Raszkolnyikov tündéri lehet!
Bori féltékeny?
a birka nem rossz ötlet
Macianyu!
Először kőtábla helyett kíntáblát olvastam
Nemhiába, aki 3x-4x is kel éjszaka
Nekünk az elmúlt 2-3 nap volt katasztrófa: nem sír Tomi, látszólag nincs baj, csak én kellek.
LKata!
Ne aggódj, szerintem is a nyaralás miatt lehet most az anyás időszak + meg kell szokni, hogy újra itthon vagytok, vissza kell zökkenni a régi kerékvágásba.
Biztos társul hozzá egy kis szeparációs szorongás is
Apudnak jobbulást!!! Hihetetlen,hogy ennyit kell ingáznotok!
Amúgy nem tudom, hogy van-e még ilyen lehetőség, de 1-2 éve még volt: a kórház adott igazolást, hogy kezelésre jártok és kocsival mentek és ez alapján vissza lehetett kérni a benzinpénzt. (gyerekvizsgálatokra, pl. országos szakértői biz. - még most is fizetik az utazási költséget). Próbálj majd rákérdezni a kórházban, nehogy lemaradjatok róla, ha van még ilyen!
Főzelék:
Én liszttel sűrítem neki és nagyon fincsi Tomi szerint
Allergia:
Hát, nálam egyre több a tüsszögés és az orrfolyás. Egyenlőre még nem egész nap, csak délelőtt. - de még nincs a csúcson a virágzás
Szöszke!
Nálunk onnantól kezdve, hogy az íny alatt látszódtak a recék 2 nap után jött ki mindkét fogacska.
azóta viszont folyamatosan nyálzik Tomika (6,5 hós kora óta) és csak nem jött ki egyik új fog sem. Az ínye egyre fehérebb, már 6 fognak a helye látszik, de recéket még nem látok.
Szerintem nagyon változó mennyi idő alatt bújnak ki a fogacskák. (egy barátnőm gyerekének - gondolom ez szélsőség - 3 hét alatt jött ki 10 foga, elég durva időszak lehetett
csőrös:
én dm-eset vettem (nuby talán?) és nagyon jól tisztítható, úgy látom könnyű is belőle inni
Marek, Veronika, Ildi!
Gratulálok a mászáshoz és az új fogacskához is
Timi!
Örülök, hogy jól telt a nyaralás, jó, hogy hoztál képeket! Nagyon nagyot nőtt Sanyika!
Sensie, Éva, Nyugtonmalac, többiek merre jártok?
Tomi áll - egész nap semmi mást nem csinál, mindenbe belekapaszkodik, ha nincs mibe,akkor nyűgösködik. A kis felfedezőnk még a konyhafiókot is kihúzza, arra pont jól rá tud támaszkodni,csakhogy a fiók visszacsúszik a helyére, az ő kis kezével együtt. Nem fáj neki, nem csípi oda szerencsére, de csak bámultunk a férjemmel, milyen találékony
ami pedig nagyon jó, hogy a mászás felé is egyre gyorsabban halad, látványosan erősödik, néha már ő is tesz 1-1 lépést és egyre biztosabban mondja az anyát, apát, azt, hogy tehhén
És ma, végre, lassan 10 hónapja először elmentem Tomi nélkül be a városba egy nagyon jó barátnőmmel: hogy megadjuk a módját a Váci utcában sétáltunk egyet + beültünk inni egy capuccino-t (nem is emlékeztem már az igazi, fincsi cap. ízére...) és annyi,de annyi embert láttam, hogy megint elég legyen egy darabig.
Tomi addig apával itthon aludt, aztán kb. 2,5-3 ó múlva hívott a férjem, hogy lassan vészhelyzet lesz,mert Tomi nem mozdul a táskám mellől, rajta fekszik és ha elviszi onnan visszamegy
mire hazaértem megoldódott a helyzet, kint álltak az erkélyen és nézték az autókat, járókelőket

átjöttek a barátaink a kisfiúkkal
most már a nagykádban fürdünk, már nem fél! Vettünk neki egy csúszásgátlót is, úgyhogy végre mellőzhetjük a kiskádat