Sziasztok!
Háát, a topik-nevekkel még én is bajban vagyok
Szopis tanácsokhoz melegen ajánlom a
www.lll.hu-t illetve az István kórházból bármelyik szoptatási tanácsadót
Mellszívó: én is kölcsönbe kaptam egy Avent kézit, semmit sem tudtam vele fejni. A kórházban utolsó napra jött egy csepp tejecske, de addigra az összes mellszívót kipróbáltam. Szerintem a szopis tea (kecskerutafű) és a gyakori melegvizes masszázs többet segített. Itthon vettem egy kézi Madelát,...azzal sem sikerült fejni csak mikor a gyerek már több mint egy éves volt,...10 ml-t

Kézzel igen, de csak pár cseppet. Szerencsére mákom volt, mert igény szerint szopizott a lányom a lefejt tejet meg nem is fogadta el.
Pihenőszék: sztem már láttam vízszintesig hajthatót. Anno nekünk egy kölcsönbe volt, de a lányom először ágyon, majd a földön volt és a pihenőszékbe csak ritkán és rövid ideig. Nem nagyon szerette. Most még gondolkodom rajta.
Éva, mit dogozol, hogy pihiszék kell melléd? Egy utazóágy vagy esetleg járóka nem lenne megoldás?! Abban mégis több a hely.
Tücsök, sztem nagyon jó fejek vagytok

3 csoda szinte egyszerre
Nálam a doki még nem vett kenetet és nem tudom mikor akar,..még nem említette. Sőt, azt tudom, hogy egyáltalán nem szeret manuálisan "zaklatni" a méhszájat is uh-val nézi. De ez nekem nem meglepő,...az előző dokim is így csinálta. Ha jól emlékszem a 36. héten vizsgált meg kézzel. Nem bántam, hogy addig nem.
She, ez a kukinövés nagyon vicces

Nem is tudom mit reagálnék hasonló esetben

(Nálunk tisztán látszottak a szeméremajkak,...ott már nem lesz zacsi.)
Párom kicsit sztem szomorkás volt, hogy ismét lány lesz. Pedig annyira lányos apuka, hogy nem is tudnám fiúval elképzelni

Mostanára csak annyit mondott, hogy csak engem sajnál, mert ő 3 nőci által lesz kényeztetve. De én nem bánom,...először meg voltam győződve, hogy fiús anyuka vagyok, de Szonja bebizonyította, hogy nincs igazam
N.