Itt vagyok, próbálok reagálni majd, de nem nagyon fog menni... G. szabadságon, a gépet lefoglalja, Rugó fenn
Kaqk, Emma a sapkás képen nagyon ott van

Bűbájos
Regina, biztos jó volt a Balatonnál

Szerintem is csinos vagy
Sense, jó lett a szoba

Szegény Lotti, de a lényeg, hogy nem lett baja. Te is nyugodtabb vagy, gondolom. Hát, ilyenkor szerintem azért nem árt egy vizsgálat, ha koponyasérülésre is van esély...
KÉpzeljétek, R. unokatestvére, Hanga, felnyomott a homokozóban egy két centis kavicsot az orrába. Keményen küzdött vele, hogy felmenjen, majd utána közölte, hogy "kavics, orromban...". Ott is ügyelet, fül-orr-gégész éjjel, kórház. Mire előkerítették a doktort, Hanga kitüsszentette. De azért minden testnyílását ellenőrizték, hogy van-e benne újabb kavics

Ági azt mesélte, hogy olyan ideges volt, hogy éjszaka is csak ült Hanga szobájában, és fogta a gyerek lábát, nem merte ott sem hagyni
Maggie, mi lett az eredmény???
Irina, igen, kicsit bonyolult lett volna...
A forgalmim meg csak 31-én lesz. Szóval így a legjobb. Valahogy megoldjuk azt a pár hetet, amíg nem lesz jogsim, de Böszörményben komplikáltabb lett volna.
Örülök, hogy Ádi ilyen ügyes volt. A csanás lány itt is mondta, hogy nem valószínű, hogy olyan klasszikus két-három hetes beszoktatás lesz. Hát, majd meglátjuk.
Egyik este megyünk megnézni az intézményt, még most rendezik be, várják a tippeket. Na, majd mondjuk, hogy hozzanak flexet, konnektort, hajszárítót, számítógépet, mert ezek Rugó kedvenc játékai.
Négyen lesznek egy csoportba amúgy Rugóék, és mind fiú
Heni, nekem volt vesegyulladásom pár éve, mikor R. két hónapos volt. De rajtam már csak a tíznapos antibio-kára segített... Tartsd melegen a derekad, szóval szerezz vesekötőt valahonnan. És a szoptatásra figyelj, én akkor szedtem össze. Éjszaka vetkőztem, akkor még variáltuk a pozíciókat, nem jöttem rá a spagettipántos póló és a szoptatás gyümölcsöző kapcsolatára. Na, ki volt a vesém már a kórházban is, meg itthon is, és ez lett a vége.
Szóval nagyon vigyázz magadra
Áron akkor igazi erőművész
Móni, jó lekvár-főzést.
Na, a gyeses papírokról mi lemaradtunk, mert az új adókártyám két hét alatt készül el. Azt hittem, úgy megy ez, mint az OEP-nél, hogy két perc alatt laminálnak egyet. Így nem tudok fénymásolatot csatolni. Brrr.
Szóval egy nagy felfordulás az életem. Megint menni kéne könyvtárba is, éjjel kivégeztem az utolsó könyvet is, ami nálam volt.
G. még alszik.
Ja, Rugó néha mondja, hogy auda (autó).
Közeledik