A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

húúúúúú de sok lett az és :oops:

Na szóval: Most értünk haza és cicus leült vacsizni.
Így a helyes.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vagyok én is,csak sok volt napközben a dolgom,holnap mi is bográcsozunk,arra készültünk elő apával.És jövőhéten megyünk nyaralni is,próbálom összeszedni a dolgokat,félek,hogy valami fontosat itthon hagyok,úgyhogy elkezdtem írni egy listát is.

Csajok,szuper tali lehetett,nagyon jók a képek,olyan csinik vagytok!
A gyerkőcök csuda édesek,a babáktól meg elolvadtam!

EMESE,Gergi baba totál olyan mint Zsófi volt ilyen kicsinek,hihetetlen mennyire hasonlít rá :D És azok a combikák,le vagyok nyűgözve :D

VINDO,jelenleg nem tudom a méreteket,egy ideje már nem járunk méreckedni,azt tudom,hogy 12 kiló körül van.A magasságát sem tudom pontosan ha centivel közelítek felé sírásban tör ki,kiabálja,hogy neeeem,nemrég mikor kísérleteztünk,hogy megmérjük úgy 84 centi volt.Persze ez nem pontos mert próbált közben menekülni.

MAGGIE,nagyon tetszik,hogy a párodat Kedvesnek hívód!:D
Jobbulást kívánok neki!!Egyszer apának is volt vastagbél gyulladása,Ő is rengeteget fogyott pár nap alatt...

IRINA,nem gyógyult meg,az osztott üregrendszerű vese soha nem gyógyul meg.Fél évente járunk ultrahangra,ott nézik,hogy nem romlott-e az állapota.Itthon pedig vizeletet kell ellenőriznünk,a nitritet kell figyelnünk,ha annak az eredménye nem jó akkor nyomás az orvoshoz.Remegő kézzel,és nem kis gyomorideggel csinálom végig minden alkalommal :?

A lényeget majdnem lehagytam:
Isten éltesse Lilinkét!

juba0

Geginek szerintem szájpenésze van. :(
Nem a kenyérhéj sértette fel az ajkát belülről, mert már alul is olyan fehér telepecskék vannak.
Van itthon Borax-glicerines pityputty, azzal most egyszer bekentem. Azt írja, háromszor kell naponta. Remélem ez nem fáj, csak kezelni kell, és elmúlik. Zsozsinak nem volt.

Juba! Bizony, nagyon hasonlítanak egymásra! Egy postástól valók. 8) :lol:

Képet Bertusróóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba, szegény Bertus :(
Milyen gyakran ellenőrzitek otthon a vizeletét? De mostanában már rendben van, ugye?

Hú, akkor az elmúlt egy évben Rugó nőtt gyorsabban, majdnem egyformák lettek :D

Emese, szájpenész :x Jaj.

Móni, mikor aludt el Gréta?

Maggie, majd írd le, mi volt hétfőn :!:

Rólunk: Rugó tegnap háromnegyed nyolckor már kidőlt 8) Aludt is kilencig, most keltünk együtt. Én olyan éjfél körül feküdtem, G. hajnalban. Ma elmegyünk egy fellépésre, ahol dzsembori is lesz, jön velünk az egyik citerás srác családja is (Léna és Judit, akiket Kaqk és Maggie már ismer). Próbálunk vinni fényképezőt is.
Jó idő lesz ránk. Napvédőt is használunk majd :wink:

MIndenkinek szép vasárnapot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon boldog szülinapot Linike!!!

Kép

Juba! Jaj de jó, hogy Te is itt újra!
Igyekszem visszaolvasni, hogy mi van Veletek... remélem jól vagytok!

A tali Móniéknál látom szuper volt, köszi Lányok a képeket!

Mi jól vagyunk, Nati szépen fejlődik (kb.6-7 kiló már :shock: - mérlegen úgy mértem, hogy Vele és nélküle ráálltam...nem pontos, de sok azt nagyon érzi a hátam és a derekam)
Nolka egy kicsit azt hiszem kezd féltékeny lenni, legalábbis olyan jeleket mutat, alapvetően imádja Natibabát, de nekünk néha érthetetlen hisztiket és drámákat ad elő :roll:
Nati sajnos hasfájós baba, és állandóan erőlködik, ezért úgy néz ki köldöksérve lett. Kedden megyünk dokihoz egészségesre, kiváncsi vagyok mit mond. Bár azt olvastam le is lehet kötni, nem biztos, hogy előbb gyógyul, mint magától.
Nolka egyébként fantasztikus, bár nem bilizik, szinte folyékonyan beszél, számol minden gond nélkül 10-ig, a színeket felismeri (néha téveszt) mondókákat mond, és énekel. Minket is megdöbbent néha miket mond, ma reggel például azt mondja, csak úgy játék közben: " az történt, hogy gitároztam és mentünk busszal..." :shock: :lol: egyszer elég neki elmondani valamit, már ismétli is, és használja. Teljesen jól lehet Vele kommunikálni. Azért ez nagyon megkönnyíti az életünket.
Ami most nagyon menő, hogy mindent Ő akar csinálni, de legalábbis segíteni, hát ez viszont nehezít sok mindenben :lol:
Ja és elérkeztünk a "szétszedek mindent" korszakhoz :?

Majd jövök még képekkel, most ennyire futotta :wink:

Puszilok mindenkit!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Juba: sajnálom :-( De remélem, minden rendben azért Bertussal! :-)

Gremese: amennyire tudom, a szájpenész nem fáj, csak ha nagyon betelepesedik, és akkor a ledörzsölésnél vérezhet is. Meg a cicit is kenni kell, nekem ez volt macerás, szopi előtt-után + a babát.

Anitja: sajnálom a pocifájást, hogy bírjátok? Nolka pedig fantasztikus! hogy miket tud!!! :D

A nyaralóinknak szép időt és sok jó mulatást (Regi, Panndi)!!!

Kép
Kép
irina

Jöttem a képekkel:
Kép ilyen vihar volt egyik éjjel, erre ébredtünk, a hintaágyat (ami vasból van! Robival ketten alig tudtuk felállítani) 3métert eltolta a szél miután felborította :shock:

Kép Nolka a laza "medencejárőr"

Kép Bunyós Nati

Kép a hasfájós időszak :( most már azért jobb a helyzet :D

Kép ... és ducibb is :D

Kép Natibaba csicsikál...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, de jó hogy, jöttél :D Nolka nagyon laza, Nati pedig milyen is husi :shock: Nem lesznek súlyproblémái, az tuti:)
Hát, jó nagy szél lehetett :shock:

Mi most értünk haza, Hármashegy-alján voltunk. Haditorna-bemutató, reneszánsz táncikálás, marhapörkölt, játszótér stb. Meg persze Gáborék is felléptek, de a kihangosítás borzalmas volt
:shock:
Rugó jól érezte magát, különösen egy kis faház tetszett neki.
Az autóban egy fél órára elaludt hazafelé.

Majd rakok fel képeket, most bepakolok egy adag mosnivalót, aztán együtt megfürdünk Rugóval (elég koszosak lettünk).

Szóval jövök ám :wink:

Kép
vindolanda

Na, több képet nem tudok felrakni, betelt a gép :roll:

A kedvenc faházban:
Kép

Kép

Kép

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Jaj, majdnem lecsukódik szemem. Pedig mostanság ébredtem. Bercó annyira nyugtalanul aludt, hogy mellé kellett feküdnöm, most meg alig tudom összevakarni magam. Pedig még mosnom, vasalnom is kellene, no meg egy porszívózás sem ártana.

De. Dóri szülei elvitték apát az ügyeletre, mert csak nincs jól, megint nem találtak semmi különöset, egy kis nyugtatót adtak neki, hátha lazul tőle, pontosabban az izmai. Újabb egy kilótól búcsúzott. Vindo, édes ez a kappanháj. A Kedvesnek is volt egy kis pocakja, de nekem tetszett az is.

Juba, akkor nálatok sem egyszerű az élet. Tényleg, milyen sűrűn kell mérned? De már nem annyira sírós Bertus, ugye? Emlékszem, hogy mennyit kinlódtál a babakocsizással is. Hova mentek nyaralni?
Előre is jó pihenést!

Móni, engem meg inkább az érdekelne, hogy reggel meddig aludt Csinikéd? :lol: Hááát, neki sincs nagy alvókája.

Anitja, végre...!!!! Micsoda gyerkőckéitek vannak!!!! Egyik szebb, mint a másik. Nolka meg erősíti itt a fiú csapatát. Mi többiek még nem állunk ilyen jól a beszéddel. Mármint a gyerekek. :oops: :wink: :lol: Jó kis vihar lehetett :roll: , jó hogy megörökítettétek.

Vindo, tényleg. Pedig a barátaink mondták is. Valamelyik hétvégén Szoboszlón volt ez a várjáték. Ott a repülőtéren építettek egy várfalat, hogy várjátékot rendezhessenek. A kersztfiunkék nagyon rákattantak az íjászkodásra, ők mondták, hogy lesz majd itt a H.határhegyen is. De mi ugye apa miatt nem nagyon tudunk most sehova sem mozdulni. Nélküle meg nem olyan. Bár most éppen vagánykodik, elment Karcagra, mert vett az autómra négy használt felnit és el kellett már hoznia.

Tegnap megmértem a f.szobai mérlegen Bercót. 13,5 kg-ot mutatott. :lol: Jó nehéz is a feneke, az már biztos.

Tudom már mit akartam még. A talizós képeket többször is megnéztem. Nagyon szépek vagytok rajta. Nagyon tetszik, hogy mindig mindenki mosolyog, látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Bár az egyiken Viranka olyan érdekes pózban van, gondoltam valamilyen tornagyakorlatot mutatott be, de a másik képen látszik, hogy Bálint ott áll a háta mögött és matat valamit. :lol:

Rugó meg teljesen bele is illik a reneszánszba a kis frizurájával. Nagyon csini volt!!!! És már megint ez az érdeklődő, mindent elraktározó tekintet. Imáááádom. :lol:
dmaggie

Heni???? Merre vagy?

Gremese! Nagyon sajnálom. A glicerines kezelés szerintem biztosan nem árt. Jobbulást Geginek!
dmaggie

Sziasztok!

Tegnap este 23 után aludt el cicus, én már nagyon kész voltam :roll:
Reggel meg 7 előtt kelt :roll: és du strandon voltunk és csak a kocsiban aludt 45 percet :shock: Honnan van ennyi energiája azt nem tudom :roll:

Rugó képek szuperek mint mindig :lol:

Meggie elég aggasztó, hogy párod nem javul :(
másik orvos esetleg?

Anitja na végre :D
szuperek a képek. Natibaba édes kis husi-musi :lol:
Hasfájás :(

Juba küld el nekem az emailemre a képeket lekicsinyítem és felteszem 8)
ha gondolod priviben elküldöm majd az emailcímet.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, energiával el vannak látva, az biztos.

Tegnap Rugó reggel fél héttől este nyolcig nyomult megállás nélkül :shock: :shock: :shock:

Móni, jó volt a strand?
Most jó idő volt rátok :D
Apósom elment a kocsmába Rugóval. Nyugi van. Várom, hogy hazajöjjenek, aztán vacsora :roll:

Kép
vindolanda

Most csak gyorsan jöttem,bográcsparty nagyon jó volt,csak sok a mosogatnivaló :roll:

Anitja!
Csodaszépek a gyerkőcök!És Nolka mennyit beszél :shock:

Vindo
Nagyon jók a képek,Rugó nagyon aranyos baba.Ő most milyen magas?

Maggie
Igazából rám bízták,hogy milyen sűrűn mérem neki,havonta egyszer szoktam,de volt,hogy kéthetente megnéztem.
Mondták,hogy ha bűzös neki a vizelete akkor feltétlen nézzem meg.
Eddig három havonta jártunk ultrahangra és akkor ott szokták levenni a mintát,de mivel most már csak fél évente járunk ezért kell itthon ellenőriznem.
Borgátára megyünk,ott van nyaralónk,az idén még nem voltam,úgyhogy nagyon várom már!

Móni
Nagyon köszönöm,most megpróbálok pár képet feltenni és ha nem sikerül akkor nagyon megköszönném ha lekicsinyítenéd nekem!
Apa talált nekem valami spéci progit,azt mondta ezzel menni fog.

Ezek mai képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

juba0

akkor a képek

sok lesz nagyon :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még képek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

most :arrow: is teszek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba milyen nagylány már Bertus is :lol:
szép szemei vannak nagyon :lol: a 3.-on a legszebb :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo jó volt de nem lesz a kedvenc helyünk.
Ráckevén voltunk a strandon. Sokan is voltak meg a medencék is kicsik voltak de Grétit alig bírtuk ki imádkozni belőle. De most is pörög ám :roll:
Az apját szórakoztatja 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

látom sehol senki :roll:
nem szórakoztatom magam

Még annyi, hogy HENI HOL VAGY?????????????

jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Bercó jót bandázott a gyerekekkel az udvaron du-n, én meg tudtam vasalni. A mosás, porszívózás már elmaradt. :oops: De jót beszélgettünk az egyik kedvenc szomszédommal is. Egészen lazulósra sikeredett a dun. Most még a Kedves is jól van.

Móni, szerencsére nagyon jó orvoshoz került, szerintem nem rajta múlik, hogy ilyen későre kapott időpontot. Le vannak terhelve rendesen. Egyébként Albert munkatársa, barátja is ehhez az orvoshoz jár, ő is csak ajánlani tudja.

Gréti és Rugó, a két energiabomba. Bercó azért legalább egy órát szokott aludni. Az éjszakái viszonylag jók. F9 és f10 között alszik el, aztán 7 és f10 között ébred. Mikor hogyan. De az esetek nagy többségében 8 előtt fenn van. Ez sem a legtöbb. Mondjuk hajnali öt körül átcaplat hozzánk, no attól kezdve én már nem nagyon alszom.

Juba, jók is azok nagyon. Én nyáron általában hízni szoktam, köszönhetően ezeknek a szabadban főzéseknek. :oops: :oops: Nagyon szeretem. Ráadásul ilyenkor (mivel többen is jó barátságban vagyunk a házban) nagy össznépi banzájt csapunk. Nagyon tudom élvezni.
Mi műanyag tányérokat, evőeszközöket szoktunk használni, pontosan azért, mert nem szeretünk mosogatni. :oops:
Hú, ebben a mérésben már nagyon profi lehetsz. Nagyon kíváncsi voltam, hogy Bertusnak megmaradt-e a szép vörös haja. Gyönyörű, úgy irigylem a színét. Nagy zsivány lehet a szépséged! Nagyon szép kislány!!!! Köszönet a képekért. De Téged is régen láttunk! :wink:

Vindo, após már most beleviszi a tutiba Rugót? :wink: :lol:

Móni, remélem jól szórakoztatok! Képek gyönyörűek, már többször is átnéztem ezeket is. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó lehetett.
dmaggie

Móniiiii, én itt vagyok. Bercó ugyanis éppen Wagdikával fürdik a nagy kádban. Most erre kapott rá.

Húúúú, de jó a frizud!!!!
dmaggie

Sziasztok!!!!!z

Nem vesztem ám el, tudjátok rossz pénz nem vész el :wink:

Tudjátok mondtam ám, hogy a fantasztikus tali után mi még megyünk tovább Gödöllőre unokatesózni, nemrég jöttünk meg.

Móni nagyon szépen köszönjük a vendéglátást!!!!!!!!!!!Szuperul éreztük magunkat!!!! És ami a pláne...................apa azt kérdezgeti tőlem folyamatosan, hogy mikor lesz következő :shock: :shock: :shock:

Szuperek a képek, én nem csináltam :roll: de hát profi fotósok voltak:-)

Heni
KépKép
heni81

Napsugaras napot :)

fiam hn6kor úgy döntött kezdődjön a nap :) bár ismét keresztülhúzta a számításaimat(én 6kor akartam kelni :) )

Maggie!
tornagyakorlatok:) M. vizipisztolyozott lelkesen,B meg seprűvel simogatta a hátam(persze vizes volt)

nyenye nem szól hí a kicsi huszár :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !
Gyermektelen anya vagyok, vár rám a ház kitakarítása :D ! A fürdőt már tegnap megcsináltam, aztán hajnal 2-ig tévéztem, és 3/4 6-kor felébredtem az ablakunk alatt beszélgető férfihangokra 8) .

Csajok, a képek szuperek, annyira jó lehetett a tali :D ! Látom, mindenki babázott is egy kicsit :wink: . A gyerkőcök pedig remekül érezhették magukat, Móni, nagyon jó kis udvarotok van :D . Remélem, legközelebb mi is eljutunk, de tényleg :roll: ...

Nincs valakinek kedve a héten kisoroszlánt simogatni Abonyban? Itt a link:
http://www.maganzoo.fw.hu/
Ide jártunk Bencével táborba, a héten el akarom vinni őket.

Azt nézegettem, hogy a talin szinte minden gyerkőc szőke :lol: . Péterkének talán a legsötétebb a haja, de még rá is rá lehet fogni, hogy szőkésbarna :wink: .
A két "mini" manó pedig csúcs a hintaágyon :lol: .

Juba, hááát Bertus semmit nem változott, csak a haja nőtt meg, igazi vörös démon lett tényleg, nagyon szép csajszi, én is irígylem a hajszínét :wink: :lol: !

Vindo, Rugó tényleg beleillik a környezetbe, már csak egy hangszer hiányzott a kezéből :D .

Anitja, de jó, hogy jelentkeztél! Nolka nagyon ügyes, de hát ezt a "kompjuter" óta tudjuk :lol: . Nati baba pedig hatalmas, gyönyörű csajszi :D !

Maggie, hihetetlen, hogy a párod még mindig nincs jól :? ...Reméljük, megtalálják végre, mi a gond, bár ezek a vizsgálatok nem hangzanak túl jól :? ...Lehet, hogy már írtad, csak elsiklottam felette, de Wagdikának mi a teljes neve :oops: ?
dettyk

Fotós lányok! Kérlek küldjétek át nekem normál méretben azokat a képeket, amelyeken rajta vagyunk/vannak a gyerkők.
gremese@webylon.hu KÖSZÖNÖM!

Bizony nagyon jó volt a tali, rég nevettem (talin) ennyit. Szerintem én Apa is emlegette volna. :wink:
Virankáék bodzarettenetét emlegeti is. 8)

Nati kis husamusa.... Ő sem lesz egy kis termet, az biztos! :lol:

És Bertus..... A mi kis vörös démonunk. Gyönyörű kislány lett!

Szájpenész: Köszönöm a tanácsokat, úgy látszik, mégsem az. :shock: Szerintem ott maradhatott az ínye és az ajka között a kenyérmorzsa szétázva, és azt láttam fehér telepeknek. Persze, ő nem tudja a nyelvével kikotorni onnan, én meg nem gondoltam és nem is láttam, hogy lenne ott valami. Egyszer lekezelte, és semmi. azóta sem.

:arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Tegnap hazaértünk Siófokról.
Az időjárás vegyes volt, de a végére egész jót tudtunk fürdeni is! :)
Igyekszem visszakapcsolódni, de ma őszibarack lekvárt főzök, mert már érettek!
Dobok pár képet :D :

Sarazni jó:
Kép

Sétahajón:
Kép

Szeli:
Kép

Rokonoknál medencéztünk:
Kép

Fürdés:
Kép

Még készültek képek, csak sokáig tart tömöríteni :(, a hét első felében barátnőmékkel voltunk, a két csajszi sokat rosszalkodott! :lol: Utána Zsolti és a kis Zsozsó váltották. Anyukám meg végig velünk. Így igazán jó volt a nyaralás!
Bár az első pár napban sokat bosszankodtunk a felhők miatt. Ráadásul, mikor kisütött a nap, és rohantunk strandolni, mire kiértünk, megint felhős volt az ég... :evil:
Ennek ellenére jól elvoltunk, sokat sétáltunk, gyerekek jól eljátszottak! :)

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Gyorsan írok, aztán irány zuhancsolni. :oops:

Heni, akkor ezt jól elfelejtettem. :oops: Bocsi, pedig írtad is, de az én szita agyamból meg kicsusszant. Örülök, hogy jól telt a hétvégétek.

Viranka, hehe. Valami hasonlóra tippeltem én is.

Dettyk! Nekem meg azt tűnt még fel, hogy minden gyereknek jó sok haja van. Mármint a talisok között. No, Bercó nem ilyen. A kisfiút úgy hívják, hogy Zeglam Wagdi. Talán van több neve is, de nem nagyon hiszem, merthogy ő Mo-n született. Az anyukája magyar, az apukája líbiai asszem. Nagy barátságban vannak Gergővel, én is nagyon szeretem. De a legfőbb rajongója Bercó.

No, majd tollmácsolom a nagyfőnöknek ezt a simogatást.

Gremese, de jó, de jó!!! A hintán alvós kép tényleg díjnyertes. :lol:

Regi, jó lekvárfőzést! Tegnap este gondoltam is Rád, hogy vajon mikor jelentkezel be, és tessék. Szuperek a képek. Te meg nagyon kis csini vagy.

No, most ennyi, megyek dógomra.
dmaggie

Lekvárfőzés elmarad, nem is érett még a barack, csak Zsolti nem ért hozzá... :lol: Még legalább egy hét kell neki szerintem... kemények... :roll:
Megyek helyette ügyintézni a városba!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Jaj olyan jó volt ez a hv, úgy feltöltődtünk:-)

Mi 20. ide megyünk: http://seszi.com/index.html
Nem jön esetleg még valaki??? Vera???? Pestről is egy max óra alatt elérhető! A honlap alapján jó helynek tűnik.

Regi szupi lehetett a nyaralás!

Anitja kis husi Nati:-) Sajnálom a sérvet :cry:

Vindo jaj ez a Rugó:-) olyan kis édes! ti sem unatkoztatok akkor a hv alatt.

Bertokhenrietta@gmail.com ra én is kérnék fotókat!

Heni
KépKép
heni81

Regi az őszibarack befőttnek tuti :wink: mi nem szoktunk belőle lekvárt :roll:

Maggie lehet itt nem irtam, de a talin tuti mondtam a csajoknak, hogy még utazunk tovább.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak zajlanak az események körülöttünk. És ezen most nem a két órás, tűző napon való tricikli-tologatást értem :wink:

Az itteni csanával is felvettem a kapcsolatot, és nagyjából hasonló árakkal dolgoznak, mint Nagykőrösön. Az egész hónap 20 000 + kaja. Így elgondolkoztunk, és vsz. nem hordjuk Rugót Böszörménybe, hanem ide lesz helyben.

Ha este lefixáljuk a helyét, akkor szeptembertől fogadják. Az intézmény még most nyílik, ma teszik fel a cégért is :shock: Vízügyi engedélyt is ma kaptak :shock:

Szept. elsejétől indul akkor a félév. Így nem olyan gáz, ha nincs jogsim időben, és tudnék járni busszal is azon a pár héten.

Csak most vissza kellene majd mondani Böszörményben a helyet. Este még átbeszéljük Gáborral, és döntünk :shock:

Később reagálok is.

Du. megyünk az APEH-hez új kártyát csináltatni, fel kell adni a gyes-es csomagot, majd vezetni megyek. Éjszakánként tanulok. Fáradt vagyok, de jól haladok :roll:

Mihelyst lesz időm, visszaolvasok és reagálok.

Apósom elment.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Heni! Tudom, de Apa leszavazta, lekvárt akar! :lol: Azt mondja, ő már evett, és finomabb, mint a sárgabaracklekvár... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, már vége a nyaralásnak :shock: ? De gyorsan eltelt (gondolom, Nektek is :wink: ). Nagyon jók a képek, tényleg nagyon csini vagy, Szeli pedig továbbra is gyönyörű :D . Őszibarack lekvárt támogatom, nagymamám is mindig főzött, szerintem is finomabb, mint a sárga 8) . Persze a befőtt is isteni :roll: ...

Vindo, ez nagyon jó ár, bár itt drágállják, de ha kiszámolom, hogy napi 9 órára fizetek 26 E ft-ot kajástól, akkor az kb. 144 ft-os órabér :shock: . Hát ennél olcsóbban nem is lehetne kihozni szerintem :roll: .
dettyk

Vindo lehet jobb a csana, már csak az utaztatás végett is.

Regi majd akkor kérünk kóstolót, én még soha sem ettem :roll:

Basszus úgy kivagyok, el is aludtam a két gyerek között :shock: , de apa felébresztett a telefonnal :evil:

Heni
KépKép
heni81

Halihó,
visszaolvasni..nem tudok..a képek ( mind) szenzációsan jók.csak ahogy mindig is szokott lenni.

Mi jól csak fáradtan.Tegnap apósomnél voltunk...Emma egy kiscsikót simogatott a Hajdú-hét kereteiben...:-) Iszonyatosan jól érezte magát...fogat hajtó verseny is volt...Emmának minden ló: Bandi paci!

Duán anyósomhoz...bográcsozás..Emma olyan szinten pörgött hogy alig lehetett lelassítani..aludt egy jót...Ma meg zenebölcsibe mentünk....annyira örült neki..imád ott lenni, meg bicózni ...

Nehezen ment az alvás..emrt kedvs barátunk persze akkor jött mikor már majdnem aludt Emma és persze csengetett... :evil: :evil: ...
bemegyek emma áll az ágyban h kész.. :evil: :evil: alig sikerült elaltatni... :evil:
közben mosás ezerrel......készülünk csütörtök 20-a...megpróbálunk kimenni a karneválra de-t ...ameddig Emma bíra + Isván nap....aztán pénteken indulás a 3 napos lagziba......és rákszűrésre is el kéne jutnom.....

jövök képekkel:

Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: az tök jó!!!!! Kár hogy itt debrecenben olyan drága..( 50-60e +kaja/hó) szívesebbben vinném CSaNa-ba.

Barack lekvár..nyammmmiiii ...anyu fekete szederből csinált mert rengeteg terem...az is nyammmiiiii

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Meggie köszönöm a dicséretet :oops:

Vindo az tök jó lenne, ha a közelben van a csana :D

Regi szuperek a képek :lol:
anya is meg lánya is nagyon csini :lol:
én vettem barackot szintén lekvárfőzés miatt.
Hozzá kéne látni :roll: Mi is imádjuk az őszibaracklekvárt.
Sokkal zamatosabb mint a sárga, csak hamarabb elfogy. Vajon miért :roll: :lol: ?

Mesi, Heni nagyon szívesen de ha teljes méretbe küldöm az nagyon nagy.
Sok idő átküldeni.
1024*768-as jó?
ahogy lesz időm összeállítom és küldöm.

Neked is Viranka. Mondjuk a tiéd lehet kiírom CD-re és megkapod úgy személyesen :roll: Te a 2 tali képeit kérted 8)
Mindjárt írok privit

Ma feladtam postán a GYES-hez a papírokat. Remélem minden rendben lesz vel :roll:
Cicus alszik. Ebéd fő, akarom mondani sül. Én meg legszívesebben aludnék, de akkor ki fog kiteregetni :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk ti is pörögtök ám ezerrel :lol:
szenzációsak a képek. A gyerekülésben a legszebb :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Küldtem üzit Nikinek. Bemásolom a válaszát

"Szia!

Jaj, koszonom a hianyolast, nagyon aranyosak vagytok! Hazautaztunk majdnem egy honapra, azert nem jelentkeztem. Nagyon el vagyok havazva a ket gyerkoccel, mielott elutaztunk Alex 2 orankent evett, zombi voltam. Most mar utolerte magat, jobb a helyzet..De pl. most is a kezemben van, Raniat pedig most tettem le ket hatalmas hiszti utan...szoval nem unatkozom!
Hamarosan jovok, igerem, es sok puszit kuldok mindenkinek!
Niki"

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: köszi...az nekem is nagy kedvencem..:-)
Te meg micsoda bulit rendeztél....:-) Emmánka nagyon tetszett Gréti..mondogatta miután megnéztük a képeket ( szenzációsak) , Grétigrétigréti

KépKép
kaqk
Debrecen

Most én vagyok úgy mint Vindo :D
Írogatok magamban :roll:
Na :arrow: kávézni és dolgomra

KépKép
Kép Kép
l.móni

De jó h Niki válaszolt..Vindo sms-t nem kapta meg..akkor még lehet itthon voltak???

KépKép
kaqk
Debrecen

:lol: :lol: :lol: majd gyertek el a következőre :wink: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igyekszünk.... :lol: köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

sziasztok!
egyelőre nem olvastam vissza, de este pótolni fogom.
kész vagyunk botond szobájával. egyszerűen szuper lett. ez a fiú fantasztikusan ügyes. rakok majd képeket, és látjátok ti is.
a fal teljesen üres volt és sárga. mindenféle sablon nélkül, szabadkézzel festette meg az egészet. 2,5 x 4 méteres fal. (az alapja a zigby a zebra mese).
Kép
Kép
Kép

most csak ezeket szerettem volna megosztani veletek. :)
ha valaki szeretne bármilyen mesefalat vagy képet ,bátran ajánlom. mivel még csak most kezdi, nagyon baráti árakon dolgozik... (ez volt a reklám! :wink: )

később jövök néhány pozítív és negatív eseménnyel is...

Ildikó
KépKépKép
sense4

Újra itt, és én folytatom.

Királylány alszik, fiúk fürödnek, van egy kis időm.
A múltkor írtam, hogy Lotti elkezdett kúszni. Azóta a Botondra rátört a féltékenység. Eddig gyakorlatilag semmi jele nem volt, és egyik napról a másikra megőrült.Egyértelműen annak köszönhetően, hogy Lotti elkezdett érdeklődni a játékai iránt, és már odamegy és al is veszi, ami kell neki.
Botond mindent kivesz a kezéből, ha kell neki, ha nem. Eddig lelkesen vitte neki a játékait, hogy Lotti is játszon. Dögönyözi játékból, de aztán beleharap. :shock: Időnként pedig rácsap. :shock: :shock: Ijesztő az egész, és egyelőre nem nagyon tudom, hogy hogyan kezeljem. Ezzel egyidőben iszonyú anyás lett újra. Apa Isten sem jó mostanában, csak én. Ha 1 méternél messzebb megyek, nyafog. Ha mégis elmegyek valahová, borzasztó sírás következik. Szóval iszoyú fársztó, főleg, hogy Lotti ugyanilyen.
Mindenesetre majd belemélyedek a tonnányi szakirodalomba a testvérféltékenységről. Egyelőre próbálok beszélni vele. Nem erőltetem, hogy adja oda a játékait Lottinak. Ha nem adja, Lottinak adok mást. De cserébe ő sem veheti el a Lottiét. A negatív viselkedéseket, hacsak nem túl durva vagy veszélyes, akkor próálom figyelmen kívül hagyni, hogy nehogy ezzel is megerősítsem őket. Na de időnként elszakad a cérna, és akkor kiabálok. :oops: Bevezettünk egy büntetőpadot is. Már tudja, hogy mikor kell oda mennie. :roll:
Továbbra is dobál. (Megőrülök tőle...). Ennek az eredmény, hogy Lottival csütörtök este az 1es számú gyerekkórhát traumatológiáján kötöttünk ki.
folyt köv.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Maggie: remélem, hétfőn minden rendben lesz Albertnél. Nagyon szorítok!

Dettyk: nagyon sajnáltuk, hogy nem voltál a talin, viszont örülök, hogy a party jól sikerült ;-)

Juba: Bertus egyszerűen fantasztikus, egy igazi szépség, imádom a vörös haját és a huncut kis arcát!!! :) Most már csak Téged kéne látnom, de a pici avataron nem tudlak kibogozni rendesen ;-))

Anitja: hát a gyerekek továbbra is szépségesek! Nati egy boldog kis angyalka!

Vindo: Rugó csodás, szerintem is tiszta reneszánsz kisfiú. És milyen elegáns is.
Ez a csana-dolog jól hangzik. A bölcsi tehát bonyolult lett volna Nektek, ugye?

Móni: köszi, egyszerűen szuperek a képek!!! Eszembe jut a sok remek pillanat... a jó kaják, a vízbe potyogó gyerekek ;-))))
Köszi a Niki-üzenetet, jó hallani róluk!

Sense: remek lett Boti szobájának a fala! Milyen festékkel dolgozik a srác, nem tudod?

Heni: ilyen nyugodt tünemény kis babát, mint Áron, bármikor elfogadnék! ;-)

Regi: nagyon jó nyaralás lehetett, és vadító vagy, meg kell mondjam ;-) Szeli továbbra is gyönyörűséges! :-)

Kaqk: micsoda szépség ez az Emma, de az anyukája sem panaszkodhat! ;-)

Fényképek: megpróbálom mielőbb elküldeni mindenkinek a normál méretekben. Mónikám, én is kérnék szépen azokból, amiken mi vagyunk, ha nem teher! Köszi előre is, bőven jó a 3-400 kb közti méret is.

Csana: ezentúl bölcsinek fogom hívni, jó?
Ma volt Ádi először, 1 órát így elsőre, nagyon tetszett neki. Itt nem teketóriáznak, azt mondták, búcsú a kocsiban legyen, a kicsit csak beadni, így a többi gyereknek sem jut eszébe, hogy ja, nekik is hiányzik az anyukájuk. Holnap már pár órát próbáljuk otthagyni.
Megmondom őszintén, nagy megkönnyebbülés lesz, ha Ádi könnyen beszokik és leköti a bölcsi, mert itthon már nagyon unatkozott, kint is, bent is, pedig 4 ember szórakoztatta napi szinten, gyerekeket viszont ritkán látott (és nem is tudtuk megoldani, hogy lásson, leszámítva a babatalikat ugye ;-)).

Kérdőív: csajok, sajnos még nincs elég adatközlőm, kérem, hogy akinek van kedve és még nem töltötte ki, tegye meg! Köszi előre is! És bárkinek továbbítható, nő, férfi, gyerekes, gyerektelen, családos, család nélküli, idős, fiatal, házas, nem házas, bárki kitöltheti. Itten van:
A mélcímem: csillader@gmail.com
KÉRDŐÍV

Kép
Kép
irina

Hát ezt elbénázta a rendszer, de az e-mail címem utáni KÉRDŐÍV feliratra kattintva tölthető le.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Sense: jó ég, kórház :shock: mi történt???

Csajok, kinek küldjek át a képeket? Móni és Gremese mélcíme megvan. Vera? Heni? Mélcímet kérek szépen!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: