köszi, akkor megnyugodtam, hogy mégsem az én lányom hízza a legkevesebbet.
Azt nem értem csak, hogy egyes orvosok miért paráztatják az anyukákat az ilyesmivel, ha egyébként látszik, hogy egészséges a ded. Na mindegy. Zsizsa
2004.06.06 18:02
2004.06.25 21:15
2004.06.25 21:43
2004.06.26 11:18
) - a mérce nem ugyanaz mint amivel a kisfiamat mérték, az egyik álló, a másik fekvő! - és 9,0 kg-nak. Mindenki megjegyzi, hogy milyen kerekded kislány (noha nem kövér, csak kicsit teltebb, mint a fiam) Szóval, parázásra semmi okotok!
2004.06.26 13:50
Szóval azért az óriásbébik is leállnak egyszer...
, csak éppen a kis szöszke libbenő pár szál hajával, a keskeny arcával meg a ferde vágású kék szemével olyan könnyűnek tűnik, mint egy kis lidérc)... ja és persze a leggyorsabb
Mi meg be lettünk etetve rendesen, mert majdnem mindenből vettünk is
2004.06.26 15:05
Legalabbis ahhoz kepest, hogy egy evesen 8,2-vel fordultun es azt hittem, ugy a 11 alatt jarunk valamivel. De olyan mazsalos merlegen mertek, tudod, az a tolomerces, szoval barmi lehet az eredmeny igazabol, mert azt a 20 mp-et nem igazan birta ki egyhelyben
/ Nem gyozom eleget dicserni emiatt a dokit.
En foleg csecsemo koraban aggodtam, mikor még csak szopott, hogy hatha ehezik es azert ilyen sovany. Valoszinuleg tizenegypar ev mulva irigykedni fogok ra
2004.06.26 17:12
2004.06.26 20:26
,
. Ruhákból most adtuk át a 74-es méretűeket fentebb említett unokaöcsinek, Macus most 80-ast hord. Szóval alacsony, könnyűcsontú gombóckám van
.
Már nincs sok hátra, ugye?
! 2004.06.26 20:54
), a karja, a lába vékony, és még a bordái is megszámlálhatók. (Hozzá kell tenni, hogy én is tök ropi vagyok minden hízókúra ellenére, apa irigyel is rendesen, hogy mennyit ehetek.
) A dédiknek most küldünk majd képeket, és nem is merek fürdetőset küldeni, mert rögtön elkezd aggódni nagymamám, hogy éhezik a gyerek.
De mivel mozgásilag, értelmileg és hangulatilag teljesen oké a kiscsaj, nem gondolom, hogy aggódni kéne. Írtam már, hogy én egy évesen voltam 7,2kg, és engem a nagymamámék el is küldettek a szüleimmel orvoshoz, hogy túl sovány vagyok. És anyuék szerencsére kifogtak egy olyan orvost, aki csak legyintett, és azt mondta, hogy totál egészséges örökmozgó vagyok, nincsen nekem semmi bajom, csak ilyen alkat vagyok. Apukám mindig mondja is, hogy Gabi sokkal jobb húsban van, mint én voltam.
És a mi dokinénink is teljesen rendben van ilyen téren, sosem nyaggat semmivel.
Nagyon szeretem.
A neurológus meg, aki hízásmán, most nem volt bent, egy másiknál voltunk, aki tök felületes volt, pl. beírta, hogy Gabinak még nincs foga, pedig már négy volt neki... Szóval a hízásmán dokival egy évesen találkozunk legközelebb.
2004.06.26 22:05

2004.06.26 22:33
2004.06.27 11:42
2004.06.27 13:02
2004.06.28 08:43
De reggeli meg ebéd között és kaki után volt, frissen tisztába téve.
Egyébként én egy férfialkat vagy mi vagyok evés szempontjából, pl. nem hiszem, hogy tudnék koplalásos diétát tartani, bármennyire is szükségem lenne rá. És ha éhes vagyok, akkor hisztis is vagyok.
2004.06.28 10:51
Valójában én is ideillek a topikba.
Én sem tudnék koplalásos diétát tartani, én azért, mert már annyira megszoktam, hogy bármennyit eszem, egy deka nem jön fel, hogy nem tudnék nem enni. A férjem mondja is mindig, hogy ha egyszer beindulok hízásilag, ott nem lesz megállás. Éhség-hiszti összefüggés ismerős.
2004.07.01 21:02
2004.07.01 21:47
Akármekkora mennyiségben, mégis egyre fogyok. Utoljára ennyi kiló, mint most, azt hiszem, kb. 14 évesen voltam, amikor még ráadásul kissebb is voltam legalább 5 centivel. Ez ugyan egy elég off információ volt, hacsak nem vesszük tényleg ide az anyukák "normális gyarapodását" is.
2004.07.01 22:13
, de szerintem a következő hónapban már kiesik belőle, ahogy a tendenciát nézem.
Nálam a legrosszabb magasság-súly arány 13 évesen volt, akkor voltam 164cm-hez 37kg. Fú, ez leírva még szörnyebbnek tűnik! Azóta szerencsére híztam egy keveset.
2004.07.02 11:10
Bezzeg most nem gratulál senki...
2004.07.03 20:22
2004.07.04 21:06
, Réka lányom pedig 2 éves korán túl is szopizott még esténként, pedig vele is megkaptam ugyanezt.) Rékababánál már felkészültünk erre az "alultápláltságra", sőt a dokival is közöltük, hogy én 7 kiló voltam egy évesen.(Lehet, hogy korábban kellett volna?!
) Réka viszont még az anyját is alulmúlta a maga 6 kiló 80 dekájával, amit az első szülinapjára produkált. Most Balázs 9 éves és 23 kiló (és kb 136 cm), Réka pedig 2 éves és 4 hónapos, kb. fél éve 10 és fél kiló, úgy 86 cm lehet, és LEESZI A FEJÜNKET!!! Amúgy egészségesek és rém mozgékonyak, így csak gyönyörködve számolgatom a kiálló bordáikat a strandon (mind megvan
) 2004.07.05 16:43
Na jó, nem látszanak
Cicó kb. most lehet annyi, vagy ki tudja, ebben az anyai elfogultsággal spékelt tíz kilóban elég nehéz hinni
2004.07.05 22:15
Bordaszámlálás ismerős!
2004.07.05 22:44
Annakidején, amikor még o tanulta a gyerekorvoslást, akkor a hízási táblázatok átlag-táblázatok voltak, amiben a tápis gyerekek és a szoptatott babák egy kalap alá voltak véve, és így aztán nem is tükrözték a valóságot, azaz azt, hogy nem egyforma ütemben híznak. A szoptatott babák általában eleinte többet híznak, aztán jelentosen kevesebbet, a tápisak pedig eleinte szintén többet, de az ütem kevésbbé lassul le, és késobb is jobban híznak. Egy tápszeres baba 1 éves korára kb. 1 kilóval több, mint egy szoptatott. Azaz a mai felfogás szerint úgy is lehet fogalmazni, hogy 1 kiló túlsúlya van már 1 évesen.
2004.07.07 04:50
), de hiába. Egyébként a kölyköknek sem tudok annyi csokit, sütit, stb kínálni, hogy azt mondják: elég!
!2004.07.07 04:56
2004.07.07 05:13
! 2004.07.07 07:34
Engem is szekálnak állandóan, főleg anyósom, aki mindig mondja, hogy kéne valamit csinálni, már el is döntöttem, hogy legközelebb azt mondom neki, hogy igen, bele kéne nyugodni. Nem értem, nálunk is látják, hogy mennyit eszem (rengeteget), és mégis mindig mondják, hogy nem kéne már tovább fogyni. Mintha direkt csinálnám! Ez a "családom eleszi" jó szöveg.
Dokibácsitok.
Nem is értem, hogy miért nem megy nyugdíjba, ha már nem képes a mai elveket átvenni. Szegény anyukák, akiknek csak ő van, hogy megmondja, hogy mit csináljanak.
2004.07.07 09:44
Csajok, én meg itten hízom, mint a kismalac, mióta Cicó kezdi egyre jobban hanyagolni a szopizást...
Szóval beletrafáltál
2004.07.17 20:25
Ezzel egyidejűleg a 170 cm-mhez újra elértem a 70 kg-t, amit olyan boldogan hagytam el még lefelé jövet. Ráadásul előre tudom, hogy 15 kg alatt biztos nem úszom meg, de inkább lesz az 20 is, és rajtam marad másfél évig.

): állapotosan sokkal jobb volt emelgetni a 9 kilós lányomat, mint most a 13 kilós ex-ropimat. Hát még együtt a kettőt!
2004.07.18 13:38
Semmi sértődés nincsen, de ne hidd ám, hogy ropinak lenni olyan jó. Ugyanis én semmilyen módszerrel nem tudok hízni. Lehet, hogy ha heti négyszer testépíteni járnék, mellette meginnék napi három liter tejet, akkor menne (öcsém így csinálta), de ahhoz nincsen erőm és időm. Így viszont csak hosszú ruhát hordok, mert a lábam pálcika. A karom is vékony, de nyáron azért nem vagyok hajlandó hosszúujjút hordani.
Szóval szerintem a te másfél év túlsúlyod nem is olyan rossz, mert utána formás leszel megint.
Én egyébként 14 kilót híztam a lányommal.
2004.07.18 14:01
Most már én se lacafacázhatok sokáig
Másfél év, na bumm. Az élet olyan hosszú...
). Néha elnézem a "pálcikalábú" csajokat az utcán, és irigykedek, hogy milyen jól áll nekik a lapos sarkú bokapántos szandál...nem beszélve a csípőfarmerről
Erre gondolj, ha nem szeretsz ropi lenni.
És elhagyta az "aprólábú" becenevet, mivel mostanában hirtelen akkora tappancsai lettek, mint egy kamasznak
2004.07.18 14:18
Nadrágból csak a bő a jó. Ráadásul a hasam meg csúnya, mert tiszta csík lett a terhesség alatt, szegény bőröm nem bírta a nyúlást, ezért a csípőcuccok szóba sem jöhetnek.
Nem semmi, hogy már így tud méredzkedni.
Úgy értem anyatejen kívül mást is! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit mutat majd a mérleg a dokinéninél, kb. másfél hét múlva megyünk. 2004.07.18 22:05
De vigasztaljon a tudat, hogy a legtöbbünk nincs megelégedve valamiért az alakjával, vagy túl kövérnek, vagy túl soványnak tartjuk magunkat. Én ugyan pálcika vagyok, (tapintatos rokonok szerint manökenalkat... óoooo... ;-) ), de olyan csúf visszerek vannak a lábamon, hogy takargatom, amennyire csak tudom.
2004.07.20 20:15

2004.07.26 08:55
Amott pedig Imi, a szófukar, ámde sportos és vakmerő ifjú titán