval.

Moncsi!
Tényleg durva.Nekünk annó államvizsga előtti nap kapcsolták ki az áramot,mert a főbérlő nem fizetett :shock: Gyertyafénynél tanultunk reggelig :shock:
Én is havonta küldöm interneten az óraállásokat,így mindig ténylegeset fizetünk(illetve gázt szoktunk előre fizetni,hogy ne legyen télen olyan sok,azt úgyis csak évente egyszer olvassák le)

Adryn!
Homokevő Nico,nagyon tuti! :lol: Ez ám a hozzátápi! :wink:
Környék tényleg meseszép!

Szonja macija nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Énisénisénis! :D

Lara is aludt tegnap du.2 és fél órát(igaz,néha vissza kellett altatni,tudom,ha sírva kel fel,hogy nem aludta ki magát)rég volt ilyen.Ő totál beállt a 8kor vacsi majd alvás,és fél 12 majd fél 4kor kelés.6kor meg végleges.Viszont ma hiába kínáltam, fél 4 után csak 9.20kor éhezett meg :shock: Ilyen se volt még.Mondjuk tegnap se evett sokszor,csak menős napunk volt,nem tudtam annyira figyelni(itthon még jegyzetelni is szoktam,mikor eszik,mikor kakál-amúgy elveszünk a napok számlálásában :lol: )Jó lenne,ha ritkítana végre kicsit a 2 órákon.
Tegnap vettünk Huggiest a dm-ben duplacsomagos,nagyon jó áron volt és még törlőkendő is volt hozzá ajándékba.Hát tényleg nagyon tuti!Ezt tényleg nem kell 3-4 óránként lecserélni.Szinte száraz volt(és nem azért,mert nem pisilit! :lol: )Szóval lehet átpártolunk :wink:

Kép
Kép
zazzy

Jaj,kimaradt,hogy édespofi Petinek boldog félévfordulót! :D

Meg azt is elfelejtettem,hogy úgy irigykedem,hogy ti már ilyen fincsi dolgokat adtok a gyerkőcöknek,úgy várom én is,nagyon türelmetlen vagyok, tudom,hogy imádni fogja,de azt is tudom,hogy egyelőre neki a tejcsi a legjobb.Végülis,ő a legfiatalabb márciusi "csöppség"

Kép
Kép
zazzy

A talisok bizonyára jól érzik magukat... :D Sehol senki...

Rszg is jól eltűnt,költöznek?

Kép
Kép
zazzy

Helló!
Mi nem sokáig voltunk, épp csak fél órát töltöttünk a többiekkel. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Zitát és Csibbet is, még ha nem is sok időnk volt. Julcsi irtó édes kis hurkákkal rendelkezik, Lili tiszta anyuka, csodaszép szemei vannak, jaj a pasiknak!
Erpé Kata igazi nagy hölgy, aki anyára kezd hasonlítani egyre jobban. Samu most hamar megtalálta a hangot Botival, remélem máskor még tovább maradunk, és szétszedhetik az egész gátat. Márti nagyon kis falatka gyönyörűség, cuki kis sapiban. Máté kicsit nagyobb mint gondoltam (nem tom miért) de akár milyen jó képeket csinál Csibb, élőben még szebbek Fanniék, mint a jpg-ken.
A prímet sokáig egyedülálló pasiként Petike vitte, aki nagyszerűee érezte magát, és ennek hangot is adott. Bár hason fekve érkezett, ahogy felkelt, átvette az irányítást a csajok felett.. Gondolom később ehhez Máténak is volt egy-két szava.
Nemlajos a képek nálatok is édesek, Döme igazi kis vizibolha lesz jövőre!
Dinókiállításos képek is szuperek. Sztem jövőre nekünk is lehet már ilyen progikat szervezni. Nem értem miért nem lehet fotózni olyan helyen, ahol a gyerkők ilyen jól elvannak. Igazi emlékképek.
Moncsi durva az áramsztori. Szerencse, hogy meg tudjátok oldani. Nem értem miért nem engedik a részletfizetést. Felháborító!
Tehuti ilyen maci kell nekünk is. Csak hova???????
Remélem Lizi hagyja pihizni kicsit Katit ma.
Lépek, kisasszony keresgél…

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: