A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Nicsak,

Nagyon orulok, hogy volt erod egy picit irni nekunk es kulon jo volt olvasni, a doki szavait es az erezheto hozzaallasotokat!
Tegnap elegge letorten meseltem a ferjemnek mi tortent, mert irto buszke voltam ratok, ahogy visletetek a "meglepetes helyzetet" es kialltatok magatokert a csaladban, de azt hiszem emiatt a par sor miatt most megbuszkebb...(marha irhatok en ilyesmit).

Nagyon gyors gyogyulast es erot!
Vendég

Icu Boldog névnapot és örülök, hogy nincs komolyabb bajod csak nő a méhed.
Klári Látod nem kéne nyúlkálni és máris nyugodtabb lehetnél. Egyébként sem ajánlatos, nehogy felvigyél valamilyen bacit vagy megsértsd magad a körmöddel (mert ugye máson nincs köröm)
Szilvánusz Gratula a jó genetikához, csak így tovább!

Nóra

Kép
fikuszka

Bogyra amit írtál elgondolkodtató, akkor lehet hogy csak szülésznőt fogadok???

Nóra

Kép
fikuszka

fikuszka, nem fogok, ezt most már biztosan tudom :oops: Egyébként sem tettem volna, az aggódás vitt rá.

Klári

Kép
claracroft

Icu: boldog nevnapot! :D
Vendég

Sziasztok,

Úgy- ahogy visszaolvastam.. Nagyon komolyat termeltetk.. :D

Mindenkinek gratulálok a pocakokhoz! :D

Akik már tudják a bébi nemét azoknak is nagy gratula! Kicsit kékebb talán a táblázat.. :lol:
Én is már úgy szertném tudni...

Ja és üdv az újaknak akiket még nem köszöntöttem!

Brigi A nyaralás nagyon szupi volt, az idő is kegyes volt viszonylag hozzánk. Jól kipihentük magunkat. Balatonföldváron voltunk egy szuper kis szállóban (Villa Dorottya, nagyon ajánlom). Tele volt kisgyerekes családdal, úgyhogy majd gyerekkel is visszamegyünk... :)

Kép
arian78

Ja Icu boldog névnapot!
:D :D

Szerintem én nekem is a szülésnő lesz a biztos! Amúgy én is Istvános leszek ..

Kép
arian78

Nicsak nagyon sajnálom ami történt nagyon eggyüttérzek és szurkolok, hogy minél előbb jöjjön a kis trónörökös

Icu
Boldog névnapot!

Klári: Te a XVII-ben laksz ugye? odatartozol a Bajcsyhoz ott bármikor ellátnak ha bemész hivatalból is

Bogyra nézegettem a honlapod nagyon jó rengeteg ruha van fenn nem is győzöm végignézni

Hasfájás:nekem is fájdogál tegnap óta, habár én pszichés okokra vezetem, mert csütörtökön megyünk Balatonra, és NEM AKAROM :(
nem kívánom a hátam közepére sem, csak sajnos már fél éve le van foglalva és nem merem mondani hogy nincs kedvem

Abban bízom hátha szar idő lesz és egész nap a szállóban lehetek a könyveimmel

ugye más is akarja hogy hüvös legyen hétvégén ....hátha akkor az lesz

Móni
KépKép
reunion

Jézusom Clara, már bocs de normális vagy?

Hogy jut eszedbe magadnak felnyúlni????És miért????

Megáll az eszem... bocs ez kiakasztott most....
kriszti1976

Icu, de jó, hogy semmi gond. Akkor megnyugodhattál végre :wink: És nyugi, ki tudod majd tolni ŐT :lol:

Szcsm, én magánrendelésre járok, még a CTG-t is itt bonyolítjuk majd le, de a szülésért én is külön fizetek.

Mérnökasszony, szerintem ne hívj mentőt, ha menni kell. Nincs olyan rokon vagy szomszéd vagy barát, akit riaszthatsz majd? Mert hát vidéken a taxi annyira nem kifizetődő...

Nicsak, köszönjük, hogy leírtad ezt a szomorú történetet. Szerintem most mindenki sokkal jobban fog figyelni minden apró jelre...

Én anno a dokit hívtam, hajnali 5-kor :oops: Mondta, hogy menjek be a kórházba, ott megcsinálják a ctg-t, és mire kész vagyok, ő is ott lesz. Legközelebb is így fogom csinálni

Clara, én nem hiszem, hogy annyit adnék a helyettesnek is. Én mondjuk a helyetteshez mennék, nagyon szimpatikus a doki, aki szokta helyettesíteni. Pedig az Uzsoki a szomszédunkban van :?

Bogi, szólj apának, hogy az ilyeneket ne előre mondja el, hanem utólag nevetve, hogy nem jött be :wink: :lol:

Arian, mikor mész a 18. heti UH-ra? Akkor már tuti megmondják! Ha az Istvánba mész UH-ra, akkor keresgélnek is. Legalábbis nekem a doki készségesen megkereste ott.

Reunion, az jó, ha azért drukkolok, hogy meleg legyen, de ne kánikula? Mi csavarogni szeretnénk ebben a 4 napban, és nem szeretnénk esőt, szelet meg ilyeneket. De olyan 26-27 fok tökéletes lenne :wink: Miért nem szeretnél menni? Ez a nagy családi nyaralás, a férjed gyerekeivel?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klári!

Azért szerintem ennyire nem szörnyű, hogy nyúlkáltál! :) :) De tényleg csak felesleges aggódást kelt, szerintem is! :) Remélem, hogy a kezed van annyira tiszta, mint a tudod... és akkor nem lehet baj. Nekem a férjem előbb tudta, hogy terhes vagyok mint én.. mert felnyúlt és érezte :D :D

Nah de elég a nyúlkálós témából! :) Mert a hátam közepére sem kívánom mostanában a 18-as karikával ellátott részeket! :) Egyszerűen undorodom a férjem azon testrészétől, eddig csak nevetett rajta kb 3 hete kezdődött, de most már komolyan aggódik! :) :)

Különben minden pózban teljesen máshogy van a méhszáj karikázás után, meg szintén nem úgy van, ahogy szokott...nah ezt jól megaszontam! :)

KépKépKép
bogyra

Nicsak

Nagyon köszönjük, hogy írtál!!! Féltem, hogy soha többet nem jössz!

Tegnap azt elfelejtettem leírni, hogy nekem is volt egy "próbaterhességem", és ezt a jó kis magyarázatot akkor találtam ki magamnak. És látod igazam volt mert már azóta másodszor vagyok állapotos!

Mindenképp gyere, ha van valami fejlemény a vizsgálatok során!

Ja, és már most kezdj el magzatvédő vitamint szedni! Azt pont 3 hónappal korábban kell kezdeni. Reggel bekapod és már azzal indítod a napot, hogy a babára gondolsz!

Várunk vissza!

Túró

Ui: Ja, kíváncsi lennék arra, hogy mit érez most a tesód. Remélem volt néhány álmatlan éjszakája!
turorudi6

Kinyílt méhszáj

Hogy lehet észrevenni?

Szerintem vagy érzel egy jó nagy görcsöt a hasadban, amit addig még soha. Vagy nem érzel semmit és egyszerűen csak kinyílik. Nálam legalább is ez a két verzió állt föl ezidáig.

Próbáltam utánanézni, hogy mi lehet az oka, de a neten sem nagyon találtam semmit. Csak amit eddig is tudtam, vagyis ez alkati kérdés. (Laza kötőszövet az oka, vagy mi a szösz.) Azaz, te vagy könnyen kinyílsz, vagy nem.
Én sajna már most is nyitva vagyok, tehát sokat pihenek. Bár ennek értelméről is megoszlanak a vélemények. Az biztos, hogy ahogy nő a baba és nyomja a méhszájat, annál rosszabb a helyzet. Ha tehát a dokik el is vitatkozgatnak azon, hogy érdemes -e pihenni, szerintem én nem kísérletezek magamon, inkább pihenek.

Túró
turorudi6

Trudi És nálad nem volt szó műtétről, hogy nehogy úgy járj mint korábban?

Nóra

Kép
fikuszka

Szilvánusz: grat az eredményekhez! Ezek szerint Neked is a dokink csinálta a genetikai UH-t és Neked is a kórházban. És minden látszott. Ez megnyugtató, hogy akkor mégsem olyan szar a gép. Szülésznőt nem hiszem, hogy külön választok, mert mindegyikről csak jót hallottam!

Reunion: mi baj a nyaralással???

Én kezdem újra kívánni az édeset, úgyhogy azt hiszem most elmegyünk fagyizni...

Kép
szerencsemák

:? Hát a nyaralással a meleg a baj a strandot nem bírom természetes vizekbe nem megyek bele, már gyerek korom óta, az ilyen minek megy vizpartra nyaralni nem ?

+ a férjem fia ... hát igen problémás eset, és most nem is nagyon lesz ott szükség rám

Móni
KépKép
reunion

Látom Briginek tényleg van egy hatodik érzéke!

Nóra

Kép
fikuszka

Brigi szerintem csak a jővő hét végén megyek a 18. heti UH-ra mert csak jővő hét keddre lesz meg az AFP eredményem :? Bekavartak az ünnepek... De remélem igazad lesz és megkeresik nekem

Reunion kár, hogy nem jó kedvel mész nyaralni! Szorítok hogy azért jól érezd magad! :)

Szcsm kár volt mondani ezt a fagyit! Fagyit nekem azonnal!!!! :lol:

Kép
arian78

Én is úúúúgy ennék valami édeset... muszáj lenne, hogy feldobjon valami, most én kerültem padlóra. Túlpörgött a fiam, de már 3,5 órája pörög. Az apja meg nemrég ért csak haza. De már a bútorokat kellett arrébb tolnom, mert felmászott rá, és a festményeket hintáztatta a falon :twisted: Amikor odamentem, és ráüvöltöttem, olyan anya-szeretlek nézéssel nézett. Ha meg rácsaptam a kezére, vigyorgott :twisted: Ti hogy bírjátok???? Mert én ma nagyon nehezen... :oops:

Reunion, és a tengerrel kijössz egyébként, vagy vele is haragban vagy? Milyen jó lett volna kompromisszumot kötni. A hegyekbe menni, tópartra. Mint mondjuk Klagenfurt... De remélem, azért jól fogod érezni magad. Ha nincs kedved lemenni a partra, maradj otthon, szerintem mindenki megérti, ha egy kismama inkább pihenne és olvasgatna :wink:

Nóri, honnan jött most ez a hatodik érzék? :lol: :lol:

Arian, ha a Lázárhoz kerülsz UH-n (magas, vékony, őszes hajú, szemüveges, elegáns doki), akkor fogadd el a stílusát, és ha először mogorva is, attól még legyél vele kedves, meg poénkodj egy kicsit. Erre meg szokott enyhülni, és kenyérre lehet kenni őt. Akkor már sima ügy a kukac-keresés. :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szerintem sincs gond alapból a nyúlkálással, szex közben is van nyúlkálás, és ugyebár nem csak ujjal, nem vagyunk gyerekek. A terhességem első 16 hetében nem lehettünk együtt, gondolhatja mindenki, mennyire óvatosak vagyunk. Ráadásul fürdés után tettem. Ami miatt megbántam, az az, hogy bepánikoltam tőle.

Klári

Kép
claracroft

Köszönöm a sok-sok választ! Megnyugtattatok :)
Szuper, hogy itt ilyen aktív a fórum!
athena

hékás: az a szimpi doki, aki a te dokid helyettesíti, vagy az, aki az enyémet? :D Nekem sajna gőzöm sincs, hogy ki az enyém helyettese. Gondolom megadná a helyettes számát, hogy hívjam, ha meló van :)

Reunion: igen, 17. kerületi vagyok. Köszi az infót. Te egyébként nem a Bajcsyban dolgozol? Akkor hogyhogy nem ott szülsz?

Bogyra: látod, az eszembe sem jutott, hogy esetleg, ahogy te mondtad "karikázás" is változtathat a méhszájon, pedig még tudtam is róla, de valahogy nem gondoltam, hogy ez terhesség alatt is így van. :) Ez még jobban megnyugtatott :)

hékás, nekem egy ideje mindig krémtúró-ehetnékem van, nálam itt jön ki a kívánósság. Most már mindig van otthon, de hétfőn az egyik kollégámmal hozattam a munkahelyemre is :D

Klári

Kép
claracroft

athena: azért itt is vannak lustább napok :)

Klári

Kép
claracroft

Brigi:
VAn vonalzóm, de miután feltettem ide is, akkor vettem észre, hogy ugyanolyan, mint Adrienné, és inkább kitöröltem.

Klári:
Szerintem minden olyasmit érdemes kerülni, ami ilyen szintű idegességet vált ki nálad, az senkinek sem jó!

Szerencsemák:
Örülök, hogy jobban érzed magad te is, milyen gyakran jársz sportolni? Én most heti 1-szer próbálok jógázni, holnap megyek :):):).

Adrienn:
Milyen színű lett a fal?
Adrienn: én mindenképpen elkérném a doki tényleges elérhetőségét! Engem megnyugtat, ha bármikor elérhetem, még ha meg is próbálom nem felhívni butaságokkal.

Bogaracska:
Ne félj a terhelésestől, én voltam már, arra készülj, hogy naggyon naggyon sokáig nem ehetsz reggelit! SZóval én a cukros löttyöt ittam citrommal, nekem ízlett :). Azt mondta ott a néni, hogy 5-ből ketten rosszul lesznek, ezért ne mászkáljunk el. Ott úgy tapasztaltam, hogy érdemes megfogadni az ilyen jellegű jótanácsokat, mert egy lány elcsászkált valahova a KIKÁ-ba és elájult. Nekünk ott semmi bajunk nem volt, meg időnként meg is kérdezték..és legalább infót cseréltünk és megnéztük a szülőszobát :). ÖSszességében én is féltem tőle, de kellő odafigyeléssel elviselhető, szóval nyugi.
Ennyi gyüminapot én túlzásnak tartok. Én nagyon sok gyümit eszek, de inkább a kiegyensúlyozott táplálkozás elvét követném. Tudja egyáltalán, hogy hogyan táplálkozol?
És nagyon tetszik a szoba.
Nekem is állandóan zsibbad a kezem, szerencsére a lában még nem. Még nem jöttem rá, hogy tudnék kihúzni egy éjszakád zsibbadás nélkül.

Kima:
Biztos nyaral a dokid külföldön, próbáld megtudni a kórházban vagy rendelőben, mi van vele..hátha meg tudják mondani a tényleges elérhetőségét.
Veszekedés: sajnálom, hogy így összekaptatok, remélem, nem gyakran fordul elő!!

Athena:
Üdv köztünk, nincs két egyforma kismamapoci, szóval ne aggódj, de úgy veszem, már megnyugodtál :).

Nicsak:
Örülök, hogy ilyen jó orvos kezébe kerültél, kívánom, hogy hamarosan megtaláljátok a megoldást és boldogságot! :), köszi, hogy megosztottad velünk a történteket, remélem, hamarosan újabb, szép élményekről számolhatsz be!

Most megyek dinnyézni :) Jóccakát!
cat__

Szilvánusz:
Gratula az UH-hoz! :).
cat__

Sziasztok!
Tegnap vettem egy újságot a Kismama magazin különszámát, 211 kérdés és válasz leendő szülőknek. Nagyon tetszik, javaslom, hogy vegyétek meg. Meg leírja, hogy a baba hónapról hónapra hogy fejlődik születés után. Tökre tetszik:)

Felteszek jubileumi pocakfotót, mert hétvégén valszeg nem érek rá, babaszoba építés lesz (végre):))

Puszi mindenkinek!

Kép
Vendég

twist: azt a különszámot mi is pont a hétvégén vettük meg. Tényleg vannak benne jó dolgok, én is csak ajánlani tudom

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Cat: igaz, de ki gondolta volna, hogy egy ilyen apróság ekkora riadalmat okoz... :roll:

Ja, és jó reggelt mindenkinek! :D

Klári

Kép
claracroft

Jó reggelt!

Tegnap még pont zárás előtt sikerült odaérni a cukrászdába, benyomtam egy 4 gombócos fagyit :lol: Utána még benyomtam 1/4 dinnyét is...

Reunion: hát, így már értem a kedvetlenséget. de azért próbáld meg a pozitív oldalát nézni, és a lehetőségekhez képest érezd jól magad!

Twist: szép kerek a pocid! Jó babaszoba építést! Ne erőltesd meg magad!!!

Cat: én heti 1x terhestornára, 1x jógára járok, ezt szeretném így a terhesség végéig. Emellett napi min 30 perc séta a kutyákkal. Elvileg ennek működnie kéne. Mondjuk tegnap 2x mentem fel a kertünkbe, és totál kifáradtam tőle. A lépcsőzés és a hegymászás úgy látszik nem megy annyira... Te hova jársz jógázni?

Én annyira örülök ennek a 4 napos hétvégének, már alig várom, hogy kitehessem ma a lábam az irodából :P

Kép
szerencsemák

MA reggel nézelődtema fórumok között és megnyitottam a 2010 májusi fórumot. Hááát.... Jujj!

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Mérnökasszony: kíváncsivá tettél, így én is megnéztem. a feléig jutottam, utána abbahagytam. Katasztrófa :roll: :roll:

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Hétfőn kéne mennem a 18 hetes uh-ra. Remélem megmutatja, hogy kisfiú vagy kislány :)
Kell oda vinnem a 16 hetes vérvétel eredményét? Csak mert a védőnőm azt mondta, hogy vigyem, viszont ő nem elérhető....

Köszi
athena

athena: vidd az AFP-t, nekem azzal kezdte az UH-s doki, h azt megnézte

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Szia Athena!
hogy hivatalosan kell-e az UH-hoz, nem tudom, de ha viszed magaddal, akkor nagy baj nem történhet :wink:
üdv:
szcsm

Hétfőn jó sokan megyünk a genetikai UH-ra egyébként...

Kép
szerencsemák

Én is megnéztem a topicot.... Jajjj, de gáz!!!!
Ez szörnyű, azt hiszem ezt hívják terhességi elmebajnak vagy gyes-betegségnek! :) :)
Szomorú, hogy sajnos vannak anyukák, akiknek tényleg ez az egyetlen kapcsolatuk a külvilággal.... nyilván ha egészséges társasági életet élnének, akkor erre nem lenne szükségük! :)

KépKépKép
bogyra

Hűűűűű, lányok, de gáz... :o Egyébként, mellékesen, a mi topikunkat egy 2008-as januári kismama indította, és már több ilyen topikot is láttam, tehát abszolút nem egyedi a dolog.

Athena, nekem a doki azt mondta, AFP eredmény nélkül nem is csinálják meg az UH-t. Én is hétfőn megyek :) Te melyik kórházban fogsz szülni?

Nekem már megmutatta, hogy fiú, most remélem megmutatja, hogy mégsem :D Bár már kezdek megbarátkozni egy pici Levente gondolatával is :wink:

Klári

Kép
claracroft

Jó reggelt mindenkinek!

Twist: aranyos a pocakod :D

Szinte mindenki a 18. héten megy a genetikai UH-ra, én meg csak a 19+5 héten. Kórházfüggő hogy ki mikor csinálja?

Icu
Kép
Kép
icu03

köszi az infót mindenkinek, sikeresen elkeserítettetek :)

hétfőre sikerült időpontot kapnom uh-ra, a védőnőmnél van az AFP eredmény, a védőnőm meg ki tudja hol van, és telefonon sem elérhető!

Clara: Kecskeméten fogok szülni, mert egy éve itt lakom, pedig ízig-vérig pesti lány vagyok :)

Van esetleg más kecskeméti is a táborban, vagy csak én vagyok "vidéki"?

Timi
athena

miután megtaláltam az elmebajosok topikját én is megnéztem, h ezt ki indította. Nem mintha számítana. Elsőre azt gondoltam, hogy nem egy egy éve szültnek kéne indítania, de aztán arra jöttem rá, hogy az első idetévedő, +tesztes kismamának azért öröm, h van már ilyen topik és van hova írnia. Na persze nem a jövő májusi :)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

icu: a genetikai uh-ot a 18. és a 20. hét között kell csinálni, úgyhogy tökéletesen időben mész :)

Timi
athena

Sziasztok, jó reggelt!

Remélem észrevesztek vmi újdonságot a vonalzómon :lol: Igen, végre meg van a kicsi neve, ami eddig mindenkinek tetszik, vagy csak nem mernek már szólni :wink:
cat-köszi a nyugtatást a vérvétellel kapcsolatban :D Azt a cukros lötyit ott adják, vagy nekem kell vinnem? És mennyi idő alatt lesz meg az eredmény? Te hány hetesen mentél el, én a jövő héten tervezem a 22. héten.
Már a szülés időpontja idegesít, azon agyalok hogyan lehetne mindenképp a két ünnep közé tenni, hogy szilveszterre már otthon legyünk!!!!

clara-remélem már nem stresszelsz!!! :P Pontosan mikortól lesz szabin a dokink januárban? :shock:
A klinikán a szülésfelkészítő szept. második hetétől kezdődik, keddenként lesz 12 héten keresztül. 14.30-16.00 tart, nem a legjobb időpont, de azt hallottam nagyon hasznos, megismerkedhetünk a szülésznőkkel, és minden héten más téma lesz, a szülőszobát is megmutatják :roll: Szerintem én járni fogok, bár nekem rengeteg az időm.

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Tegnap minden rendben volt a védőnőnél, csak aztán mozgalmas volt a délután, így már nem tudtam jönni. Szóval vizelet negatív volt, vérnyomás 100/60 és a súly - hát igen gondoltam - az utolsó mérés óta + 2 kg. Július 14-én volt az utolsó mérlegelés. Így most összesen 4 kg-nál tartok, szerintem az nem olyan rossz. Majd meglátjuk mit mond a dokim. :) A cukorterheléses vizsgálatra majd szeptemberben kapok beutalót. Jelentkeztem a védőnőnél szülésfelkészítő tanfolyamra és terhestornára. Állítólag olyan október körül kezdődik majd, már nagyon várom. Itt nálunk nem ingyenes egyik sem 2.500 forint/fő a szülésfelkészítő, ide majd jön velem párom is, mert érdekli és 2.500 forint a terhestorna is. Hát ez van.

Icu: igaz utólag, de én is boldog névnapot kívánok!

mérnökasszony: visszatérve a kókuszmatracra én is csak jót hallottam róla, nővérem is olyat vett tavaly. Én is kókuszmatracot fogok venni a kiságyba.

szilvánusz: örülök hogy minden rendben volt a genetikai uh-n! :)

cat: a szoba nem lett valami lányos színű, de az az igazság, hogy anyóséknál lakunk és csak egy szobánk van, ott lesz velünk egyenlőre a kicsi. Remélhetőleg mire kicsit nagyobb lesz majd, addigra sikerül saját lakásba költöznünk. Szóval párom találta ki a színeket, egy fal forrócsoki színű lett (duluxos festék, ez a neve) a többi pedig dió színű (ilyen világos barnás). Nagyon tuti lett így együtt :) Szóval a kiságy az egyik dió színű falnál van, oda majd akarok ragasztani mesés tapétacsíkot, meg láttam ilyen öntapadós mesefigurákat, azt is teszünk majd fel. De azt még nem vettük meg, még körül kell nézni, hogy milyenek vannak.

cat: figyu engem nem zavart, hogy egyforma vonalzónk van, szóval azért nem kellett volna kitörölnöd. Ha téged sem zavar, akkor használd nyugodtan! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

bogaracska: szerintem nagyon jó név a Barna!
a terheléses vércukor vizsgálathoz a 18. heti vizsgálatnál a doki írt nekem receptet a cukorhoz (ha jól bogarásztam ki az írását, akkor 75 g glükóz), azt ki kell váltani és azt mondta, h vigyek nyugodtan citromot is hozzá, azzal tul képpen olyan lesz mint egy tömény limonádé:)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Háát Lányok!

Megnéztem én is azt a 2010-es topikot, és nagyon örülök hogy ehhez a csapathoz tartozhatok. Nem lenne szerencsés egy olyan helyen lenni, ahol már dúl a háború....

A köszöntéseket mindenkinek köszönöm, akinek még nem köszöntem meg. :D :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Bogaracska: még nem döntötték biztosan el a feleségével az időpontot, legutóbbi látogatásomra még nem derült ki. Az is lehet, hogy mégsem mennek, ki tudja :) Igazából mindig találok okot a stresszelésre, sajnos. Én hozzá is hétfőn megyek, délelőtt genetikai UH, este Timmermann :) Az a nap erről fog szólni.

Ezt a szülésfelkészítőt még nem tudom, hogy tudnám megoldani. Minden alkalommal jelen kell lenni?

Én ma dolgozom még, aztán szabi :D Legközelebb szeptember 1-jén jövök dolgozni 8)

Végül úgy döntöttünk a párommal, hogy csak most, 20-23 között utazunk el a szüleimhez, a többi napot Pesten töltjük, megyünk tapétát nézni, egyéb mást is nézni...

Az IKEA-ban felemeltek egy csomó árat, azokat is, amiket kinéztünk a babaszobába, pl a szőnyeg 8ezer helyett 10ezer, stb... :shock:

Klári

Kép
claracroft

felcsigáztatok, úgyhogy benéztem én is a 2010 májusi topikba. Hát döbbenet! :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adrienne29 2009.08.19 10:49-kor.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

clara:
Én megdöbbentem azon, hogy mennyibe kerülneka babaholmik! A Baumaxban megláttam egy Kisvakondos fóliamatricát (sima falra ragasztható matrica). Megláttam, beleszerettem, eldöntöttem, hogy megveszem.
Aztán belémnyilalt a felismerés, hogy 6,000 ft (!!!!!!!!!!!!!), így nem vettem meg!

Szóval ha ehhez viszonyítod, akkor a 10 ezer forintos szőnyeg még nem is vészes

Timi
athena

Szerencsemák:
Én az Asramba járok: www.jogakozpont.hu, van egy 10 db-os bérletem, de nyitott vagyok másra is :). Ezen kívül otthon szoktam tornázni és úszni, ha sikerül eljutnom.

Bogaracska:
Nekem vinnem kellett a cukrot, receptre felírják, kérdezd meg, hogy nálatok hogy van. 75g cukrot oldottak fel vízben, citromot önszorgalomból öntöttem bele.
Én 20 hetes korában voltam, mert a cukorgyanúm miatt előbb küldtek el, a többi kismami, akivel találkoztam ott a 24-26 hét között tartott.

Adrienne:
Engem nem zavarna a vonalzó, csak nem tudtam mit szólnál :), majd otthon előkeresem :).
cat__

cat: okés :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Szerintetek mi a teendő, ha 24-ére (következő munkanap) van időpontom az uh-ra! A védőnő elérhetetlen, pedig nála van az AFP eredményem?

Timi
athena

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: