Lorca, Boo...Szopitéma!
Én úgy tudom, hogy nem egészséges, ha a babának csak a feje fordul oldalra

. Nekem kifejezetten felhívták erre a figyelmemet, és mindenhol ezt is olvasom

. Amúgy Botond így is simán elalszik rajta, és vagy az oldalán feve alszik tovább, vagy a hátára dől és ennyi. Miért jobb (nektek) ha a hátán fekszik?(Nekünk azért nem jött be, mert nagyon bukós,és muszáj büfiztetni, meg szopi közben is jobban szeretem, ha kicsit magasabban van a feje, megelőzve a hányást).
Én tuti, hogy jól csinálom, mégis fáj a hátam

! Mondjuk ennek valóban nem a fekve szoptatás az oka, hanem hogy nem jó a tartásom ülve, így gyakorlatilag fixen fáj a hátam, így fekve is

.
Be kell szereznem egy másik szopis párnát, mert a mostani (Kenguru gold-os) egy bazi hosszú henger, aminek a két végét kell összekötni, és belebújni, mint egy úszógumiba. Ez így valóban tök jó lenne, de mivel a hátam mögött is van hurka, nem tudok hátradőlni, csak ha fölé teszek párnákat, meg alá pokrócot, meg....és gondolhatjátok épp' éhenhalni készülő, visító gyerekkel a kezemben mennyire teszem meg ezeket

. Szóval kell egy olyan párna, ami a hátamat szabadon hagyja és kész

.
Boo!
Azért lássuk be, anyósnak joga van látni az unokáját

! Értem én, hogy neked soha nem alkalmas (

), de tudomásul kell venni, hogy Zsiri bármennyire is a te fiad, más is szeretné megismerni, nézegetni, szeretgetni! És addig örülj, amíg ez így van! Ha meg ő jópofizik, szerintem ne rontsd el a hangulatot, nem érdemes! Te se vennéd jó néven ha a párod beszólogatna anyukádnak (magamból indulok ki

). Bár nem ismerem anyósodat, de elhiszem hogy gázos, ugyanakkor gondolj csak bele, hogy neki tényleg szarul eshetett, hogy lekoptattad múltkor (azért is picsogott a fél városnak

), és mégis jópofizik, mert nyilván szeretne veled jóban lenni

. Hidd el, nálunk még keményebb az anyós, tudom jól mennyire nehéz, de a kisfiad érdeke (is), hogy béke legyen a családban, és később ne kelljen rosszul éreznie magát amiatt, mert ő szereti a mamát

. (nem egy ilyenről tudunk). Szóval szerény véleményem szerint számolj el háromig (vagy szúúúszáááá

), és nyelj le egy-két kikívánkozó mondatot, mert tényleg nem érdemes idegeskedni ilyesmi miatt, főleg ha nincs is valódi okod rá!
Bocsánat,hogy belevau ....
Fekveszopi

! Ügyi vagy

!
Ettől mosott sz@r?!?! Hát ne adja Isten, de akkor gondolhatod énhogy éreztem magam 2*1,5 órás éjszakai szopik (sírás) után:evil: (már kinőtte

).
Rólunk:
A kicsi fiam ma 7 és fél órán át aludt éjszaka

. Aztán még hármat, szóval anya is aludt 8 és felet

. Alig emlékeztem már milyen kipihentnek lenni

.
Ti hogy oldjátok meg a kaját? Nekem nincs időm főzni

. Ha alszik a bébi, vagy én is ledőlök (

), vagy végre eszem, vagy próbálom rendbe tenni a kérót, ami nem kis meló (120 m2)

. Szóval mától rendeljük a káját a Gastroyaltól, és tökre meg vagyok vele elégedve

. Occcsó, és teljesen ehető (finom

),legalábbis a mai kaja az volt (nekem borsófőzelék, sült virsli, gyümi leves, Ricsinek hagymás rostélyos

).
És még ha lenne is időm akkor se tudok kihozni két fogást ennyi pénzből, ráadásul 0 időm, 0 energiám, 0 kedvem bánja

.