A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szoptatás közben kiment az álom a szememből :shock: :? ... Pedig tankönyvi volt: nyekergés :arrow: cici szájba be :arrow: büfi :arrow: cici vissza :arrow: büfi :arrow: cici vissza :arrow: büfi :arrow: cici el :arrow: gyerek lerak :arrow: kómázás :arrow: szunya :wink: ! Anyának meg mintha kipeckelték volna a szemét :lol: .

Lilisgabi!

Amennyire én tudom (tapasztalom) a gyerekek 80%-nak ugyanilyen nehéz a beszoktatás! Ezt az időszakot túl kell élni! Hidd el, hamarosan nagyon megszereti majd az ovit, és rá fog jönni, hogy mennyivel izgalmasabb a többiekkel csapatostul játszani, mint egyedül otthon, még ha ott is a sok csillivilli játék :wink: .
Az engem is érdekelne Lorca hogyan oldotta ezt meg, mert ha jól emlékszem értetlenkedett, mikor felvetetted a problémát, én meg azon értetlenkedek, vajon hogy úszhatta meg ezt is :roll: :lol: :lol: .
Szóval, Lorca??!?!? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok,

Míra babám végül belázasodott éjjel az oltástól :( , kapott egy fél kúpot, aztán helyre jött szegénykém. A lába kissé duzzadt és piros, bízom benne, hogy az is gyorsan vissza áll majd.

Dodi, igen a főorvos asszonyt elég nehéz lenne bárkivel is össze keverni, főleg a Te fiatalos anyukáddal. Szerintem személyesen is "találkoztunk", mert amikor én ott voltam szülés után Mírával, akkor egyszer jöttetek a Ricsivel, ha jól láttam, akkor vérvételre talán.

Nekem sajnos ismét gyorsan zsírosodik a hajam :( és hajmosáskor csomókban hullik...azért remélem nem lesz kevesebb hajam, mint a baba előtt. Egyébként a felszedett kilók mindegyike távozott már rólam. :D

Én is fejek néha, és egyértelműen az éjszakai a leghatékonyabb. :D

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Jó reggelt!

Dodi

De örülök hogy közzétetted ezeket a képeket! Szépen csendben magamban azt éreztem hogy : nahát! mindenki babája olyan csudaszép az enyém meg OLYAN fejeket tud vágni...

De mint látom Botond is :lol:
és ezekszerint gondolom mindenkié :)

Én ennyire pici babát hoszabb időre a sajátjaimat láttam közelről, az meg ugye nagyon régen volt.

Anyukád nem csak kedves és okos, hanem szép is :)

Katy

Olyan jó az a támaszkodós kép Petráról! Mikortól lehet ilyen produkcióra számítani? Mert Lóci még a fejét sem tudja megemelni ha hason fekszik..

Tegnaptól megpróbáltuk tápi nélkül. Délelőtt még ivott valamennyit, aztán onnantól csak cici. Este 8-ig működött is a dolog, de akkor már NAGYON éhes volt. Szopi után még megivott 70 tápit. Duzzogva de megitta, aztán beájult.
3 és fél órát aludt, onnantól kezdve egész éjszaka másfél óránként szoptattam. És azóta sem kellett a tápi.
Csak az a baj, hogy több egymást követő éjszaka nem fogom kibírni hogy másfél óránként felkeljek!
Igaz, hogy ezek nagyon rövid fenntlétek, mert szopik az egyik ciciből max. 10 percet és már visszaalszik, tehát cakk-pakk negyed óra az egész és már alhatok is tovább.

Én mostmár egy picit fordítva vagyok mint Nyuszi és Boo, nekem nem lenne baj ha tápszert is iszik. Ha kell hát kell, lényeg hogy szopizzon is.
Csak ugye nem kell a fiatalúrnak a cumisüveg :?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 16:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Néhány ma reggeli kép :) Kép végre egy mosoly :) Kép A gondolkodó :) Kép Kép karmester vezényel ..
Vendég

Sziasztok! :)

sillia!

A lényeggel kezdem!
MINDEN BABA MÁS ÜTEMBEN FEJLŐDIK, de ilyen idős korukra azért már általában fel tudják emelni a buksit és jobbra-balra forgatni.

A szőrök amúgy folyamatosan hullanak és egyszercsak elfogynek anélkül, hogy az ember észrevenné. :shock: :D

Kép
Kép
200907?

Dodi! Szabad tudni anyukád korát? Én simán bevenném, hogy az anyukája a babának, te meg a nagy nővér vagy!!!! :D

Lilisgabi: nem túl rózsás az ilyen kezdet. :? Sajna tanácsot adni nem tudok, nálunk így működött:
Csütörtök 1/2 10-rec (reggeli után) bementünk az oviba. Lányom fél perc csimpaszkodás után otthagyott. Pont egy békás verset tanultak a többiek.
Én leültem, másik óvonénivel beszélgettem. Kb 10 perc múlva Nóci odajött: anya mikor mész már el?
Otthagytam, azzal, hogy azonnal hívjanak, ha sír, 12-kor jövök érte.
Délben, mikor meglátott, elsírta magát, hogy még maradna.
Óvónéni közölte, hogy akkor másnap vigyünk pizsit....

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Azt hiszem, hogy EZT én könnyeztem meg volna, de alaposan. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kicsidodi most lebuktál! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

bond

a fejét tudja jobbra balra forgatni, csak feltámaszkodni nem tud még.

hendegabi

ovikezdés :) :)

nem sírtál???
Vendég

amikor másnap is sírt (meg még sokáig), hogy miért mentem még érte, mert ő még nem is játszott, jópárszor bőgtem én is. Pedig sokszor utolsónak hoztuk el.
ma már más a helyzet :)

Kép
Kép]
hendegabi

Helló csajok!!

Dodi! Nagyon jók a képek. Én sem így képzeltem anyukádat.. nagyon fiatal.

Éjjel fejtem és csak 40-et tudtam abból a mellből,amiből nem szopott Lili :cry: Hallott már valamelyikőtök a Motherlove kapszuláról? Nekem most ezt ajánlotta az egyik kolleganőm,aki ezt szedte,mert neki is ilyen ingadozó volt a tejmennyisége. Gyógyövényes kapszula,neki használt,azt mondta. Ezen ne múljon,megveszem,csak kérdezem,hátha van valakinek róla tapaszatalata.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Szonibaba

Most miért mondod? :D :D
Inkább ilyen?
Kép kis tokás

Engem nem untat a szopis téma, én is néha küzködök, főleg este. Mint tegnap este :lol: :lol:
Én fiam változatlanul nem alszik napközben, tegnap is reggel 8-tól este tízig fenn, egyszer aludt 30 percet... :cry:
De reggel 6,30 kor kelt :lol: :lol:
Ez van, anyós mondja, fogadd el..

KépKép

KépKép
ronmay

nyuszi81! :)

Nyomathatod, tényleg jó! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Megérkeztünk Balcsiról , Domi nagyon jól érezte magát a dédiknél. Talán a hasfájás is csitulóban van :D , de ezt csak nagyon halkan jegyzem meg. Ja, Domi hátán , vállán is még vannak szőrök, és sajna nagyon sokat bukik :( .
Igazából még nem tudtam végigolvasni, de a képeket megnéztem.
Nyuszi, Dodi nagyon jók a családi fotók :D . Dodi , anyukád milyen fiatal :shock: :shock: , mintha testvérek lennétek :lol: :lol: . Botond nagyon édes a grimaszokkal :D .
Sillia: imádom Lőrinc gondolkodó képeit :D .
Összekapom magunkat aztán, próbálok jönni.
marietta1982

Marietta: bevált az új tápi? Kakaügyben mizujs?
Ronmay: kitartást, bízz benne, hogy hamarisan jobb lesz.

Bond: megkaptam végre az anyaságit. Ha a jegybanki alapkamat kétszeresét veszem, és nem több, mint 1 hónapot számolok, mivel akkor értek be az utolsó papírok (az se a mi hibánkból), akkor már kb 900 ft-ot kamatozott volna ez a pénz. 3 napi pellus ára!
8)

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi

kibújt belőled a pénzügyi szakember :lol: :lol:

De próbálj meg te egy hónap késéssel befizetni valamit :twisted:
Vendég

Marietta

Kérek szépen képeket Domiról! :)
Vendég

Merion!

Simán láthattál minket, bár én nem ismertelek fel, mert nem is tudom hogy nézel ki :roll: :lol: .

Rajtam még 2 kiló van, bár én nem a "teherbeesési" súlyomra szeretnék visszafogyni, hanem az "esküvőire", ahhoz meg 6-7 kilót kell majd fogynom. Persze csak szoptatás után, bár úgy vettem észre ennél nincs jobb fogyasztószer :shock: . Minél többet, vagyis jobbat eszem, annál több a tejem, és annál jobban fogyok :wink: . Nyilván rengeteg energia kell a tejtermeléshez!
A másik, ami meglepett, hogy szülés után feltűnt, milyen vékonyak a lábaim (magamhoz képest persze). Először azt hittem, csak nagy a kontraszt a vizes elefántcsülkeimhez képest, de utána megmértem, és tényleg: centikkel vékonyabb a bokám, vádlim... :shock: :shock: :shock: , ja és kevésbé is vagyok narancsbőrös, mint azelőtt ! Szülnöm kéne még párat és egész jól festenék :lol: :lol: :lol: .

Sillia!

Anyu nevében is köszönöm :wink: ! Büszkei is vagyok rá mindezekért :D ! Ricsi is abban reménykedik biztos, hogy anyura ütöttem, és egyre szépülni fogok az idővel (olyan naív) :lol: . Nálunk tuti benne volt a pakliban a "nézdmeg az anyját...." :lol: :lol: :lol:

Boo!

Az első fotókon Ricsi félmeztlen volt, aztán szóltam neki, hogy vegye már fel a pólóját, mert ez neki már nem áll annyira jól, mint a bébinek :twisted: :lol: :lol: .

Boo, Hgabi!

Anyu valójában nem fiatal, csak fiatalos! 51 éves múlt :D . De így még nagyobb az érdem, hiszen a fiatalság önmagában nem erény, vagy tejesítmény, fiatalosnak maradni viszont nem könnyű! Azért bevallom nagyon jó géneket örökölt!
És a legjobb, hogy belsőleg is fiatal, és totál nem tud azonosulni az 50-esekkel. Ő még pár éve szült volna, de akkor nem volt kinek, most meg már nagyon késő, de botonddal ki lett elégítve :lol: .

Bond!

"én könnyeztem meg volna"
Ezt kommunikáció szakosként kikérem magamnak a magyar nyelv nevében :twisted: :lol: :lol: :lol:
Bár utólag láttam, hogy tegnap kettőből kétszer sikerült rosszul leírnom a süllyed szót :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi

[quote]S írta:zülnöm kéne még párat és egész jól festenék

első gondolatom az volt, hogy vajon mennyiben befolyásolja a gyermekszülés a művészi adottságokat :lol: :lol:
Vendég

Köszi a további bókokat is!

Marietta!

Én is Balcsira akaroook mennnniiiiiii! Bár jövő hétre jóidőt mondanak, lehet leugrunk pancsizni egyet :wink: .
Ja, Botond már fürdött velünk a medencében, bár csak derékig, anyu felügyeletével, de nagyon cuki volt, nem is sírt, pedig alig 30 fokos volt a víz. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Akinak még tojáshéjas a fenek, az ne csipogjon itt nekem! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
"Gratulálok, sikerült túltenni boo-n!"
Ez most elismerés v. gáz? :lol:

Ronmay!
Igeeeeen.

Dodi!
Hát téllleg simán lehetnél a nővére Botinak és lefordítom: ez bók a nagyinak is :wink:

Moremilk: nekem Marcinál nem vált be, de attól még másnak használhat.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Gázos elismerés. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Kb. olyan mint amikor egy ronda nőre azt mondják, hogy "érdekes arcú" :lol: :lol: :? )

Nem tudtok olvasni a sorok között????
Anyukája jó gént örökölt a nagyitól :arrow: "nézd meg az anyját vedd el a lányát" :arrow: később is jól fogok kinézni, akárcsak most. 8)
Mondd kicsidodi van még oxigén olyan magasságban? :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Dodi!! Én is ugyanezt vettem észre,hogy a bokám is és a vádlim is vékonyabb lett,így apa meg is tiltotta,hogy ezentúl step aerobicra járjak,mert attól olyan "tönk" lábaim lettek. Úgyhogy marad az alakformáló ezentúl,mondjuk nem is bánom,mert csak a barátnőm step óráit szerettem,ő meg Kölnben él már :cry:
Tényleg! Botond hány hetes volt,amikor apával fürdött a nagy kádban,mert már mi is (illetve apa) fürdene Lilivel együtt? Nekem úgy tűnik,mostanra múlik el a vérzésem,jó sokáig kihúzta. Két hét múlva megyek 6 hetes kontrollra.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sillia!

:lol: :lol: :lol:

Bond!

Ilyen vén fejjel pláne tudnod kéne helyesen kifejezni magad :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Amúgy hány éves is vagy, Idióta!!!

Irigykedsz, mi? :lol:
Valójában semmi jel nem utal arra, hogy én is ilyen típus lennék :? . Sőt, mivel Ricsi 30 éves, ráadásul most már porontyom is van, és a többség szerint érettebb is vagyoka koromnál, sajnos a legritkább esetben néznek annyinak, amennyi valójában vagyok :x . Általában 25 körülinek néznek. Mondjuk annyira nem izgat, csak maradjon így még 10 évig :lol: .

Visszaolvastam a szülés előtti utolsó hsz-eimet, meg a szülés utánit! Bár akkor utáltam már az állapotomat, annnyira jó volt visszaolvasni :cry: :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Kb.három hetesen fürdött először apa Botonddal, amikor már teljesen begyógyult a köldöke :wink: . Én csak két napig véreztem :shock: , nem is értem, de azt mondták az is teljesen oké.
Én is tervezgetem már a mozgást, de egyelőre csak szopi utánra, mertazt olvastam a tejsavtól fáj a pocakjuka babáknak, nekem meg ennyi kihagyás (22 év :lol: ) után tuti izomlázam lesz :? !
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.08.25 12:56-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hány éves vagyok? Én már láttam kikelni a dínókat a tojásukból. :roll: Úgyhogy tisztelettel kéretik beszélni! Ja wohl? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Időközben elgondokodtam a dolgon.
Remélem, nem igaz a nézdmegblablabla... Mert akkor Apa nagyon bele választott. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Mondjuk szereti a fantasyt és ha esélyes film van a tévében, akkor megnézi. De mindig morog, ha a sárkány nem úgy néz ki, ahogy ki kell néznie. Az a gyenge pontja. :shock: Akkor mégis csak van némi esélyem, nem...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:)

Kép
Kép
200907?

Bond!

Csibe!

Elirigyeltem a vonalzódat :oops: :D :D :D !
Amúgy mé' nem beszélgetsz velünk?

És akik nem itt vannak, azok hol?!?!?! :roll: :lol: :lol: :lol: Mosmáraztán tessék bevonulni a köztudatba,mert hiányoztok!!!! :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép
Jelentem ,én időről időre olvasok,csak írni nincs kedvem,mert jelenleg olyan fos a gépem (a régit kellett beüzemelnem ,mert a másikat kicsapta a vihar),h csak felnyomom az agyam,mert állandóan lefagy..
Amúgy minden ok,kisfiam túl az 5 kilón.
Vendég

Hendegabi: Köszi a kérdést, úgy tűnik bevált az új tápi :D , mióta ezt eszi nem volt véres széklete :D ( koppkoppkopp). Egyébként széklete csak 3,4 naponta , de a doktornéni szerint teljesen jó, mert ez aminosav alapú tápiknál így szokott lenni.
Dodi: Megnéztem volna Botit, ahogy fürcsizik, biztos édi volt.Kép?? Akkor irány a Balaton :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sillia: :D
Kép gyomor Gyurka
Kép huncutka
Kép
marietta1982

Marietta!

Domi tündérikis gombóc lett :D ! Igazi nagyfiú :wink: !
Fotókat anyu csinált a telójával, szóval arra még mi is várunk, de elvileg lesz :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Szemtelenül csak egy gyors kérdés erejéig ugrottam be!

Akinek maxi cosis cabriofix hordozója van azoktól kérdezném:
A bébike mennyire görnyed benn? Esetleg tudnátok képet mutatni hogy hogyan fekszik benne?
Nagyon bánom azt a hordozót amit vettem,Benedek utálja és a babakocsira sem tudom rögzíteni!
Szeretném lecserélni egy maxi cosira!

Sajnos most alig van idöm jövö héten sulikezdés a csajoknak,remélem többet tudok majd jönni!

A képeket megnéztem,és olvasok is csak irni nem nagyon marad időm!

Dodi és Sillia!
Szépek a fiúkák!
Dodi!
A kutyás kép haláli,a mi kutyusunk még csak 4 hónapos nagyon nem foglakozik a bébivel!

Ma mérte a védönéni Benedeket:5130 gramm!
Meg lettünk dícsérve!
20140328174041

conversano! :)

Ti: :D :D :D :D :D :D
Gép: :x :x :x :x :x
Animált smile: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

marietta1982! :)

Már én is akartam kérdezni, hogy mi van veletek.
Csak így tovább! :wink: :P :P :P

De nem csak rólad nem hallottunk egy ideje. Hol van gabi1, minimano74, iringó, csibe83 és a többiek? Számosan (és számtalanul) hiányoznak. :?: (Húúú, de kis vicceske voltam már megint. :oops: )

Kép
Kép
200907?

Emlékszik még valaki közületek (gondolok itt főként azokra akik látták a dínókat kikelni a tojásból :wink: ) arra a régifajta gumicumira, amit pl. a sörösüveg szájára lehetett húzni?
Lehet vajon még olyasmit beszerezni? Tanácsadáson mondta az asszisztensnő hogy volt egy baba aki szintén nem fogadta el a cumisüveget és azzal a fajta cumival hajlandó volt enni.
Amúgy Lőrinc ha már nagyon éhes akkor duzzogva és mérgelődve ugyan, de eszik cumisüvegből. Eddig úgy néz ki ez kb. 12 óránként következik be.

Doktornéni azt mondta a pöttyök eredetét csak kivizsgálásokkal lehetne kideríteni de egyenlőre annyira nem vészes a helyzet.

Lóci 4 kiló 60valahány deka (pelenkástól), a végét nem hallottam mert majdnem eladta a rendelőt...

Más téma

Van valami ötletetek hogyan akadályozható meg a szőrbenővés?
Dalma lábán rendszeresen begyulladnak a szőrtüszők mert benő a szőrszál epilálás után.
Azt tudni kell, hogy nagyon vékony bőre van és ehhez olyan szőrei mint a foxterriernek. Szegény meg van áldva ezzel rendesen
:(

Marietta

Domi milyen kis husgombóc lett

Örülök hogy rendbejöttetek :)
Vendég

sillia! :)

A dínók annyira nem szerették a sört, de ha jól tévedek, akkor nagyjából egy óvszer jellegű cumisapkára gondolsz tulajdonképpen, csak a vége máshogy van kiképezve. (És már amolyan eső után köpönyeg az aktust tekintve :roll: :roll: :roll: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Szerintem ilyenből kapták a SOTE I.-n is a vizet. Hogy lehet-e kapni, nem tudom. Talán a doki néni (vagy esetleg egy gyógyszertáros? :roll: :roll: :roll: ) tudja. Vagy el kell csórni egyet a kórházból. :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

"eladta a rendelőt... "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Éééééééééé sitt a megoldás a cumiról való leszoktatásnak:

Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

"Igen,igen,a sorosuvegre ultetett csirke nagyon jo ,en is igy sutom,a tepsibe ami alatta van kel vizet tenni mert a kifolyo zsir ha eg nagyon budos meg fustol,en az uvegbe is teszek vizet,pont olyan lesz mint a grill csirke."

Nem vagyok egy konyha virtuóz, de ti már hallottatok erről? :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Marietta,
Hogy kikerekedett Domi! :D

Bond,
"De mindig morog, ha a sárkány nem úgy néz ki, ahogy ki kell néznie."
Miért, van egy előírás rájuk? :twisted:

Dodi,
A tejsavó főként akkor képződik, ha izomlázad is van. Lehet azért lightosan is kezdeni. :wink: A tej íze változik meg egy picit tőle, de nem hinném, hogy egy jól evő babánál ez problémát okozhatna.

Te centire tudod, hogy milyen vastag volt a vádlid egy éve? :shock: Azt hiszem, itt valaki nagyon hiú. :lol:

Amit eddig megúsztunk gond nélkül, az a dackorszak, ovi beszoktatás, szobatisztaság. Ha már évek óta nem alszom éjjel, lehet nekem is szerencsém valamiben, nem? :lol:

Nyuszi,
Kicsit költséges step órák lennének barátnőddel. :lol:

A Motherlove-ot nem ismerem.

HG,
"kb 900 ft-ot kamatozott volna ez a pénz. 3 napi pellus ára! "
Te napi 300 Ft-ból kihozod a pelenkát? :shock: Vagy csak én vagyok a béna? :lol:

Ronmay,
Szerintem vegyél egy csomó babakönyvet és fennhangon olvasd fel mindegyikből Rolinak, hogy mennyit illik aludnia egy babának. :roll:
Nati is kb 8-tól 10-ig van fenn. Ez még neki, egy 4 évesnek is elég kevés. Pláne, ha szeretnék valamit csináni közben. :twisted:

Boo,
"és mindenki szerint elkényeztetem ha felveszem ilyenkor"
Nem mindenki. 8)

Lilisgabi,
Sajnálom az ovis gondot. Én is rettegtem tőle, hogy milyen lesz majd, ha sír, amikor otthagyom. Szerencsére egyszer sem sírt, igaz, néha tiltakozott itthon, de gond az nem volt.

Kép KépKép
lorca

Bond

Te ma nagyon formában vagy :lol: :lol: :lol:

amúgy milyen csirke a milyen sörösüvegen???
lemaradtam valamiről??

Doktornéniék sem tudják hol kapható olyan cucli, de még nem is kérdeztük sehol, majd délután. Úgy értem később délután...
Apa szerint az állatgyógyszertárban bizti kapható mert ilyennel cumiztatják az elárvult állatkákat. Ez igaz is lehet, de azért mégsem onnan szeretnék...
Vendég

lorca! :)

Én is mondom mindig, hogy azért ezt mégsem kéne annyire komolyan venni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindegy. Ez legyen a legnagyobb baja. :wink:

Grillcsirka á lá anál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Passz. :roll:

Szerintem nyugodtan vehetsz állatgyógyszertátban. Nem gáz. És még állatot sem adnak mellé. (Ha csak nincs valami akció :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

(A mai tinédzserlányoknak mit mondanak, amikor a nővé válás időszakába lépnek és elkezdenek szőrösödni? "Borotváld lányom, mert ez így kulturált" vagy "Ez is mutatja, hogy nő lettél és majd később borotválhatod, ha szeretnéd" :?: :?: )

Kép
Kép
200907?

bond

már a 12 éves "kislányok" is megszólják a másikat ha nem babapopsisima a bőre :?
Vendég

Úgy tűnik nagypapának sikerült kissé leamortizálni a nagyobbik unokáját. :? Anyám reakciója a pánikon kívűl: amikor Manóval mentek hozzájuk, akkor átment előttük egy macska.
Isten hozott a XXI. században! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Akkor a nekedmegjöttmárésakismellűűűűűűűkismellűűűűűűűűűűűűűn kívűl már az is játszik, hogy azt a 3 szál fél centis bozont pfffffffúúúújjjjjjjj?

Ha Dalmának ennyire vékony a bőre akkor neki csak extra száraz, vízhiányos stb. bőrre való kencék jöhetnek számításba - szerintem. Szőrtelenítésre kevésbé drasztikus megoldás lehet a borotvahabos, penge nélküli "borotvával" történő eljárás. De mivel az tulajdonképpen egy szelídebb napalm bomba a bőrnek lehet, hogy az sem jönne be neki. :roll:
Kozmetikus, bőrgyógyász...? :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :lol:

sasszem Bond : enyémapa pelenkáz, böfiztet, csitítgatja a kislányát, ha az nyűgös, ilyesmik :D Meg ha kell, elmegy boltba /bár ezt a feladatot örömmel átvettem már/, kipakol a kocsiból, cipekedik, elmosogat/!/, ilyesmik. Tehát hagyom érvényesülni :lol: Pedig szegénynek elég soka melója mostanában, és elég keveset is alszik... :roll: :wink:
Amúgy vagyok ám, de sokszor csak olvasó üzemmódban, mert mire írnék, mindig van valami...
A hosszú hétvégén voltunk a szüleimnél, jöttek a rokonok babanézőbe. Volt, akik 2-3 órát voltak, de Kata fel sem ébredt, viszont ahogy kitették a lábukat, volt bömbölde :roll: Ja meg jött a fél falu is megcsodálni a babyt, merthogy híre ment... Az egyik öreglány már majdnem ott éjszakázott, csak az bírta hazazavarni, hogy elvittem a gyereket fürdeni- így megszünt az indok, amiért maradhatott volna. Hogy ezeknek nincs más dolguk??? Mondtam apának, ha ilyen lennék öregségemre, lőjön le nyugodtan. Meg voltak olyan öreglányok is, akik ketten egyszerre huhogtak /hhhhúúú, de szép, hhhhhúúúú, de erős... stb/, meg is fájdult a fejem tőlük. Úgyhogy legközelebb /mint Jackson/ álarcot adok a gyerekre :mrgreen:

sillia: lehet kapni gyantázás utáni krémet /veet/, ami direkt szőrbenövés ellen van kitalálva. Meg van dm- es is, az is gyanta utáni cucc, az meg hidratál, lehet, hogy az is segít.

marietta: Domi nagyon cuki gombócka! :lol: Gondoltam ám rátok a hétvégén, mi is a Balcsi felé jártunk, annyian voltak, mint állat! Nem olyan volt az idei aug.20- i "szezonvég", mint máskor.... :D

dodi: nagyon szép anyukád, ne aggódj, az ilyesmi öröklődik :lol: Sok olyat ismertem, akik egy bizonyos kor után már nem voltak hajlandóak öregedni, úgy látszik, ti is ez a kategória vagytok :lol:

még akartam írni egy csomó mindent, de persze már elfelejtettem, hogy mit :roll:

ja igen: a múltkor itt dícsértem a lányomat, erre mostanában kész ínlódás a kajálás: eszik egy keveset, majd bealszik. Lerakom vízszintesbe, felébred, nyüszög, esetleg vmit produkál a pelusba, majd cici. Aztán ismét bealszik. És jön az ismétlés. Ezért egy- egy kajálás úgy egy- másfél óra szokott lenni, hogy azért megegye a maga 100- 120 g- ját. :roll: Úgyhogy úgy jártam, mint boo, pedig Kata idősebb, nagyobb nála. Méghogy majd kinövi...! Pedig egyszer már ezen túlvoltunk, úgy látszik, hosszú hétvége a maga összevissza kajálásával bezavart. Remélem, helyreállunk.

Kép
agi125r

Ma voltam a Dm- ben, ott a 75 pontért kapsz 15 %- os kupont. Úgyhogy az egész vásárlás végösszegéből jön le a 15 %, a héten lehet nyomtatni a kupont, s fel lehet használni szept. 14- ig /asszem/.

Kép
agi125r

agi125r! :)

Most csak az utóbbira reagálok, mert megyek beszélni Hugival, mint Nő a Nővel. :lol: :lol: :lol:
Csak akkor éri meg kiváltani ezt a kupont, ha meg is vásárlod az ott szereplő termékeket vagy többet vásárolsz 150.-Ft.-nál. Ugyanis ennyibe kerül neked a kupon. (Mondjuk 150.-ft.-ot nem nehéz elkölteni... :roll: )
Ezt most csak azért írtam, mert érdemes utána számolni, mielőtt valaki kivált egy akárhányas kupont, hogy valójában hány forintjába kerül neki az, hogy fél áron vett 3 tusfürdőt és 2 fogkefét. :?

Kép
Kép
200907?

Ez egy IGAZI gyerekeknek és szülőkenk való weboldal! :!:

http://egyszervolt.hu/

Kép
Kép
200907?

Bond:avatarkeeeeeeeeeep!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) szuper!!!!.....persze Te sehol....

Kép
Kép
ancsurti

Valakinek fényképeznie is kellet! :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sillia!

A medelának vannak mindenféle szoptatást segítő kellékei, én is úgy kaptam valakitől az ötletet. lapozd végig, nekem az a kanálféle tetszik, de van babapohár, meg valami cumisüvegféle valami, ami szoptatásbarát. Ezekből biztos elfogadja. (amúgy ha ezt tudom, akkor elcsórok neked egy olyan gumit a kórházból, mert én mindig megkaptam a tápit és én etettem. Egyszer még a mikróban is annyira felmelegítettem, hogy alig bírtam kivenni, és ész nélkül rohantam vele a hideg víz alá :oops: :lol: , repedt az üveg össze-vissza...olyan ciki volt, alig mertem visszavinni (persze rögtön bekerült a szemetesbe a gumival együtt :lol: ) De csecsemős jó fej volt, mondta, hogy ilyet már ő is csinált, ne érezzem rosszul magam. :lol:

Kép
Kép
tabati

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
fenykepezo beallit,letesz,odaszalad,csiiiiz!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: