A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

na mire ezt megírtam 2 képes összefoglaló is érkezett: Tehuti: nagyon szép helyen voltatok, szuper jó képek!!! hol is voltatok? nem emléxem... :oops:

Bea: nagyon jó képek a csokicsaládról: fehércsoki (TE), tejcsoki (MAJA) és étcsoki (APA).. :D ez tök jó! nem sértésnek szántam ám!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Bea, jaj, de édes Maja ebben a pöttyös fürdős szerelésben!

Adryn, Nico is aranyos kis krapek!!!! Akkor már vándorol a szobában... :) Jaj, buliznak???? Sajnálom, nagyon idegesítő lehet. :twisted:

Na még egy kis Szonja, úgy belejöttem. :lol:

Kép Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hú Moncsi az jó dva sztori amit a tesódról meséltél, még szerencse, hogy most már minden ok :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jaj de aranys,hogy eszi ő is a lábát :!: :lol:

Adryn szomszéd :twisted: :twisted: :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, Dobogókőn voltunk!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jééééééééééééé Szonjának ugyanolyan cumisüvege ( Tommi Tippie) van mint Niconak :D és a hordozója is Graco ugyebár?

KépKép
KépKép
adryn

[quote="adryn"]n írta:adryna mire ezt megírtam 2 képes összefoglaló is érkezett: Tehuti: nagyon szép helyen voltatok, szuper jó képek!!! hol is voltatok? nem emléxem... :oops:

Bea: nagyon jó képek a csokicsaládról: fehércsoki (TE), tejcsoki (MAJA) és étcsoki (APA).. :D ez tök jó! nem sértésnek szántam ám!!!!!

Adrynvégre valaki csokinak nevez: Keresztanyáméknál leégtem, jött a szomszéd és ő fehérnek látott, :shock: és megkérdezte, te voltál már idén napon? :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.08.22 20:56-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

csokicsalád, ez jó szöveg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Aha, Tommee Tippeeben nyomjuk! Így kell írni? Soha nem tudom, melyik betű dupla. :lol: Graco a hordozó is, nektek is ilyen ugye? Te meg vagy elégedve a kocsival???? Mert én tuti nem ilyet vennék már.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Milyen klasz beszámolók!

Adryn: Nagyon örülök, hogy kimozdulsz és Nico egy kis álompasi.... ;) Az éjszakákat leszámítva..... :roll:
Nagyon tetszett, ahogy meglépett a szőnyegről. Peti is hasonlóakat művel.... 8)

Bea: Nagyon ügyesen csinálod ezeket a képeket és Maja nagyon aranyos abban a kis pöttyös ruciban! :P Bálna is nagyon tuti! Szereti?

Tehuti: Nagyon szép helyen voltatok. Én is nagyon szeretem. És köszi, hogy tettél fel képeket! Szépek vagytok! És nagyon szép ám a mosolyod! :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Bea: hidd el ha tudnám hogy Nico nem kel fel ordítva átmennék a szomszédba bulizni egy kicsit :D :D :D olyan jól esne kikapcsolódni kicsit! imádom a kis törpét és élvezem minden percét az együttlétnek vele, de egy kis bulizós ereszd el a hajam most jól jönne.. (kb 2 óra hosszáig.. utána hulla lennék sztem :roll: ) de tuti akkor sem érezném jól magam mert aggódnék hogy ugye Nico jól van és nem sír.... :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Katka, köszi! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="adryn"][ írta:adrynb]Bea: hidd el ha tudnám hogy Nico nem kel fel ordítva átmennék a szomszédba bulizni egy kicsit :D :D :D olyan jól esne kikapcsolódni kicsit! imádom a kis törpét és élvezem minden percét az együttlétnek vele, de egy kis bulizós ereszd el a hajam most jól jönne.. (kb 2 óra hosszáig.. utána hulla lennék sztem :roll: ) de tuti akkor sem érezném jól magam mert aggódnék hogy ugye Nico jól van és nem sír.... :oops:

Adryn, tegnap msn-en mondtam az egyedülálló(ezt jól megfogalmaztam) unokahúgomnak(hívták bulizni, és kérette magát) én jól berúgnék a helyedben :lol: :lol: :lol: :lol:

Katka ma kapta azt az alul lábáknak lyukas bálnát, imádja, de azt még jobban amikor a kezemet aláteszem és szinte magától úszik :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti: Nagyon aranyos, ahogy a lábát rágcsálja! Igazi kis bombázó! 8)

Adryn: Kisgyerekes létben bizony kevesebb a buli! De gyorsan elszállnak ezek az évek és akkor majd már az jön, hogy 'Anya menjetek el vacsorázni, meg moziba, de hajnali 2 előtt ne gyertek haza, mert addig tart a buli és nehogy már leégessetek a barátaim előtt! :evil: '

Katka

katka22

Tehuti: hááááááááááááát kocsival kapcsolatban vannak hiányosságok.. pl a rugózása nulla ugyebár.. és jó lenne ha lehetne állítani hogy szemből akarom tolni a gyereket vagy menetiránynak megfelelően.... igen. Tommee Tippee... lusta vok kimenni a konyhában lecsekkolni :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Látszik is, hogy egy kis úszóbajnok! 8)

Katka

katka22

Ja, nekem is ezek hiányoznak a kocsiból. Meg a miénket 4 féle képpen lehet dönteni, de a legenyhébb (a fekvő után) sem elég enyhe, hiszen majdnem ülő póz. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka: az a vicces hogy sohasem voltam bulis alkat..1 kezemen meg tudnám számolni hány buliban voltam. de most meg irígykedem :twisted: szerintem inkább a társaság és a nevetés hiányzik

KépKép
KépKép
adryn

Tehuti: dettó.. majdnem ülő.. de én már elég sokat úgy használom, és még úgyis tartja a fejét még jobban felfelé hogy nehogy lemaradjon valamiről.

KépKép
KépKép
adryn

Mikor lenne ez a Bakony?
mert elvben én is benne lennék...

nagyon jó képek! Tehuti család is tündéri, szuperNico is zabálnivaló, és hát Maja kisasszony pöttyös bugyija és sapija haláli!!! :D

Mi ma a barátnőméknél voltunk a Tahiban lévő nyaralójukban. a csepergő esőt leszámítva minden szuper volt. gépet nem vittem, úgyhogy nincsenek fotóim... :roll:

mindjárt megyek is, mert megkaptam az utolsó 3 részt a grace klinika 2. évadjából. aztán alvás! jó éjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hát én nagy bulis voltam....nagyon nagy!!!! :lol: 8) Néha hiányzik nekem is.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

barátnőmnek is gracoja van, pont most beszéltünk erről, hogy a fekvő után túl ülő a kocsija... :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Írok én is a Bakonyról, nehogy már lemaradjak.... Sajnos a nagy rohanásban fényképező gépet nem vittünk, csak az a gép volt nálam (feneketlen a pelusozó táska :lol: ), ami vízalatti képekhez jó és ez felszínen elég gagyi....
Szóval csütörtökön ebéd után elrohantunk a Bakonyba. Cseszneken szálltunk meg. Egész klasz kis szállás volt és jó áron adták (3.900 ft/fő). A kertben volt egy kis medence, meg ping-pong, meg ijászkodás, meg tollas. meg egy kis játszótér, meg kosárpalánk. Hatalmas füves kert, ahol birák nyírták a füvet és jó nagy terasz, ahol asztalok, székek voltak. Szóval szerintem ideális családi nyaraláshoz, bár mi csak Petivel voltunk hármasban.
Amit elrontottunk, hogy Peti utazóágya itthon maradt, szóval Peti közöttünk aludt, ami Petit eléggé meglepte, ezért nem nagyon aludt, sokat nyüglődött, szóval nem sokat aludtunk.
Csütörtökön délután elmentünk megnézni a várat:
Kép
Ez a kép fent készült a várban. Az egyik leomlott faldarabon van a fényképezőgép:
Kép
Kilátás a vár egyik ablakából. Az a fekete paca én vagyok a képen :lol: :
Kép
Petiapu mindkét nap szinte végig cipelte Petit, mert nekem nagyon nem bírja a derekam, Pasijaim a várban:
Kép
Akiknek van nagyobb gyereke: Van a Dunánatúli-középhegységi váraknak egy pecsétgyüjtő játéka. Ha az összes pecsétet összegyűjtöd (3 éved van rá), akkor kapsz valami kis ajándékod és minden évben van nagy ajándéksorsolás is. ;)

Katka

katka22

Katka, nagyon jóóóó képek! Jó magas ez a cseszneki vár....tériszonyom így is előjött! :lol:

Ja, hülye graco kocsik!!!!! Pedig akkor olyan szupernek tűnt. Mi most úgy használjuk, hogy a hordozót tesszük rá, abban utazik Szonja, így ki is lát. De így meg olyan monstrum lett a járgány?! :shock: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jaj, elfelejtettem írni, h Szonja kapott ma pár kanál almalevet. NYelte, mint kacsa a nokedlit! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka szuper képek! Ti is jól néztek ki.

Rosszat álmodott Maja, a kis mellkasa csak úgy mozgott, úgy lihegett meg nyöszörgött, volt már valakinek ilyen?
Lehet túlságosan is elfáradt ma :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát ilyen még nem volt de pl evett már álmában meg sikoltozott is nem is egyszer.

rosszat álmodni mostanában az én szokásom :? pedig nem is nézek olyan filmeket mostanába de néha már félek elaludni olyanokat álmodok :shock: :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

felkeltetted vagy mit csináltál vele ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Másnapra eldöntöttük, hogy egy nagyobb túrát csinálunk, mivel Petit tudjuk vinni, a többi gyerek meg ugye nincsen és most tudunk haladni és lehet menni. Ki is néztünk egy útvonalat, amit térképen kiszámoltunk, hogy olyan 9-10 kilóméter lehet és én emlékeztem, hogy lesznek benne nehéz szakaszok, de hát fog ez menni! A szállásadónk 4 órára tippelte a túrát, erre tettünk benne enni és innivalót.
El is indultunk nagy vidáman 1/2 11-kor. Aztán pár száz méter múlva volt egy nagy eligazító tábla (többse egész úton), amiből kiderült, hogy ez a túra inkább 13 kilóméter. Na itt már kezdett inamba szállni a bátorság, hogy én ezt csak úgy bírni fogom kialvatlanul.... :roll: De azért már mentünk tovább. Megállapítottam, hogy szép a Bakony, de a Mátra vagy a Börzsöny sokkal szebb! :oops: Szóval szépen mentünk a kis piros ösvényünkön, amikor az ösvényünk egy 2 méter magas csalánerdőn vitt át, ahol csak egy igen keskenyke csapás látszott és ugye Peti meg a kendőben és nem készültünk 32 fokban több ruhával.... Petiapu jól megölelte Petit és hősiesen átment mindenen. Ennek persze az volt az ára, hogy jól megcsipte a csalán szegényt, de Peti megúszta.... De aznap reumás már nem lett.... 8) Közben szoptattam is. (Tehuti csak Neked!) Egy kidőlt fatörzsön ültem... Hát nem ez volt a legkényelmesebb szopi az biztos....
Kép
Meg egy közös fotó útközben. Petiapu kezében a gép:
Kép

Végül elértünk az Ördög-árokba. Innen jött a nagyon nehéz, de szép szakasz. Peti ücsörög a sziklán 8) :
Kép

És még egy etetés az Ördög árokban. Ahol végre nem én vagyok a Petivel. Viszont Petiapunak 3 keze van. ;) 4 gyerekhez ez kell is. :lol:
Kép

Megjegyzem itt már 2 és fél órája voltunk úton és ez még csak az Ördög árok eleje volt, amivel az út 4-edénél voltünk.... Szóval már látszott, hogy alulterveztük a dolgokat....
Ez a szakasz nagyon kemény volt, lassan lehetett csak haladni. rengeteg volt a keresztbe dőlt fa, a sziklás nehezen járható terep, volt, hogy mászni is kellett, szóval nem igazán tudzunk sietni. nagy szerencse volt, hogy ezt a szakaszt Peti átaludta.
Kép
Kép

Alvás után muszáj volt pelusozni és szoptatni is. És ehhez csak fatörzs volt megint. Ugyan vittem pelusozáshoz a pelusozó táskba betétjét, de nem volt hova letenni. Szóval ölben pelusozás volt:
Kép
Nagyon el voltam már fáradva és még csak éppen, hogy az út 2/3-nál tartottunk. Éppen szoptattam a fatörzsön (ahol pelusoztam), amikor látom, hogy jön szembe egy rutinos magányos túrázó, ilyen most divatos túrabottal. Na gondoltam jó lenne megkérdeni, hogy a következő teper milyen, de hát pont szoptattam, úgyhogy gondoltam mégsem barátkozom, mert hátha mást zavar, hogy én szoptatok.... Közelebb ér, nézem jobban és nem akartam hinni a szemenek az egyik főiskolás haverom volt az, akit olyan 6-7 éve nem láttam! Hát volt nagy örömködés! A világ végén, az erdő közepén találkozni ennyi év után! :shock: :D Ez tök jól feldobott így volt erőn folytatni a túrát. Ez utám már könnyebb szakaszok voltak, de még bő 2 óra volt előttünk és már csak nekem volt 3 korty vizem (szoptatásra tartogattam), kajánk elfogyott, de szorgalmasan meneteltünk és közben Petit szórakoztattuk. De meg kell, hogy dicsérjem, mert nagyon jól bírta a maratoni túrát! 8) Végül meg szopizott a Peti (muszáj volt gyakran a meleg miatt) és az utolsó másfél órát lenyomtuk egybe. Ez a Kő-árokban vitt végig. Ez is nagyon szép szakasz és már csak ritkán voltak ilyen akadályok:
Kép
Az utolsó 20 perceben rendes országút mentén gyalogoltunk. ki voltam száradva és nagyon fájt már a lábam (no, igen, a plusz kilók!) és azt hittem soha nem érünk haza, de csak legyűrtük ezt is. Az egész túra végül 7 ( ! :shock: ) óra volt és ebből én olyan fél órát vittem a Petit... Egész végig Petiapu cipelte... Szegény!
És hogy miért érte meg a túra? Hát mert ilyen szépeket láttam, csak vacak volt a gép és a többi képen nem látszik, hogy milyen szép is volt ez az egész!
Kép

Ma 11-kor sajnos a Bakonyban már szakadt, szóval hazajöttünk és a mai kirándulás elmaradt....

Katka

katka22

Már megint sok voltam.... Bocsi.... :oops: Most egy darabig nem túrázom.... :lol:

Katka

katka22

nem voltál sok :) jó volt olvasni biztos nagyon jó lehetett..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Babafalvás vonalzóm nem működik, szóval váltottam. Moncsi tőled loptam a vonalzókészítő helyet.... :oops:

Katka

katka22

[quote="csibb"]b írta:csibbarátnőmnek is gracoja van, pont most beszéltünk erről, hogy a fekvő után túl ülő a kocsija... :)

Nekünk is Graco van, és mivel a fekvő után következő fokozat túl "ülő" volt, megkértem páromat, oldja meg, hogy meg legyen emelve a hátrész, de ne nagyon, és még feküdjön benne Márti, ne üljön. Elővett egy zsineget és azzal feljebb kötötte a támlát. Azóta így járunk. Nem is látszik, nagyon jól megoldotta a feladatot! :P :lol:

Masut
masut

hehe, én vok az első :lol: és olvashatlak vissza titeket :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Én is el voltam veszve,2 napig "buliztunk".Jó volt.

Minden baba csodaszép.Szonja szemei most különösen megragadtak :D
Csibb lassan profi fotós lesz,Katka profi túrázó,jó kis csapat ez :wink: Megjegyzem Katka,el sem tudom képzelni,hogy bírtad ezt :?: :shock: Nagyon ügyes vagy.Egyszer voltam középiskolás koromban vándortáborban,nagyon klassz volt,de utána itthon 1 hétig non-stop aludtam :lol:

Babakocsi:
Hát én az átfordítható kart nem adnám semmiért!Szerintem ez minden kocsinál alap kéne hogy legyen!Nekünk 2 kocsi van,egy nagy batár,amit csak itt a faluban használunk,és erre is való.Kényelmes,Lara még hemperegni is tud benne,baromi jó a rugózása,és átfordítható a karja,ami a napon nem mindegy.
A másik egy pici "sportkocsi"de újszülött kortól jó,3 fokozatban dönthető.Ezt "csavargásra" vettük,befér az autóba,muszáj volt,mert uyge nekünk szinte minden min.30 km.Elvileg 15 hóig jó,de Lara már most alig fér el benne :lol: nem fordítható át a tolókar,sokkal kisebbek a kerekei,nem rugózik olyan jól,szóval szükséges rossz.Pedig amúgy kategóriájában nagyon jó,de mindennapi használatra nem kéne.De muszáj volt.Férjem sokáig morgott a 2 kocsi miatt,de belátta,hogy muszáj volt.

Katka!(vagy más többgyerekes :wink: )
Már akartam annyiszor kérdezni,hogy mit javasoltok "házipatikába" beszerezni,ami mindenképp jó,ha van itthon?Ugye jön a suli,a nagylány könnyen hazahozza majd a bacikat.

Mi tegnap vettünk babavizet.Eltelt 1 hónap,mióta bepróbálkoztam a forralt vízzel,ami ugye nagyon nem jött be,most majd ezzel próbálkozunk,meg vettünk egy pici üveges almalevet,de azzal még várok.

Alvás terén meg azt kezdem észrevenni,hogy Lara kezdi kitolni az alvásidőt(aminek én örülök)emlékeztek 5 óráról indultunk :shock: annó :lol: jó ideje beállt a 7kor fürdés,utána egy evés és alvás fél8-8 közt.Most is uyganúgy van fürdés(bár tegnap pl.7.20kor)de utána még nem akar aludni(de ilyenkor már nem játszunk vele,nem akarom,hogy felpörögjön)leteszem és beszélget,rágókázik még egy kicsit,aztán olyan 9 óra felé jelzi,hogy álmos(van amikor ilyenkor eszik még egyet).Ez volt tegnap este is,és csak 5kor kelt fel és ráadásul visszaaludt szopi közben egészen 3/4 8-ig!!!Olyan jól esett az én hajnalban kukorékoló lányomtól! :D
Viszont nem tudom,mit művel,de egyre jobban fáj a szopizás :( Mintha az ínyével harapdálná,vagy nem tudom, de egyre jobban fájnak a mellbimbóim :shock: :( Ez normális???Mi lesz ha lesz foga??? :?

Kép
Kép
zazzy

húúúú, jól felpörötetek estére, én már fél10kor aludtam, de az eső miatt soxor keltem, lizit meg mintha kiütötték volna, nagyon nehezen elaltattam a hasamon fél7kor, de olyan jól sikerült, h végleg csak reggel 9kor kelt :lol: :lol: :lol:

bakker, ezek a kirándulós képek :shock: tehuti, katka gyönyörűek vagytok és a helyek is, ahol jártatok :oops:

katka, nem vagytok semmi, viszont akkor nektek ajánlom a honti szakadékot, nagyon hasonló az ördögárokhoz, csak vízesések tarkítják, mi már 4szer megmásztuk, no nem gyerekkel, de kiskutyával, akit soxor vízesés fölött adtunk át egymásnak :lol: és nem semmi találkozás lehetett, amúgy nem látszik a képeken, h fáradt lennél, vagy csak jól áll neked a fáradtság :P

tehuti télleg nagyon csábi a mosolyod

bea: örülök, h jól sikerült a strand! És ja váltam én is, 23 évesen és utána jött a röpke bulizós időszakom, no azért andrissal is rengeteget buliztunk, a gyerekig :lol:

jah, csibb, a szupi ügyi képeidet meg sem dicsértem

és az esküvő: !!!! végre elaludt a kezdés előtt 10 percel, na a nászindulótól fáztam nagyon, így egy textil pelust a fülére raktam, és akkor ezerrel felcsendült a dal és lizi megriadva ezerrel üvölteni kezd, én gyorsan odahajoltam, ssssüsüztem ráztam és pillanatok alatt visszaaludt és egészen majdnem a végéig alukázott :P
kétnyelvű nászmise volt, 1 órás!!!! (lengyel-magyar, barátságos :wink: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

adryn: nem semmi ez a Nico, de már a talin is mászogatott, négykézlábazgatott!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka köszönjük a beszámlót, jó volt olvasni.
Néztem a képeken, tök vékony az arcod, jól le fogsz fogyni, ha ilyen túrákban nymatod tovább, de nagyon szépek vagytok rajta, apu is jóképű, Peti meg a szokásos cukor formáját hozta a fotókon :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papilln,hát igen jól sikerült a strand, csak amit nem mondtam, előtte nap, és ma is vitatkoztunk, ti mit kezdenétek ezzel a helyzettel? Azt mondta, nagyn fáj neki az ittlét, mert még szeret, és nem bírná elviselni, ha a jövőben másik férfival élnék együtt, és közölte, hogy (hiába kapta meg az 5 év tartózkodási kártyát) visszautazik inkább Afrikába azon gondolkodik, mert túl fájdalmas neki, egyszerűen hiába kérem, hogy ne csak magára gondoljon, hanem Majára is, ne legyen önző, Majának szüksége van apára és anyára is, mi lesz ha egy napon megkérdezi apám nem szeret engem, hogy nem jön, a szívem szakadna meg érte. Azt mondta inkább nem látogatja ő, mert fájdalmas neki, ha itt van, én megértem őt is, de miért csak magára gondol, a gyereken meg látszik, hogy annyira ragaszkodik hozzá, más anya nem hagyja, hogy látogassák a gyereket, meg tiltja az apjától, én meg ragaszkodom hozzá....és ez ?nagyon kivagyok ettől, bocsi az offért :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

nekem se működik ez a babafalvás vonalzó :roll: , én is váltok erre a lilikére... :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

basszus bea, ez dva. tényleg baromi önző és lehet, h igaza van, de mi van. ha csak duma....hááát, ez borzasztó, lehet tényleg hagyni kéne, h elmenjen, most még könnyebben feldolgozza maja, mint később, nagyon szar helyzet

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na ez a vonalzó nem sikerült,

Papillon, igen ez nagyon dva, nagyon felbosszantottam magam, de én már annyit könyörögtem és beszéltem neki, hogy kezdek fáradni....

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Én valahol értem Majaaput is (bár nem értek vele egyett), aki máshonnan származik és nem tudom, melyik kultúrából, de ott többnyire az asszonynak csend a neve és naná, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy itt meg van egy önálló autonóm nő, aki nélküle is tud élni és nem akarja őt, viszont itt van neki egy baba, hogy gondoskodjon róla, amikor az összes barátja és rokona Afrikában van. A baba nem tud tiltakozni (csak te) és így könnyen csendben le tud lépni, Maját be sem kell vallania és új életet kezdhet máshol egy nővel, aki majd szereti.
Szóval csak tipikus pasi, aki nem akar felelősséget vállalni és addig akar lelépni, amíg még nem kötődik túlságosan Majához.... El tudom képzleni, hogy a több pasi miket sutyoroghat neki....
Persze nem lesz ilyen egyszerű ez a képlet, de ő még csak ezt látja. Igazából nem tudsz mit tenni, ha le akar lépni.... Maját nagyon sajnálom érte, mert neki ez mindig fájni fog, ha így lesz...
Próbáld rávenni, hogy legyen valamennyi kapcsolattartás, mert ez Majának fontos, de helyette nem akarhatod.
Nagyon sajnálom, hogy így alakul a helyzet.... :(

Katka

katka22

nincs lilike, nem sikerült...
Katka, én is csak őt sajnálom, ezért harcolok(tam) érte, mert mint mondtam is a szívem szakadna meg érte, ha így történne.....
miatta ragaszkodom ennyire ahhoz, hogy legyen kapcsolata az apjával

Bea, Maja

Kép
bea1978

holott nekem is 1szerűbb lenne az életem, letagadni őt, újrakezdeni mindent, csak én nem magamat nézem...
hiába magyarázom neki, attól hogy két ember külön él, még ha van is valakink, az apának lehet kapcsolata a gyerekével, sőt lenni is kell ideális esetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.08.23 11:11-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Igen, maximálisan értelek és megértelek, hiszen én is így szoktam harcolni a lányaimért, amikor az apjuk hanyagolja őket. Aztán egy nagyon kedves pszichológus barátom elmagyarázta, hogy én ezt az apjuk helyett nem akarhatom.... És tényleg nem is működött. Hiába tettem meg mindent helyette. Ezt neki kell akarnia.... Szóval csak ezért írtam ezt.

Katka

katka22

Igen ezt mások is mondták már nekem, hogy ezt neki kell éreznie, ha nem érzi ne erőltessem! Hát most már nem is fogom...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb: Nincs még időpont, de lehet szeptember 19-20 vagy október 3-4? Kinek melyik szimpatikus?

Pappilon: Ha te is szeretsz túrázni, akkor gyertek el egyet kikapcsolódni.... Vagy Lizaapa minden hétvégén építkezik?
Hol van ez a Honti-szakadék? Érdekel ám! ;) Még nem jártam ott asszem....

Zazzy: Házipatika jó kérdés.... :roll: Amíg szoptatsz, addig a pici erősen védve van, de persze nem mindentől.... Legyen otthon lázcsillapító, orrspray, köptető, köhögéscsillapító, babyluf balzsam (olyan, mint régen a vietnámi kenőcs). Lázcsillapító jó, ha van kúpban is, ha esetleg hányna a gyerek, de már adható Panadol vagy Nurofen szirup is....
De szerintem ilyen picikkel az ember úgyis az orvoshoz rohan és nem kezdi el maga kúrálni.... Ja és ha még nincs orrszívó porszívó, akkor annak is itt van az ideje.
Betegségektől nem kell olyan nagyon félni. Erősödik tőle a gyerek immunrendszere, szóval szükséges rossz. Ha mindentől megóvod és folyton steril körülmények között tartod, akkor nem tud kifejlődni az immunrendszere rendesen. Az immunrendszer egyébként olyan 6 éves korra fejlődik ki rendesen. A nagyon durva év (különösen az első gyerekkel), amikor közösségbe megy. Akkor nagyon sok betegséget összeszed, folyton folyik az orra, köhög, minden programot le kell mondani, emrt már megint lázas. A kisebb gyerek az már kap bacit a nagyobbtól, szóval nála ez jobban eloszlik. Legalábbis én így tapasztaltam.... :roll:

Katka

katka22

Zazzy
én még kiegészíteném a házipatikát egy adag Normaflore-ral, fosós-hányós vírus esetére! egyébként Katka válasza kimerítő volt számomra! 8)

Katka
én is akartam mondani, hogy te fogytál!!! nagyon vékony az arcod, és én sem látom a fáradságot rajtad, inkább, hogy kivirultál! :wink: Peti amúgy szokott sírni??? :lol: nagyon cuki!

Papillon
fürdés közben nekem is eszembe jutott, hogy mindenkit megdicsértem, csak titeket nem!!! :oops: a Dunai móka is szupi lehetett, te is nagyon csini vagy!

remélem, a rossz idő ennyi volt, és Nemlajoséknak jó idejük lesz most már...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
ezek jók, eddig mindegy melyik.. egy éjszaka ottalvásos? és ti az összes gyerekkel jöttök?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: