Itt szalma. Rettentő sűrű napjaink vannak, de most végre ide jutottam. Csajos esténk lenne, de Kata csak teli ciciket látott bennem miközben a világ dolgait ecseteltem, így megfürdettem és már elvileg alszik is. Zsolti vidéki esküvőn (elküldtem, mert közvetlen barátok, de későn szóltak (ugye 2 hete voltunk másikon) – nem itthon élnek, így a meghívó szervezése nem volt első osztályú), Boti pedig anyuéknál alszik. Végre végig puszilgattam a csajom, anélkül, hogy félnék zöld szemek lesnek ránk. Azért hiányzik a kis gézengúz.
Leépülés: hát igen, fel kell majd épülni az bizti. Mi simán rá tudjuk vágni, hogy az MC-s szelektíven azért törpe van festve, mert az a kuka. Nyílván nem sok összefüggés van, de egy anyukának ez jön le oszt kész. Csodálkozunk ha furán néznek ránk.
Katkáék mikor jönnek? Lehet napok óta olvas vissza.
Pelu nekünk is Huggies, de most nem volt, így vettem egy liberot. Pont holnap bontom.
Kemse a bolt tényleg csúcs! Szépek vagytok, és dinkáknak álla a világ. an meg a vár!
Nem semmi micsoda vetkőzős banda van itt!
….. itt jöt kb. 45 perc telcsi dédivel, anyuval stb…
Csibb jól néztek ki a hordozóval. Vica és többiek még mindig nem értem, hogy tudjátok felrakni a hátatokra. Én most nagy kenguruzós vagyok pár napja. Katus nagyon élvezi. Kukucsol ezer felé. Amúgy annak ellenére, hogy ha kifelé raknám én nem érezném jól magam, nem tartom akkora tragédiának, belegondolva a babakocsiban is már kifelé vannak.
Rebi lécci írd le extrém esetet priviben. Az ültetésem amúgy ne úgy képzeld, hogy annyira erőltetem (pl. én a kocsit sem ültetem, még, amennyire az aria engedi annyira). Mellesleg nálunk a fürdés 5 perc, sztem ennyi elég Katusnak egyenlőre.
Lizi cukorfalt és nagyon ügyes!
Vica én énekelek a kocsiban, ezzel letudom, hogy ne beszélgessek jót a többi énemmel, ami amúgy előjönne.
Jah tegnap voltunk új lakás környékén - anyóséknál, beszélgettem 2 kis mamival kinek kölykei kb. egyidősek enyimekkel. Ma felhívott egyik (lenyomozta apóstól számom), hogy várnak minket, tök jókat fogunk bandázni, ők összejárnak páran, és segítenek orvosválasztásban, védőnő állítólag szipiszupi. Asszem jó helyünk lesz.
Na menek alvó uralkodónőmet megszaglászom kicsit. (tyű de perverz volt, de olyan fincsi buksija van)

supernico

most?
később

[/url]