Helló, Kata!
Szofi, szépet írtál!
Nagyon jó a sok-sok talis kép!
Tinu, remélem, szoptatsz, és nem kínlódtok!
Vanni, nagyon örülök, hogy jobban vagy! Nekem is az volt, hogy a gyulladt ciciben (bár mind a 2 gyulladt, egyik jobban, mint a másik) kevés tej kezdett csak lenni már. De hála Istennek nem szűnt meg egészen, csak csökkent a mennyiség. Remélem, nálatok nem így lesz!
Marcinak, Zsombinak (örülök, hogy jobban van!), Csonginak, Petyának, és még ki tudja, ki mindenkinek, jobbulást!
Oltás: nálunk Prevenar lesz, 2 alkalommal kapják itt a babák, mi 2 és 4 hósan kapjuk, 2 hónapnak kell eltelnie a 2 oltás között. ÁLMI!!!
Nagyon jók a képek, Mozza, én mindig szépnek tartottalak, nem is értem, mi nem tetszik azon a képen magadon...
Babauszi: mikor vannak időpontok? Csak szerdán??? Szofi, tesóddal tényleg hasonlítotok!
Csani meg nagyon ügyes, hogy nem sírt a szurinál!
Petrus! MIndig jó hallani felőletek! Gyerekek???
Keresztelő: mi hirtelen kellett, hogy kitaláljuk az időpontot, mert nagypapámék mennek vissza az USA-ba, szóval hirtelen lett egy szept. 6-a. És akkor kellett még keresztszülő...

1 éjszakai gyors telefon kedves ismerőseinkhez, hogy akkor azt szeretnénk, hogy...

Azért mondtuk ilyen körülmények között, hogy nekik legyen idejük gondolkozni. De már válaszoltak, elvállalják!
Szóval bárki, aki hezitál, bátran kérje meg, akit szeretne. Nálunk úgysem fogja jobban kész helyzet elé állítani a keresztszülőket!
Kutyafüle, sajnálom a lakás-ügyet... De a "fenti" terv tutira jó!!!
Maumau, grat a rucikhoz!
Mozza, örülök a családi ügyek megoldásához, kívánom, hogy a gyakorlatban is jól működjön!
Evés: nálunk is kevesebb, mint amennyinek lennie kellene, de elégedett Danó, szóval nem parázom rajta...

Meg, ha nagyon gondban lennénk, hogy hirtelen ennie kell, és még nincs igazán mit, akkor itt áll a hűtőben mindig a lefejt tej (vár a "tejesemberre"), kaphatna bármikor. De erre nem volt még szükség.
Megyek, felébresztem enni a tücsköt, mert bealudt, de még a reggeli evés előtt van elvileg egy mostani, nem akarok 4kor kelni...
Jó éjszakát mindenkinek!