A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

LAPTETŐ!!!!!! :lol:
Bocsi KATA.

Kép
Kép
melánia

Kata, nem fog megjönni!!! A zebrád már az autópályán vágtat hozzád. igaz elég lassan halad, de azert uton van!! Remélem nem okoz majd karambolt!!!! :lol:
Ha esetleg holnap mi találkoznánk vele az M3-on, seggbe rugom hogy felétek menjen de marha gyorsan!!!!

szimba, ment privi.

többiekkel minden rendben??? Nekem tele van a padlás már ezzel a meleggel.... :evil:

puszika mindenkinek!!!!
renna77

HŰHA! Melikém ez egy laptető, rakd el a mostani stimura.

Katám, neked mi a menet? szerdán nem jön meg és csüt tesztelsz? vagy még szerdán? és hogy kell menned a dokihoz?

Kép
rencsi79

renna:mit szólsz ahhoz amit javasoltunk nektek???

Kép
Kép
melánia

Katám:ment a privi.
Rencsi:hogy vagytok?????????????

Kép
Kép
melánia

Kép
Hátha jókedvre derít titeket!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok fiúklányok!

Katám,
Drukk, hogy a mensi elkerüljön, és csütörtökön pozitív legyen a teszt!

Szimbáék,
Nagy drukk nektek holnapra! Úgy izgulok miattatok! :)

Renna,
Sajnálom, hogy rossz lett az eredmény... Reméljük ez csak a láz miatt volt, és legközelebb, egy jobb állapotban jobb lesz!

Rencsikém,
Szegénykém, azért remélem nem fulladozol. És hogy vagy egyébként? Rókák még ólálkodnak?

Melánia,
Drukk, hogy vagy megjöjjön végre mensi, vagy zebra legyen már az a teszt!

Velünk minden rendben, már sokkal jobban vagyok, nincs az a folyamatos öklendezés, mint eddig. Bár róka ma visszajött, de szeirntem már csak mutatóba. Ez így már tekjesen elviselhető, bár a fáradtság nem múlik.
Szeptember 9--én megyünk az Istenhegyibe kombinált tesztre :)
Ma reggel pedig megcsináltuk az első igazi pocakfotót :)))
vjulcsi

Rencsikém,
Jól emlékszem, hogy neked a 12. heti UH-n kiderült a baba neme?
És ez az Itstenhegyin volt, vagy Apánknál?
Puszi!
vjulcsi

Katám,
bocsi olyan gyorsan jönnek válaszok, hogy most látom ezt már Melinek megválaszoltad.... :oops:

Melikém,
vannak terhességi tüneteim, amitől szenvedek (hányás, légzési nehézségek stb), de egyébként jól vagyunk. Nagyon nagy a hasam, senki nem hiszi el, hogy még csak most kezdem majd a 6.hónapot.....
Tegnap azon röhögtünk kínunkban a párommal, ha esetleg lenne még gyerekünk akkor már tuti csak protkóm lenne a végére, mert olyan durván teszi tönkre a fogaimat a terhesség, hogy lassan nem marad ép fogam..... :cry: Na de mindent ezért a "kisszarosért" :wink: :D

Kép
rencsi79

Julcsikám,
de jó, hogy te is itt vagy!!!
Apánk is meg az Istenhegyin a doki is látta a kukikát!!! :wink:

Örülök, hogy jobban vagy!
Nem folyamatos a fulladozás, csak napi egy két órára rááll valaki a tüdőmre akkor nagyon szar. A rókák, nagyon szeretnek engem, bár már az ő látogatásuk is ritkul. A napi program, hogy rám jön, hogy ennem kell, de most azonnal, mert különben hányok és ha eszem akkor felugrik a gyomrom a torkomba és csak kicsit visszajön.....
KÉPET Szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rencsi79

rencsi:még mindig ezek a fránya rosszullétek.Enje benje.Igazán elmúlhatnának már.
Fogaid:az én anyumnak is tönkrementek a fogai.Elszivtuk a kálciumot töle rendesen,főleg én. :oops:

Julcsi:SZERENCSÉS VAGY!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melikém,
igen, ezt hallotam, hogy normális, hogy a bébike elszívja a kálciumot és anyukának meg nem marad semmi...szóval Te is ilyen kis "elszívóka" voltál :wink: :D Már belenyugodtam, hogy ez egy ilyen rókákkal megtűzdelt terhesség lesz végig.... :cry: Már idén nem is mentek a Balcsira többet?

Kép
rencsi79

rencsi:igen én is elszívóka voltam,de sajna így sem szuperek a fogaim. :cry:
Balcsira? Hát úgy terveztük hogy amikor már sűrűsödik az uh-ra járás akkor most tényleg felköltözünk Pestre.És talán egy szabad napunkon elnézünk a Balcsira.De akkor már nem fürdenék én ha stimuznának.

Kép
Kép
melánia

Melikém,
azt jól teszitek, hogy felköltöztök.Kinél laktok ilyenkor? Hát igen, nem szabad megkockáztatni, hogy stimu közben beszedj valami fertőzést, a Balcsi a partról is szuper. :wink: Sétáltok majd egy jót! :D Egy utolsót kettesben, mert jövőre már 3an lesztek!!!!! :D

Kép
rencsi79

Na JELENTEM MEGJÖTT A MENSIM!!!

Kép
Kép
melánia

Fájok,még a kezem is remeg.Akkor most hívnom kéne az Intézetet.Hű de izgulok.Még soha nem beszéltem Vass dokival.
Rencsi:férjem rokonai ott laknak Pesten.Hozájuk költöznénk.

Kép
Kép
melánia

NE izgulj Drága,
Vass doki nagyon aranyos, írj, ha beszéltél velük!!!!

Kép
rencsi79

Oké.Dévai számát hívom.Talán azt is felveszik.Csak azt tudom. :oops:

Kép
Kép
melánia

Rencsim,
Küdök neked pocakképet meg még a 2 héttel ezelőtti UH képet :)
vjulcsi

Hát azt nem veszik fel. :cry:

Kép
Kép
melánia

Ezt a számot hívtam most:06-1 309-77-52
Ez JÓ SZÁM???? TUDJA VALAKI???? EZ VASS DOKIJÉ??

Kép
Kép
melánia

Meli!
Nekem a 06-1-309-77-55 szám van meg! Ezen szoktam beszélni Apánkkal, és a múltkor Ágika is erről kapcsolta Vass dokit!

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi:kedden nincs a Vass doki???? Mit tudsz? SEGÍTSÉG!!!
Senki nem veszi fel a telefont.Nincs bent senki ma?

Kép
Kép
melánia

hú, lehet, hogy ma nincs Vass doki....ma csak Dévai szokott lenni, ha jól emlékszem..... de nem vagyok 100% biztos.
próbáld meg még du is, ha senki nem reagál, akkor hívd holnap reggel, akkor tuti lesz és be is fog rendelni du-ra

Kép
rencsi79

Én úgy tudom lányok, hogy kedden nincs Vass doki....

Rencsim,
A mailedre ment!
vjulcsi

Rencsi:de délután az azért nem jó mert akkor hogy küld el a nyírőbe vérvételre???
Dévai doki azt mondta hogy nem kell megcsináltatnom semmit újra hanem ő elküld majd mindenre. :roll:

Kép
Kép
melánia

Julcsim,
válaszoltam és küldtem én is képet!

Kép
rencsi79

Melikém,
akkor lehet, hogy megint hülét kérdezek, de milyen vérvételre??? Nekem nem kellett mennem, csak amikor megkezdődött a stimu, talán a 7. vagy a 9. napon.....az összes többi vérvétel már több mint fél éves volt, de nem küldött el újból......

Kép
rencsi79

Melikém,
megnéztem, a 9. napon mentem a Nyírőbe....

Kép
rencsi79

Melikém,
Én a ciklus 4. napján reggel hívtam fel Déviszt, és azt mondta, azonnal menjek. Odaértem kb. 9-re, gyorsan megvizsgált, és már küldött is a Nyirőbe. Nekem teljes vérképet nézett újra, pedig 4 hónaposak voltak a vér leleteim.

Szerintem ha holnap reggel el tudod érni Vass dokit, az bőven jó, még csak a 2. napon leszel, még akár pénteken is tudsz menni vérvételre, az lesz a 4. nap, nem?
vjulcsi

Rencsi:én a Kaálihoz szoktam.Ott minden stimu elött friss vérkép és belgyógyászat kellett.Itt nem tudom hogy van a menetrend.Most azon agyalunk,hogy kenet vizsgálat sem kell? Mert nem mondta a doki.
Reggel felhívom Vass dokit.Csak ha mehetünk akkor nekünk még plusz 3óra az út mire odaérünk.Ezért agyalunk itt a párommal hogy hogy lesz jó.Mire még sorra kerülünk és utánna még érjünk oda a Nyírőbe is. :roll:
Hogy is lesz ez?
Első lombiknál itt én is a sokadik napomon voltam vérvételen.De akkor vittem friss vérképről papírt.Most meg nem.

Julcsi:a péntek is jó nekünk csak kérdés hogy labor is van-e akkor?

Kép
Kép
melánia

Meli! Próbáld meg ezt: 06-20-515-6231 8)
szimba

Szimba:megpróbáltam.Nem tud ma időpontot adni.Holnap kell hívnom. :cry:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Hajrá holnap! :)

Szimba!
Veletek mi a helyzet? Szimbáné hogy érzi magát? Mit gondol? Sikerült vajon? Én mindenesetre nagyon-nagyon szorítok Nektek! ++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Kati: Szimbáné továbbra sem érez semmit, pedig a méhenkívülinél voltak tünetek. Őszintén szólva nem gondoljuk, hogy volt akkora szerencsénk, amekkora a sikerhez szükségeltetett volna. Meglepetés lenne, ha holnap jó hírekkel jönnénk, de egy hangyabokányi esélyt még adunk magunknak.

Melánia: Tudtommal kedden nincs az intézetben, ezért jó eséllyel nincs nála az előjegyzési napló, de nem kell aggódni. Mivel még csak ma van az első "rendes" nap, a péntek is megfelelő lenne a beállításra és a vérvétel is beleférne aznap.
szimba

Szimba!
Én azért drukkolok Nektek nagyon-nagyon! :) +++++++++++
Azt mondják, ha nem érez semmit, az még lehet jó jel!
Puszilom Szimbánét, és nagyon-nagyon drukkolok, hogy az az emlegetett hangya nagyon-nagy legyen, mert ezáltal a bokája is igen nagy lesz! :)+++++++++++++++++

Melánia!
Ha nekem is megjön holnap, akkor én is hívom Vass dokit, hogy mi legyen, mikor menjek! Aztán lehet nagy meglepi lesz, ha mégsem jön meg! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba család! Egy nagy kalappal holnapra!
agnyes

Jó estét!

Vjulcsi: Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Ercsikati: Holnapra nagyon drukkolok, hogy azzal a hírrel gyere, hogy nem jött meg! De szerintem sem fog most 9 hónapig jönni a vörös hadsereg!

Szimbánék: Nagyon-nagyon szorítok, hogy végre jó híreket hozzatok!

Természetesen mindenkinek szorítok, akinek szükséges!

Velünk minden rendben.

Megosztok veletek egy számunkra egészen jó hírt: képzeljétek a múlt hónapban (július legvége) 5 napot késett és 5 pozitív tesztem is volt, ami először szépen erősödött úgy ahogy kell, aztán persze halványodott. Igaz, hogy megint nem maradt meg és megjött, de számunkra ez csodálatos hír volt még így is, hiszen ezek szerint mégis csak van remény (igaz icipici), hogy talán spontán is babásodhatunk. Eddig mindig ICSI volt. Se a párom, se én nem szedünk semmit. Nem figyeltünk, csak szerettük egymást. (Ezt csak azért írtam, hogy egy kis reményt adjak másoknak, hogy semmi sem lehetetlen!) Talán a köv. hónap sikeresebb lesz, de ha nem, akkor okt-nov. hajrá lombik!

Puszilok mindenkit és várom a jó híreket!

Remélem nem untattam senkit a pici "sikertörténetünkkel"!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Hát a reggelem nem indult túl jól amikor ránéztem a hőmérőre! :( 36,9, vagyis majnem 37. Nem tudom melyikhez volt inkább közelebb! A lényeg az, hogy szerintem ma meg fog jönni, bár ennek még nem adta jelét a drága, de ami késik arra várni kell, szokták mondani! Hát ez van! Ha megjön ma, akkor hívom Vass dokit és szerintem péntekre ad majd időpontot nekem! Remélem ők dolgoznak pénteken! Tényleg erről tud valaki valamit?

Csomee!
Dehogy untattál! Nagyon szuper! Mármint, hogy spontán is sikerült! Szorítok, hogy a következő hónapban már Kitti tesó a pocakban is maradjon!

Szimbáék!
Nagyon-nagyon szorítok! :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee! De jó! Akkor van esély a spontán babára is. Ez nagyon jó hír. Egyél egy kis méhpempőt,hogy jobban érezze magát a tesó a pocakodban.
agnyes

Szimbáék! Megadrukk mára!
agnyes

Sziasztok.

csomee:ez tényleg nagyon jó hír!!! Még a hormonok is hatnak rád úgyhogy hajrá!!! :lol:

Katám:még nem elásni a SIKERT!!! Én bízok helyetted is!!!

szimbáék:én is küldöm a mega giga SZERENCSÉKET!!! Zebrákat,gólyákat MINDENT!!!

Én már telcsiztem de még nincs bent Vass dokker.
Agnyes:miújsg veled??? Cérnácskákat hogy viseled??? Anyumnak nagyon fájt.Igaz ő a fülébe kapta őket gerincfájdalomra.

Kép
Kép
melánia

Csomee,
ez szuper, hajrá spontán baba!!!! Majd most a következő peteérésnél már 9 hónapra be fog fészkelődni a babóka!!!!!

Meli,
és mit mondtak, hogy mikor ér be? Gondolom, ti harca készen várjátok, aztán ha kell indultok is fel, ugye?

Katám,
NEM JÖHET MEG!!!!

Kép
rencsi79

Meli! Telefonáltál? Izgulok ám! A 18 cérnából,csak 1 fáj a jobb könyökömnél. Aznap alig bírtam mozdítani ,de mára már elég jó,csak egy szép nagy lila folt maradt. Azt mondta a doktornő,hogy helyre hoz mindent! Elhittem neki. :D
agnyes

rencsi:már bent van a doki.Pénteken kell menni 11-re.Nem küld el a Nyírőbe pénteken az biztos ezt mondta.Így nekünk is jó lesz.Párom reggel bement dolgozni de ha menni kellett volna akkor mentünk volna.

Most lelépek innen mert megyek vigyázni a keresztfiaimra. :lol: Anyuméknál vannak,viszek mesét mert ők otthon hagyták.Nagyon szeretik a Lecsót meg a Waalyt stb.
puszi nektek.És mensiüzőket is küldöm Katám és szimbáék.

Kép
Kép
melánia

A Wollyt nem jól írtam bocsi.Nem is tudom hogy írják helyesen. :oops:
Agnyesem:jó már "látni" téged is.Akkor becérnásodtál.És mikor veszik ki? Vagy felszívódik???
Eltüntem,puszi. Kép

Kép
Kép
melánia

Melikém! Felszívódnak,de 31-én megyek újakért! :) Jó babázást mára,aztan hajrá péntek!
agnyes

Kismamik! Ti nem szedtek Tovitát??? Velem szedetett Apánk és nem is lett baja a fogaimnak.

Katásom és Szimbácskák!++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon várjuk a jó híreket!!!!

Meli! Azért roppant kíváncsi vagyok, mit mond Nektek Iron, amikor mentek... Nem szeretnék kavarni, de elég "érdekes", hogy még mindig nem szól semmit a jövőről...

Csomee! Jaj, de szuper!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++

Julcsika!Pusssssssszantás!!!

Albiékról tudtok valamit? Remélem, nyaralnak és nincs semmi baj, h nem jelentkezik. :oops:

Kép
bodza2005

Bodzám,
de szedem és így is tönkremennek a fogaim....Domi bébi jó nagy és erős gyerkőc lesz, ahhoz meg sok kalcium is kell, úgy látszik :wink:

Mesélj, hogy van a kis csodababa!!!!Pancsizott a Balcsiba?

Kép
rencsi79

Bodzikám, Rencsikém,

MI ez a Tovita? Én még nem is hallottam róla soha...

Kata, Szimbáék: Drukk!!!!!
vjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: