Bogaracska, szuper lett a falatok!
Mi is lakásfelújítás előtt állunk, sajnos nem csak festés, hanem hőközponti, ajtó-ablakcsere, parkettezés, stb.stb... De mondom a páromnak, hogy de jó lenne valami figurákat festeni a gyerekszoba falára!!! Hátha
Twist, de jó, h írod, hogy ilyen hamar érezted a mozgást, mert már megijedtem, h elszámolta a doki!!!
Mesélem nagymamámnak, hogy éreztem a babát, erre felkiált, hogy "te akkor már félidős terhes vagy!" Mondom, hogy lehetetlen, meg a doki szerint is csak 3 és fél hónapos voltam akkor (15 hetesen, 16.-ik héten). Ráadásul kézzel csak a 18.-adik héten éreztem a pöckölést, igaz, ez egyből nagyon erős volt. De a neten is azt írják, hogy akkor már lehet érezni. Pár napig rendesen attól izgultam, hogy fejletlen babám van, meg hogy hamarabb fogok szülni, pedig decembert végig szeretném dolgozni... Aztán elhatároztam, h semmi sem ijeszthet meg! És minden rendben lesz. Fő a pozitív energiával való feltöltődés:) .
Veszekedés: régebb nagyon harcias voltam, de mióta tudom, hogy baba lapul a hasamban, semmiért sem fogom felidegesíteni magam, és holt nyugodt maradok"... lehet, hogy ez a másik félnek bosszantó, de egyből megérti és igazat ad nekem. Merthogy ő mondogatja állandóan, hogy mindent csináljak nyugodtan és semmin se húzzam fel magam. Ez egész jól megy eddig

Beleértve az aggódásokat, hogy vajon jól van-e a baba... igyekszem megnyugtatni magam, hogy minden OK kell legyen.
Párom tegnap estére lebetegedett (hülés+torokfájás a légkonditól), külön aludtunk, még meg sem puszilt, hiába mondtam neki, hogy a kismamák erősek...
Nicsak, kívánok mihamarabbi vigasztalódást, felerősödést, hogy újra bízni tudjatok. Szívből kívánom, hogy a következő várandósságod felkészülten érjen és sok sok boldogságot hozzon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilszi 2009.08.18 12:14-kor.