Sziasztok!
Most tenyleg csak roviden.
Melinda,...irany a doki es ha szukseges akkor AB. A kamillatol meg felfazasra van szazszor jobb tea mint kulsoleg mint belsoleg (cickafark, medveszololevel,...) egy normalis urologus ezt mar magatol mondja

Es sok-sok vorosafonyale! Kimondottan hugyutakra idealis es semmi sem tiltja, hogy varandosan fogyaszd. Addig is sok-sok folyadek es sok-sok pisi, hogy ne legyen pangas a holyagodban. Gyors jobbulast neked!
Hu csajok ezekkel a kajakkal,...akkor mar en a virslit valasztom
Nem ittem meg en sem Redbull-t soha, de max csak a reklamjai tetszenek,...valahogy nem is kivantam soha az ilyesmiket
Viszont igen,...en is megkivantam most a 4 napban valamit,...csipos marhahuslevest (Smack),...abban is rengeteg a vitamin

Meg is foztem, de senki mas nem kapott belole, mert mire meghult volna, mar nem maradt a labasban
Nem vagyok en nagyon onmegtartoztato,...nem azert nem eszem cukrot,...egyszeruen ne szeretem az edeset. Kicsikent is talan a fagyi volt az, amit szerettem. Szeretek helyette mas egeszsegtelent
Hihihi a cukros, tejes kavetol anno en is szaladtam,...de mar ket eve nem kavezom (elotte viszont le se merem irni mennyit ittam keserun, minden nelkul),...a cegnel eltt egy szupi automata,...kiprobaltam,...meg baba elott,...olyan szarul lettem, hogy magam is megijedtem. Azota inkabb nem eroltetem.
Kivanok mindenkienk az elvarasainak megfelelo vedonot!
A pest vedonom nagyon szimpi volt. Izgultam is, hogy most majd nem lesz szimpi,...de poz. csalodtam. Nem lihegi tul a dolgokat, nem akar okoskodni es nem omleszt ram sok-sok hulyeseget. Nekem ez a fontos,..majd en kerdezek ha valamit akarok tole

Csaladlatogatas majd lesz, de addig meg sok ido van,...egyenlore nezze meg a pisim azt jo napot!

(Fiatal, 4 gyerekkel)
Megsem lettem tul rovid pedig doglodik a billentyuezem,...bocsi a nemletezo ekezetekert
Holnap nekem hajnali keles, de ti aludjatok mig tudtok
N.