A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Mammuci:köszike :lol: Most szombaton lesz uszi az ünnep miatt?

000kata

kata
Megnéztem az uszoda oldalát. Sajnos Nekünk ez messze van. :( igen , úgy olvastam, hogy 22-én lesz uszi. :) De jó Nektek, hogy együtt járhattok!!!!

ditta

Gratula a tesódnak és jobbulást !!! Nekem is volt kaparás az ikrek után. :(

Na megyek megnézem az új képeket. :)

Kép
Kép
anya1118

Hol van mindenki?????????????????? :shock: :?: :shock: :?:

Kép
Kép
anya1118

Csajok jöttem és azt hittem rengeteget olvasok majd.És senki se irt???
hol vagytok.???

Irjatok

Mi jol vagyunk tegnap voltunk strandoon.Kevin nagyon élvezte.Ti voltatok valamerre?

000kata

Sziasztok!

Ditta:Mi is gratulálunk tesódnak. :D Jobbulást kívánunk!!!

Hát csajok én teljesen kivagyok :cry: Krisztiántól nem tudok semmit se csinálni.Ha apa itthon van már akkor se,mert nincs el vele egyáltalán.Csak én kellek neki.Valamelyik nap végig üvöltötte amíg takarítottam addig sírt az apjánál amíg elnem fáradt és végűl elaludt :cry: Nem tudom mi lessz velünk,ha jövőre bölcsibe megyünk előre félek.Lehet idén suliba megyek hát azt hogy fogja bírni azt nem tudom :cry: Elkéne kezdenem másra is hagyni,de anyósék kilőve ugye az életvitelük miatt :cry: Anyum meg dolgozik mindennap így ő se tud segíteni :cry: Ti,hogy vagytok ezzel?Vagy csak az én fiam ennyire anyás? :shock: :cry:

Vidámabb téma:Tegnap elmentünk megnézni a tüzijátékot :D Krisztiánnak nagyon tetszett :D A 20percből 15.öt végig nézte folyamatosan :D Meg sikongatott nagyon édes volt :D

Kata:Melyik strandon voltatok?Apával mentetek?Bizti nagyon édes volt Kevin :D

Megyek,mert Krisztián mocorog remélem már nem kel fel reggelig.Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Reni:Kevinem is anyás de a apjával elvan.Imádja nagyon.Lehet majd addigra már nem lesz annyira anyás mire bölcsibe mentek.Állitolag vannak ilyen időszakok.Battai strandon voltunk.

Többiek???

000kata

Kata:Hát hugom példáján nem reménykedem abban,h nemsokáig tart,mert ő a mai napig anyás 7évesen :shock: :? Hát Krisztián már 4hónapos kora óta ilyen és egyre rosszabb :cry:

Katica:Ti mikor mentek jelentkezni a bölcsibe?Vagy már voltatok?Mehetnénk együtt jelentkezni.

Többiek merre vagytok????Remélem nem hal ki a topik :cry:

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Hát én is azt hittem rengeteget fogok olvasni... :shock: :D

Mindenki nyaral még?
Mi is 2 napig vidéken voltunk dédinél. Féltem h kicsit nehézkes lesz az alvása Dominak hogy idegen hely ráadásul idegen ágy...
De semmi!!!! :lol: Akkorákat szunyált szerencsére örültem nagyon mert így remélem a nyaralás is okés lesz.

Kata voltatok úszni? nem mára mondtad? Reni ti nem jöttök??

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Hello!

jó ismét itthon! Enyim gyerek olyan boldog volt, hogy itthon van ismét le se lehetett törölni a vigyort a képéről és akkorát aludt, nemrég kellt fel! és végre egy hét után nem kellett altatnom! A balcsin végig azzal telt az este, hogy majd egy órán keresztül altattam én aki ilyet sosem csináltam! :roll: Egyébként szupi volt.

Mint már írtam egyszer szerintem majd minden gyerek anyás és szerintem ez a normális feltéve, ha apa nem ugyanannyit vagy még többet van a gyerekkel. Minden babónál más-más az anyásság határai valakinek elég ha félóránként látja valakinek viszont állandó kontaktus kell. Nekem ilyen volt a középső és most a kicsi fiam is. Meg is szólták, hogy anyámasszony katonja! Nagy fiammal rengeteget voltunk társaságban és végülis Ő bárkivel elvolt néha rámnézett, hogy ott vagyok-e még.
Egyébként szerintem ez szorosan összefügg azzal is, hogy ki etetti és mivel a babót. Ha szopizik sokáig sokkal szorosabb kötöttség alakul ki ha viszint cumisüvegből eszik és esetleg más is megetetti akkor nem annyira ragaszkodik kivéve persze ha csak anya eteti.
Még egy középső fiam oly módon volt anyás, hogy már attól is sírva fakadt ha valaki ránézett és két kézzel marta a lábamat attól félvén, hogy az a valaki el akarja venni tőlem, na ezt már Mátyás is eljátszotta, csak ő a nyakamba csimpazkodott :lol: Ne aggódjatok, Ákosom már annyira nem anyás (8 évesen hi-hi-hi)

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Mammuci:nem voltunk uszizni amjd következő szombaton.Nemtudtam az ünnepek miatt van e.És nem is hivtam fel öket.
Örülök hogy Domi ilyen jól elvolt. :lol:

000kata

Reni
holnap megyünk a bölcsibe a papírért, kedden meg a dokihoz és a védőnőhöz vissza vele. De most akkor Ti is a K.téribe jöttök?? :wink:
Anya
asszem Te kérdezted csak 1 év múlva menne bölcsibe csak már itt az ideje jelentkezni.

Kép
katica_75

Sziasztok!
Megjöttünk tegnap este mi is! Hát elég maratonira sikerült! 3 hét... vagyis közben 2 napra hazajöttünk. Nagyon szuper volt, Panna végig aludt mindenhol, max 1x ébredt éjjel. Ő is nagoyn örült hogy hazajöttünk, tegnap 7 felé értünk, és 9-ig megállás nélkül ment körbe, felfedezte újra a házat a játékait. Majd írok egy kis élménybeszámolót!
Reni, Panna is nagyon anyás, de ha nem lát, akkor nincs semmi gond, elvan a családtagokkal, csak ha meglát kezd eszméletlen kalimpálásba, és már indul is hozzám oly cuki.
Ditta, Pipal, gratulálok a kisbabákhoz! Nekünk is született 2 baba a házban míg nem voltunk itthon. Egy kisfiú és egy kislány. Már nagoyn kiváncsi vagyok rájuk!
Katica, én is gondolkodok a bölcsin, de csak 2011 januártól. De lehet nem adom be mégsem.

Kép
Kép
dalminha

Hol van amúgy mindenki? átmentetek másik topicba? Jaj, ne haljunk ki!

Kép
Kép
dalminha

Lányok 1 ismerősöm megválna babakocsijától. Ha valakinek kellene pl vidékre nagyihoz oda tökéletes...ott maradhatna és nem kellene minden alkalommal a kocsiba tuszkolni az "otthonit".3000ft.Ha valakit vagy ismerősét érdekelné küldjetek privit:ime 1 kép :

Kép

Kép

Azért Zolikáról is kaptok 1 képet:
Lassan 8 kg ééés 73cm :shock:

Kép

Kép

Kép
veronak

Helloka!

Dalmi sajna az én hetem nagyon sűrű most, de jövőhéten bepótolom azokat a napokat is amikor nem voltunk itthon, most sajna csak pár percre tudok felugrani, de jövőhéten suli! És persze várjuk a beszámolót és a képeket és nagyon örülök, hogy Panna végre aludt! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Most nincs sok időm olvasni és írni, mert éppen nagytakarításban vagyunk, még mindig a beköltözés utáni. :roll: Csak szeretnélek megkérni titeket, hogy szavazzatok Fannira, mert szeretnék nyerni pelenkát.

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... eyword=illés%20Fanni

Ha itt nem jön be, akkor www.pampers.hu oldalon a fotógalériában "Fanni mászni tanul" címmel.

Előre is köszi a szavazatokat!

Kép
Kép
nati80

Nati
próbáltam de nem enged, soroztaban azt írja nem jó a kód...pedig szépen lemásoltam :)

Kép
katica_75

Nati:én sem tudtam szavazni,azt irja rossz kod és 3.ára azt irta hogy ezen a héten már szavazott.Pedig én nem.

000kata

Nati, nekem meg azt írja, hogy a héten már szavazott

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok, én beteg vagyok, jól megfáztam már másfél hete, így nem is nagyon jöttem, most is csak benéztem, gondoltam jól lemaradtam, de végülis hamar képbe kerültem!

Nyaralósoknak de jó lehetett!

Kép
pipal

Fagyizó baba:
Kép

Balatonban pancsizó baba:
Kép

Félelmetes baba:
Kép

Azt nem írtam, hogy Panna összesen 7,3 kg... :?

Kép
Kép
dalminha

Na még egy pancsolüs Kép

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Sajnos több embertől kaptam ilyen visszajelzést már. Fel is hívtam őket telefonon és erre azt mondták, hogy biztos szavaztak arról a címről már a héten másra. Na ezt nem hinném, de nincs mit tenni. Még néhányszor próbálkozok/unk és utána egy jó kis levél mehet nekik, hogy gratula a pompás játékszervezéshez.
Van egy gyerek akire meg több mint 1000 szavazat jött már, lehet mindenkié oda fut be?

Dalma
Tündér a Pannababa. Fanni most már 8,5kg!

Hogy álltok az éjszakákkal? Szopiznak még a babák? Én már szeretnék az éjszakairól leállni, de egyszerűen nem megy neki. Mit tegyek? Tapasztalat?

Kép
Kép
nati80

Vera
Nagyon szép kép Izáról! De én azt nem értem, hogy a szabályzatban benne van pampers pelenkás kép kell, én erre kerestem egyet és azt tettem fel, nem Fanni legjobb képét. Akkor ez most hogy van?
Nálatok ilyen szavazási gond nem volt?

Kép
Kép
nati80

Dalma
nagyon cukker továbbra is a csajod! És oylan kis dundinak látszik! Örülök h. alszotok végre!!!!

Nati
nálunk továbbra is nagyon katasztrófálisak az éjek -fog még nuku! - nyomoromban már mindenkit kifaggattam (doki védőnő) és az a legújabb itt is h. ne szoptassam éjjel és akkor biztos nem fog kelni...és kezdjem leválasztani, mert már nem sok tápértéke van 1 év után a tejnek????

Vki okos erről mit tudtok?? :roll: Az biztos ha bármi nyekkenése van követeli a cicit :) de azért leválasztani még csak nem kellene ,vagy? (Sztem lelki beteg lesz.)

Kép
katica_75

Nati, szopizunk még éjjel is nappal is, kb így: éjjel kb 2x, reggel 1x, majd délutáni alvás előtt, és este lefekvés előtt. A múlt héten anyóséknál kértem mérleget egy napra, és lemértem, olyan 120-130-t szopizik egyszerre. Amikór rátettem és megláttam mennyi, majdnem hátast dobtam, hogy csak ilyen kicsi a súlya. De tényleg duncinak néz ki, csak ugye pindur hosszra is, olyan kis minike. A többi kiscsaj mind nagyobb, nem? Talán Blanka és Iza kicsi még, nem?

Katica, ne válaszd le, csak ha már nem esik jól neked. Ha anyucinak nem jó a szopi, akkor tényleg nem kell erőltetni. Mennyit szoptatod? Én most sokáig szeretném Pannát, ezekről a mostaniakról nem szívesen mondok le. De nyekkenésre ne rögtön cict adj neki. Cumija nincs? Mert maga a szopó mozdulat megnyugtatja őket. Most vannak az orális résznél az életükben (védőnő magyarázta) aztán 3 év körül az anális rész (jó hülye elnevezés) amikor felfedezik a nemi szervüket, na ez egy másik fejezet
Múlt héten régi barátainkkal taliztunk, ahol a kislány 21 hónapos, de még aktívan szopik, értsd, kb óránként. :shock: Ebéd közben félrerántja anya pólóját, és kiszolgálja magát. Vagy a konyhában mosogatott anyuka, a kislány kérte a cict, odaültette a konyhapultra, a csajszika lehúzta anya csini pánt nélküli pólóját, szopi, majd visszahúzta. Kész voltam, csak ámultam, és nem tudtam mit gondolni, elég ambivalens érzések kavarogtak bennem. Egyyrészt szuper aranyos volt az egész jelenet, de én magamról ezt elképzelni sem tudnám, hogy egy csomó vendég barát előtt a nagylányomat szoptassam. Kisbabát ok, bár én azt is takarásban végeztem. Szerintetek? :)

Kép
Kép
dalminha

Katica: Kevin is minden nyekkenésre (éjszaka) csak cicivel alszik vissza,ha te szeretnéd még szoptatni,ne szoktasd le,még egy éves sincs.

000kata

Dalma:nagyon édes a sztori amit irtál.Hát én se tudnám elképzelni magam :lol:

000kata

Dalma:nagyon édes Panna,pedig nem tünik vékonynak.Pont jó kis cukorfalat :lol:

000kata

Sziasztok Lányok :)

Dalmi :) nagyon szép kislány lett Panna :wink:

Képzeljétek, visszahoztam a tejemet :)
Amikor nyaralni voltunk most, elég rossz éjszakák voltak és csak a cicin nyugodott meg.Úgyhogy kap cicit éjjel mikor felébred meg délutáni elalvás előtt is :)
Próbáltam az éjszakáról leszoktatni, de katasztrofális volt, úgyhogy amig igényli, addig megy neki, aztán majd meglátjuk egy éves kor után.Addig meg nem gondolkodom :lol:

Képeket sajna nem hoztam a nyaralásról, mert a fényképezőbe nem jó elemet vettünk :? :evil:

Egyébként jó volt, csak ilyen kicsi gyerekkel nem biztos,hogy újra belevágnék....
Az nem teteszett ott a kastélyszállón pl.hogy egy iszzonyú szutykos puli meg egy komondor bejáratos volt az étterembe meg a konyhába :?
De a jó, hogy voltak pacik, báránykák, meg medence a szálló mellett :)
Voltunk Füreden is, nagyon élvezte a kis vizimanó a nagy vizet :)
Ja, 6 fogunk van és 9 kg-ok vagyunk :)
Vendég

Fürtöske:szépek a méretek.Ügyes vagy hogy vissztudtad hozni a tejcidet.Csak elalvásokra használod a cicit?vagy jol is lakik vele?

Ki meddig használja a légzésfigyelőt?Én ugy gondoltam hogy egy éves korig.Szerintetek?

000kata

Nagyon szépek a képek lányok, bár látom a kispasikról nem tesztek, a gmail-t meg mindig elfelejtem megnézni, szóval ide is tegyetek képet!

Dalmi, tényleg kis husinak néz ki Panna!

Vera, hogy vagytok? Iza is hogy megnőtt!

Nati, ez a hajforma Fanninak meg irtó édes továbbra is!

Katica, én nem hiszem, hogy tej ilyenkor már nem tápláló. Gondolj bele, hogy amikor beteg egy baba, ált. csak cicit fogad el, mégsem hal éhen. Én nem választanám el, főleg mert úgy érzem, hogy Te sem szeretnéd. Ezt ő is megérzi, és mivel ő sem akarja, ezért szerintem csak szenvedés lenne belőle. Várd meg, míg megértek rá mindketten!

Az alvás meg, hát beállok én is a sorba, Natasa, aki 7 hós koráig vígan átaludta az éjszakát, két hónapja min. 2, de inkább 3-4-5X kel éjjel. Visszaaltatás szopival ált... Szóval nem vagy egyedül!!!

És ami a szopit illeti, hát mi továbbra is csak délelőtt eszünk szopi után egy kis gyümit, és ebédre szopi után egy kis főzeléket, és hát még nem sorvadt el a lány. (8,3 kg)

Kép
pipal

Kép

Kép

Kép

000kata

Kata! nagyon édes Kevined!! :D :D
Mi most nem megyünk szombaton uszira mert kedden utazunk és még szülinapozni is megyünk szombaton meg venni kell még 1-2 dolgot. remélem nem lesz semmi baj hogyilyen messzire megyünk Domival.
De majd írj hogy hogy tetszett nektek :lol:

Dalmi! Panna egyszeren zabálnivaló!!!! És nem tnik picinek pont úgy jó ahogy van! :D Örülök hogy jó volt a nyaralásotok tényleg maratoni volt!!! :lol:
Nati én is próbáltam szavazni de nekem is azt írta, hogy már szavaztam :cry:

Pipal! jobbulást Neked!!!

Képzeljétek nekem is volt egy jólalvó gyerekem... :cry: csak VOLT!!
Domi már 2 hete ébred éjjel most is fél2 kor kelt és 3/4 4kor tudtam lerakni de csak úgy hogy Vibrucolt adtam neki. Nem tom mi lehet vele foga nuku! :shock:
talán arra tudok gondolni h 2 héten belül tanult meg ülni, állni és mászni. ja és örüljetek h visszalszik szopira Nektek Csajok! én mi9t csináljak a tápis babával???
valakinek tapasztalat? kaját nrm akarok adni neki cumi nem elég, ágyában nem volt jó a kezemben nem volt jó köztünk sem semmi bezzeg játszani azt akart a sötétben... :twisted:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Végre írtatok!! :)

mammuci

Épp olvasom, hogy jót aludt Domi a mamánál és tessék.... :shock: Lehet elkiabáltad?? :? Amúgy Kincső is volt egy pár nap , hogy nem aludt, vagyis fel-fel ébredt, de cumi , simi aztán alvás. Talán Nálatok is pár napig tart.. Remélhetőleg!! Próbáld meg, hogy délután (ha még alszik) nem teszed le. Amúgy este hogy altatod?? Cumisüveggel? Sétálni, ringatni, énekelni próbáltál?? Mondjuk mindenkinél más válik be, csak tudod mi is tápisok vagyunk, ezért próbálok itt "okoskodni". Szeretnék segíteni!!!

kata

Kevin továbbra is gyönyörűűű!! Annyira kis helyes pasi!!! :) Láttam iwiwre is raktál képeket. Nagyon jóóóók!!! :) Légzésfigyelővel kapcsolatban, Én is 1 éves koráig tervezem, bár a férjem azt mondja szerinte még 18 éves korában is figyelni fogom :) , mert éjjel is többször felébredek és figyelem. Szerinte nagyon aggódós vagyok. Úgyhogy nem tudom. Biztos fura lesz, hogy majd keresem a zöld fényt és nincs. :shock: :shock: :D Aztán majd megszokjuk azt is... De fura, hogy mindjárt egy évesek... Ja, és ki az "cicis néni"? :)

fürtöske
Nem semmi a hotel. Kutyák az étteremben? Hol voltatok? :shock: Mi is voltunk még tavaly pocisan egy ilyen kastélyszállóban és ott is volt egy feket puli szerű kiskutya. Lehet ugyanott voltunk??

dalma
Panna gyönyörűséges! :) Kincső is szokott így fintorogni. :) A szeme teljesen a tied. Nagyon szép!! :) Az a bugyikalapos, megzabálom!! :) Mi 7,5 voltunk kb. 2 hete. Még mindig a 3-as pelust hordjuk. Nem akartak Pannával fotózkodni? A Balatonnál mindenki Kincsővel akart fotózkodni.

pipal a kedvedért :)

Ilyen ügyes 9 hónapos vagyok! :)

Kép

Anya, majd Én bábozok Neked! :) A kis nyuszi meg a répa. :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Köszi a díxséretet csajok! pedig nagyon pindur élőben... olyan kis tömör gyönyör. Olyan furcsa, hogy akkora, mint egy pólyás baba és áll.... Ma az asztal alól kukucsált a székben kapaszkodva és mondja kis magas hangon, hogy kukukk. Megettem majdnem... azóta már százszor mondta kukk, meg kukukk. Pedig beteg, ma hajnalban is délben is és este is hányt, de jó sokat, tejcsit meg teát, ma csak ezt fogadta el...
Pipal, igazad van, a beteg baba tényleg csak cicit hajlandó elfogadni.

Anikó, lehet hogy ettől nem alszik Domi. Az éjszakai teára ne szoktasd ám rá, ha ajánlják, mert állandóan inni fog éjjel. Barinőm kisfia egy litert is megizik éjjel, és több peluscsere is van, vagy tengerben kel.

kata, nagyon édi Kevin, és le is csúszott?? :lol:

Pipal, nem is akar mást enni, vagy nem is próbáltátok? husit eszik már?

Fürtöske, melyik kastélyszállóban voltatok? Ügyi vagy a tejcivel, Marci is örült neki gondolom! :) Később már könnyebb lesz ám a nyaralás, bár jövőre még azért nem egyszerű, de utána a 2,5 évessel már tök jó. (ha nincs mellette még egy kicsi ( :P )

Kép
Kép
dalminha

Pipal
a privit előbb írtam mint olvastalak itt, sajnálom h. Natasa is elromlott!
Igen jól sejtetted, nem érzem még készen magam a leválasztáshoz,Lénát meg pláne... Éjjel most apa megy be hozzá hátha kicsit segít ha kitöröljük a fejéből a cici=alvás dolgot..az még nem is lenne baj de amint kihúzom a szájából utánakap. :shock: ami amúgy tök muris (lenne)

Fürtöske
örülök h. erre billent a cicit vagy nem cicit meccs!!!
Igen hol volt ez a kastély??

Dalma
jobbulást Pannának ,mit szedett össze??? Édes lehetett nagyon ezzel a kukkal, olyan cuki hangjuk van.

Kevin és Kincső pedig tünemények!!!!!! Anya jobban vagy?-depi elmúlt ugye? :wink:

Kép
katica_75

Ja, megcsinálták nekünk az 1 éves státuszt!Ilyen marha kérdéseket!!!! :shock: :lol: pl. eszik e a gyerek már kanállal?(magától) - segít e öltözködni...?? ja mondom a zipzárt hátul vele húzatom fel...Megérti e az egyszerű utasításokat??? érvényre juttatja e az akaratát? -na erre gyorsan tudtam a választ.

Olyan hihetetlen h. 1 éves lesz már! :lol: :lol: :cry: :cry: és Écikék vajon hogy vannak ? -Zolika talán pont ma 1 éves!? Valaki tud róluk?

Kép
katica_75

Sziasztok! :)

Nagyon édesek Kevin és Kincső babák!!! :)
Dalmi :) Nahát, Panna már így beszélget?Hát mi utánozással, beszéddel el vagyunk maradva, csak a pápá megy még :?

Anikó :) Nálunk is ez van, amióta visszajött a tejem, éjjel 2x 3x is ébred és csak cicin hajlandó visszaaludnoi :?

Tótvázsonyban voltunk :)
Vendég

Sziasztok!

Régen írtam, de azért minden nap bekukkantottam, kivel mi van!
Én alig voltam net közelben, mert kihasználjuk a nyári szünet utolsó napjait, sokat jártunk strandra, ide-oda csavarogtunk…..

Meg aztán a nagy lányommal bevásárló körúton is voltunk, hogy suli-kezdésre minden meglegyen! Hát egy vagyont hagytunk az üzletekben! Kinőtte a tavalyi tornacipőt, melegítőt, ünneplő ruhát….na és a Hanna Montana-s tolltartó nélkül el se kezdődik a suli….. :lol:

Ágostonom nő, mint a gomba, mai mérlegelés eredménye, 9660 gr, 75 cm! Egyszerűen hisztizik, ha nem kaphat abból, amit mi eszünk, ezért aztán pár falatka felnőttesebb kaját kap, de azért főleg még bébikaján élünk, na és a napi 5-6 cicin! :)

Klarissza!
Balcsis képek lesznek, ugye?? :)

Dalma!
Örülök, hogy nektek is ilyen jól sikerült a nyaralás, annak meg külön örülök, hogy VÉGRE alszik Panna! Azért remélem ezt a jó szokását otthon is folytatja!
A „szoptatás-bárhol” téma: hát azért én ebben is próbálok egy rendszert felállítani, nem akkor cicizünk, amikor éppen megnyikkan……nekem Ati fiam se volt őrült póló-rángató, mégis szopizott 18 hónapig, és fokozatosan hagytuk el, szépen. És én is szoptattam ezen a nyáron rengeteg helyen, de azért mindig kerestem a félreeső helyeket!

Katica!
Én is azon a véleményen vagyok, mint Pipal! Szerintem még ne hagyjátok el a szopit! És az meg egyszerűen nem igaz, hogy egy éves kor után nincs tápértéke!
JA, amúgy milyen volt a Madonna koncert?? (azért az gáz, hogy a DM-en, meg most is esett…. :roll: )

Kata!
Kevin nagyon kis csibészes! Már most látni az arcán, hogy nagy korában bomlani fognak utána a csajok! :wink: :wink:

Melaszka!
Cici-leszoktatás témában lásd Katicának írt véleményem…..örülök, hogy vissza tudtad hozni a tejcsit!! :)

Anya!
Látom, Kincső is nagyon tevékeny!! Cukika!! :lol:

Bocsi, ha valakit kihagytam, végül teszek egy „dinnyefalós” képet:

Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta, szió! :)
Gratulálok a nagynéniséghez :)

Na, nagy nehezen előhoztam egyetlen sikerült képet az egész nyaralásról.Aztán ez után felmondta a szolgálatot a gép :?

Kis hó-fehérke :lol:

Kép
Vendég

Anya! Hát nem tudom nálunk már több napja tart:(( És nem elég a simi cumi variáció most éjjel is 40 percig simiztem és játszott a kezemmel mire visszaaludt :cry: nem vagyok én ehez hozzászokva :evil:
Este nagyon könynen elalszik álzalában vacsi közben a cumisüvegen. Úgy rakom le h fel sem ébred aztán éjjel kezdődik a móka... :cry:

Dalmi! nem nem adok neki max vizet éjjel egyébként sem issza a teát. de iszik 4-5 körtyot és eltolja szóval nem hinném h szaomjas és azért ébred.

Bocsi csajok most ennyi voltam és bocsi h csak magunkról írtam d megjött Apa és a fiamat meg elvitték sétálni kicsit lehetünk ketten :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anya: a cicis néni: egy ismim :lol: Nagyon édes Kincső :lol: Tök jó az az asztal én is láttam már hasonlot nagyon tetszett Kevinnek.Hol vettétek és mennyiért?

Dalma: igen le csúszott és elkaptam,nagyon bátor.A vizbe is beugrott a partrol ha hivtuk és elkaptuk nagyon élvezte. :lol:

Ditta:köszönjük,Ágoston is nagyon édes.Hogy dinnyézik :lol: Kevin is imádja :lol:

Mammuci:sajna holnap se tudunk menni babauszira mert munkanap,párom dolizik és hétvégére jön a dédimama.Nem tudjuk iihagyni mert idős.De jövöhét már tuti!! :lol:

Fürtöske:hát nagyon huncutt a fiacskád,nagyon édes :lol:

Mi jol vagyunk.Ti gondolkoztatok már azon mit vesztek az egy éves szülinapra?ötletek?

000kata

ditta :)
Már dinnyét esztek???
NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT ÁGOSTONNAK!!!!!!!!
Kép

mammuci
Az jutott még eszembe, hogy éjjeli fényt használsz?? Mert Én már nem, ugyanis rájöttem, hogy Kincső mikor felébredt éjjel, azért nem aludt vissza mert világított a lámpa. Sajnálom, mert tudom milyen ez. :(

kata

Egy ismerőstől vettük, de sokat láttam a teszin is. Nekünk baráti alapon 5 e-ért adta. Mi fp-s zebrát veszünk neki szülinapjára. :) Ismered??

katica

Köszi kérdésed , jobban vagyok csak mostanában meg Kincsővel alig bírok... :shock: Lesz tali? Szerintem jó lenne most szeptemberben. :)

Kép
Kép
anya1118

anya: igen ismerem a zebrát nagyon jó :lol: Nem találolk a teszveszen hogy irjam be?

000kata

Sziasztok!

Rég jártam erre.Örülök,hogy mindenki jól van.És,hogy jól teltek a nyaralások :D Nálunk idén kimaradt.

Anikó:Mi úgy altatjuk Kriszt,hogy lekapcsolunk mindent és így általában elalszik.Meg fárasztjuk rendesen :D Én már 4óra után nem engedem aludni,hogy este hamar elaludjon,de így is van,hogy csak 11kor alszik el.Persze legtöbször simizem és úgy alszik :D Remélem hamar rendeződnek a dolgok alvás ügyben.

Kata:Nagyon édes Kevin :D Én még nem gondolkoztam azon mit kap 1éves szülinapra :oops:

Katica:Szerintem se válaszd el még.Szoptasd amíg lehet.Anyum kishugomat 3 éves koráig szoptatta azt hiszem ezt említettem is neked :D Sajnálom az éjszakákat :cry: Krisz is amíg szopizott felkelt éjszaka.Az éjszakai szopiról kéne valahogy leszoktatni szerintem és akkor lehet nem kelne fel.

Minden baba csodaszép!!!!

Dalma:Szerintem is szép duci baba :D Nagyon édesek a képek :D

Mi jól vagyunk.Jelentkeztem suliba így októbertől sulis leszek :D :lol: Kicsit aggódom Krisz,hogy fogja viselni,de majd megszokjuk. remélem.Nagyon nyűgösek vagyunk még mindig.Anya nélkűl kivagyunk :lol: Mi is monjuk már,hogy pápá,tátá,de azt nagyon :lol: Aja,mamma.

Bocsi,ha valakit kihagytam,de most mennem kell,mert hiába van itthon apa a gyerkőc mindig rajtam lóg.Most is itt rángat :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Ditta
Boldog névnapot fiacskádnak! Édes a dinnyével nagyon! Léna is imádja...kenyérrel.(Mondjuk mostanában mindent kenyérrel eszik :shock: még a pépet is :) )
A Madonna koncert vegyes érzelmeket keltett bennem.Mint show 10/10-es de mint zenei élmény 10/3 kb. Úgy táncolt mintha 20 éves lenne, de épp ezért így énekelni nem tudott, nem is lehet ugrálás közben, ugye. :lol: és mekkora sarkú csizmákban művelte mindezt! :shock: :) már csak ezért világsztár. Amúgy nagyon szép még mindíg, csak kiábrándító volt h. míg kitartotta a mikrofont a közönség felé, addig is szólt a hangja. :shock:

Anya
lehet tali, hátha összejön már végre.Tűzzünk ki valami dátumot.

(Jövő7en jönnek talán végre szétverni a házat így, muszáj lesz lelépnem Lénáva napközben pár napon át, így ha netalán valaki ráérne összefutni velünk valahol , az tök jó lenne.)

Kata
én is ezen agyalok folyton.És arra jutottam h. kap járássegítő vizilovat, meg sütifalóbödönt, ezek állítólag hasznosak.De tényleg több gyerekes anyukák mi az a játék ami bevált már?

Reni
örülök h. sikerült a suli!!
Igen jól sejted ezen dolgozunk most, apa kel hozzá éjjel és talán alakulunk.

Léna mai találmánya h. mászik fel a kiságy fejvégénél!
:twisted: :twisted: ugye nem tud egy ekkora gyerek kimászni belőle??megőrjíííííít :wink: :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezem! Sajnos hozzászólni már már nem tudok a fórumhoz, mert régóta nem voltam, és sok mindenkit nem is ismerek.

Csak életjelet adok magunkról. Matyika most 10 hónaposan 11,10kg és 75cm. Igazi kis vasgyúró. Van már 3 fogunk és a 4. most készülődik kifelé. Egyedül ácsorog 1/2 perceket, úgy hogy nem kapaszkodik sehová. Nemsokára futhatok utána.

Teszek pár képet.

Üdv! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok :)
Most van egy kis időm írni, fiúk kidőltek.Apa éjszakás volt, Marci meg a szokásos délutáni alvását "végzi" :lol:

Eagle :) Jó,hogy jöttél :) Helyesek a fiúk, Matyi nem is tűnik "nagynak" :) Épp jó, a méreteihez képest is :)

Katica :) Ettől én is félek,hogy mi lesz a kiságyban egy kicsit később.Már mell alatt ér neki a kiságy, mfélek egyszer kibukik belőle. :roll: Igaz, nekünk olyan,hogy ha nagyobb lesz megforditjuk az ágyat és ki tud szedni 2 rácsot és kibújik az ágyból.Hát, érdekes lesz......

Kata :) Én valami készségfejlesztő dologra gondoltam egy éves szülinapra vagy ha már tud menni, akkor kismotor, ilyen lábbal hajthatós, vagy babytaxi :)
Meg az elmaradhatatlan torta :lol:

Lányok, ti mikor fogjátok elkezdeni bilire szoktatni a gyerkőcöket?
Én gondoltam a jövő hónapban veszek egybilit és majd meglátjuk.Tudom nagyjából a "kakilóidejét" is :lol:
Nem korai még?
Állitólag én már 11 hónaposan bilibe wc-ztem :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: