2004.06.30 15:19
2004.06.30 17:35
na jó lehet csak fél kilót
állítólag attól is lehet. Rázotta hideg, teljesen gyenge voltam tegnap. Le s etudtam délután vinni, mire a férjem hazaért totálkáros volt Emma, üvöltött hogy tátá. Ma délután is az apjával sétál. Én meg netezek
na ebből is látszik hogy azért jobbanvagyok
2004.07.01 08:19

2004.07.01 08:50
.
2004.07.01 11:05
Nem is Ratok gondoltam tanacs ugyben....A macis eset is ki lett probalva mar, meg a zuhanyt is probaltam, meg sem meri fogni, hiaba zuhanyozik anya is honapok ota es o meg vegignezi...Meg hat konnyu 2 cm-s hajjal! Nalunk meg utana jonne a szaritas, amit ugyancsak utal!
2004.07.01 11:59
Tagnap a helyi babanetesekkel taliztunk, játszótér is volt, szegény Gergő úgyse sűrűn jut el oda
Hát nagyon élvezte, pedig egy 3,5 éves kisfiú úgy hanyattlökte szegényt, nagyon csalódottan sírt
Nem baj, szocializálódik kicsit. Rájöttem, milyen kényelmes csak kicsapni a kertbe, itt a homokozó, hinta, labda, ma is elpancsolt a kiskádban én meg olvasgattam. Hát a játszón non-stop rohantam utána. Azért majd még megyünk, alig akart hazajönni.
Úgyhogy én is kivárok. Pedig régebben meg se mukkant ezeknél, meg amúgy is elég nyugis gyerek. De ezeket zokon veszi nagyon. 
Nekem is sütnöm kéne, jönnek vendégek. Jobbulát a szemednek.
Én anno egyedül elsősegélynyújtásból buktam meg, jó mi????
Hatás
Jobbulást! 2004.07.01 14:10
2004.07.01 21:07
Haskörfogat és fejkörfogat (AC és HC vagy fordítva
) is tökéletes. Ráadásul kb 5 perc alatt bejutottam a vizsgálatra! Igaz, hogy volt időpontom, de késtem negyed órát. Szóval meglepő volt, mert a Gabival amikor oda kellett menni Uh-ra sokat vártam. Na mindegy, így legalább nem készített ki a gyerkőc, de hívtam segítségül apát amire így is szükség volt
Bealudt a kocsiban, egész délután anyáméknál nyargalt a kertben és nem is ébredt fel ahogy bevertem szegény fejét a kocsiba ahogy vettem ki, ahogy zajongott a lift és amilyen erős fény van benne... ráadásnak mégegyszer bevertem a fejét a szobaajtóba, de nem nagyot csak olyan nagy már... De nem ébredt fel

2004.07.01 22:53

2004.07.02 08:12
, úgyhogy jövő héten otthon leszek, aztán megyünk nyaralni a Mazuri-tavakhoz Lengyelországba. Már alig várom! 2004.07.02 09:55
.
2004.07.02 10:58
A legutolsón még 3,71 cm volt
4 hete! 2004.07.02 11:51
most ahéten PL: egy kisgyereket kergetem ki kutyástul a játszoterünkröl mert ö homokozni szeretet volna kutyát meg kiakarta kötni a csuzdához közültem vele hogy menyenki és mivel nem akart nagyon kimeni a kutyával igy a sarkában járva küldtem el a játszotéröl.
én idáig 1 nap csak 2x12 muffint sütötem meg .
amugy petikének kedden volt a névnapja de csak most érünk rá játékot nézni neki . 2004.07.02 11:59
2004.07.02 12:29
2004.07.02 12:33
tegnap délelőtt még nagyon rosszuk volam, görcsben állat a gyomrom, délután mrá csak rohangásztam. Aztán este keresztanyukáma jánlott egy gyógyszertm na bevettem reggel, akkor hozta férjem , és kopp, kopp, de úgy néz ki jól vagyok azóta
Sajnos tengerparti luxusutazást nem tudok neki ingeyn biztosítani, mert neki max ahhoz lenen kedve.Mondtam neki hogy azt csinál amit akar, engem levisz a gyerekkel az biztos. Persze tudom hogy úgyis akko rmár lejön velünk
, csak útálom hogy mindíg vitázni kell és kűzdeni ezekért a programokért. Úgy irigylem akiknél az apukának kikapcsolódás ha a gyerekével mehet, kirándulhat, biciklizhet, nálunk sajnos ez nem így van
Én sme vagyok egy nagyon bulizós, kimozdulós típus, de ez már nekem is sok.
2004.07.02 12:36
és ezt magától találta ki
bevallom nekem nincs a pénztárcámban fénykép, se róla, se Emmáról. 2004.07.02 14:35
2004.07.02 15:45
Azért addig próbálom vinni ide-oda. 2004.07.02 17:40
) meg van őrülve érte. pedig eddig nem nagyon érdekelte. De úgy örülük neki, hogy így tetszik neki (értitek)
A jövő héten elvileg dolgozom nagyrészt.
((( Lehet hogy a balcsit elkerüljük
JObbulást
Úgyhogy gyüjtögetnék
2004.07.02 21:21
! 2004.07.02 22:07
2004.07.03 00:11
2004.07.03 04:52
(( Azt mondtak, az eses miatt keletkezett verzes a buksijaban. En mondjuk nem ertem, hogy lehetett ket napig tunetmentes, de a boncolas ezt mondta. Ez igazi "remtortenet", de sajnos igaz. Azota tiszta ideg vagyok, mikor elesik valamelyik (mostanaban inkabb a Mate szokott), allandoan figyelem utana, hogy minden rendben van-e.
Nalunk szerencsere soha nem kellett egyik gyerekkel sem ejszakazni, megis olyan voltam az elejen, mint egy alvajaro. Nem is tudom megmondani, mikor aludtam at utoljara egy ejszakat. Mostanaban raadasul olyan faradt vagyok ejjel, hogy amikor a Matet atteszem a mi agyunkba szoptatni, siman elalszom, van, hogy 2 ora mulva enredek fel, Mateka meg lazan log rajtam (nem mindig, de mar elofordult), pedig nem akarom erre raszoktatni. 

De szerintem tiszta hulyeseg.
Gondolom, fraszt kaptal Te is. Amugy tuti a sapesza.
A Levi mindig imadott hajat mosni, de a multkor, mikor levagtam a hajat es utana az apjaval furdott, nagyon uvoltott. Utana nem engedte megmosni a hajat (persze megmostam, de vegig uvoltott, mint a sakal), ha csak meglatta a sampont, mar kezdodott a cirkusz. Csak szep lassan tudtam ujra ravenni, hogy segitsen a hajmosasban, megkertem, hogy pancsolas kozben vizezze be a hajat, hajtsa hatra a fejet, na meg kiejtettem szamon a "doktorneni" szot. Most nagy tiszteletnek orvend a gyerekorvos neni, ha mondom a Levinek, hogy doktorneni ezt vagy azt mondta (meg kell mosni a hajat, fogat kell mosni, kukin vissza kell huzni a bort,...stb), akkor mindent megenged (kop-kop). Nem tudom, mi ez a nagy imadat, mindossze egyszer talalkoztak, akkor is a Matet vizsgalta meg a doki. (Levi ugy hivja, hogy "boto'ne'ni)
Mi amugy megvagyunk, jarok suliba es tanulom az angolt, meg a budira is a szotarfuzetemmel megyek. Most viszont megcelzom az agyat, mert minjart lefordulok a szekrol a faradtsagtol. 2004.07.03 06:35
2004.07.03 07:08
2004.07.03 19:24
2004.07.03 22:55
! Ma voltunk a férjemmel gyakorolni, de a vadiúj Corsa után, amin tanulok, a Wartburg, ami ugye nekünk van, hát, nem kell mondani, hogy ég és föld... Ha el akarok indulni, nyomni kell a gázt rendesen, nem megy, ha csak a kuplungot engedem fel, és ez a hátrafelé parkolásnál elég gáz, mert nagyon lassan kell menni, de azért gázzal. Szervó ugye hírből sincs, tekerni kell a kormányt izomból, mint a buszokon, ha azt akarom, hogy kanyarodjon is az autó. A sebváltó gagyi, mert ugye 14 éves, és ha olyanja van, egyszerűen nem akarja bevenni a sebességet. Meg még pár apróság (a világítás néha magától elalszik, az ablaktörlő csak a legnagyobb fokozaton működik, néha lecsúszik vmi vezeték, és akkor nem indul el az autó stb.), ami ugyan nem egetverő probléma, és átl. magától megoldódik, de azért zavaró. Szóval, nem egyszerű. Félek is rendesen, hogy nekem ezzel a kocsival kell hordanom a gyerekeket naponta. Úgy érzem, hogy ha meglesz a jogsim, erre a kocsira kellene egy "szakosított" jogosítvány, mint pl. a nyelvvizsgáknál
. 2004.07.04 06:32
2004.07.04 20:28
A gyumolcsszedes nalunk is megy, csak az a gaz, hogy megkostolni nem akarja.
En egy szakadt Skodan tanultam meg, meg utana evekig vezettem a szuleim meg szakadtabb Ladajat.
Amikor par ev mulva megkaptam a vadiuj nyugati vallalati jarganyt, siman beultem a pesti forgalomban vezetni, pedig videken tanultam.
2004.07.04 21:05
2004.07.04 22:23
egyszerűen utálom, sosincs akkora, amekkorában kényelmesen pakolnék, ha nagy akkor azért, ha kicsi, akkor azért. így a táskám oldalzsebében hordom. 2004.07.05 09:20
élvezte a töltögetést, pancsolást. kapott egy nagy, duplo-szerű építőjátékot, este is olyan jól elépítgetett vele, meg most reggel is. tőlünk kapott könyveket (1000 szó piciknek, Cini cini muzsika), este abból meséltünk, különösen az elsőt élvezi. kapott még korábban kismotort is, elvileg a szülinapjára, csak kb. 1 hónappal előbb megkapta, hogy nyargalásszon vele. 2004.07.05 11:23
2004.07.05 12:34

És hová szeretnétek költözni?
Én tegnap almás püspökkenyeret sütöttem, már nincs belőle. Szegény Gergő a diéta után úgy ki van éhezve, állandóan enne
Félti a tartalékait. 
Még a kutyánk is sírva ette meg
2004.07.05 14:05
2004.07.05 21:33
2004.07.05 22:13

2004.07.05 22:19
2004.07.05 22:36
. Nagyon jól sikerült, volt kerti sütögetés és Lilinek is volt társasága, mert két kislány is volt ott. Persze most jól elfáradt, így 15 perc alatt elaludt apával. Annyira izgulok lányok, holnap megyünk UH-ra a Mammutba. Olyan rég láttam az én picikémet
, nagyon kíváncsi vagyok rá, no meg arra, hogy minden rendben van-e vele.
. De legalább kicsit felfrissül ebben a nagy melegben.
, mert csak a szülinapján akarjuk majd odaadni. Így is a másik nagyiék ajándékát már pár hete használja, egy bicajt.
.
!
.
), úgy néz ki, hogy a közeli Szent Orbán Hotelben lesz majd valamikor augusztusban, már nagyon várjuk. Remélem Lilinek is tetszeni fog, főleg mert gyerekmedence is van ott. 2004.07.06 10:52
pedig csak az úszógumiban van benne.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint