Sziasztok!
Nálunk kicsit sűrűre sikeredett az utóbbi két nap

20.-án bátyámékkal, unokahúgomékkal strandoltunk, este pedig nem jutottunk haza a tűzijáték előtt, így azt néztük, pedig Csanád már nagyon álmos volt. Tegnap egy barátnőmet látogattuk meg, ugyanúgy 3 fia van, mint nekem, a kicsik között nem sok a különbség. Barni ott is maradt, nekem még intéznivalóm volt, így ismét 9 után értünk haza.
Most már csendesebb napok következnek. Ma hozzánk jönnek vendégek, ideje lenne nekifogjak főzni.
Csanádot is nézik lánynak, talán őt is a nagy haja miatt, de én nem aggódok, ennél fiúsabb már nem is lehetne
Kitti, gyönyörűek a torták és a szülinapos is

Tényleg nagyon jó, hogy van ikertesóm, azért is szeretettem volna mindig, ha nekem is lesznek ikreim.
Szly, nincsenek olyan igazi ikres történeteim, olyan szelíd gyerekek voltunk, akiket a szél is elfújt, meg sem gondoltuk, hogy fel is cserélhetnénk egymást. Az iskolában általában úgy szólítottak fel felelni, hogy na, melyiketek szeretne kijönni? Később voltak olyan fiúk, akiknek mindegy volt, melyiknek udvarol, de az olyannak nem volt semmi esélye
Alig várom a hétfőt, hogy mi a nagy titok, közben drukkolok, hogy minden jó legyen!
Pat, neked küldök a sok gyógypuszit, de remélem nem betegség miatt nem jöttél, hanem bulizás miatt!
Csilla, te mindig meglepsz valami plusz teljesítménnyel

Ügyes vagy!
Gabuska, örülök, hogy mindenhová viszed a fényképezőt és használod is

Jól látom, hogy a mostani strandolásra Nórit nem vittétek? Aztán írd meg, milyen volt a zacskós kaja...bár ha teszel húst hozzá, az nem is igazi zacskós
Mariann, remélem tényleg semmi baja Áminnak, csak sok volt a napsütés. Úgy tűnik, hogy egy kicsit te is feltöltődtél a kiruccanástól