A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Meli, nekünk még kézi kütyünk sincs. :oops: Hamarosan beszerzek egyet, biztos nincs nagy ára.

Kata, én csak sós után édeset, fordítva nem megy. :) Vagyis ilyen erősebb kajákban nem, viszont olyanra volt már példa, hogy édes után még pl. csipsz lecsúszott, de ez nem gyakori.

Ez a szép ebben, hogy olyan sokfélék vagyunk, különböző szokásokkal, ízléssel, aztán vigyorgunk itt egymás beírásain, kívánásain. :D

Megcsináltam ma a túrógombócot édes tejföllel. Nyam-nyam... Ahhoz képest, hogy először csináltam, egész jó lett és nem is túl bonyolult. Mindig azt gondoltam sokkal macerásabb. :oops:
csillag25

Olga, egy időben én is kértem kávézókban capuccinot, de még az is túl erős (kávés) volt, nekem aki soha nem iszik kávét. Az automatákból kinyerhető, vagy instant tasakos capuccino már lightosabb. Mostanában forró csokit kérek a kávézókban, a hangulat kedvéért. :wink:
csillag25

Csajok! Köszönöm a gyors válaszokat! Valoszínű holnap doki, ha nem múlik. :cry:
Vendég

Szép reggelt:)

Csak egy gyors kérdés.. itt olvastam hogy valaki írta, ki hagyta a terheléses vizsgálatot.. én nem vagyok cukorbeteg illetve alig eszem édes dolgokat és úgy döntöttem kihagyom ezt az egy vizsgálatot mert itt a laborban nálunk nagyon rosszul veszik le a vért ( 3 hétig lila és fáj a karom) mellesleg most kétszer tennék meg.. azt szeretném kérdezni hogy ki az aki kihagyja? Tudom nem a legjobb dolog kihagyni meg stb stb.. de én kihagyom most és érzem nem gond ez annyira - lécci ne fikázzatok:) köszi:)

Pussz nektek kismamik!
Vendég

J'adore, egyáltalán nem fikázlak, de ha ennyire nehezen bírod a vérvételt, szerintem legalább annyit tegyél meg, hogy nem vénás vérből, hanem ujjból, ami nem fáj (na jó, csak nagyon kicsit) és nem hagy nyomot, méress egy éhgyomrit meg egyszer egyet egy nagy kajálás (pl. ebéd sok sütivel :lol:) után egy órával. Bármelyik gyógyszertárban megnézik neked. A cukorbetegséget sajnos nem lehet érezni, én is tök jól voltam vele. És nem az édes dolgok evése hozza ki a közhiedelemmel ellentétben.

/
lemonsong

...és úgy emlékszem (persze lehet, hogy rosszul, ez mostanában egyre gyakoribb :lol:), hogy aki írta, hogy kihagyja, annak eleve inzulin-rezisztenciája van, szóval azért hagyja ki mert eleve tudja, hogy gond van és már most diétázik/jár vele orvoshoz. Természetesen nekem sem csinálnak terheléses vizsgálatot, mivel semmi értelme, ha enélkül is biztosan lehet tudni, hogy cukorbeteg vagyok.

Tényleg, más hogy áll a feledékenységgel? Nekem egész ijesztő méreteket öltött, eddig mindig csak mosolyogtam, mikor valaki mesélte, hogy kiment a konyhába, és mire odaért elfelejtette, hogy miért, de mostmár nap mint nap gyakorlom ezt a mutatványt. :lol:

/
lemonsong

J'adore!
Én hagyom ki!!! De én azért mert egyáltalán nem javasolt nekem,mivel túltermel a hasnyálmirigyem így a 2 óra hosszár tuti nem bírnám ki vércukor leesés nélkül.Nagyon röviden enyni!
De ha ez nem lenne,én akkor sem ítélnélek el.Igazából nem kötelezhetnek egy vizsgálatra sem!!Nincs olyan,hogy "kötelező".Az a babóca anélkül is megszületik,hogy néznek-e AFP-t,cukrot,Down-t vagy ha nem járna az ember 4 hetente vizsgálatra,akkor is.Ha nem akarod vállalni,ne tedd!Ez a te/ti döntésetek.Én sem járok havonta dokihoz,mert minek???HA nincs semmi panaszom,akkor fölöslegsen ne vizsgálgasson.Pl mot a szeptemberit is kihagyom.

Nem is írtam,hogy pénteken estem egyet a biciklivel.Beakadta a gyerekülés a kormányba és bumm.Gondolhatjátok...egyből rohantam hasa figyeltem em-e vérzek.De szerencsére nem ütöttem meg nagyon magam,csak a lábam,a fenekem.Csak egy picit beütöttem a pocit,így biztos ami biztos figyelgettem.De szerencsére semmi.
Tegnap este meg úgy elkezdett fájni a derekam...aztán jöttek a keményedések,aztán volt egy igazi fájás.Na jól beparáztam (pedig nem vagyok ilyen aggódós),mondom apának,még 1 ilyen és irány a kórház,de szerencsére elmúlt mikor lefeküdtem.

Redbull: Fúúúújjjj!!Én nagyon utálom az ilyen tuning italokat,annyira túl édesek.Egy van ami jó a kóla ízű Bomba.Na az jó,mert tényleg kóla ízű,de azt sem viszem túlzásba,idén edig ittam 1 kortyot :D

Olyan jó,ma nem kll főzni,múlt héten rendeltünk kaját mára.Viszont találtam egy süti receptet hát azt megsütöm: Kinder szelet.Állítólag nagyon fincsi....
Vendég

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Sprite, juj, nagyon megijesztett amit írtál, gondolom te is rendesen megijedtél. Drukkolok, hogy tényleg ne legyen semmi következménye, viszont bármit érzel, azért tényleg menj el a dokihoz. Mikor mennél legközelebb?

Kérlek, vigyázzatok magatokra, én olyan parázós vagyok, mindenkiért izgulok.

eva

Kép
schvargaeva

Melinda!
Mi a helyzet a dokinál? Találtak valamit?
Az első trimben tilos a kamillatea? Hát én ittam többször is, mert fájt a torkom.

J'adore, szerintem senki nem fog megkövezni azért mert nem vállalsz be egy vizsgálatot. Ez mindenkinek a saját felelőssége. Én például önző dög vagyok és amellett hogy tudjam minden rendben van a babával azért is megyek el minden vizsgálatra, mert nekem fontos az az érzés hogy én mindent megtettem azért hogy minden rendben legyen. Sajnos én már veszítettem el babát és nagyon nehéz volt feldolgozni még úgy is, hogy nem tudtam magamat okolni a történtekért. Hozzáteszem, úgy is elvesztettem a babát, hogy minden vizsgálaton részt vettem, a két örökbefogadott kisfiúnk pedig úgy lett makk egészséges, hogy anyukájuk titkolta a terhességet és egyáltalán nem vett részt semmiféle vizsgálaton, se doki, se védőnő nem látta a szülésig. Hát ilyen az élet.

tücsökbogár

J'adore, szerintem is hagyd ki, ha úgy érzed, hogy nem akarod, de azért mindenképp beszéld meg a döntésed a dokiddal. Egy másik megoldás, hogy máshova elmész vérvételre. Nálunk akár a háziorvos is leveszi, és utána ő elküldi laborba, lehet, hogy meg lehetne beszélni, ha csak a ronda és fájós vérvétel miatt hagynád ki.
Az önellenőrzés egyébként szerintem is jó tipp.
Nekem most a terhelésesnél nem csak a cukrot nézték egyébként, hanem minden egyebet is, amit minden trimeszterben egyszer néznek. Nem tudom, hogy ezzel hogy állsz, milyenek voltak az értékeid az elsőben?

eva

Kép
schvargaeva

Köszönöm az írásokat.. hát rávettem magam, elmentem a háziorvoshoz hogy a beutalómat töltse ki DE szabadságon volt és másikhoz kellett átmenni - na mire odataláltunk kész káosz volt - aztán várunk várunk kiderült hogy hasmenéses meg minden nyavalyájuk van az embereknek a váróba.. persze kimentem de állni nem bírtam sokáig meghát hűvös - huzatos volt a hely - így bementem leültem de férjem is mondta jöjjünk haza.. így csütörtök lesz az eredeti háziorvosból aztán meg péntek labor cukorterhelés.. de ezt is csak akkor vagyok hajlandó elvégezni ha zsömlés nem löttyös mert eleve elájulok a vérvételektől hát még ettől a debil nőtől aki veszi.. :S nyugi nem vagyok ám nyafogós csak ez az egy vizsgálat amitől kikészülök picit.. :S DEEEE csütörtökön 4D!!!! Juhéééé :) Jövök is ám azon nyomban a képekkel majd ;)
Vendég

Szuper, várjuk a 4d-s képeket!!

Sprite, vigyázz magadra! Én a bicikliről le vagyok tiltva, viszont mostanában egyre nehezebb lépcsőn lefele, mert már alig látok a hasamtól, mindig parázok, hogy leesek. Ezért aztán úgy megyek mint aki betojt, és olyan tempóban, hogy a nyugdíjas nénik lehagynak. :lol: Már nagyon várom a decembert, többek között azért is, hogy ne kelljen ennyire vigyázni magamra, pl. ne adj isten csak úgy leszaladjak egy lépcsőn. Még ugrálni is fogok hozzá. :lol: Ha bírok persze. Nem közvetlenül szülés utánra gondolok... :lol: :lol:

/
lemonsong

Lemonsong, én is hasonlóan vagyok. Sajnos nem bringázhatok, pedig annyira vártam a tavaszt, hogy majd száguldozhassak, de a dokim nem enged, főként a kezdeti nehézségek miatt, de a 12. héttől amúgy is letiltott volna.
Az ugrándozás már nekem is hiányzik, egyébként elég kis ugri-bugri, rohangálós szoktam lenni, és még így is eleresztem magam néha, úgy kell rám szólni, hogy nem kéne...
A tempóm is hasonló, felfele és lefele is nyugdíjas tempóban haladok, de legalább lelassulok, különben egész nap csak rohannék mindenhova, így legalább eszembe jut, hogy ne kapkodjak, ez most nem ez az időszak. Már a busz után sem futok, inkább várok egyet.

eva

Kép
schvargaeva

:D :D :D :D Ne is mondjátok
Vendég

Sziasztok!
Én is egy aggodalmam miatt jelentkezek: ma reggel óta a bal oldalamban hasogató fájdalom jelentkezett. Ha ülök nem érzem, de ha felállok, egyből fájni kezd. Dolgozok, így elmentem az üzemorvoshoz, ő nem tudja mitől lehet, de szerinte nem függ össze a babával. Mindenesetre ha estig nem múlik el, azt mondta menjek az orvoshoz. Tudtok valamit esetleg mitől lehet, és összefügghet-e? Szerintem várok 1 órát, aztán ha nem múlik felhívom a nődokim, hogy mi a véleménye menjek-e be egyből, vagy elég este, összefügghet-e a babával. Csak egyszerűen nem találtam ilyet, hogy mitől lehet, és aggaszt nagyon. Viszont, ha nem jelenthet problémát, nem szeretném a nődokim zargatni. Bár ezért fogadtam fel. :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Jujj,de rég írtam már nektek :oops: :oops: viszont olvasó üzemmódban ittvagyok,ha nem is minden nap.

Elöször is üdv. az újaknak! .. gratula Labkatnak az iker fiúkhoz,és persze Natasának is a második kislányhoz!

Mi nagyban benne vagyunk a vásárlásban,már egy szekrényre való baba ruhánk van,tuti ami tuti alapon vettünk 1cumit és egy cumis üveget is. A hétvégén kiválasztottuk a kiságyat és a babakocsit is a brendonban,és meg is rendeltük,de majd csak októberi érkezéssel.

Múlthét szerdán voltam a dokimnál,végre sikerült híznom 1kiló 40dekát eddig összesen :D :D viszont a vérnyomásom vacakol,ahogy várható is volt,ezért szigorúan napi 3x kell mérnem,írnom,és 2 hét múlva jelenésem van a dokimnál újra, már a számszerű tényekkel...

Ma voltam a terheléses vérételen,úgy látszik ez mindenhol máshogy működik, ahogy itt olvaslak benneteket.
Nálunk az orvosom döntötte el, hogy 1 vagy 2 órás a vizsgálat, és azt is, hogy mit igyak-egyek az első vérvétel után.
Nekem 1 órás volt, odamentem, levették a vért, vinnem kellett egy kiflit és 2dl tejet, azt megettem-megittam, 1 óra múlva újra vettek vért, és már jöhettem is haza.
Viszont amilyen szemekkel néztek az idős nénik... szinte öltek a nézésükkel,hogy soron kívül mehettem be. Pedig még ki is van írva.

Kezem-lábam elkezdett dagadni,már le is húztam a gyűrűket,nehogy nagyobb baj legyen.

Melinda,szerintem is inkább menj az orvoshoz,az a biztos amit ő mond!
Sprite, te pedig vigyázz magadra és egy darabig szerintem most hagyd azt a biciglit..

Én ma gofrit akarok sütni,tegnap kaptam a férjecskémtől /a holnapi szülinapomra,wááá 1000éves leszek már/ egy dupla sütőt és ki is akarom próbálni. Tud valaki egy szuper ropogós gofri tészta receptet esetleg?

j'adore! Várjuk a 4d-s képeket! :)
Vendég

Gabicika, előre is boldog születésnapot!!
A gofrisütő jól hangzik, de sajnos nincs receptem, mert nincs ilyen sütőm. Pedig hogy megkívántam most a gofrik ...hmmm.... Majd küldj párat, ha sütöttél ;)

De ügyesek vagytok a vásárlással, már én is alig várom, hogy legyen pár holmink, de még az ablakos hátra van, utána még egy nagy takarítás, és csak utána kezdünk neki a dolgok beszerzésének.

eva

Kép
schvargaeva

Lányok, kérlek, ne nevessetek ki, komolyan tudatlan vagyok és ezért kérdezem. Szerintetek az esernyőre összecsukható babakocsi mennyi idős kortól praktikus? (mivel mi elsősorba kendősek szeretnénk lenni, ez még nem aktuális kérdés, és gondolom nagyobb kortól, de nem tudom besaccolni, hogy 1 éves vagy még nagyobb?)

eva

Kép
schvargaeva

sziasztok
húúúú már kb. 1 órája olvasom amiket írtatok :)
közben egy csomó mindent el is felejtettem :oops:
én ma jelentkeztem be a nődokimhoz de csak csütörtökre kaptam időpontott fél 7re.kiváncsi vagyok már mennyit nőlt a kislurkó.
hát igen már a 6. hónap bár én még mindig úgy érzemhogy lassan megy az idő nem bánnám ha már a 9. hónapnál tartanék :D
mostanában én is sok édességet kívánok bár egyébként sok édességet fogyasztunk.energia ital én a múltkor isittam egy nagy pohárral szerintem néhai fogyasztásával nem okozunk túl nagy gondot és én amondó vagyok hogy nem kell zért a gyereket üvegbúra alatt tartani.
hordozót kérdezte valaki mi römer baby safe plust vettünk ez elég biztonságosnak tünt.

Kép
Kép
anitaaa03

eva kb. fél éves kortól amikor már ülni tud a babó

Kép
Kép
anitaaa03

Gabicika előre boldog szülinapot :!: :) Úúúú gofriiiiiiiiii kérek!!!! :D

FMelinda remélem nincs komolyabb gond, majd írj ám mindenféleképpen mit sikerült intézned!!!!!!

O'hara mi lehet ez a fájdalom? Erre én is kiváncsi vagyok...
Vendég

Úúúúgy unatkozom :( Pedig nem szokásom mindig feltalálom magam de most.... még a könyvtárba is elkéne mennem csak a férjem dolgozik sokáig :( Szombaton voltunk de persze hogy zárva volt :evil:
Nagyon olvasnék valami jó kis könyvet..
Vendég

o'hara nekem is szokott fájni az oldalan érzem ahgy húzódik lefelé amikor a kislurkó úgy helyezkedik nemtudom ugyan az-e nálam szerintem az izmok húzódnak ilyenkor.
gabicika boldog szülinapot.
ez a hűvös idő megint bántja a pocimat :( és pocaklakó sem olyan aktív ma

Kép
Kép
anitaaa03

J'adore, szegény. Tudom milyen rossz, mikor unatkozik az ember. Pedig én ritkán szoktam, sőt, általában időhiányban szenvedek. Az unatkozásom fő tárgya sem az, hogy nincs mit csinálnom, csak nincs semmihez kedvem.
Hogy állsz a babaholmik keresésével? Minden meg van már, hogy mit honnan vesztek meg?
Amíg nem tudsz könyvtárba menni, esetleg egy újság vagy egy film nem jó? Vagy egy séta kint a levegőn? Most nincs olyan meleg... Vagy írj nekünk sokat :) Én ugyan munkahelyen vagyok, de ma lazulok kicsit, és jövök többet.

eva

Kép
schvargaeva

Eva!
Mi is hordozókendőzünk,így a babakocsi már jó ideje csak állt,max 2x ha használtuk 1 hónapban.Így múlt héten összecsuktuk és elraktuk.Fölösleges.Ha valahova megyünk úgyis kendőzünk vagy MT-ünk.Bár most veszek egy esernyőkocsit,de ilyen 2-3 ezer Ft-osat,mert szerintem azt sem fogjuk használni,csak biztos ami biztos legyen :D
Milyen kendőtök van???

Gabicika!
Jó neked!Nálunk cukros lötty van,ezért is nem vállaltam,a tej-zsömlét én is csinálhatnám,de a diabetológus annyira elutasít volt,hogy közölte vagy glükóz vagy semmi.De persze ő sem ajánlja nekem a glükózt....sokra mentem vele...

O'hara!
Pontosan hol fáj? Nekem volt már 3-4x,hogy vakbél környékén fáj,de mindkét oldalt.Olyankor ha lefeküdtem egy idő után elmúlt.De olyan is volt,hogy az oldalam szúrt és alig kaptam levegőt.Azt mondta a nődoki,hogy a baba nyomhat valamit olyankor.Lefkevés,kis pihi és elmúlik.HA tényleg az......
Vendég

Anitaa, és mindenki aki érzékeny az időjárás-változásra. Sok együttérzés nektek!

eva

Kép
schvargaeva

képzeljétek az eddig esélyesnek látszó nevünk mellé nem találok névnapot :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Sprite, még nincs kendőm, de már nézegettem. Kicsit el is vagyok bizonytalanodva, mert a kendős ismerősök is mind mást mondanak. Van aki szerint elég a Nandu kendő, mert olcsó, és az is jó minőség, van aki annyira szép kendő mániás, hogy már van vagy 3- 4 kendője, és nem is az olcsóbb fajtából. Én még nem tudom mit gondoljak róla, de azért nálunk az ár is fog számítani, nem hiszem, hogy egy Lana vagy Girasol kendőt újonnan meg tudok venni, max használtan.

Neked mi a véleményed? Ti milyet használtok?

eva

Kép
schvargaeva

én is unatkozom :( vagyis nincs kedvem semmihez a hintákat meg a zenélő forgókat nézegetem

Kép
Kép
anitaaa03

O'hara, sokmindentől lehet fájdalom... tényleg a legjobb, ha megnézeted, Miattad és a baba miatt egyaránt, bár én sem hiszem, h.a babó miatt lenne... nekem olyan volt sokáig, hogy az ágyban oldalra fordultam, és akkor rendszeresen jött valami nagyon erős hasító-nyilalló fájdalom. De aztán elmúlt. HOgy vagy azóta?

Terheléses vizsgálatra én is holnap megyek. Na nálunk extra durva, a kisfiamnál úgy volt, hogy totál éhgyomor, ital se semmi, és levették a vért, fél óra alatt eredmény, majd cukros lötty, aztán egy, majd kettő, majd három óra múlva újabb vérvételek... hát az utolsó előtt 10 perccel már alig éltem, úgy támolyogtam be a laborba, annyira lement a cukrom addigra. Meghát mivel minden kezemből kétszer, így összesen négyszer vettek vért, a dupla szúrás már elééggé fájt is. Na most ez annyival "jobb" lesz, hogy az első egy órás nincs, hanem két és három óra múlva vannak a vérvételek... ez időben ugyanannyi, csak eggyel kevesebb szúrás. Hurrá! Én utána egész délután nem vagyok normális, szarul vagyok, alszom, ilyesmi. CSak onnan tudom, mert már az 1. trimeszterben is kellett mennem rögtön....

Tücsökbogár, annyira rákattantam arra a babakocsira, h. folyamatosan hívom azt a csajt, akinek a száma ott volt az oldalon, amit belinkeltem, de nem kapcsolható, tiszta csalódott vagyok... :? Amúgy nekünk Daewoo Lanosunk vn, elég nagy a csomagtartója, ott biztos elfér, csak a lyuk rajta kicsit szűkebb, ott kell beférnie. De sztem menni fog, a mostani kocsink sem éppen egy kicsi darab. Esetleg ha valahol tudsz/hallasz még ilyen Haberkorn eladó kocsit, gondolj rám kérlek! Egy kérdés még: lehet ehhez textilmózest kapni? Ti használtok esetleg ilyet?

Kép

Kép
nóna

Sprite, keményedésre esetleg szedsz valamit? Nekem a kisfiamnál amikor éreztem őket, írt fel doki gyógyszert. MAgnéziumot nem szedsz esetleg? Abból szoktak ilyenkor 3x2-t, van aki automatikusan szedeti egy bizonyos terhességi kortól.

Kép

Kép
nóna

Schvargaeva, többféle kocsi van az esernyőre csukhatók közül is, általában fél éves korig nem szokták ajánlani az ültetést, vagy addig biztos, amíg a baba nem ül magától, és nekünk pl. olyan esernyőre csukható kocsink van, ami csak 1 éves kortól célszerű, mert nem annyira tartja a hátát, korábban mindig lecsúszott benne. De ez egy egyszerű kocsi, vannak ebből már sokkal összetettebbek is, amit lehet, hogy lehet előbb is. Milyent néztél ki?

Kép

Kép
nóna

nálunk csak 2x vesznek vért éhgyomorra és utána 2 óra múlva.de én 9.én megyek a beutalómét és csak utána vérvétel.

Kép
Kép
anitaaa03

Olga tessék vigyázz magadra, és ne felejtsd, csak utánam jöhet a baba! Addig minimum ki kell tartanotok :) A kinder szelet nagyon finom, szívesen ennék is belőle :oops:
A kaját honnan rendeltétek?

Gabi gofrireceptről volt már szó itt az elején, kiderült, ugyanazt szoktuk sütni mindnyájan. Küldöm a hozzávalókat, amint hazaértem, most csak bekukkantam, perceken belül indulok haza :lol:
Ja! És boldogat, sokat és egészségeset előre is!

Melinda orvosilag mi újság? MIt mondtak? Próbálj minnél hamarabb meggyógyulni!

Anita nem találsz névnapot! Sehol nincs írva, hogy mikor ajánlják?

Terheléses vizsgálathoz annyit, hogy a helye még mindíg meglátszik, pedig már 1 hete volt :cry: és nem tudom milyen okból, de az ujjbegyből mért cukor a kézi mérővel magas volt, másnap a laborból megkapott eredmény szerint pedig tökéletes a cukrom :) csak mostmár azt nem értem, hogy melyik az igazi, hiszen a kézi mérőnek is pontosnak kellene lennie :shock:

Lépek hazafele, hamarosan jelentkezem!

Üdv. Gabi
Vendég

Nóna, csak véletlenül akadtam egy esernyősre, és olyan olcsónak tűnt 5 ezer forintért. Mivel alapból nem akarunk kocsit, ezért nem is néztem még körül, hogy milyenek a versenytársak. Csak arra gondoltam, hogy nyáron a nagymamák már biztosan tologatnák a picurt, és kevésbé fogják magukra kötni. Nyáron már ül a baba, ennyit meg megérne egy olyan kocsi, ami csak a nagyikat szolgálja :)

eva

Kép
schvargaeva

Nóna, erre bukkantam, de ahogy megnézem, ennek sem merev a háta, gondolom ez sem tartja jól a babát, és inkább nagyobbnak való lehet.

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=5673

eva

Kép
schvargaeva

lessz börze Vácott biztos az sem lessz túl nagy de legalább nem kell pestre mennem.már alig várom remélem lesznek olcsón szép dolgok :)

Kép
Kép
anitaaa03

eva ha csak ennyit szánnál rá és tényleg csak a nagyiknak kéne szerintem érdemes körülnézni a használtak közt.én is ott keresek hintát.
hát gabi már néztem több helyen és csak a jelentése van :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, ez jó hír neked. Mikor lesz? (csak kíváncsiságból) Mit szeretnél a börzén megnézni / megvenni?

eva

Kép
schvargaeva

Anita, elfelejtettem, mi a mostani kedvenc név, aminek nem találsz névnapot?

eva

Kép
schvargaeva

M&G!
Igenis,értettem :D Csak itthonról a konyháról hoztunk.D erendik voltak tele rakták a kajást mindig.
Remélem azért nem elezőlek be baba ügyileg,bár nem nagyon valószínű,Zizuval is ráhúztam 3 napot az időre.Most is inkább később fog jönni szerintem mint hamarabb.

Eva!
Jó a Nandu,de igazán nagy különbség van a Nandu vagy a márkás kendők között.Nekem van egy 4,6m-es és egy 3,2m-es Didymosom,egy Bohém mama erszényem és egy Bamberoo Mei Tai-om.A hosszú Didy 18ezer Ft volt a rövid,azt hiszem 9ezer.De hidd el ha kipróbálsz egy Nandut,uátnna pedig Girasolt,Didyt agy Lanát érezni fogod a különbséget és,hogy tényleg megérik az árukat.Nézz szét a mamami.hu-n ott nagyon-nagyon jó kendőkhöz juthatsz és egyik másik szinte ajándék amennyiért adják!
Vendég

szept. 12.én lessz börze elektromos hintár vagy pihiszéket és kiságyra körforgót szeretnék de olyat ami világít fisher price márkájút néztem.hátha lessz jó áron.meg persze szét nézni is :D
kedvenc név:Benni

Kép
Kép
anitaaa03

Nóna!
Most Magne B6-ot szedek reggel-este ,de a dokim már felírta A magnézium port és szerintem kelleni is fog,mert a Magne mellett is keményedek rendesen.Csak ha már megvettük,hát beszedem:-)

Anita!
Engem is érdekelne a név.Nem lehet,hogy az sincs még anyakönyvezve azért nem találtok neki névnapot?
Vendég

Nyaggathatlak még Sprite a kendő ügyében? Mi a különbség? A puhaság vagy a melegség? A színekből nekem nagyon tetszenek az élénk, nagyon szép színesek. Szerinted megéri nagyon színeset venni, vagy inkább enyhébb színt javasolsz?
Igen, gondolkodtam már a használtban is. Meg találtam egy másik boltot, www.fuggoagy.hu, itt is nagyon szépeket találtam, de még van időm dönteni.
Te hol tanultad a kötéseket? Megéri elmenni egy drága tanfolyamra vagy autodidakta módon is meg lehet tanulni netről, füzetkéből, barátnőtől?

eva

Kép
schvargaeva

olga több helyen is szerepel az uónév listában ebből itélve szerintem anyakönyveztethető.
én is keményedtem és szedtem 3x2 megneb6ot aztán 2x1 megnézium citritet de most elmúltak már kb. 1 hónapja nincs és most ritkán egy felet veszek be nekem segített a pihenés.

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, ez szép név, még nem találkoztam vele. Lehet, hogy hülye kérdés, de anyakönyvezető nem tud ilyenben infót adni?

eva

Kép
schvargaeva

eva nemtudom.azt sem tudom hogy hol és kitől tudnám megkérdezni

Kép
Kép
anitaaa03

Na, úgy látom első látogatásom alkalmával elsiklottam a mamami oldal fantasztikus infodömping volta felett. És most sem a legjobb időben tévedtem ide, hiszen munkahelyen vagyok és dolgoznom kéne... Na, majd este, ha lesz még erőm gép mellé ülni, akkor olvasgatok még, van mit...

eva

Kép
schvargaeva

O'hara, az ilyen helyzetváltoztatásra belenyilalló fájdalom szerintem lehet nyugodtan a babától, meg attól, ahogy nő a méhed! Nekem is volt, hogy ha felálltam, baromira hasogatott, eltartott pár napig, aztán minden átmenet nélkül elmúlt. Mondjuk ez akkortájt volt, mikor amúgy is szinte folyamatosan görcsöltem, úgyhogy nem nagyon foglalkoztam vele.

Nekem most nagyon kéne takarítani, de képtelen vagyok rávenni magam. Úgy látszik a hidegfront belassított. Sebaj, majd holnap. :lol:

Nóna, nálad miért kellett terhelésest csinálni már az első trimeszterben?

/
lemonsong

eva jó munkát

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: