A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Moncsi :shock: :shock: :shock: :shock:
Az én válaszom ez lenne: bakker, még csak fél éves!!!

Meg mi az, hogy el szeretné kérni két napra??? Minek?
Ezt nem is értem.
Tőlem egyszer megkérdeznék, kb. idegesen felröhögnék, és azt mondanám: NEM!
Némán!
Na, most ezen böhögök még egy sort, annyira megdöbbentett :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka, köszönöm a dekorglitt ötletet, utánanézek!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

glett :)
(egyelőre neten sem találok kis kiszerelésben...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

Moncsi: elvinni?????? minek???? egy féléves gyereknek az anyja mellett van a helye!!! legyenek vele akkor amikor te is ott vagy! ilyen hülyeséget kitalálni nővérednek.. már bocs. és hogy hogy mondd meg? hát mint ahogy Nemlajos ajánlotta: NEM . magyarázkodni nem kell, azzal csak azt az érzést kelted hogy van mit megmagyaráznod. ;)

Erpé: nagyon tutik a képek! és nekünk is volt olyan hímzéses párnánk, még anyum csinálta régen, valahol nagyimnál biztos megvan valahol.... :roll:

Katka: örülök hogy újra itt, és teljesen egyetértek alvásügyileg.. de fogalmam sincs hogy lehet leszoktatni egy gyereket a kelésről :roll: . este picit borozgattunk apával, ezért előtte én fejtem le tejcsit hogy az éjféli kaját abból kapja (csak ne alkoholizáljon még ilyen fiatalon :oops: ) és csak 60 g-ot nyomott be.. szóval nem éhes.. de akkor minek kel fel? és álmában eszik, mert a szemét sem nyitja ki. szóval nincs olyan gond mint Erpééknél volt, hogy a visszaalvással lenne gond. megszokás lenne hogy 3 óránként kaja van? jövök majd a 2 hét alatt is ahogy tudok, és ahogy supernico enged :D ja és várjuk majd a képeket!

ma megyünk 5 hós oltásra :? úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy utálom ezeket!!!

KépKép
KépKép
adryn

KAtka: üdv újra közöttünk.

Bocsánat, de annyira ledöbbentem ezen a 2 napra elkérni dolgon én is. Minek? Ekkora babáknak még az anyukájuk kell, jöjjön el, vigyázzon rá 2 órát, játszon vele vagy akármi, de minek neki 2 napra?
Én (ha beszélőviszonyban lennék vele) anyámnak sem adnám oda pár óránál hosszabb időre.

Képek szuperek :)

Enyim leányzó felnyomkodja magát 4kézlábra, és kúszik mint a kisördög :) ja és bosszankodik, ha valamit nem sikerül elérnie

Most is dühöng valamin, megyek, majd jövök

Kép

Kép
gabka77

hát remélem nem lesz belőle sértődés csak gondoltam valahogy finomabban közlöm.
gondoltam majd anyám megbeszéli vele mert modntam hogynem szeretném odadni erre azt mondta hogy hát ugyse sirna meg ilyenek.. hát dehogynem sírna :s

dobok pár képet tegnapról
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

igen pár órára én is odadnám , mert anyukám is úgy akarta elvinni multkor hogy idejön érte 11 kröül és visszahozza 4 felé. abba még belemennék de az hogy két nap.. az sok :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

amúgy is ha ott vagyunk utána olyan hisztis lesz mert mindig kikapkodják a babakocsiból. ha sír ha nem. de ha már nyög egyet akkor már jaj gyere ide. itthon meg ugye nem ez van, mert sztem ezzel nagyon el lehet cseszni egy gyereket.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát Moncsi, csatlakoznék én is az előttem szólókhoz. Ez nagyon dva.

Votunk tegnap strandon, ma is münk 8) de mielőtt bárki irigyelne, ez lesz idén a 3. alkalom

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Moncsi: Te vagy Lívia anyukája és te felelsz érte minden körülmények között. Akkor és annyit add oda másnak, amit te jónak érzel. És ezt világosan mondd is meg. Nem érdemes virágnyelven, egyértelműen meg kell mondani. (Én vagyok az édesanyja és 2 napot soknak érzem, de pár órára szívesen odaadom legalább én is kikapcsolódhatok egy kicsit.)
Képek édesek a kisasszonyról! ;)

Lányos anyák! Ne bosszankodjatok, hogy fiúnak nézik a lányokat... Az emberek ilyen figyelmetlenek. Nekem is előfordult mindkét lánnyal. Zsófit még 2 évesen is fiúnak nézték, mert alig volt haja.
Ja és múltkor Petit fehér bodyban és kék nadrágban nézték lánynak az ő karakteres abszolut fiús arcával.... :shock: :lol:

Én attól kapok hülyét, amikor megyek a gyerekekkel és megállítanak, hogy 'Milyen szép baba? Fiú? Lány? Milyen öröm lehet, hogy VÉGRE fiam is született!' :shock: :shock: :shock: Miért a lányok kevésbbé értékesek? Na én ettől kaparom a falat.... :twisted:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Éjszakák: Látom sokaknak elege van az éjszakai kelésből és nekem is, de én nem azt mondtam, hogy most azonnal át kell aludni az éjszakát, de idővel elvárható, amikor már nem éhes éjszaka a baba. És persze vannak extrém esetek (mint Samu), de sok türelemmel Erpé őt is megtanította aludni. Szóval kitartás!

Jövök majd képekkel. csak Petivel ma nehezen bírok (na ja, aki nem alussza ki magát....) :roll:

Katka

katka22

Katka!
Ez sem rossz,ez a "végre fiú".Basszus milyen emberek vannak.Bár a múltkor a boltban mondta a boltosnéni,hogy neki is lesz nemsokára unokája,és ő is lány lesz(gyönyörködött Larában)és én is megjegyeztem neki,hogy akkor biztosan nagyon örül,hogy 5 fiú unoka után jön egy kislány is, de ez azért más!Én legalábbis nem úgy szántam,hogy na végre egy lány is lesz.Főleg,hogy a fiúk tündériek, kettőt tanítottam, de az ovis is egy tünemény.Csak ugye az mégiscsak öröm neki,hogy ennyi fiú után lesz egy kislány is VÉGRE :wink: :lol:

Moncsi!
Én sem kommentelném különösebben a dolgot, az a helyzet,hogy én még néhány órára sem bíznám az apján kívül bárkire is.Én megmondtam mindenkinek,ide lehet jönni, lehet babázni,oszt jó napot.Majd ha nagyobb lesz,és már tudja mondani,hogy szeretne menni,akkor mehet.Sosem fogom kiheverni az anyai nagyszüleimnél töltött "muszáj" nyaralásokat.Utáltam ott lenni,minden este sírtam, de ráfogták,hogy "csak" a honvágy,és nem vittek haza :? Basszus miért egyértelmű az,hogy egy gyerek egyformán szeresse mindkét oldali nagyszüleit?Én hozzájuk nem kötődtem úgy,mégis minden nyáron "muszáj" volt menni.Így utólag nem is értem :shock:

Hát lányok, 6 hónap ide vagy oda, miután a mai ebédnél Lara szokás szerint nyálcsorgatva nézte,ahogy eszünk, és mivel pont volt bent a kertből fini édes nyári alma, a férjem adott neki egy kis megpucolt darabot(úgy,hogy ő fogta, Lara meg nyalogatta)kóstolás céljából.Tényleg csak nyalogatás volt, vártam a fintort,amit a vízre vágott annó, hát nem volt fintor,sőt,ha a férjem a kezébe adta volna,szerintem úgy gyűrte volna befelé,mint a rágókáját kb. :shock: :lol: Ha elhúzta szó szerint remegett érte valamint sírva fakadt. Na ilyenkor mi van????
Én is várni akartam 6 hóig, védőnőm meg határozottan fel is szólított rá :roll:

Kép
Kép
zazzy

Moncsi, az én egyértelmű válaszom az lenne, hogy NEM. Meg mi az, hogy elkérni? Az más kérdés, ha neked lenne szükséged rá valami miatt és segítene neked, de csak úgy elkérni?? Szóval én semmi esetre sem adnám. Én vagyok az anyja, én vagyok, aki tudom, hogy mi kell neki, majd ha nagyobb lesz és ott akar maradni, akkor mehet és ott is aludhat. Én így vagyok ezzel.
De a többiek válaszát még nem olvastam, úgyhogy bocs, ha esetleg ismétlek valamit/valakit.

Masut
masut

masut, MINDENKIT megismételtél :D
Látom, mindenkinél kiverte a biztosítékot ez a dolog.
Én azóta sem tértem napirendre felette, hát mi egy gyerek? Stillfűrész, hogy kölcsönkérjék??? :shock:

Döme az előbb lett túl egy iszonyatos sírógörcsön, adtam neki osanitot, próbáltam elaltatni, már majdnem sikerült, mikor a férjem hívott, arra felfigyelt, és azóta semmi baja.
Hogy most a szertől, vagy sem... :?:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Julcsi tegnap a barackot nézte ki a számból, hát én is odanyújtottam a szájához és nyalogatta ezerrel, azt hiszem nagyon ízlett neki. Szerintem egy kis nyalogatás nem árthat, főleg ha ennyire érdeklődnek már a kaják iránt :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Én Petit ma elkezdtem hozzátáplálni. Persze csak 1 hét múlva leszünk 6 hónaposak. Korábban is nagyon nézett és 1-2 alkalommal próbáltam, de még nem volt az igazi (kiköpte stb.). Most viszont már lelkesen falatozott. Ráadásul nekem a munka miatt jó lenne szeptember közepéig egy szopit kiváltani mással, szóval most hogy már Peti is lelkes, remélem sikerülni fog.
Én egyenlőre ezt a néhány kanálnyi gyümölcsöt két szopi között adom neki... Majd ha már rendes mennyiség lesz, akkor adom szopiidőben.... :roll:

Katka

katka22

itt jön egy megértőke :lol:

Moncsi tesója biztos ki karja "próbálni 2 napra" milyen lenne két gyerekkel és nem kell élesben,, kistestvért gyártani :twisted:

Egyébként voltunk a neurológián:Dévény Anan féle gyógytornát javasol mert a nyaki izmai meg vanka feszülve és ezért nem tud oldalra fordulni és hónalj cipelést javasoltak mint amikor egy zsákot a karom alá dobok és viszem egyik hejről a másikra
Jó lesz.

Hanna eddig a plafont nézte, most meg a földet fogja :?
És mikor fogja az oldal falakat???

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Sziasztok,

Hát Moncsi, tényleg kissé érthetetlen a nővéred kérése :shock: Szerintem a többiek már leírták, amit én is gondolok erről. A te lányod, te felelsz érte, és nehogy már te érezd magadat amiatt rosszul, mert egy ilyen kérésre nemet mondasz.

Nemlajos, ez biza fog lesz. Sikítás és sírógörcs... A jó hír, hogy előbb-utóbb kijönnek azok a fogak.

Csibb, Kata is mostanában nagyon nyugtalanul szopizik, van, hogy utána nagyon fáj a mellbimbóm: tépi, forog, karmol, dettó, mint nálatok. De persze el nem engedné :)

Samuval megjártuk a kardiológiát, 9-re volt időpontunk a Heim Pálba, fél 11-kor be is hívtak (Kata is velünk volt, de ő jobban viselte a várakozást, mint Samu), kb 5 perc volt a kivizsgálás. Előttünk betolakodott egy nő a kamasz fiával és 50 percig bent voltak... Két csecsemő várt miattuk ennyit... No comment.
A jó hír, h Samu szívével semmi baj, a doki mondta, hogy néha lehet hallani gyors növekedés vagy betegségek idején szívzörejt, de most nincs semmi ilyesmi, EKG is tökéletes, szóval megnyugodhatunk. Egyébként nagyon kedves orvos volt, és Samu hősiesen viselte az EKG-t is :)
É

erpé

Fog lesz, fog lesz, de akkor miért nem látok semmilyen éleset, szúrósat, kifelé igyekvőt? :(

Sikerült 1-kor elaltatnom, az előbb felébredt, fent volt öt percet, és most nagyon úgy néz ki, hogy visszaaludt :shock:
Remélem, nem lőttem túl a gyereket :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi ez tényleg megdöbbentő :shock: Csatlakozom az előttem szólókhoz én is simán nemet mondanék. Amúgy a mi családunkban fel sem merült ez ilyen korán. Bulcsú most a nyáron aludt először nagyszülőknél, de csak 1,5 napig nem láttam. Panna kicsit korábban 1,5 éves korában aludt először a nagyszülőknél nélkülünk. Szóval ez még nagyon ráér. :wink:

Nálunk azt mondták a párom szülei mikor kiderült hogy az első baba kislány lesz: Nem baj :shock: Kissé meglepődtünk mi is. Utána meg győztek magyarázkodni hogy nem úgy gondolták, mi meg mondtuk hogy dehogyisnem :lol: De hát ilyenek és kész. :roll: Ja és persze annyira imádják Pannát hogy csak na, csak nem értem hogy miért nem mindegy hogy mi lesz fiú vagy lány :roll:

Mi is megkostóltuk a barackot egyik nap, de egyenlőre kifelé több ment mint befelé :? ma lehet hogy megpróbálom az almát.

Éjszakai kelések:
Szerintem se éhesek éjszaka hanem hiányzunk nekik. Én nem szórakozok, ha sír és a cumi sem használ meg a hasra fektetés sem akkor kiveszem, beteszem magam mellé, esetleg adok neki cicit és alszunk. :D Ha közben felébredek akkor visszateszem és kész.
Ezt eddig mindegyiknél így csináltam (illetve Pannát hagytuk sírni egy kicsit, gondoltuk hogy abbahagyja, de már nem emlékszem hogy is volt pontosan :oops: ) azt pedig már biztos írtam hogy Bulcsú akkor hagyta abba az éjszakai keléseket amikor kiköltöztünk a nappaliba és ő egyedül maradt. Onnantól fogva aludt egész éjszaka :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Felhívtak a csigajogsitól, még a héten beiratkozom! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, hajrá! Én valahogy azt hittem, h van jogsid, de nem mersz vezetni Bp-en (én egy ideig így voltam ezzel - vetítek, no).
Hogy sikerült egyébként eddig elkerülnöd a jogosítványt? :)

És néhány korábban ígért kép a mei tai-ról, szintén Bora (mint Csibbé és Mamacsibéjé)

Kép
Kép

Lépek halatsütni (most hozta após, tegnap fogta, cserébe elvitte Samut magukhoz néhány napra :) )
É

erpé

A gyerek két és fél órája alszik, kétszer volt fent, pár percre, de visszaaludt.
Ilyen még sose volt...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

húúú, csajok, ha most látnátok az energetikámat... :evil: :evil: :evil:
most úgy érzem, közel állok ahhoz, hogy felkössem magam...

nem aludtam éjszaka, már egy ideje... és ma Máté sem akar napközben sem, így aztán Fannit sem tudtam elaltatni, ezért még egy percet sem ültem... és nem is ettem, és elegem van... :(

majd olvasok valamikor.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb!
Kitartás!Tudom,hogy pocsék :(

Nemlajos!
Hajrá!
Én úgy sajnálom,hogy azóta se nagyon vezettem,mióta van jogsim :( Én is nagyon sokáig úgy voltam,hogy nekem soha nem lesz jogsim,aztán hirtelen felindulásból egyszercsak beiratkoztam,és nem is volt rossz! :D nagyon jó oktatóm volt.csak nem volt mit vezetni,mire most vettünk autót,nagy pocakom volt,azért nem mertem újra elkezdeni,mostmeg Lara miatt.Hiába lenne ott a férjem,aki könyörög is mindig,hogy vezessek,de nem merek a tudattal,hogy gyakorlatilag kezdő vagyok,egy baba meg hátul :?

Kép
Kép
zazzy

Én most egyelőre 5 hót tűztem ki még ht-hoz.ha egyszer ennyire enne :roll:

Kép
Kép
zazzy

Katka!
És mit falatozott Peti???

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Én Máténak egyszer már adtam barackot, ízlett is neki, de Ő még mindig csak szopik. 2 nap múlva fél éves lesz, de még mindig nem kap mást. Majd ha hazamegyünk a balcsiról, ami 2 hét múlva lesz, majd akkor elkezdem ht-ni.

Moncsi Én még akkor sem veszem le a szemem Mátéról, ha csak fogja valaki. Hosszabb időre nem adnám senkinek. Én tudom, hogy mikor miért sír, és azt, hogy mikor, mit kell csinálni, hogy neki jó legyen.

Csibb Tényleg kitartás. Ha elalszanak végre a gyerekek, Te is feküdj le velük.

Kép

Kép
rszg

Sajnos Fanni már nem fog aludni, ahhoz már késő van. Máté biztos alszik megint egy röpke félórát, de hát az már nem olyan, mintha egyszerre aludnának. és hát így értelme sincs lefeküdnöm, mert fél óra, míg elalszom...

tegnap Máté is megkóstólta pár csepp lé erejéig a barackot. a kiskanalat végighúztam a barackomon, és ami lé összegyült a kanálban azt elszopogatta. nem fintorgott, sőt repkedett, úgyhogy ezt eljátszottuk 3-szor. a negyediknél már nem tetszett annyira.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Na most van egy szusszanásnyi időm,nagyok a dédinél Míra alszik.

Köszi a segitség felajánlásokat,sajnos ez most nem olyan dolog amiben bárki tudna segiteni,De azért köszönöm az együttérzéseket.Gyerekek hálistennek jól vannak és nem válunk!

hozzátáplálással kapcsolatban,nekem az a véleményem,mikor a gyerek megérik rá.a nagyok nekem 2 illetve 3 hónaposan kaptak gyümit,sütőtököt,de ők tápszeresek voltak igy "olyan mindegy" volt mit esznek.És Hanna idejében már 2 hónapos kortól volt pl.a sütőtök.
Míránál én probálgattam a barackot kb.1 hónapja de nem volt nagy sikere,most viszont kb 1-2 hete annyira ugrál és sikongat mikor látja hogy eszünk,sőt Atikának majdnem kitépte az ásványvizes üveget a kezéből ugy kapta be,csorog a nyála igy én már főztem neki ezt az,de szigorúan a kertből.krumpli,répa egy kis paradicsom,kis petrezselyem bele alma. főzővizben turmix és tettem bele egy kis tejcit.egy kis adag lett belőle,első nap evett 3-4 kiskanállal,máodik nap pár kanállal többet.
Utána persze egy jó nagy adagot szopizik is.kb.1 héten egyszer kap általában hétvégén.

Na megyek felébredt.nem tartott sokáig.......
sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

csibb :(
Remélem, jobb lesz holnaptól (nekem könnyű volt, itt volt kéznél az osanit, 3 óra alvás lett belőle. Most próbálom kideríteni, hogy mi is ez, hátha néha a Zuramnak is bekeverek egyet... :twisted: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi a jó tanácsokat :) majd ma felhívom és beszélek vele.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csibb, sajnálom, nagyon rossz lehet... Két gyerek (hát még több) nagyon tud torlódni...
Fannit nem tudod elküldeni (nem ma) egy picit, néhány órára hugodékhoz, anyudhoz, hogy pihenj egy kicsit? A hsz-ed alapján most nagyon rádférne.

Rszg, két hét múlva költöztök haza? Hú, mindjárt vége a nyárnak, pedig csak most kezdődöt... Legalábbis úgy érzem.

Nemlajos, osanit, a csodaszer. Ha kideríted, mi is ez, majd megosztod velünk?

Lépek, mindjárt befut barátném. Bekeverek egy mézes limonádét. Nyamnyam. (Tegnap voltam WAMP-on, ott ittunk ilyet. Naranccsal, lime-mal, igazi hőségital)

erpé

Nemlajos
osanit-om nekem is van, de én semmi hatást nem vettem észre...
és ugyanígy vagyok a viburcol-lal... :? te egyébként hogy adod?

Erpé
Fanni szerdától péntekig nem volt itthon, mert a húgomnál aludt... és nem lettem kipihentebb... :?

az előbb lementünk a kertbe, mei-tai-ban kishaver elaludt, most leraktam az ágyába. de már nyöszörgött egyet...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Moncsi
én is osztom a többiek véleményét, és értetlenkedését, hogy miért is kéne egyáltalán odaadni... :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Biztos van valami a levegőben, mert ma én is teljesen kikészültem. 11-kor már ott tartottam, hogy világgá megyek.... :oops: A lányokat most elvitte a hétvégéig az apukájuk, Dani sincsen, csak a Peti, de valahogy végtelenül fáradtnak érzem magam, pedig nyakamon az iskolakezdés és még nem állok sehogy..... :?

Katka

katka22

No, megmutatom, ma mire jutottam (már ami teljesen kész van).
Kép

Ez lesz a bordür a pelenkázó felé (jelenlegi elképzelés szerint), megbolondítva némi színes virággal.
Majd ha kész lesz, ismét fotózom :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ööö... egyébként én is kivagyok, 4 órát aludtam, mert éjjel kitaláltam, hogy muszáj megtanulnom diát készíteni linuxban...
De sikerült! :D
Valószínűleg átestem a ló túloldalára, ezért vasaltam, szerkesztgettem, rácsvédőt ragasztós béléseztem, vacsorát főztem, falmatricát gyártottam...

Csibb, én úgy adom, hogy 6 golyót feloldottam vízben (két kiskanál víz), és azt adtam oda neki.
Nem tudom, ettől volt-e, de nagggggggyon régen (hónapok óta) nem aludt 1 óránál többet egyszerre, most meg 3-at...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Tényleg nagyon pörögsz! :) Csak nehogy túlpörögj....

Zazzy: Barackot evett Peti, most 3 napig azt kap... ;)

Én asszem mára lépek.... Tényleg ki vagyok ütve. Majd holnap újúlt erővel... ;)

Katka

katka22

Úgy látom mindenki ki van ütve, hát én is :?
Már délelőtt éreztem hogy ez egy sz.r nap lesz, fáradt voltam nyügös és ez tartott estig. :(
És még azt sem tudom mit főzzek holnap :?: Van valakinek valami jó ötlete gyors kajára? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Rántott sajt petrezselymes rizzsel!
Én ma azt csináltam, míg a rizs kész lett (hagymapirítástól az elzárásik), pont bepaníroztam a sajtot (ilyen kis rúdsajt, direkt rántani való), aztán meg 10 perc alatt kisült, két napi kaja megvan :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, lehet, hogy a nyaralás fáradalmai jönnek ki most rajtad... Ott aztán nagyon el lehet fáradni egy picibabával, pláne 3 örökmozgó, aktívkodást igénylő nagyobb mellett...

Namlajos, tényleg nagyon pörögsz :) azért figyelj arra, hogy aludj is! Jól néznek ki a barik, ezeket te csináltad (rajzoltad)? Ötletes - ezeket fogja számlálni Döme elalvás előtt? :)

Csibb, hol van már az a péntek! Én 2-3 nap nemalvás után nagyon el tudok fáradni... De lehet, hogy ez a nyomasztó-fülledt meleg nyomja itt le az energiákat.

Jó éjt, mindenkinek jó pihit ma estére!
É

erpé

De ha van hús, akkor gyorsan befűszerez, sütőbe bedob, és hozzá szintén rizs.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sajna nem, loptam :oops:
Egy falimatrica katalógusban volt, én meg kinyomtattam a képek (menteni nem lehetett), befotóztam egyesével a birkákat, aztán szerkesztgettem.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok, most jöttünk haza, nem aludtunk itthon, hehe...próbáltam visszaolvasni, de úgy kiszívott a nap, hogy 2x is olvastam 1-2 hszt, mire felfogtam..
Moncsi gyerekodaadás ügyben csatlakozom a többiekhez, vagyis a többséghez, mert Kemse megértő :) , viszont Kemse, sajnálom, hogy nem lett túl jó a neurológiátok, én is voltam ott, és megértelek, mert nagyon utáltam volna, ha rosszat mondanak, kívánom, hogy kinőjje minnél hamarabb.
Katka már hiányoztál, és hol vannak a beszámoló fotók kommentekkel.
Erpé nagyon jók a képek, és te nagyon szép vagy rajtuk, tetszik a "Samu úszni készül" :lol:
Nemlajos, szívesen, fel is írom magamnak, míg kész nincs, mert lyukas az agyam :lol:
Mi kinn töltöttük az elmúlt két napot a Vasárnapot, és a mai napot a szabadban, rokonoknál a kertben, Maja pancsizott, volt egy bazi nagy kacagása, azt levideóztam, majd 1X feltöltöm valahova, most hulla vagyok, lehet pár képpel jövök még, aztán szunya...

Bea, Maja

Kép
bea1978

weekendünk nagyjából: (van ott egy Majával egyidős baba, Maja mindenképp el akarta kapni a kis fejét, vagy a lábát, kis agresszív :lol: )
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jah és mi is kelünk és eszünk is :) , de annyira termeli most Maja a tejet, hogy éjjel, megint nedves lett a pólóm :o :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

de jó ez a montázs, Bea!

Nemlajos
te meg hű, de ügyeskedsz!!! :shock: :lol:

Vica
én holnap krumplis tarhonyát fogok főzni. ezer éve nem ettem...

Erpé
igazából engem nem terhel le Fanni. sőt, egy csomószor szórakoztatja is Mátét. őt csak sajnálom, hogy nem kap belőlem annyit, amennyit régen. és hogy feszültebb vagyok...
pedig Máté is nagyon rendes gyerek, dehát azért mostanában épp nem a piros pontokat gyűjti éjszaka... és hogy ma napközben sem aludt, ezzel kiverte a biztosítékot nálam...
persze összetett a dolog, mert ha csak ennyi lenne, nem lenne nagy a baj, de most a férjemre is kivagyok kicsit. a szokásos 5 hónapos gyerek-válság. amikor az a foglalkozás a gyerekkel, hogy a járóka mellett olvassa az újságot! :twisted: :twisted: :twisted:
és ehhez hasonló kis cukiságok, amitől olyan agresszív gondolataim támadnak, hogy csak na! meg az a segítség, hogy elviszi Fannit valahova, holott engem Fanni nem zavar, és így ugyanúgy én cipelem Máté seggét egész nap, semmi különbség.
na jó, befejezem a sírást, megyek aludni!
jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tényleg Bea, bocs a hülye kérdésért, de Maja le tud égni? őt is kenni kell?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én meg azt mesélem el, amin kutyasétáltatás közben olyannyira meglepődtem, hogy még!
Tolom a (nem terepjárós) babakocsit a földúton, mellettem építkezés, az úton féltéglák, sziklák félig beásódva, egyik kezemmel húzok, a másikkal vonok, de azon még ráadásul a kutya póráza is (másik végén - a póráznak - a kutya sietne a dolgára, de itt még nem szoktam csúcsidőben elengedni), szóval nem haladok túl gyorsan és túl szépen, mikor elhaladok a teniszpálya mellett, s mit tesz isten, kirepül a labda a szélső pályáról, 10m-re a bejárattól, mögöttem megáll úgy 5 méterre.
Mit tesz a kigyúrt kopasz, aki munkában megfáradt testét bérből és fizetésből finanszírozott teniszjátszmákban próbálja felfrissíteni?
Kiszól NEKEM, a csetledező, duplán utánfutós anyukának, hogy légyszi!!!
Hát vazzeg!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: