A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

örülök,hogy jól vagy!figyelj oda magadra!
hogy tudok kijelölni manót abban segíts!

Kép
sting1982

Böbe Láttom Kakti már jelentkezett segiteni akor én már le maradtam!Itt a kis babó! Kép

Kép
rózsa11

Mondjuk én a képszerekeztömmel csináltam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.08.14 16:10-kor.

Kép
rózsa11

Rózsa:de puszikállak azért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Hát ezt így elég bonyi leírni. :)

először is mentsd el más néven a képet lehetőleg olyan helyre, ahol meg is találod. :D
Aztán meg kell nyitni mondjuk Paintben. és ott a kis szaggatott vonalas négyzettel ki tudsz vágni a képből tetszőleges részt. Aztán már csak el kell menteni mégegyszer, meg egy új lapra elmenteni a kivágott babót, és a lyukas képet fel kell tölteni ide. Remélem, érthető. Ha nem megy, szólj, és megcsinálom neked! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

oké!rájövök!puszi

Kép
sting1982

Böbém!Küldtem neked privit!

Kép
rózsa11

Kép
Kép[/quote]
emeske

Sziasztok, újra itt vagyok.
Minden ok voltma. Reggel 9-kor már meg is volt a leszívás. A zárot már 13:30-kor meg is kaptam. Nagyon aranyos volt a doktornő. És a lényeg, hogy 8 petike lett. Reggel telefonálnak, hogy mennyi termékenyült meg. Remélem mind:))) Azt mondta, a doktornő, hogy ilyen stimuláció mellett ez fantasztikus eredmény. Most megyek ebédelni és utána aludni indulok megint. Majd jövők még!
woody

Kép
mako30

Sziasztok Csajok!

Woody:
gratula a 8 peti-hez. Majd szorítok, hogy mind megtermékenyüljön.
Amúgy milyen a leszívás? Fáj utána a hasad, nem görsöl be?
mako30

Woody!
Ez szuper, azért holnap írd meg, hogy mennyi indult be!!!

Wicky!
Jobbulást kívánok Neked!
szöszi1977

nekem ez a baba levétel még nem megy de úgy is rájövök mert kell egy két manó nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody:gratulálok !

Kép
sting1982

szöszi1977

Bocsi, de már fél órája szenvedek és csak így sikerült babákat lelopnom.
szöszi1977

sziasztok Lányok!

előszöris:
Woody! Gratulálok, és nagyon drukkolok, és tudd, nagyon jó volt látni reggel mikor jöttetek be a punkcióra! hatalmas pozitiv energiabomba voltál :)
remélem minden rendben volt :) és lesz is
ha lesz pici energiád, leírod majd hogy mi hogyan volt?
olyan kiváncsi vagyok :)
barátnőddel kifelé összefutottam :)
ő is nagyon bizakodó éss jókedvű volt..náluk mi újság?

nekünk ma beindult végre a stimuláció
megkaptam az első pergoverist is :)
kedden kontroll :)
jobb oldalon 10, bal oldalon 9 tüszőm van....
az sok?
vagy normális?
vagy kevés?
most ezeket növesztgetem :)

most rohanok egy kört a szigeten és ha minden rendben, akkor jövök még vissza nemsoká...ha gáz van, akkor lehet hogy csak holnap :?

puszi

eszter82
Budapest

Woody!
Gratulálok nagyon!!Majd mondod mi a helyzett!Pihenjél!!

Kép
rózsa11

Rózsa:megkaptam a privit!

Kép
sting1982

Sziasztok!

Korábban már voltam párszor, aztán zugolvastam. Úgy tűnik, hamarosan mi is kezdünk a bmc-ben. Szerdán megyek konzira a doktornőhöz. Ma kaptam beutalót a házi dokinénitől, de a meddőségi központ nem volt benne a gépben, csak a nőgyógyászat. Ezt elfogadják? Valaki tud ebben segíteni?

Amúgy drukk minden próbálkozónak itt mindig olyan sok pozitív hírt lehet olvasni. :wink:
vayacon

vayacon:szia!hát nem tudom hogy elfogadják e mert ugye teljesen más egy nőgyogyi mint egy meddőségi központ!
de mindenképp próbáld meg!
sok sikert a BMC-ben!
:lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Woody: 8 pete :roll: :wink: :D ez fantasztikus :D :D :D szombaton is dolgoznak BMC-be a biológusok???és ezeket a megtermékenyített palántákat hol tárolják addig amíg fel nem rakják??? Holnap írjál nekünk :!: :!: :!:
kiss angyal

Eszter: szerintem ezek nagyon jó számok :D :D :D :D
kiss angyal

Kép
sting1982

hát nem túl jó minőségű :oops: :oops: de levettem a manót :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Szia angyal!
sting1982

Ismét itt. Jó sokat aludtam ma. Hazaértünk és fél óra múlva már aludtam, és persze ebéd után is.
Hogy mi is történt ma, akkor leírom „röviden”. Reggel 8 előtt már ott is voltunk és igen Esztert azonnal megláttam a sorban.:)) Utána recin bejelentkezés ott elkérték a telefonszámainkat és megkérdezték, hogy kaptam-e ilyen-olyan gyógyszert és persze, hogy van-e valamilyen gyógyszer allergiám. Utána irány a korterem. Kaptunk még egy papírt, amit át kellett olvasni és jó sok helyen aláírni. Ott volt az is, hogy kérünk-e fagyasztást.
Aztán gyorsan zajlottak az események. Először a másik lány ment be, utána én. Az a lényeg, hogy előtte el kell menni WC-re. Kint vártunk 3 percet és már hívtak is. Ott bent ismét megkérdezték a nevem, utána fel az ágyra és ott is az altatós nővérke kérdezett egy-két dolgot (magasság, kiló, stb.). Aztán kérdeztem, hogy most mi fog történni. Elmesélték, hogy először vénát keresnek a kanülnek, kapok 3 injekciót. Akkor megérkezett a doktornő, mondta hogy először ultrahang lesz, hogy megvannak-e a tüszők. És persze ott voltak. Megkaptam az első szurit, akkor már nekem a lámpák mozogtak egy kicsit.:)) Aztán mondták, hogy jön a 2. az kicsit csípni fog (na ez nekem nem volt). Utána már nem emlékszem semmire. Azaz, hogy mikor kaptam meg a 3. szurit.
Már csak bent a helyemen ébredtem fel, de a férjem mondta, hogy integettem neki, amikor kihoztak a műtőből és mondtam is valamit. Aztán 2 fajta infúziót is kaptam, utána már lehet enni és inni is. Majd Kanyó Katalin közölte velünk a jó hírt, hogy 8 db petesejt lett. Ott kell eldönteni, hogy ki hogyan szeretné a megtermékenyítést. Nagyon aranyos volt, mert a férjemnek elmagyarázta részletesen a lehetőségeket. Még pihiztem egy kicsit és kimentünk a váróba, a doktornő mondta, hogy 10 perc és meg is kapom a zárót és irány haza.
Holnap majd telefonálnak, 9-11 között, hogy mi a helyzet a kicsikkel. Nagyon drukkolok nekik, hogy minden jól sikerüljön. Sajnos nem tudtam visszaolvasni még, de mindenkinek sok sikert!!! Jó éjt.
woody

Woody:hűűűűűűűű
jó kis napod volt!de mennekk a drukkok!minden rendben lesz!ne aggódj :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Elnézést ,hogy bepofátlankodom,remélem tudtok nekem segíteni:

Dr Szücs Zoltánról szeretnék némi információt kapni...bármit,amit tudtok.

Köszönöm előre is!
Vendég

Szia Vayacon: Én úgy tudom, hogy a beutalót a BMC-nek kell "címezni". A biztonság kedvéért szerintem kérj egy másikat.Inkább legyen kettő, minthogy ne fogadják el.Én is szerdán megyek a dokinőhöz, te hány órára mész?
Vendég

Szia milyennicsmeg! :D (jó a nicked)

Én Szűcsdokihoz jártam. Semmi gondom nem volt vele. Van, aki szerint kissé túlaggódja a dolgokat, de inkább ez legyen, mint hogy ellazázza. Végül is életekről van szó. :) Én februárban voltam nála első konzultáción, és májusban a második inszemináció sikerrel járt. Most 13 hetes és 2 napos a babókám a pocakomban. :)
Ha kérdezel, természetesen válaszol.
Hallottam már róla olyat is, hogy „nem túl barátságos”, de egyrészt nem barátkozni megyünk oda, másrészt szerintem korrekt - mondjuk az tény, hogy nem ér minden percben fülig a szája. Sőt. De nem bunkó, és nem küld el a fenébe. Ettől több nem is feltétlenül kell. Csak legyen jó a keze a beavatkozásokkor! :lol:
Ja! És a jó hírnek ő is nagyon tud örülni! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.08.14 22:10-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vayacon!

Én anno kézzel írott beutalót kaptam. A házidokim asszisztense a gépből kereste kis a kódját a BMC-nek, és meg is találta! Ott kell annak lennie! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vayacon: ha nincs benne a gépben a BMC, akkor kérd meg hogy írja kézzel, nekem is kézzel írott volt. :D
Vendég

Kedves Kakti!
:D

Nagyon köszönöm a kedvességed,hogy válaszoltál!
Gratulálok a kisbabátokhoz és nagyon remélem hamarosan én is boldogan újságolhatok ilyesmit :)

Ha nem gond,lehet,hogy máskor is jövök még a kérdéseimmel!!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Vayacon!
Én is olyan beutalott kaptam mint te mert a régi házidokim nem találta a gépbe a BMC.És nekem el fogadták!Sok Sikert a BMCbe.
Woody!
Várunk a fejleményekkel!!Megy a drukk!
Kis angyal!
Hogy vagy??
Böbém láttom sikerült a baboca!!Hasznát birtad venni a privinek?Neked is van fent az a gépen?Pihizzél!
Most megyek Puszantalak benetekett!

Kép
rózsa11

Woody!
Mi a helyzet? Tudsz már valamit a picúrokról? Ja és mikor kapod őket vissza?
szöszi1977

Sziasztok!

milyennincsmeg:szia!én is hasónló jókat tudok csak írni neked Szücs dokiról!igaz még nincs babám de attól függetlenül tényleg nagyon rendes és alapos orvos ami nagyon sokat számít!
én is hozzá járok nekem most volt csüt 2.inszem!
nyugodtan gyere hozzánk segítünk ha tudunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mielőbbi babásodást neked is :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsa:igen köszi a privit de én nem zaláltam amit mondtál hanem a gépen lévő paint-et használtam!de azért puszikállak érte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody:írj máááááááááár
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Ma 10 előtt telefonált Konc doktor, a lényeg mind a 8 megtermékenyült! :D :D :D :D
Vagy 5 percet beszélgettünk, nagyon aranyos volt. Szerinte ilyen eredmények mellett az 5 napos visszaültetést javasolja. Én nagyon megbízom benne, ezért szerdán megyek vissza 11-re!
Ja és még valami, teljesen jól vagyok már. Nem fáj a hasam, tegnap kicsit görcsölt és szerintem fel is volt dagadva, de mára semmi. :D :D :D
Most nagyon pozitív vagyok, remélem minden ok lesz! :) :) :)
woody

Woody:de jó hírekkel jöttél!nagyon örülök!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok,

Sting:hogy vagy???minden o.k???én csütörtökön is és tegnap is vérezgettem :( de mostmár tuti azért,mert le kell rángatni a méhszályamat (mert teljesen oldalra van az enyém fordulva).a mellem a szokásosan majd szét durran :? és elmúltak a hólyagok a tenyeremről :D most sikerülnie kell,mivel augusztusra babazápor várható :D pusszantás

Woody: ez nagyon szuper :D akkor szerdán berakják a srácokat?mondta a párod,hogy ez a beavatkozás mennyi ideig tartott???

Rózsa: mikor mész u.h.-ra???sütsz valamit hétvégén?? :D
kiss angyal

Sting

Nagyon köszönöm,akkor remélem én is jó kezekben leszek :)

Remélem sikerrel jártatok most!!!!

Az első találkozón mi történik?Viszem a papírokat,addig oké.Meg is vizsgálnak?
Vendég

Ma már egy kicsit jobban vagyok, éjszaka nem kellett egyszer sem kijönnöm. Ez a normaflore bejött.

woody: Ezek nagyon jó hírek. Gratula és drukk a beültihez.

kiss angyal: A sógornőm azt mondta, hogy kb. 15 perc a leszívás.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

én is itt vagyok olvaslak benneteket,
üdv az újaknak.

woody
te aztán nem vagy semmi , anyukám 8 és mind megtermékenyült, szóval akkor a gyerekszám meglesz , akkor te jöhetsz vissza fagyikért majd ha megnő/nőnek/ a gyerkőc//ök/.
sok sikert és persze hogy sikerülnie kell a babazáporban.
sok pihenés fő a nyugalom, bevenni a leszarom tablettát és örülni a babának :)

jó hétvégét mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vicky: örülök,hogy jobban vagy már :lol: és köszönöm az infót..azért érdeklődök,mert mondtam a dokkernak,ha ez az inszem sem sikerül,akkor vegyük figyelembe a koromat és fogjunk hozzá a lombikhoz...persze ez most sikerülni fog,Böbével is megbeszéltem,hogy most +teszetlünk,de ha mégis ott lesz az a fránya mégsem :oops:

Lukácsné:veled mi a helyzet? Te most pihensz?
kiss angyal

Woody: nem vagy a táblázatban feltüntetve :( Ti miért vagytok a Bmc-ben, mi a "probléma" (már nincs sok probléma,ha a 8 peti megtermékenyült) nálatok :?:
kiss angyal

sziasztok! köszi a válaszokat

Zsu, bocs, elírtam én hétfőn megyek a konzira. Így már nincs is időm új beutalót kérni, de remélem ezt is elfogadják.

A doktornőről is írnátok pár szót? Bár korábban elég jókat írtatok róla, azért is megyek hozzá, de kíváncsi lennék részletesebben is rá. Milyen a természete, stb.?

Woody drukkolok Neked!
vayacon

Angyal:Szia!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
köszi drágám elvagyok mint a befőtt.......
cickóm nekem is feszül de ennyi....
nálam talán első nap azaz csüt volt iciri-piciri halvány rózsaszínes valami de azóta semmi!!!!!!!

milyennincsmeg:az első konzin csak megbeszélés!akkor nem vizsgálnak!vinned kell a papirokat és eldönti mit kell újra csináltatni!
mit fogad el!nekem spec egyik papírt még meg sem nézte :? :? de nem is volt baj mert a fejem tetejétől a lábújjamig mindent megnéztek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Lukácsné:mizus nálad????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rég nem voltál erre felénk....
sting1982

vayacon:nekem nem a dokinéni az orvosom de azért már találkoztam vele!uhuzott is és most ő csinálta az inszemet nekem!szerintem nagyon kedves a betegeivel!
mikor a záróra vártam még meg is kérdezte hogy vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting

Köszönöm az infót!
Vendég

nincs mit!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

áááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!

már 2.laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: