Sziasztok!
Enikő, remélem, Anna teljesen rendben van már.
Krisztina, jobbulást!
Krisztina, Edina, remélem, megvagytok a festéssel. Biztosan szép lett.
Kata, remélem, javulgatsz otthon. Mikor ér véget hivatalosan az allergiaszezon?
Az eskövőről teszek majd fel képeket, csak mi nem csináltunk, mert a Húgomnál maradt a gépünk.
Esküvő: nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű helyen volt, a kaja mesés. Kicsit táncsoltunk is és 2-ig maradtunk.
Pénteken mentünk Anyukámékhoz, délután már megmásztuk a füzéri várat, aztán elmentünk vacsorázni. Szombaton horgászni voltunk, közben grilleztünk, este pedig szalonnasütése mentünk.
Szóval mozgalmas hétvégénk volt, rengeteg programmal. Ma pihengettünk, ott is esett az eső.
Képzeljétek, hivatalosan is vásárolhatok! A párom azt mondta, hogy megérdemlem, mert nagyon türelmes voltam.
Móni, én is láttam a Tesco-ban, hogy most ugyanazokat a bodykat 499.-ért árulják.
Szombaton délelőtt a feltérképeztük a húgommal az otthoni bababoltokat. Hát, látszik, hogy kisváros, nagyon kevés dolog volt, valójában minden pesti áron. Viszont 2-3 funkciós babakocsit már 20e-től árultak, de az 50e-s is nagyon gyenge minőségűnek látszott.
Edina, de jó, hogy már van babakocsitok!
Szilvi, találtatok kiságyat?
Ervick, üdv. közöttünk! Képet a "melléklet feltöltése" gombbal tudsz feltölteni, de le kell előtte kicsinyíteni.
Én még dolgozom, hivatalosan a saját vállalkozásomban, de tartós megbízásom van egy nagy céggel (ez a fő bevételi forrásom), akik még októberben is számítanak rám. Szóval nem tudom, mi lesz, meddig járok be. Elvileg itthonról is tudok dolgozni.
Mi egy szobában kezdünk Babuval, aztán meglátjuk, hogy jövünk ki és ha szükséges, átrendezzük a lakást. Csak két szobánk van, és a nappalit szeretnénk megtartani. Ha eggyel több szobánk lenne, mindenképp külön tenném Babut, de egyelőre nincs.
Délelőtt itthonról dolgozom, mert nem lesz víz az irodában 8-2-ig, a WC-t nem lehet majd használni. Mivel 10 percenként járok pipilni, jobbnak látom, ha csak később megyek be.
Jó éjszakát mindenkinek!
Zsuzsi