Sziasztok csajszik
Látom nem ma van napirenden a Vass dokis téma, kicsit lemaradtam, de ha nem bánjátok néhány sorban azért leirom én is mit gondolok. Igaz én nem hozzá járok, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben a mi életünket is befolyásolni fogja, hogy Vass doki pácienseit is apánk fogja ellátni, leagábbis egy darabig..
Persze szivesen fogadunk titeket kedves Vass dokis lányok
Azt a részét én sem tartom elitélendőnek, hogy valaki váltani akar, főleg igy fiatalon, családosan, sajnos a mai világ ilyen, hogy mindenki pénzből él, ez a mozgatórugó, de amit albika irt , hogy feláldozta magát a pácienseiért-bocsi albi lehet nem pont ezekkel a szavakkal irtad-szóval szerintem ezt hivják hivatásnak, azért orvos valaki , mert a szakmának rendeli alá az életét, ami nagyon nagyra becsülendő, de szerintem el is várható és amikor ezt a szakmát választja akkor már ezzel tisztába kell lennie.
A módja a távozásának nagyon fura és inkorekkt, szegény apánk hazajön a nyaralásából, kicsit fel lenne töltödve, kipihenve, erre ezen fog fájni a feje, hogy megoldjon egy ilyen cseppett sem egyszerű helyzetet. Nem tudom náluk, hogy van, de én úgy tudom szokott lenni felmondási idő, ami gondolom arra szolgálna jelen esetben, hogy apánk is találjon valakit-ha más nem beugróra- és Vass doki is "el tudjon köszönni" a betegeitől.
Az , hogy nem viszi tovább a "saját" pácienseit, sztem még korrekt is elvégre ezeket a beteget ő a Dévai intézetben kezelte, szóval alapjába véve oda tartoznak. Persze nyilván szabadon választhat mindenki orvost.
Számomra az is egyértelmű, hogy adott esetben Dévai megy el nyaralni, nem a Vass doki, sztem apánk már akkor is keményen hajtott a pácientúrájáért illetve eleve az intézet létrehozásában amikor Vass doki még az iskola padot koptatta, szóval ez mindenhol igy műkődik , hogy az "öregebb"-é az elsőbbség és itt nem a korra gondolok. Az új intézetbe ahova megy ott is "ki kell járnia a szamárlétrát" biztos alkalmazkodnia kell majd ott is a többi kollegához.
Szerintem egy nőnek a nőgyógyásza egy nagyon bizalmi dolog, én nagyon carul érezném magam, ha az én orvosom igy bánna velem, ez nagyon csúnya dolog volt a részéről.
Ráadásul én úy tudom, hogy ez az intézet ahova megy teljesen nem az orvosi protokoll szerint dolgozik, rengetegen elitélik amit csinálnak, én élő példája vagyok annak, hogy makk egészséges nő létemre 4. alkalommal lettem várandós,ha úgy lenne a törvény, ahogy ez az intézet szerette volna, lehet, hogy soha nem lett volna már gyermekem , amiatt, hogy csak 2. próbálkozást fizettek volna államilag.
Én mindig azt tanultam, hogy nem szabad minden hidat felégetni magad mögött, ez egy kicsi ország, gyorsan terjednek a hirek, biztos orvosi körökben is mindenki tud már erről a témáról, ha ne adj Isten nem jön össze Vass dokinak ez az új munkahely, nagyon kényelmetlen helyzetbe kerülhet, ha újra el akar majd helyezkedni igy a lombikosokon belül-gondolom a kórházi fizúból nem lehet megélni-szóval sztem ezt okosabban kellett volna lerendeznie.