A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jaj, csibb, hát igen, ezt nagyon megértem!
Mint nálunk szombaton, mikor megígérte, hogy de. vigyáz a gyerekre, hogy kialudjam magam, aztán az abból állt, hogy járóka mellett számítógépezett, miközben a gyerek nyűglődött egyfolytában.
Meg mindig akkor akar ő is jönni kutyát sétáltatni (de járjuk meg 10 perc alatt), mikor olyan jól esne egy fél órát Mogyoróval bolondozni babakocsi nélkül a Duna-parton...

Én tényleg félek a nyaralástól..

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jóvan, írjátok tele az oldalt gyorsan, most épp nem haragszom rá, ne ezt nézzem már a nyaralásig :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos én szívesen teleírnám, telepakolnám fotókkal az oldalt, de mostanában olyan lusta vagyok, hogy inkább amit megszeretnék osztani, készítek belőle egy kollázst, ahelyett, hogy öt különböző képet töltenék :oops: :oops: , de nyaralósok, hajrá, meg Csibb, ő most próbálgatja az új masinát, vagy nem új?
Supernico-s képek Adryn? csak egy vóttt?

Csibb
nem tudom le tud-e égni, el is felejtettem naptejet vinni, csak babatestápólót, a strandra is azt vittem, így feltételezem, hogy nem olyan könnyen :oops: :oops: :oops: én viszont leégtem :lol: :lol: :lol: köszi fotódicsit,
én is alszom, jó éjt, töcccsétek az oldalt!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép
na jó ezt a béna beállást nagyban, hogy legyen min nevetni, kb mint nagyanyó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hehehe Bea: ez jó kép :lol: superNico alszik, oltás után. remélem nem lázasodik be :roll: bár adtam neki lefekvés előtt bébipanadolt...

Csibb: nagyon megértem ezt a dolgot az újságolvasásos Mátéfelügyelettel kapcsolatban.. nekem is erre volt panaszom eddig.. de most már egyre jobban elszórakoznak együtt :D tök jó nézni őket! és ma Apa mikor észrevette hogy 2 kiló alma felett görnyedek hogy megtisztítsam, lereszeljem őket odajött és amíg én tisztítottam ő teljesen magától elkezdte reszelni!!! :shock: remélem így marad! :D :D

Nemlajos: nagyon ügyi vagy!!! vigyázz a túlpörgéssel! legyen időd györnyörködni az édes kisfiadban is! :D

sajnálom a letört hangulatot mindenkinél ma.. nekem ma kifejezetten jó volt :D én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt? bár itt hőség sem volt.. csak olyan 24 fok :D
megkapta Nico a szurikat ma.. az első csípősnél felsírt és nézett rám legörbült szájjal hogy most miért??? jaj úgy sajnálom ilyenkor.. de vittem neki a kedvenc játékait és persze magamhoz ölelgettem, dícsérgettem hogy milyen ügyes nagyfiú Ő .. aztán visszatettem és jött a következő.. de az nem csípett annyira nem is sírta el magát :D szóval túl vagyunk rajta.. láz eddig még nincs, de azért lefekvés előtt adtam neki egy kúpot.

na jó éjt, remélem holnap jobb kedvre ébred mindenki

KépKép
KépKép
adryn

héééééééé, nekem is jó napom volt, nem? :P

De hamarost zuhanok az ágyba, holnap beiratkozás :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
és visszadobtad? :wink:

nem új a gépem, 4 éves, csak most kezdtem el megismerkedni a gombjaival, idáig csak auto-n fotóztam vele.

tegnap épp kattogtam kicsit... :oops: de még nem töltöttem fel.

na, ha nem kel fel addig Fanni, akkor elkezdem.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és Máté szerintem megérezte, hogy kezd túllőni a célon, és éjszaka csak egyszer kelt fel, kettőkor, reggel meg fél 8-kor. 8)
úgyhogy szerintem jobb napom lesz! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos Én is ezt akartam kérdezni. Visszadobtad?

Adryn Nekem is jó napom volt.

Bea Jó a fotóösszeállítás

Kép

Kép
rszg

Kép

Kép

Kép

Kép
anya, én is fényképezhetek? most mosolyogj!

Kép
meddig kell még modellkednem?

Kép

Kép
Máté, ott van anya!

Kép

Kép

Kép
jaj, de unalmas

Kép
sose fogja ideadni...

végül megkapta... :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Tuti,hogy ez a nyomott idő :evil: Mostmár vagy nyár legyen,vagy ősz!

Nálunk is állandósulni látszik a 2 kelés :? vagy 1kor meg 4kor,vagy 2 és 5.Utóbbi azért gáz,mert vagy vissza sem alszik,vagy mire én visszaalszom,ő kel.

Adryn!
Mit csinálsz 2 kiló reszelt almával???

Erről jut eszembe,valaki írta a múltkor,hogy ha nem fogyott el a kisüveges kaja,jégkockatartóban lefagyasztotta,és később hozzákeverte máshoz.Ez így oké?Azokat az üveges kajákat lehet fagyasztani?

Lányok!
Nálatok mi a helyzet keksz terén? :oops: Mert nálam valami elromlott :roll: :? Csak reménykedem,hogy a hormonok hülyéskednek(ami nálam duplán gáz,a pco-m miatt ugye eleve borul minden,hogy a szoptatás miatt nem tudom szedni a gyógyszeremet,meg a szoptatás is gondolom borítja a normális hormonháztartást.
Akarni akarom(nagyon is :oops: :P )de nem érzek semmit :shock: :( Annyira pocsék.Ugye ez el fog múlni???

Kép
Kép
zazzy

Ó Csibb ez a Fanni aaaaaaaaaaaaaaannyira gyönyörű!!!

Kép
Kép
zazzy

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

na ennyit tudtam tenni az ügy érdekében! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, de jó volt ezekre a képekre idejönni reggel! Gyönyörűek!
A legeleső koncentrálós és a két utolsó nagyon tetszik!

Bea, nagyanyós kép is tök jó, és szerintem azért távolról sem vagy nagyanyós :) Kollázs szuper.

Adryn, nagyon ügyes volt Nico a szurikkal! És tényleg jobban figyel rád a párod a leírásaid alapján.

Apák és a 'mit csináljak egy 5 hónapossal' konfliktusokat sajnálom... Nálunk apa alapvetően tök jól elvan a babóval is, próbálja Katát szórakoztatni, és megcsinál körülötte mindent, de azért ő is időnként bebambul, és többnyire nem akkor akar foglalkozni a gyerkőcökkel, amikor nekem jól esne...
Ma ügyintézni megyek a munkahelyre (gyed, miegymás), szép napot mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Én meg közéfurakodtam a fantasztikus hsz-emmel :oops: Bocsi!

Kép
Kép
zazzy

Mátéfotókat csak most látom, ezek is nagyon-nagyon jók lettek!
Kerekedett, szépült az arca Máténak, látszik, hogy a gyarapodással semmi baj :) és néhány képen elképesztően hasonlít a nővérére.

Zazzy, remélhetőleg tényleg csak a hormonok, és rendeződni fog. Nem tudok sajnos okosat mondani. Dokidat érdemes lenne felhívni, mert azért fura, hogy szeretnéd, de mégsem jó. Általában a szülés után ennyivel inkább a libidóval van gond (ld. kialvatlan, fáradt anyák), és nem fizikailag rossz az együttlét.

Most már tényleg megyek!
É

erpé

Erpé Neked akartam még válaszolni. Igen, sajnos már csak 2 hét, és vége a nyárnak.

Csibb Szuperek a képek!

Kép

Kép
rszg

nagyon édik a babák.

na beszéltem a nővéremmel ugyhogy megvan oldva a dolog :) ....

végre sikerült időpontot kérnem koragondozásra is... hát képzeljétek el már két hónapja próbálkozom , személyesen is bementem és az időpontkérőbe közölték hogy az a rész nem hozzájuk tartozik, és hogy szerdán délig lehet kérni telefonon. akárhogy hívtam őket vagy foglalt volt, vagy nem vették fel... és kiderült hogynem is szerda hanem kedd... marha jó mi ? :? :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jé, erpé, én pont azt akartam mondani, hogy mennyire más Máté, mint Fanni :shock: :roll:

csibb, a gyerekeid gyönyörűek, kéretik mást is fotózni, hogy eldöntsük, értesz-e a géphez 8) :D

Hja, visszadobtam... Mer' én ilyen kis szolgalelkű vagyok...

zazzy: nekünk javult a szex, az utóbbi hetekben mindenképp, úgyhogy van remény :wink: Hogyhogy nem érzel semmit? :shock:
Nem fáj, nem jó, egyszerűen el vagy zsibbadva, vagy hogy?

moncsi: és mit szólt a nővéred?

A Zuram hozott tegnap színes filcet, ma is lesz mit csinálnom :D komolyan, mint a gyerekek, úgy tapsikoltam az ajándéknak :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

végülis megértette, bár láttam rajta hogy nem nagyon örült neki. de megbeszéltük hogy elviheti mindkét nap délután pár órára. és így mindkettőnknek jó.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

naaa, Nemlajos, nem ér lebuktatni!!! persze, hogy nem tudok fotózni... :lol:

na mindjárt kikeresek régi Fannit, hogy megmutassam a hasonlóságot!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jóóóóóóóóóóóóó :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hoztam pár képet :) Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jó nem kiköpött FAnni, de hasonlít. csak Fanni csajos, Máté meg pasis.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

máté baba nagyon édes :) csibb te meg menj el fotósnak :D:D :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na jó, ha sokat nézegetem, tényleg tök más a két gyerek! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

amúgy hat hósan már lehet állítani a babákat? Mert LÍvia kirúgja magát és olyan ügyesen tartja már magát :) szeret állni mindig röhög magán :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

MOncsi
Livi baba nagyon édi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép :oops: :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

szerintem nem lehet... :oops:
mindent akkor szabad csinálni, mikor saját maga tudja! tehát akkor állhat, ha ő áll egyedül!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

moncsi: nem nagyon :roll:
Egyébként magától ül fel?
Mert azt is csak akkor lehet...
csibb: engem meg most győztél meg, hogy hasonlítanak :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sok helyen olvastam hogy lehet meg sok helyen hogy nem...de úgy tetszik neki csak nem akarok vele ártani nehogy gond legyen

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát úgy ül hogy a kiságyba kapaszkodik, és valahogy oldalra huzza magát :? :) de ha segitek neki már ül magától és tartja magát

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

meg nagyon próbálkozik a mászással is de mindig előrebukik...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!!!!

Ezer éve nem voltam, pontosabban egy hete. Kaptam egy hatalmas munkát itthonra, és szinte egy hétig napi 8-9 órát fordítottam. Anyum itt volt nálunk, így ő foglalkozott a babóval, és persze azt hiszem meg is látszik rajta, hogy nem voltam olyan intenzíven vele. (Jut eszembe, Masut te is fordítasz, milyen nyelveken? Irodáknak dologozol vagy főleg közvetlen megrendelőktöl?)

Persze időközben annyi hsz született, hogy csak győztem visszaolvasni, tegnap kezdtem, ma fejeztem be :-) Ennek örülök, és a sok uj csatlakozónak is !! Üdv nektek!!

Ht-t alaposan kitárgyaltátok, sztem érdemes ezzel foglalkozni, és meghallgatni mindenkit, Viktor 2 hét múlva lesz fél éves, akkor sztem almalével kezdünk, meglátom, hogy reagál. Egyelőre hatalmas 71 cm és 9400 gramm volt 2 hete, sokszor azon gondolkodom, hogy már akkora, hogy alig bírom vinni, és hogy igazából sosem volt olyan igazi pici baba, csak az első két hónapban.

Csibb jók a képek, majd még mse helyett,egyszer téged kérlek meg a fotózásra (mert már játszottam a gondolattal, hogy hozz össze bennünket) a MT-od pedig tényleg nagyon vagány, nagyon!!!!

Nos, ami a nemalvást illeti, sajnos én sem számolhatok be jó dolgokról, többször ébred, és sírva szinte ordítva, és nem lehet megnyugtatni, semmivel, de semmivel, próbálom nem kivenni, de kb 5 perces hangos ordítás után nem bírom, és a végén csak a cici nyugtatja meg. És ez nem jó ugye, mert azt érzi a felébredésért cicivel jutalmazom. Egyelőre tanácstalan vagyok, talán wicának van igaza, hogy át kellene tenni saját szobába. Hol van már az az idő amikor 8kor letettük 2kor evett, és 7kor kelt. Most legalább 2x eszik éjjel, van, hogy többször felritad.

Kb. 2 hete kibújt a két alsó foga, nagyon aranyos kis csipkefogak :-), én chamomillát adtam neki, 5öt kis vizben feloldva, nap 3x, azt hiszem segített. Osanit-em nincs és mostanában senki nem ment külföldre, hogy beszerezze. Borostyánkő nyaklánc is a nyakában van.

Adry örülök a fejleményeknek! Meg annak, hogy tudtatok beszélni! Milyen kis szupermami vagy, a lefejéssel kapcs. én esténkét néha iszok 1 deci bort, de nem fejek le. Lehet ez nem jó.

Nemlajos vezetni tanulsz? Vagy felelevenítesz? Sorry, ha írtad, én meg nem olvastam. Jaj, amugy nem is mondtam, de néha viktorapu is olvassa a márciusi babákat, és mindig jókat nevet a hsz-iden, mármint a stílusokunk. :-) tetszik neki!

igy, más most nem jut eszembe, jah, moncsi a kérés tényleg furcsa volt, két nem, hmmmmm

két hét és vége a nyárnak....hmm, de kár, de mondjuk én nagy vénasszonyok nyara rajongó vagyok, remélem az idén szép lesz.

szept 12-én kereszteljük Viktort. :-)
anna**

anna :D
Most szerzem meg a jogosítványt.
Eddig tartottam magam ahhoz, hogy nem nekem való, mert félek a forgalomban (főleg a felénk villogó indexektől...).
De most rájöttem, a bkv-zás gyerekkel ugyanúgy nem nekem való...
Te milyen nyelvről és mit fordítasz?
(ha újra születnék, fordítani szeretnék)

Hja, tényleg, akartam mondani én is, hogy az éjjel Döme ébredt 1-kor, fél négykor, majd 6-kor...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Anna
köszi, de azért én inkább Mse-t ajánlanám, ha mégis úgy gondolod! :wink:

ja és a miniFanni képet természetesen Mse fotózta, én vagyok az, aki zabálja oldalról! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Zazzy
sajnos ehhez én sem tudok hozzászólni, mert nekem is inkább a libidómmal vannak gondok, de ha már csináljuk, közben jó.
nőgyógyásztól kérdezz rá esetleg.

köszönöm a gyerekeim dicséretét mindenkinek! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát, maga a fordítás nem mindig leányálom. Főleg mert a megbízóknak már a tegnap is késő lett volna, és kemény tempóba kell dolgozni. Nah de, ha munkaviszony mellett csinálod, én igy csináltam, akkor szép mellékkereset, persze sokszor rámennek a hétvégék.
Tolmácsképzőn végeztem, és német-magyar nyelvpárokat csinálok.

oks, csibb ezt az mse-s dolgot összehozzuk egyszer!

jah, és még vmi: megtörtént a beavatás :-( Viktor lepottyant az ágyról, volt riadalom, gyorsan felkaptam, megnyugodott könnyen, és kicsivel később már nevetgélt, persze felhívtam a védőnöt, vigyük-e az ügyeletre. Azt mondta ha jó kedve van, nincs látható baja nem szükséges, persze mérges voltam magamra nagyon.....kb 10 másodpercet léptem el mellőle....... :?
anna**

Anna
jó nagy fiad van! nem csodálom, ha nem bírod a cipelést... :roll:
gratula a fogacskákhoz! ezek szerint megvan az első hivatalos fogunk a topikban!!!! :lol: (Máté után)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos
drukkolok a jogsidhoz!!! kresz-szel kezded?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Anna!
Nem kaphatnánk képet az óriásviktorról? :D (vagy te sem vagy képfeltevős,nem emlékszem, bocsi :oops: )Olyan kíváncsi vagyok,merthogy minket a 3 hós 6600-nál riogatott azzal a gyerekorvos,hogy mit képzelek,1 évesen 10 kiló lesz.Mostmeg ugye majdnem 8 már(alig várom,mit fog mondani aug végén :evil: )

Nemlajos!
Nekem szülés után semmi gondom nem volt,sőt,jobb volt,mint előtte,aztán ahogy telt az idő,egyre semmilyenebb.Nem tudom elmagyarázni,de tényleg mintha semmit nem éreznék,semmire nem reagál a szervezetem :shock: :( Ettől újabban már előre bestresszelek,ez ugye még rétesz,kééééééééééééééééész.Férjem próbálkozik, én meg majdhogynem mondom,hogy basszus,ha holnap reggelig csinálja,se történik semmi :(

Állítás-ültetés:én is mindenhol azt olvasom,hogy ha ő tud MAGÁTÓL,segítség nélkül.Egyszer Lara is megállt a lábán,úgy hogy a mellkasomon fogtam velem szemben(én ültem)és a combomra támaszkodva,pólómba kapaszkodva megtartotta magát(majd előkeresem a képet)de nem szabad ilyenekkel erőltetni szerintem.
Sőt nekem az előző védőnőm erre a kaja dologra is azt mondta,hogy minden baba kíváncsi,de ez nem azt jelenti,hogy jót tenne neki,ha adnánk neki.Engem mindenképp türelemre intett a víztől való hasfájás miatt.

Kép
Kép
zazzy

csibb, igen, bár úgy hallottam, nem is kell tanfolyamra járni, csak vizsgázni.
Azért nekem nem árt a tanfolyam :wink:
Meg a Zuramnak se, hogy Dömézzen négyszer fél napot...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

akkor nem fogom állítani csak nem gondoltam hogy nem szabad ha már ennyire erőlködik akkor sem.

a kresz nekem is megvan már több mint egy éve csak nem volt péz a többire...februárig meg kéne csinálnom különben buktam a kreszt meg mindent ....:S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát a kreszt nem bukod, csak újra kell vizsgáznod belőle.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Helló!
Csajok mire visszaolvasok vki felkel, vagy menni kell, vagy jönnek, vagy hívnak, vagy nem is tudom. :?
Gratula a fogacskához Anna! Nemlajos neked pedig jó tanfolyamot. Apáék jól ellesznek, vagy ellesznek. :lol: :lol:
Csibb bakker. Mennyiért vállalsz fotózást? Nagyon szépek a gyerekek. Sztem sem hasonlítanak nagyon, de csodaszép mindkettő. :P
Moncsi tesód kérdését én sem értem, örülök, hogy megoldottátok. Nekem anno anyós azt javasolta, apasszam le a tejem, hogy nála aludhasson fél évesen Boti. Hát nem írom le mit mondtam neki…. :oops: Amúgy mindent csak ha magától tényleg. A kicsi ültetés jól kitámasztva állítólag nem nagy gond, pl. pihiszékben nekem is ül, meg fürcsinél hátmosás, vagy ha nagyon játszunk hármasban, de nem szabad a gerincet terhelni, egy életre egy gerincünk van. :wink:
Hm lehet a zombikorszak véget ér, mert ma mi is jól aludtunk. Talán egyszerre megjavulnak. :roll:
Lakásban lehet nem voltam egyértelmű, ugyanolyan lakás, minden szinte új benne, ami nem az az lesz, s közben bontunk egy falat, hogy amerikai konyhás legyen. Na és így is olcsóbb lesz picivel. :lol:
Katka remélem Peti lányod (bocsi de tényleg vicces, hogy csajnak nézték pont őt ezzel a drága pofival)remélem otthon már szépen alszik és kipihened magad, hogy megoszthassad velünk képeid. :wink:
Erpé Kata egyre jobban hasonlít rád! Gyönyörűűűű egy csaj! :) Mint a többi persze.
Az pedig nem semmi, hogy lassan kezdünk négykézláb állni. Katus is tolja a popiját, de egyenlőre csak próbálkozik.
Na ennyi voltam, nemsoká itt vannak bnőmék. Közben alig tudtak skacok elaludni, mert Bessenyei Pista bácsi fejünk fölött kőröz, szomszédban meg galériát építenek, de ez van.
2 nap múlva utazunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tudok, jövök, olvasok, stb…

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Huuuu, mekkora babák vannak. (9kg, 8kg) Szonja még mindig modell alkat a 67 cm-vel és a 6030 gr-val. :lol:

Csibb, jóóóó fotós vagy!!! Gyerekek továbbra is szépek.

Adryn, ügyi ez a Nico fiú, h nem sírt a szuritól. És a superman pizsi csúúúúcs! :wink:

Nemlajos, tök jók a barik! Hajrá jogsi!

Moncsi, nővéred kérése :shock: :shock: :shock: . Elküldtem a címem piviben, h kérem a képeket, de nem kaptam semmit. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

erpé: ma én is mhen vótam, gyedet intéztem.

Fotók szuperek!!!!

Zazzy: nekem is jobb a sex szülés óta, sokkal. Viszont kipróbálhatnátok ezt azt, pl. vibrációs gyűrű, nekünk nagyon bevált, mindenhol lehet kapni.

Nemlajos: te nagyon kreatívoskodsz. bakker én sem vezettem mióta az exel volt egy nagy balesetem és sajnos nem küzdöttem le rögtön a félelmemet és a jogsim most fog lejárni, nem tom, h megcsináltassam-e. :roll:

Lizi tegnap kapott egy sárgadinnyés puszit a szájára :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nico lábára puszika! Egy szuperhősnek egy szuri nem árthat meg. :wink:
Azért jöttem még, hogy szeretnék székszoknyát varratni, vagy venni jó minőségűt. Nem esküvői letornázom leplet, hanem kényelmes, vászon vmit, amihez terítőt is kapok. Tud vki tippet adni? Nem, nincs sajnos varrónő ismerősöm. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: