Sziasztok!
Annus, kiderült már, hogy mi az oka, hogy Izus így "aludt" tegnap éjjel? Remélem a mai jól telt...
Blog: rossz helyre pakoltam a talis képeket... Tudnál segíteni, hogy áttedd a talisok közé?
Mozza,
Kinti altatás: én próbálom kint altatni,, amikor csak lehet... merthogy sétálni nem járunk, olyan a terep erre... Próbáltad azt hogy a járóka fölé teszel egy nagy sötét napernyőt?Nekem csak akkor alszik, ha totál árnyékban van.. Ja, és csak az első etetés után, amikor még nincsenek nagy fények úgy ámblokk... Egyébkéntdélután, 4 körül még babakocsiban el tudom altatni kint.. nem is bánom, hogy babakocsiban, mert ott nem alszik sokat, és 4-5 körül ne is aludjon, mert akkor este nehezen alszik el..
Torna: mi is csináljuk a gerinc mentén végigsimit, és a váll felemel rásegít akciót...
Kert: A kertet a férjem tartja rendben, pedig allergiás... igaz amikor nagy a pollenkoncentráció, akkor nem megy ki ő sem..

Amúgy képes még éjjel is locsolni, ha későn ér haza, nehogy kiszáradjon... neki a kert fontosabb, mint a benti állapotok... (Az automata öntözőről leváltunk, a szomszéddal egyben volt, de sokszor elöntött bennünket, mint az ürgéket. nem tudtunk közös időpontot találni a locsolásra...
Susycat,
Hanna nagggyon szép! A képek is:)
Eszti,
A te manód is:)
Lánc_ nekem többen ellenezték, mint támogatták az ötletet... a védőnő kifejezetten ellenezte... fulladásveszély stb.. na, majd meglátjuk. Ha jól bírja a fogzást Marci, akkor nem szerzünk be. Ha nem, akkor majd rajta lesz, ha ott vagyok vele....
Szofi,
Szerintem nagyon jól sikerült az a 2 kép Csaniról, amit a blogba feltettem... Marciról nincs is ilyen tükörbe nézünk és látszik a pofikánk...
Közös autókázás: tényleg, ti hogy fértetek be Barbiékhoz? A kenguruval előre ültetek?
Nagyon megragadt bennem Csani ... kéje.... Tényleg nem semmi... én próbáltam Marcinak visszahúzni, de kb egy 3mm-es lyukon ez nem megy.... na mindegy, még nem húzogatom, a védőnő mondta, hogy még ráér...
Kutyafüle,
remélem a lakás ügyben úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnétek... akkor majd kevesebb lakásbelsőt fogunk átpörgetni:) Na, nehogy megsértődj, csak ilyenkor hajnalban, amikor fáradt vagyok, szókimondóbb vagyok...
Tinu,
utólag vertem a fejem a falba, hogy nem kísértelek fel arra, amerről bejöttetek hozzánk... Az kevésbé meredek... nem tudom miért nem jutott az eszembe,... Na, majd legközelebb....
Az ergót egyébként hol vettétek? Mi a pontos neve? Nekem is szakad le a derekam egyre jobban....
Mi nem tudunk menni a jövő heti talira azt hiszem..... hacsak nem vihetem a párom.. szabadságon lesz.... az lezs az utsó napja...