Napsütéses madárcsicsergéses kellemes délutánt mindenkinek
Na ma végre egy olyan napom van amilyen eddig volt,visszatértünk a régi kerékvágásba!Bár Iza össze vissza eszik,de ez legyen a legnagyobb gondom!Majd beáll az is!
Elmentem a bankba,postára,boltba,bababoltba...Kinéztem mit veszek unokaöcsimnek!De majd csak holnap veszem meg!
Iza egy szó nélkül elvolt végig!Néha sikított egyet...az vicces volt a SPAR közepén

Szerintem eltanulta Csani madarától a csicsergést...tök úgy csinálja a sikítást

És!!!Vettem egy Törpés törölközőt!!!Most megint lehet itt kapni,és már pont se kell hozzá!!!1 db rózsaszín volt kitéve,le is csaptam rá!
Babgulyást akarok csinálni az uramnak ha hazajön,már hordom hozzá a dolgokat,ugye mindent nem bír el a babakocsi!
Petra!!!
Trixi kérdezi h jó e ha nálunk hagyja a törlőkendőt!Este beugranak vele!
Trixiék sajna nem jöhetnek még haza...nem csökkent eléggé az értékei Petyának...szóval hétvégéig maradnak a kórházban...amúgy jól vannak....
Mozza!
Nagyon szépek vagytok!Nemis értem minek neked szoli meg smink
Tinu!
jaj,ez rosszul hangzik....mondanám h adok tejet,nem tudom h azt meginná e Csongi...amúgy Iza simán bealszik a cumisüvegen!!!!!
Gyöngyi!
Akkor nálatok helyrejött a kis körme?
Netti!
Irigy irigy a ruhák miatt!
Adrcai!
Hát kérjétek fel őket!Biztos nagyon örülnének neki!!!Hívd meg őket egy kis vacsira hozzátok!
Böbi!
Huu,nem sok időt hagysz gondokozásra a keresztszülőknek!Nekem még ruhám se lenne ilyen rövid idő alatt

De jól csinálod,legalább pikpak megvan!
Tegnap meg tudom már mér nem talátam a többi ruhát amit vettem!!!!Még a szennyesben vannak

pedig a kötött mellényt is annyira szép!!!na mindegy...lüke Annus
Apával beszéltem...pénteken jön....mondtam h ok,de reggel!

Mondtam is neki h ilyen sokat még nem is voltunk távol egymástól

Erre h mért nem maradtam...na mondom nem mindegy h nem egy városban vagyunk ha úgy se talizunk max 2 percre????Na meg kinn a puszta szélén....a tescoba tudtam csak elsétálni,minden más benn van a központba...babakocsival marha hosszú

Itt meg csak jobban el tudok menni mindenfelé....Na mindegy!Amúgy csütörtökön állítólag megy a nagybátyja.....mondtam ok,akkor jöhet is haza!A többit befejezi ő,lesz*rom
Na megyek,fejek...mert Iza most üvegből evett megint....össze vissza csinálja...miótaa fogfájásnál üvegből adtam neki,azóta kicsi gond va ezze...ha fáradt nagyon akkor csak üvegből eszik....amúgy meg cicizik is...szóval találjam ki épp miből akar enni

Na majd dolgozom az ügyön..
Képek hamarosan fenn vannak,majd hozom a linket!!!