A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csibb: Igen, ezek olyan hétvégék, amikor az összes csemete nálunk van! :oops: Szóval mi elég zajosak leszünk. Úgy gondoltam, hogy szombat reggel mennénk. Szombaton csinálnánk pici túrát, amit elbírnak a gyerekek, esetleg némi kincskereséssel egybekötve. ;) Vasárnap meg megnézhetjük a Zirci arborétumot. Én már régen voltam benne, de akkor nagyon szép volt. Oda is ktalálhatunk valami játékot, hogy gyerekeknek ne legyen unalmas.... :roll: Szóval valami ilyesmi, de persze minden ötletet szívesen fogadok és tőlem lehet teljesen más is a program....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Ja és nem igen fogyok én. Nagyon gömbölyű vagyok. Csak most másképp van a hajam. Én is néztem a képeken, hogy ez kicsit előnyösebb jelenleg....
Peti szokott sírni mostanában. Elég katasztrófa éjszakáink vannak (csak nem akarok nyavalyogni, mert Adrynékhez képest nem is olyan rossz) és mivel Peti nem alussza ki magát, ezért elég nyügös. Általában délelőtt csak rövideket szundít és tépi az idegeimet, aztán végre alszik másfél - két órát és utána már kicsit könnyebb... :oops:
Hétfőtől a nagyok úszótáborba járnak (napközi) és reggel 8-ra kell vinnem őket. Ötletem sincs, hogyan fogom kipihenni magam..... :?

Katka

katka22

Katka
nem a zaj miatt kérdeztem! 8) hanem a szobák száma miatt... :oops: nálunk Sopron után apa kicsit kényes erre, szóval, ha lehet, akkor mi olyan szállást szeretnénk, ahol két szoba van.. :oops:
nekem nagyon tetszik a program, szivesen segítek a kivitelezésben, beszerzésben!
remélem, még jönnek mások is, és jó lenne, ha jönnének a nagyobb gyerkők is még!!!
mi most fogjuk kezdeni az ovit, lehet, hogy a kislányom kicsit érzékeny hangulatban lesz... jót fog tenni neki ez a kis program!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

katka:irigylem az erődet :) én már a képek nézésétől is izomlázat kaptam :)

Kép

Kép
pgyöngyi

ma csináltam Máténak a gyümölcscentrifugával almalevet, 3-4 kanálnyit evett is. úgyhogy én hivatalosan is megkezdtem a ht-t. nem bírom kivárni azt a két hetet... :oops: a barackszezon is lemegy, mire letellik...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gyöngyi
te nem nyaralsz? vagy onnan netezel?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

láttam Kuklit, gondolom olvas! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Helló!
Megjöttünk mi is. Odafelé a dugó miatt 4 órás utat, most visza simán vettük. Bakker 4 óra alatt egyik gyerkő sem nyikkant, olyan jók voltak. Nagyon jól éreztük magunkat a 4 napban, sokat kiárndultunk, sokat balcsiztunk, de a gép itthon maradt, kivéve az én kicsimet, majd arról töltök, aztán bnőm az övékét átlöki.
Kata megtanult kúszni, 5-10 perc alatt át tudna menni a szobán. 4kézláb áll, előra löki magát, és kezdi előről. :lol:
Moncsi gratula a fogacskákhoz! Gyorsan jönnek egymás után az elsők. Sztem hamarosan sok kis tic-tac lesz a topicban.
A képek nagyon édesek! Maja a pöttyösben irtó cuki! Persze mindenki szép és csinos. Nico pedig igazi csibész lehet. Reméljük éjszakai dogokban kicsit megembereli magát. Amúgy mi változatlanul kelünk 2x.
Csak nagyjából tudtam még visszaolvasni, de szívesen vennénk egy üveg szilvalekvárt.
Nemlajos nektek jó utat! Pihend ki a sok szép báránykát!
Katka ti is gyönyörű helyen voltatok. Sztem mi biztos kihagyjuk a túrát, mi leszünk akiket esz a sárga irigység.
Na mennem is kell… mosok, pakolok, stb….. igyekszem alaposabban visszanézni, nem csak mazsolázni az első sorokat. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Gyöngyi: Ti nem jöttök túrázni? Egész nyáron dolgoztál.... Egy kis aktív pihenés? ;)
Meg azt akartam kérdezni, hogy eladásra nincs 2-3 üveg szilvalekvárod? Egyéb lekvár? Én veszem a vacak boltit, amiben gyümölcs semmi.... Szóval vennek, ha eladsz.... :oops:
Egyébként rég jelentkeztél! Mi van veletek?

Csibb: Na igen, kényelmesebb 2 szobában. Figyelni dogok rá!
Egyébként még Masuték és Erpé-jék jelezték idáig, hogy jönnének.... Kuklit is rá kellene dumálni szerintem, de akkor már lehet, hogy nagyon költöznek....

Katka

katka22

Katka,Csibb Köszönöm a patikás tippeket! :wink:

Ma egész délután etetőszék ügyben nyomoztam a neten,és nézzétek,mit találtam:
http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_722451

Árához képest sokmindent tud(dönthető,5 pontos öv..stb)Jó lehet?Baromira nincs pénzünk ,és eléggé eltátottam a számat,amikor elkezdtem böngészni,hogy milyen árban vannak az etetőszékek. :shock: A legjobb a brendon oldalán található 100ezres volt,nagyon újhullámos,szerintem borzalmas,és el nem tudom képzelni,mi kerül ennyibe rajta.

Leányom továbbra sincs elragadtatva a víztől.Ha tudna beszélni,tuti azt mondta volna,hogy igyátok meg,ha nektek ízlik,nekem jó lesz a tejcsi! :lol: Direkt kisüvegeset vettünk,250 milist,de ezt is kár volt. :? Azért a mai nyűgösségét nem fogom rá a 10 ml vízre.Jó éjszaka után pocsék nappal.Sehogy sem jó ma neki.Hiába magyarázom,hogy neki keresek klassz etetőszéket :lol:

Kép
Kép
zazzy

Katka köszi, hogy gondoltál rám. Épp alattam. :wink: :lol: :lol: :lol:
Jah nem írtam, szerda sztem nekem jó lesz pont. :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

Letöltöttem azt a 30 képet amit sikerült csinálni. :oops: :lol:
Kép
A mei tai nagyon bejött minden kirándulásnál. Kata volt, hogy 2,5 órát aludt benne, és észre sem vettem, hogy cipelem. Bár a súlypont a sziklamászásnál kicsit más volt. :roll:
A fiúk a kőtengernél.
Kép
Na Boti ébred is. Menünk vendégségbe még kicsit, nehogy sűrű legyen a 4 nap. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka, köszi szopis képet!!!! :wink: Huuu, ez akkor igazi túlélő túra volt! ÉS taliztál egy oszt.társaddl??? Nem semmi. :lol: 8)
Unokatesóm jó pár éve a Korinthoszi csatornánál talizott egy régi oszt.társával. Jó nagy meglepi volt. Ott röhögtünk!

Masut, hogy csinálta a párod a babakocsit??? Hova tette a zsinórt? Ilyen hülye babakocsit?! :evil:

Kukli, örülök, h jól sikerált a nyaralás. Kata kúszáshoz gratula. Lassan elindulnak a babók....huuu, de megy az idő.

Csibb, én is elkezdtem a ht-t. Holnap kap megint almalevet.

Tapasztaltak: csak gyümi ki tud váltani egy szopit???

megyek, felkelt szonja.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kukli: Tök jó a mei taiod! Szépek vagytok benne! Boti látom nagyon élvezte a bújócskát! :)

Hozzánk megérkezett mind a 3 'nagy' gyerek! Megint nagyüzem! :P

Katka

katka22

Tehuti: Igen, gyümivel ki lehet váltani egy szopit! De csak 6 hónap után érdemes szerintem....

Katka

katka22

Katka, nekem az októberi időpont jobban tetszik, mert szeptemberre van egy még nem elhelyezett, de már megbeszélt találkozó, és aggódok, hogy ne ütközzön. Igyekszem minél gyorsabban rögzíteni egy időpontot a találkozóra, és akkor már fixen meg tudom mondani, jó-e a szeptemberi időpont. Jó így?

Mit akartam még... Márti súlya stagnál. Előfordulhat, hogy a foga miatt? Ugyanis jön két felső foga, na nem középen, hanem kb. a 2. vagy a 3. fogak, jól ki is dudorodnak (köszi, Nemlajosm hogy anno írtad, hol kell nézni - tuti én is ottnéztem volna, ahol ki kell bújnia, ott meg naná, hogy nincs semmi.) Fogak kapcsán: egyre nyűgösebbek az elalvások, konkrétan az előző éjjelünk totál rossz volt, mert 1/2 1-kor lefeküdtem, úgy kb. 1re el is aludtam, Márti pedig 3/4 2 és 3/4 6 között fenn volt és nem akart aludni, közben nyűgös is volt, de volt, hogy csak játszott. Aztán elaludt egy félórára. Később azért sikerült még úgy másfél órát aludnunk, meg dél körül is egyet, így már embernek érzem magam. Kicsit hulla voltam hajnalban. :)
Vettünk ma Dentinoxot, úgy tűnik, segít egy kicsit. Nem szereti, amikor bekenem neki (olyan, mint a mentolos fogkrém), de utána egy ideig jókedvű.
Mindenesetre adtam még egy hetet neki...

Tehuti: a madzag a háttámla vázát és a babakocsi felfelé ívelő vázát köti össze mindkét oldalon. :) Mondjuk nekünk olyan a kocsink, ami kb. 2000-ben készült és Márti előtt már két gyereket kiszolgált, szóval lehet, hogy most már más modellek vannak és nem is hasonlítanak. Mivel a babakocsi adott volt, így nem is keresgéltem, nem is néztem utána.

Egyre inkább gondolkozom egy meitaion vagy egy kendőn. Csak jó lenne előtte kipróbálni... ha valaki ilyennel jön talira, kipróbálhatjuk Mártival?

Masut
masut

Masut Kata áldását adja egy mei tai próbára. Ha már Peti is közös. :roll: :lol: :lol: :lol: Nagyon sajnálom a hosszú éjszakázást. Sajnos még sok minden vár ránk a fogacskák miatt.
Zazzy ez a szék nagyon jóóóóó! :wink:
Én nem váltok ki gyümivel szopit. Előbb unja meg, mint jóllakjon. 2 barack már lemegy, de utána még bőven szopizik. Ma ettünk főzit (alma-krumpli), de utána is kért még tejet.
Köszi Katka a bókokat: Sok energiát a 3 gyerkőhöz. Szerdán akkor 5-en jöttök? Kata már nagyon gyúr a cuppancsra. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Megtaláltam a székünket, de már nem kapható
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/buto ... -14926812/
Én 8500 Ft-ért vettem ingyen házhozszállítással boltból anno. Nagyon szeretem, kicsire csukható, szétszedhető könnyen, csak nem dönthető. Használtan lehet kapni már 4-5 ezerért. Nagyon strapabíró a huzata, sztem elnyűhetetlen.
Gyöngyi pihizz sokat!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika!
Ez is hasonló,amit te feltettél, és ha jól látom,ennek sem állítható a magassága(mint ahogy annak sem,amit én linkeltem),ez mennyire gáz???mert most elkezdtem összehasonlítgatni őket,és ezt az 1 hátrányt találtam,de nem tudom,ez mennyire fontos :roll: Ér +10 ezret???Remélem,nem :wink:

Fogakhoz kitartást mindnekinek!Én a múltkor már éreztem(meg láttam is)alul a pici fehér kidudorodást,de most eltűnt :shock: Hová lett???

Kép
Kép
zazzy

katka, köszi infót! nem akarok még kiváltani szopit. most csak kóstolgatunk...almát, aztán később barackot. kicsit kínai nekem ez a ht. :roll: :)

masut, neked is köszi, megnézem mi verdánkat, h lehet megcsinálni.

ezek a fogak meg kibújhatnának fájdalommentesen igazán.

etetőszék nekünk is kell. zazzy, néztem, amit belinkeltél és nekem is aZ JUTOTT ESZEMBE, H MÉÉÉ NEM ÁLLítható a magassága.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nekem sosem hiányzott, hogy állítsam a magasságát. Akkora, amiben nekem jó magasságban van a baba, és az asztalhoz is tolható később. Dönthetőtlenség sem volt akadály, míg nem ül, pihi székben eszik. Nekünk ez bevált. Persze ha lenne sok pénzem, egy peg peregot elfogadnék. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csak gyorsan futottam végig amit írtatok :oops:
Katka jók a képek, szép helyen voltatok. Én is sokszor jártam már arrafelé, anno még Gáborral nyaraltunk ott Bakonynánán, biciklivel jártuk be a környéket. Meg hát a számtalan tájfutóverseny ami a Bakonyban szokott lenni. Óóóó azok a régi szép idők :lol: Na jó most is szép, csak azért hiányzik a régi jövés-menés. Jó lenne ha már lehetne vinni a gyerekeket is tájfutóversenyre, ill. lehetne csak én nem bírnám :roll:

Etetőszék: Mi Pannának olyasmit vettünk amit Kukli is belinkelt, csak Brevit. Nem állítható és nem dönthető, tálca levehető és 3 pontos biztonsági öv. Egészen jó volt addig amíg Panna rá nem jött hogy fel tud benne állni :? mert ugye a 3 pontos öv nem volt akadály, akármennyire is megszorítottam. Ja és nem volt olcsó sem, 5 éve volt olyan 12-14 ezer forint körül.
Még szerencse hogy anyukámék vettek a Tescoban egy noname-t 10000 Ft-ért :shock: ami teljesen olyan mint a Peg perego, dönthető ülés, emelhető, 5 pontos öv. Gyorsan el is kértem tőlük, a mienk pedig ment hozzájuk.
Ja és a Brevi már elszakadt, a Tescos noname-nek pedig csak azért van hibája mert Bulcsú állandóan a tálcájába kapaszkodik és valami eltört rajta.
Szóval szerintem a dönthetőség jó, mert amíg nem tudnak ülni addig is bele tudod tenni, az 5 pontos öv az előbbiek miatt fontos, ja és a lába között van egy műanyag ami miatt nem nagyon tud benne felállni. Az emelhetőség szerintem annyira nem fontos, bár amelyik dönthető az általában emelhető is :roll: A tálcája pedig ált. mindegyiknek levehető.

Bakonyi túra: én is illetve mi is szeretnénk menni. Nekünk egyedül a szept.26-27 nem jó, mert akkor ünnepeljük valószínűleg Panna szülinapját. Előtte utána jó.
Egyenlőre úgy gondolom hogy Bulcsú maradna itthon és csak négyesben mennénk, pedig nagyon jó lenne elvinni, csak attól félek hogy sokat hisztizne ami se neki se nekünk nem lenne jó :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok,

a szüleimnél vagyunk a hosszú hétvégén, majd csak holnap megyünk haza. Én fogok vigyázni az unokatesóra is délelőtt (anyuék temetésre mennek, és most náluk van az unokatesó).

Jók a fotók, Tehuti, gyönyörű ez a Dobogókő, és persze ti is! Szonja csodaszép.
Papillon, tényleg jó kis helyen voltatok, Lizi milyen jót aludt a parton! :)
Katka, jó kis túra lehetett, szép helyen voltatok ismét! Tetszik Peti fejkendője :) És ha kérsz, viszek neked sárgabaracklekvárt egy-két üveggel szerdán, anyuval főztünk be egy csomót :) Mondjuk a szilva nekem is nagy kedvencem. Gyöngyi, ugye jösz szerdán? :)
Csibb, nagyon belejöttél a fotózásba, nagyon profik a képek!

Kétnapos túra: nekünk egyelőre mindkét időpont jó. Programok nagyon jól hangzanak, én is szívesen segítek szervezni :)

És szerdán megyek én is 10 órára a Kopaszira.
Masut, ha gondolod, akkor viszek egy kendőt (Nandum van) és egy mei-tai-t is. Sajnálom a szörnyű éjszakát...

Kukli, Katababa is halad, én mondjuk ezt nem nevezem 'kúszásnak'. Újabban leginkább hátrafelé megy, és ideges is lesz, mert nem közeledik a cél felé, hanem távolodik tőle :) Örülök, hogy jól telt a nyaralás. Képek jók, majd még mutass!
Lépek, fáradok...

erpé

Bakony túra: Szuper, hogy nőtt a létszám! Vica nagyon örülök, hogy jöttök! :) Akkor az idági visszajelzések alapján célozzuk meg szerintem október 3-4-et. Ezt mindenki jónak jelezte. A szeptember nekem is necces, mert kever az exem és keverednek a hétvégék.... :roll:
Keresek szállásokat. Kiválasztok 2-3-at és akkor lehet szavazni. Bakonybél és környékére gondoltam. Akinek van kedve kereshet még. Igazából mi vagyunk a szűk keresztmetszet, mert 6 főre nehéz találni. Nem erre vannak berendezkedve.... :roll:

Katka

katka22

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

http://www.belfoldiutazas.hu/magyar/sz/ ... haz-210607
vagy ez.

na mentem aludni, jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bakonybél jól hangzik. 8) Voltunk már ott hosszú hétvégén, nagyon szép kis hely.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok, jó reggelt!

Csibb, tök jó kis szállásokat találtál. Nekem a legszimpibb az uccsó (Vándordiák), ahogy látom ez 4 apartman egyben. Ezzel csak az a baj, hogy nem biztos, h elférünk. Bár egyelőre csak 4 család jelezte, h jön, de egyrészt remélem, h mások is kedvet kapnak, másrészt a szálláson is lehet, h van már foglalás... Egy telefont megér. Az első elég nagynak tünik, 11 szobájuk van, de ez itt nem apartman jellegű, pl. jóval kevésbé felszereltek a szobák.
Én azért szavazok valami apartman jellegű szállásra, mert nekem muszáj ébredés után kávéznom :) Kell egy mikro vagy tűzhely. És amit Csibb is írt: ha van két külön szoba, az nálunk is előny, bár egy éjszaka erejéig nem gond, ha egy szobában alszunk a csemetékkel.

Lépek, Samu akar beszélni velem.

erpé

úgy látszik hétfő, és én megint kivagyok...
kétóránként kelés van most már napok óta, és ráadásul Fanni is megspékeli az amúgy is remek éjszakáimat azzal, hogy hajnalban átjön, és ugyan aludni jön át, de azért mocorog, nem az ő takarója kell, hanem az enyém, kifújja az orrát, pisilnie kell, stb... úgyhogy most megint mosott szar vagyok. ezt a napot nem tudom, hogy fogom túlélni... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Köszi a szállástippeket! Megnézem, amint van egy kis időm....
Rossz éjszakát sajnálom.... :( Több gyerekes lét örömei.... :?
Én most könnyeb dumálok. Tegnap hajnalban kicist hagytam sírdogálni Petit és úgy látszik tanult belőle, mert most éjszaka aludt és csak enni kelt fel. Végre - hosszú idő után - kialudtam magam!

Erpé: Már 5 család van! (Masut, Csibb, Erpé, Vica, Katka)
Szóval ennyire kell keresni! Ebből szerintem csak Masuték az egy szobások, mindenki más kettő.

Katka

katka22

Sziasztok!

Kopaszin mi is leszünk Lilivel, de a túra az nekünk nem lesz jó.
Én nagyon szívesen mennék, pláne Bakonybélbe, de a párom közölte, hogy Ő nem. Ráadásul az október első hétvégéje nem is jó nekünk , mert Levi szülinapját akkor tartjuk majd.

Lilinek adtam egy kiskanálka barackot, nem köpte ki, de annyira nem is volt lelkes, viszont tegnap ment egy kicsit a hasa, azt nem tudom, hogy a barack kavart-e be, vagy a foga miatti hasmars-e, szóval még várunk egy kicsit a ht-vel.

Valaki kérdezte, hogy miért szadizza a gyerek a bimbót. Az enyémek fogzáskor szokták csócsálni, ami iszonyatosan fáj, ha már kijön a foga nem csinálja, de előtte kegyetlen.

Na az fáradtságtól most én sem vagyok a toppon. Lili 4 hónapos koráig átaludta az éjszakákat, viszont mostanában 2x kelünk éjjel (tudom ezt többen überelik), pluszban Levi is csinálta a müsort éjjel. Egykor vinnyogot, hogy kér vizet. Fél 2kor vinnyogott Lili a kajcsiért, 2kor Levi vinnyogot, hogy fel akar kelni, 3ig csinálta a müsort. 5kor Lili kezdett megint nyávogni.
Majd teszek pár képet a hétvégéről, de most az úrnő reggeliért kiált :)

Kép

Kép
gabka77

Csibb, sajnálom az éjszakát és a reggelt. Egyébként Samu is azt csinálja reggelente, amit Fannid. Hajnalban ébred általában, hogy folyik az orra és pisilni kell. Ő szerencsére nem jön át, csak átkiabál, de ezzel meg többnyire felébreszti a tesót. Nem tudom, melyik jobb :? Aztán vagy visszaalszik, vagy nem, 6 után már inkább nem...

Bea, olvastam Majaapus dilemmáidat. Nem könnyű helyzet, egyikötöknek sem... Nem tudom, hogy mivel foglalkozik Magyarországon a volt párod, de amiket mesélsz róla, az alapján nem érzi itt túl jól magát. Ebben a helyzetben nehéz olyan megoldást találni, ami nektek és neki is jó hosszú távon.

Babafalvás vonalzók valóban behaltak...

Esemény van, megyek
É

erpé

Sziasztok!

Én szombaton vettem etetőszéket 15ért bababizományiban :oops:
tök ugyanolyan mint a Peg Perego, szépen lemostam, meg kimostam a huzatot, úgyhogy olyan, mintha vadiúj lenne. Ennél többet én sem akartam rászánni.
Éjszakázások :?
Az az igazság, hogy én visszasirom mostanában azokat az éjszakákat, amikor Anna felkelt enni. Ezt se hittem volna.
Igaz, hogy alszik éjszaka, de általában 5-6 körülre kialudja magát, aztán már nincs visszaalvás.
Ráadásul 4 napja nem tudom mi van vele, de egész nap nyűgös vagy sir! :shock: Pedig eddig tök jól elvolt magának egész nap, de most már együtt se nagyon akar játszani. Látom rajta, hogy valami nem stimmel, vagy fáj neki valamije, csak olyan rossz, hogy nem tudok rajta segiteni. Viszont igy meg nagyon fárasztó az egész napom. Ha holnapra se lesz jobban, elviszem orvoshoz.
Amúgy érdekes, hogy azóta van ez, mióta elkezdtem neki krumplit adni...

Ja Papillon!

Még a múltkor kérdezted! Anna hivatalosan 51 cm-rel született, de kb. 54 volt, csak nem tudták rendesen kinyújtani a lábát. Most meg 70-71 cm. Voltunk Brendonban autósülések után érdeklődni. Az eladócsak szerint érdemesebb megvárnunk a 8 hónapot, mert akkor már több mindenből lehet választani!
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén :) Jó kis programok, szuper fotók.

Nekünk is jó volt a Balcsin, de tegnap már reggel visszaindultunk, féltünk a dugótól. A hétvége meglepije nálunk is a két alsó fogacska megjelenése volt. Pont egy hete vettem észre egy kis fehér csíkot, aznap volt több visítás is, de utána semmi extra nyügi nem volt, csak a szokásos, szombaton meg már kibújt a két fogacska :o

Nekem ma kivételesen nagyon jó éjszakám volt, Julcsi elfelejtett hajnalban felkelni, így 6 órát aludtam egyben, ilyen már nagyon régen volt. :D

Kirándulni, túrázni, utazni mi is nagyon szeretünk, de Julcsival még nem voltunk elég bátrak nagyobb utakhoz, túrákhoz. Pilist én is nagyon szeretem, sokat jártam benne gyalog meg kétkeréken. A másik nagy szerelem meg a Mecsek, de az most már messze van. Apával már beszéltük, hogy ősszel jó lenne már kirándulgatni menni, majd megkérdezem tőle, hogy mit szólna a bakonyi programhoz. Csak a hordozásban nem vagyunk olyan profik, mint ti, egy kengurunk van, de még sokat nem használtuk. Ja, meg kaptam egy kendőt is, de az nekem nagyon nem megy, lehet, hogy túl rövid :roll: Most én is gondolkodom egy ilyen meitai-on, annyira dícséritek :)

Szerdán szeretnék menni én is, de még nem tudom mikorra tudok odaérni, mert reggel oltásra megyünk, attól függ, hogy azzal hogy végzünk. Kb. meddig lesztek ott? És légyszi írjatok néhány praktikus dolgot, mivel még sosem jártam arra. Hol lehet parkolni, hol talállak titeket, mit érdemes vinni, és ha esetleg van valakinek ötlete, hogy az Árpád híd budai oldaltól hogy lehet most odajutni legegyszerűbben kocsival, mivel most fél város le van zárva ahogy hallottam, de pontosan nem tudom a korlátozásokat.

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Lilla: Autósülésben szerintem is érdemes megvárni a 8 hónapot. A háttal ültetés a legbiztonságosabb a babának és a legkevésbé terheli a gerincét mondjuk egy erősebb fékezésnél. Nem véletlenül vannak háttal.... Tudom már nehezen férnek el az ülésben, de azért bele lehet tenni őket. 2 hónap már nem sok

Gabka: Örülök, hogy kistalira jöttök. Sajnálom, hogy a hétvégére nem tudtok jönni....
Éjszakáért nem irigyellek..... Ezek bizony kemény idők, de lesz ez jobb is.

Kukli: Talira nem viszem a nagyokat, csak a Petit. Ők táboroznak a héten. ;) Szerencsére. A Dani nagyon sok időmet leköti, ő nem annyira önálló még mint a csajok, szóval így tudok beszélgetni is, no meg Katára is figyelni, amíg száguldozol a Boti után! ;) Peti készül a puszira!

Katka

katka22

zita978: Gyertek csak túrázni! Hordozásba pont így lehet belejönni! :) Mei tai lesz a szerdai talin, ott biztos ki tudod próbálni. (Persze nem az enyém, könynen kínálom, de én is gondolkodom benne.... mármint, hogy kipróbálom. :roll: )
Balcsis fényképet majd tegyél fel, légyszi!

Katka

katka22

Kép

Végre sikerült egy mosolygós képet csinálnom
Vendég

Lilla, nagyon édes! Kakil amúgy??? Mert az unokatesóm babája a krumplitól bedugult....Lehet a hasa fáj, azért nyűgösebb. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

látom többeknek is rossz éccakája volt :cry: , nekünk is. bálint éjfélkor, 1-kor, 1/2 3-kor, 4-kor és 1/2 6-kor kelt ekkor már nem is aludt vissza.

nagyon irigykedek a kirándulások miatt, én is úgy mennék, de nem merek elindulni :oops: :oops: :oops: . meg itthon is mindig van valami, pedig zsozsó is igényelné, imád kirándulni!!

nekünk is államalapító fogunk lett, mint livinek :lol: , jobb alsó jött ki egyelőre, de a két felső középső is rettentően dudorodik. tegnap barack-pépeztünk (eddig csak levet kapott) és hát nagyon teccett neki, úgy nyúlt a kanálért, mint akit már egy hete éheztetnek :lol: , be is nyomott jó 3/4 barit. mi nem váltunk ki gyümivel szopit. én úgy olvastam és védőnő is asszonta, h gyümivel nem lehet csak főzelékkel. a héten ráadásul elkezdett nagyon pörögni a fiatalúr és tegnap még a "kúszást" is megpróbálta, de úgy járt ahogy Erpé Katája, neki is csak hátrafelé sikerült így haladnia és ettől jó mérges lett :lol: :lol: :lol:

Bea: Majaaput sajnálom. zsozsónál egy ideig erőltettem én is, h találkozzon az apjával aminek az lett a vége, h ő mindig lepasszolta az anyjának a gyereket :cry: , egészen addig míg egyszer az anyja tök részegen elindult az akkor 4 éves gyerekkel és a villamos síneken össze nem esett, na utána többet nem vihette el amíg meg nem oldotta a dolgokat. jó fél éves kihagyás után már el sem akart menni az apjával. most viszont nagyon jó a kapcsolatuk (havi egyszer megy az apjához). ezzel csak azt akartam mondani amit a többiek is írtak, amíg apa nem akarja nem érzi, addig csak ront a helyzeten :cry: . az pedig, h apa haza akar utazni, hááááát mondhatni nem szép dolog tőle!

etetőszéket én is elkezdtem nézegetni, egyelőre ezt találtam, ami teccik:
http://teszvesz.hu/item719067980_peg_pe ... k_nma.html

na és a végére felrakom az épp aktuális kedvenc képemet:
Kép

na most hirtelen ennyi voltam, jövök ha tudok!

Nemlajos: nem vagy semmi, mennyi mindent csinálsz! nagyon jók azok a barikák!!

Szép napot!
Vica
wicca

Szípjónapot!!!

katka: sajna apa már aludni is alig tud annyira a házat akarja csinálni minden percben, így kircsi kilőve :( alig tudtam ráveni a dunai kiruccra is :roll: Honti szakadék, Hontnál van :lol: a szlovák határ előtt,a múgy Börzsöny, csak az a része, amit senki sem látogat, nem is hírdetik, véletlen fedeztük fel, állítólag cápafogat is lehet ott találni, de mi hiába kerestük 8)
Ja, és a párom meglátta Petit és totál oda volt, h milyen helyes kissrác!!! és hogy olyan mint Lizi!!! Persze ez nem igaz, de ez óriási dicséret :oops:

csibb: köszi :oops:

gátra mi is münk, assszem, hogyan is kell? 1-esről hol szállok le?(NEMLAJOS!!!! HELP!!!)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kukli, köszi a felajánlást. És azt hiszem, egyelőre nem baj, hogy Peti közös. :lol:

Erpé, köszi, akkor kipróbálnánk a kendőt is. Szerintem, ha Kukli ott lesz, akkor a mei taiodat ne hozd, felesleges cipelni, ha egy már úgyis lesz. :) "Újabban leginkább hátrafelé megy, és ideges is lesz, mert nem közeledik a cél felé, hanem távolodik tőle" Elképzeltem azt a mérgelődést. :lol: :lol: :lol:

Katka, igen, mi egyszobások vagyunk. :)

Lillaoh, nem lehet, hogy a foga jön? Nálunk is sok nyügi van mostanában nappal is, sokat szeretne kézben lenni.

Látom, sokunknak vannak most rossz éjszakái, pláne, ahol több gyerek is ébredhet... nekünk most a dentinox segített, visszatértünk a rendes kerékvágásba, keltünk 2-kor és 5-kor.
És ma úsztam is! :P

Zita! Egy hét alatt kibújt a fogacska? Akkor van remény, hogy nemsokára vége nálunk is. :) Na jó, tudom, utána meg jönnek a következők. :lol:
Parkolni a Kopaszi-gáton ingyen lehet, az odajutásról nem tudok neked írni, de ez a buadi oldalon van a Lágymányosi-hídnál, ezen a linken találsz egy térképet is, azt hiszem:
http://www.obol.hu
És plédet érdemes hozni, ott meg kibújunk a finom füvön a cipőnkből. :) Imádom azt a füvet.

Masut
masut

beírtam az útvonaltervbe a túrátokat, mert bár utálok vezetni most kimennék a világból is, de ez a 400 km visszafogott :lol: :lol:
100-ban még benne is lennék most :lol:

[quote]I írta:ndulás Nyíregyháza Indulási időpont 2009/08/24 10:37
Érkezés Bakonybél Utazási idő min. 3ó58p
Távolság 392.1 km

Indulás utvonalterv.hu

Kuklika, szépek vagytok, több fotó?

Erpé te sem voltál mostanában, hol jártál, mit csináltál?

Bea, Maja

Kép
bea1978

no közben felkerültBálintbaba, meg Lillaoh-baba, gyönyörűek!!!

Wicca, hát igen, ezért is vagyok ma olyan mint a mosott sz..., sétálni is anyum vitte el a délelőtto sétára....
ráadásul olyan idióta az apja, hogy tegnap akkorát cuppantott a fülébe, hogy azt hittem kiszakad a dobhártyája a gyereknek :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

No, akkor a beígért képek :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabka77

Tehuti!

Kaki van minden nap. Igaz, ma is nagyon kemény jött ki neki :roll:

Masut!

Én is szeretném a fogra fogni, de sztem nem az. Nézegettem az inyét, már amennyire tudtam, de nem látok sehol dudorodást.
Vendég

sziasztok

nem tudom mi van velem . tegnap este belázasodtam aztán hirelen le is ment. most fáj a torkom és a fülem meg nagyon gyenge vagyok. csak azt remélem Lívia nem kapja el. :?

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

béres cseppet vagy valami vitamint lehet adni már nekik? vagy valaki tud esetleg valami védekezési módot hogy ilyenkor legalább ne kapja el tőlem?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi!

Szoptatsz még? Mert az anyatej véd a legjobban. Bár nem hiszem, hogy elkapná tőled! Akkor szoktak inkább megbetegedni, amikor közösségbe kerülnek.
Vendég

sziasztok

csatlakozom én is a mosott xarkinézetűek társaságához... tegnap még ok is volt, mert este 11-től háromnegyed 4-ig aludtunk, aztán persze kétóránként kelés volt, de 8-kor kelt csak véglegesen. voltunk is egy nagy sétán ( összesen 3 parkot és egy botanikus kertet sétáltunk végig egy barátommal közösen :D )
ma is szép idő van, de erőm semmi. ma csak hajnal 2-ig aludtunk, onnantól 2 óránként kelt, sőt 4 és 5 között még kétszer felsírt a kajálást leszámítva, tehát 5 körül aludtam vissza, és 6-kor meg már kelt és vissza se aludt. :? ma eddig csak a boltig sétáltunk el, meg kicsit körülötte ezzel délelőtti séta letudva, de a lépcsőn alig bírtam feljönni utána. nem tudom hogy fogom túlélni a napot ha nem tudok aludni valamennyit napközben. és az a baj hogy a fáradságtól egyre türelmetlenebb is vagyok vele :( amit utálok.

babák édesek, aranyosak :D

Katka nem semmi túrátok volt! le a kalappal. bár tegnap én is 4 órán keresztül sétáltam, de nem hegynek fel-le fatörzseket átmászva.... :?

nekem most ez a kettő a kedvenc képem. tegnap készültek.

Kép hát te hová bújtál?

Kép és ugye most már aludni fogsz? a válasz az arcára van írva.... no comment :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: