[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Pont akartam már írni a kilókról,ha már ez a topik címe... :roll:
Én a saját mérlegem szerint 82,5-ről kezdtem,és most 88 vagyok. :roll: De 2 naponta lemegy 1 kg,pedig van édesség falás,no de csak tejtermékes.Reggelire 1 szelet kenyeret eszek vajjal,vagy sajttal,vagy szalámival.Hozzá egy nagy pohárban,hogy ne legyen erős 3in1 kávé.Szopi után eszem-iszom természetesen,és ennyi.Aztán ebéd 1 felé,sokszor az is szelet kenyér,mert most 2 napig borsófőzi volt,amit nem ehetek,de a többiek imádják.Szóval ebéd után 2-5-ig alvás,majd farkas éhesen kelek,Lotti szopizik,én már ájuldozok,majd megtámadom a hűtőt:túrórudi,joghurt,1 pohár tej kekszel,vagy babapiskótával,és kész.6-7 felé vacsi,ami virsli,vagy szendvics,vagy gyümölcs,pl dinnye,imádjuk a Lilivel.És lefekvés előtt egy nagy bögre laktoherb tea,a nap fénypontja,de azt még délelőtt is iszom egyszer.Néha nem bírom már az ízét,dobok mellé egy-két kekszet.

Gabi,igen a kép nagyon JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Arik a csajok. :D

Lotti is csak szopik,4010-zel született,3660-nal hoztuk haza,este 4350 gr. volt,ő si hízott 80 dkg-ot 2 hét alatt,mióta hazahoztuk.
Vendég
 


Gratula a szépen gyarapodó babákhoz! Ügyesek vagytok.... 8)

A súlytartó én vagyok. Már egy ideje nem merek mérlegre állni. Szerintem olyan 105 kiló vagyok.... :oops: Most már lassan hízom, de hízom. És közben fogyókúrákról álmodozom, amikhez semmi erőm nincs... El vagyok kenődve... :(

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Katka:Ne kenődj el,tudod,együtt könnyebb lesz fogyni,addig fejben készülj rá.Még 5 hónap,vagy legyen mondjuk január 1?
A test és a lélek összefügg,vizsgáld meg,mi lehet az oka,amiért hízol,vagy evéssel kompenzálsz?
Van 3 gondolom egészséges és gyönyörű gyermeked,ne légy elkeseredett! :wink: :D
Vendég
 

 
 

Lilisgabi: Köszi a bíztatást. Azt is tudom, hogy mit kompenzálok evéssel...., de ettől még kompenzálok....

Hendegabi: Igen, Roli volt a tévében.... :cry: Múlt héten volt a temetése. Az egyik topictársam ott volt. Nagyon szép és nagyon fájdalmas volt... :cry:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


sziasztok.
gyors bekukkoltam. Vica a vállamon alszik.
Egy ideig jól elvolt a kiságyban, majd bömbölt -lilulásig, így felvettem. rajtam meg beájult.
Délután megyünk egy "rendezvényre" az anyatej világnapja alkalmából. A védőnénink szervezte. Nóci is szerepel, már nagyon készül rá. Még hajat is kell fonnom ma.

Katka:ne keseregj. Hamarosan nekikezdünk együtt, újult erővel. Addig próbáld feldolgozni a lelki dolgot, hogy tudj majd figyelni önmagadra. Tudom, hogy 3 pici mellett ez nagyon nehéz.
Ha segít, hogy kiírod magadból, akkor tedd meg - akár priviben, ha nyilvánosan nem akarod.

Flake-ről még semmi hír?Már biztos babázik!

Adrienne: te hogy vagy? Minden ok?

Lilisgabi: Engem mindenképp számíts majd a csapatba. Amint a szopinak vége. Nem vagyok büszke a testemre. Igaz, elfogadom, nem ezen rágom magam folyton, de ha már a baba mást is eszik, magamra is akarok figyelni.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Sajnos nincsen még nálunk baba :( elvileg ma lett volna az indítás, de mivel a baba feje még mindig túl magasan van, ezért nem csinálták meg mégsem. Most szombatig kaptunk haladékot, de az orvos már teljesen ráállt a programozott császárra, amitől én rettegek. Szerinte ez azért kell, mert nagyon nagy a gyerek, és nagy az esélye, hogy a nagy koponyaméret (38cm-es körfogat) miatt nem tud beilleszkedni. Én nem tudom, hogy mit gondoljak. Nagyon csalódottnak érzem magam, és félek a műtéttől. Egyelőre ennyi. Bocs, hogy ennyire off-topik vagyok, ígérem, visszarázódom a témába nemsokára, csak most nagyon rá vagyok állítva a saját paráimra. :cry:

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Adri!
Ne félj,nekem is program csaszi volt,és én is féltem,nem kellett volna.Tuti nagy lesz a baba,nekünk 35 volt a feje,és 4010 gr lett a baba.
Ügyes legyél,és nyugodt!A műtét után 6 órával kelj fel,és igyál sokat!Fontos!
Vendég
 


Flake: Én mindhárom gyerekemet természetesen szültem és egyiknek sem ment le a feje a helyére. Mesterségesen indították az összes szülésemet és akkor ment be a fejük a helyére, amikor burkot repesztettek.... A fiamnak akkor sem, annyira rövid volt a köldökzsinór, de azért meg tudtam szülni.... 4130 gramm. Persze én nagy darab vagyok.... Neked keskeny a csípőd?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


És persze az a fő, hogy a baba egészésges legyen, ha császár, hát császár! Biztos tudja a dokid, hogy mit csinál! Bizzál benne!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Lilisgabi,
köszi a bíztatást!

Katka,
azt mondja az orvos, hogy annyira fent van a feje, hogy felelőtlenség lenne indítani, mert előreeshet a köldökzsinór, vagy valamelyik egyéb testrésze. Nem tudom... Nem tűnik olyan orvosnak, aki minden áron vágni szeretne, és láttam rajta a csalódottságot tegnap, amikor megvizsgált. Én próbálok bízni az orvostudományban, de annyira arra készültem, hogy természetes szülés lesz, és most úgy érzem, mintha megfosztanának valamitől. (persze tudom, az a lényeg, hogy Ábel egészséges legyen...)

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Adri: fel a fejjel (a babáéval meg le!)
bár én nagyon csaszi-ellenes vagyok, azt mondom, bízz a dokidban, ha tényleg olyan, mint írtad, tudja mit csinál.
És holnap akkor már babázol is?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Hendegabi,
hát pont az a bajom nekem is, hogy nagyon császárellenes vagyok :( Nagyon készültem arra, hogy természetes szülésem lesz. De az illeszkedési problémán kívül a másik nagy baj, hogy nincsenek fájások szinte egyáltalán, illetve amikor voltak, azok mindig leállnak. A doki szerint ez azt jelenti, hogy valami probléma biztosan van, és azért nem tud beilleszkedni sem Ábel. Próbálok arra gondolni, hogy mindegy most már, hogy mi lesz, de legalább holnap ilyenkor már tuti, hogy babázunk :lol: Ez az egy vigasztal....

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Adri:Remélem minden rendben,és már babázol? :D
Vendég
 


Adry: Remélem minden rendben van és már túl vagy az első 24 órán és már javában erősödsz és babázol. Majd gyere, ha van erős és időd, várjuk a híreket. 8)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Adri: ha lesz egy perced, kérünk adatokat, és képeket a babuciról ! És persze a te állapotodról.

Adrienne????? Este láttam be voltál jelentkezve. Mizujs veletek?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!
Nálunk most már minden rendben, volt 2 erősen stresszes hetünk, de úgy néz ki, minden rendben a babával! :) Jövő héten megyek genetikai ultrahangra, majd kiderül, hogy mi lesz! :)

Lányok!
Hogyan alszanak a picik? Tegyetek fel képeket Róluk, biztosan sokat nőttek már! :)
Adri! Remélem minden rendben Veletek is! :)
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép
Vendég
 


Óóóó, Gabi!
Hát gyönyörűek ezek a Lányok! :)
Én is ilyen szép kislányt szeretnék! :)
Vendég
 


Gabi!
Lotti egész olyan, mint Vica. Pont olyan kis pofija van!
(te nem az én gyerekemről tetted fel a képet? :D ) Ez már nem az első közös pontunk!!! :D
Majd rakok én is képet, de most nincs rá időm.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot, már itthon vagyunk, Ábel Zsombor 3950 grammal és 61 centivel született végül programozott császárral. A kórházban tényleg nagyon rendesek voltak, még aznap reggel is, amikor bementünk, csináltak UH-t, CTG-t és több orvos is konzultált, hogy mi legyen velünk. A császár mellett végül azért döntöttek, mert az UH-n kiderült, hogy nem elég, hogy fent van a feje, de ráadásul rossz szögben, így ha lejön, akkor is probléma akadt volna a szülőcsatornában :( Ezt a diagnózist végül igazoltnak találták a műtét során is, amitől egy kicsit megkönnyebbültem, mert ezt az egész császár dolgot nagy csalódásként éltem meg :( Ábel persze kárpótol mindenért, hihetetlenül gyönyörű (kicsit sem vagyok persze elfogult :D)!

Ami a kilókat illeti, én 88-ról kezdtem, az utolsó mérésen 105 voltam. Miután hazajöttünk 99-et mértem itthon, ami eléggé ijesztő. Azzal biztatom magam, hogy tele vagyok még vízzel, hátha ez lesz majd még kevesebb. Azt viszont nem annyira értem, hogyan jött csak le ennyire kevés a műtét után, hiszen csak a gyerek maga 4 kiló! :shock:

Érdekes viszont, hogy étvágyam a szülés óta nem annyira van, ez nem tudom, minek köszönhető. A védőnő viszont azt mondja, hogy ne aggódjak, visszajön az étvágy simán :lol:

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Szívből gratulálok Adri!
Ábel jó nagy baba lett:)
A császár miatt ne legyen rossz érzésed!
A kg-ok le fognak menni,nyugi.Most figyelj,hogy ne egyél sokat,104 voltam szülés előtt,most 87,5.Cél a 80,majd a 75.174 cm vagyok. :roll:
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Adri! Hatalmas gratula neked és Ábelnek! Remélem jól vagytok, és tudod majd szoptatni.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!


Kilók miatt meg tényleg ne aggódj, fog az lejjebb menni! Ha addig nem, akkor januártól teszünk róla :wink:

Képet kérünk!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Adri: Gratulálok a picúrhoz. Örülök, hogy mind a ketten jól vagytok! :)

Ma elkedztem egy könnyű diétát. Ennél komolyabbat nem merek, nehogy a tejemmel legyen gond. Nem eszek édességet, nem iszom cukros löttyöket és kerülöm a fehérlisztet, amennyire lehetséges. Tervezek mozgást is bevezetni, de még nem tudom, hogy mikor. Az az álmom, hogy Karácsonyig leadok 8 kilót. És utána már remélem tudok intenzívebben fogyózni, hiszen Peti már 10 hónapos lesz....

Lilisgabi: Nagyon szépek a lányaid!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Katka:Köszönöm.Te is hozzál képeket,ha tudsz,vagy időd engedi! :D
Vendég
 


Hajrá Katka! :) Én is gondolkodom rajta, hogy mit lehetne csinálni, mert borzalmasan zavarnak a rajtam maradt kilók. Tudom, hogy türelmesebbnek kellene lenni, hiszen még csak most jöttünk haza a kórházból, de a védőnő és a gyerekorvos szerint sem történhet semmi baj abból, ha nagyon lightosan az ember visszafogja magát. Azt mondták, hogy csak a koplalás tilos és az egyoldalú táplálkozás. Próbálok sok zöldséget enni, bár erre meg sokan mondják, hogy a gyerek hasfájós lesz tőle, mert puffasztanak, ugyanakkor azt sem lehet csinálni, hogy az ember csak szénhidrátot és húst eszik.

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Adri, szió!

Sajna már ritkábban járok, így azt is csak most tudtam meg, hogy megszületett a KISFIAD!
Szívböl gratulálok, minden szépet és jót kívánok Mindkettötöknek! :D

P.s. A kórház hozta a "formáját"? :) A doktornö végülis bevált? Csecsemösök? Ja, és hány napig voltatok bent, ha megkérdezhetem...lehet, már írtál róla, ez esetben elnézést a kérdezösködésért, de sajnos nincs idöm visszaolvasni...

A válaszra ráérsz, pici baba mellett - emlékszem még - mennyire kevés idö jut "egyebekre".
Még egyszer nagy gratula!

Üdv Mindenkinek!!!! :)
betti444
 
 


Most jöttünk meg nyaralásból vasárnap. Teszek fel egy friss képet! :) Egri vár falán a gyerekeimmel! :)

Kép

Flake: Nekem szülés után 2 hét alatt még lement 4 kiló víz. Szóval biztos fogsz lejjebb menni. Csak én utána felszedtem még 13-14 kilót. Szoptatás első 2-3 hónapjában halálra ettem magam. nem bírtam megállni....

Ja és hogy elkezdtem a diétát elromlott MINDKÉT mérlegünk és nem tudom, hogy pontosan milyen súlyról kezdem...., de olyam 35 kilónak kell lemenni. Persze már 25-tel is nagyon boldog lennék. Annyit szeretnék leadni jövő nyárig.... :oops: :oops: :oops: :?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Sziasztok.
Jelentem, én jelenleg 95 kg vagyok. (reggeli után)
ahhoz képest, hogy folyton éhesnek érzem magam, és eszem is sokat, nem is híztam.
Szopi megy ezerrel.
Ígértem képeket:

Egy kis nyugi:
Kép

Esküvőre készülve:

Kép

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Gabi:Nagyon szépek a lányok! :D Nóci nagyon nagy!Virág pedig tényleg hasonlít a Lottira. :shock: 95 az jó,vagy rossz neked?Az indulóhoz képest.

Csajok.Mi lenne,ha a nagy fogyást úgy kezdenénk,hogy mindenki megiszik mindennap 3 liter vizet?És meglátjuk mondjuk 1 hónap múlva,hogy mi változik?Ma olvastam,hogy ettől is beindul a fogyás,mert gyorsul az anyagcsere,meg nem üres a gyomor,nem leszünk éhesek.Na?Kezdés szept 1,vége okt 1?
Vendég
 


Katka: nagyon szépek vagytok. Nagylánykád nagyon hasonlít rád.
És nekem nem tűnsz olyan extrán "nagynak".

Gabi: én általában most is megiszom a napi 3 litert.
De mondjuk nekem legyen 4.
Miattam kezdhetjük.
(csak zárójelben: folyton ennék, főleg szoptatás után. szopi közben elkap ilyen hányinger féle, ami szopi végére elmúlik, és jön a bazinagy éhségérzet)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


szisztok
töltöttem fel új képeket,mindjárt teszem
gabi:3 l sima víz?nem üdítő,stb...az szép,én össz.egy nap 2-3 l folyadékot iszom levesestül,kávéstul,stb... :oops:
Vendég
 


Bizony: csak víz. Mentes ásványvíz, vagy ha nincs, felengedem csapivízzel az üveget, hogy képben legyek.
Leves: régen rühelltem, most meg kifejezetten szeretem. Ha lehez, minden nap befigyel egy (púpos :wink: ) tányér.
Kávé?pillanatnyilag mellőzve. Max 1-1 capuccino, az se minden nap.
Üdítő: szülés után őszilét nyomattam, most csak hébe-hoba iszom.

Jók az új vonalzók. Most én is "rákívántam" egy újra. Na, majd Nóci segít. :D

A képek csúcsszuperek. Lili annyira édin tud mosolyogni! :D
És : TE SE VAGY KÖVÉR!!!!!
Kezdem azt hinni, csak én vagyok itt dagi, mert ti azt mondjátok ugyan, a képeken meg mindenki tök normál kinézetű! :evil:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 



Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Lilisgabi: Majd azért tedd fel a képeket, ha van időd. ;)

Hendegabi: Köszi az infót, átolvastam és találtam benne hasznos dolgokat.

Azért vagyok én a legnagyobb, mert én most 106 kilóról kezdem a fogyást (körülbelül, mert ugye mérlegem az nincs). 93 voltam szülés után és azóta híztam még 13-mat.... :oops: :twisted: Sajnos. De hétfő óta nem eszem édességet és kicsit diétásabban eszem. Persze csak annyira, hogy ez ne okozzon gondot... ;)

A 3 liter vizet én simán megiszom naponta, szóval ebben a buliban már benne vagyok.... Még a sportolást nem látom, hogy oldom meg, de ha a nagyok elmennek oviba/suliba, akkor már könnyebb lesz.

Mindenkinek szép hétvégét és sok-sok tejcsit kívánok! :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Sziasztok!

Ebben a 3 liter víz dologban én is benne vagyok. Próbálok is ám sokat inni, mert a kórházban is ezt javasolták, de nekem néha nagyon nehéz. Azzal "csalok" kicsit, hogy csinálok szoptatós és hibiszkusz teát (szigorúan cukor nélkül), és ezzel is növelem az adagot. Amúgy a belinkelt oldal tök jó, és abszolút vannak benne megvalósítható ötletek :)

Katka,
szerintem is teljesen okésan nézel ki :)

Betti,
épp gondoltam rád a minap, hogy biztosan kíváncsi vagy a kórházas élményekre :) nem bántam meg egyáltalán, sőt, csak ajánlani tudom őket. Végtelenül rendes volt velünk mindenki, sajnos császár lett a vége, amitől én nagyon tartottam, de az egész orvosgárda tartotta bennem a lelket. A műtét után 5 perccel Ábelt már mellre tettük, a csecsemősök nagyon sokat segítettek, mindig mutatták, hogy mit, hogyan kell csinálni. Nekem - mivel Ábel első baba - ez nagyon sokat jelentett. A körülmények teljesen ideálisak, összesen 4 napot voltunk ott, én kértem, hogy egy nappal előbb jöhessünk haza. Mindent összevetve én szerintem másodszorra is erre fogok szavazni :D

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Hoztam én is egy képet, ez első nap készült, és a telefonommal, szóval bocs a minőségért.

Kép

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Adri: Ábel csodaszép, formás baba! És ez a vagány séró!

Remélem, szopi megy rendesen.

Katka: úgy látom, Lilisgabi kissé feledékeny :mrgreen:
Menj be a 2009. júliusi babavárókba, keresd meg az aug 21-i hsz-eket. Oda tett képeket. Nagyon jók.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Köszi, Gabi! Szerencsére a szoptatás úgy tűnik, hogy sikerül. Kicsit nehezebb volt az elején a programozott császár miatt, de nem adtuk fel, így aztán 4. napra megindult a tej :)
És íme egy frissebb kép Ábelről. (Ígérem, most már leállok :) :oops: ) Kép

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


MÉG HOGY FELEDÉKENY? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak időhiányos kismama! :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:
Mire a sok fórumon végigsöprök,lemegy a nap.....
Szóval teszek párat :roll: nézzétek!
Azért nem látod,hogy mekkora vagyok,mert erősen szelektálok a képek között,ráadásul most csak fejig engedem magam fotózni,vagy csak egy fél oldalamat. 8)
Adri!Gyönörű Ábel,és tényleg vagesz a sérója. :lol:
Ma elkezdtünk oviba járni.Én,Lili,Lotti.Nagyon rosszul sült el,mindkét gyerekem ordított.A kicsi nem tudott aludni a babakocsiban,kivettem,szopizni akart.Lilinek 10 percig tetszett,kipróbált minden játékot,és azt mondta:Na,mehetünk haza! :shock: Mondom neki:Várjál már édesem,még be sem mutatkoztunk?! :lol:
Vagy ez épp elég volt? :oops:
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Remélem tetszenek? :D
És rááltam a mérlegre,3 kg-t fogytam!1 hét alatt.Ne kérdezzétek,nem tudom hogyan.Eza 3 l víz hatása?
Vendég
 


Gabi!
Ezek a lányok gyönyörűek! Nagyon helyes gyerekek! :) És nem mellesleg Te sem nézell ki túlsúlyos kismaminak...
Adri!
Ábel nagyon vagány kispasi! :)
Minden gyermek nagyon szép, úgyhogy Mindenki tegyen csak sok-sok képet Róluk, gyönyörködni szeretnék bennük! :)

Kép Kis Barátnőnkkel és Ricsi Bohóccal :) Kép Zaránd :)
Vendég
 


Lányok, én nem merek mérlegre állni. Folyton eszem. Igaz, sokat iszom is, és szopit is nyomatjuk.

Én is hoztam képet.
Zaránd is édi kispasi!
Ábel meg kis gondolkodó! Filozófus lesz?
Gabi: nagyon helyes az öcséd! Kár, hogy már férjnél vagyok :lol:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Gabi:Édik a csajok!Állj csak rá,ha sokat mutat,lesz erőd kevesebbet enni,ha keveset mutat,akkor nem baj,hogy ettél. :D
Vendég
 


Hahó, mi ez a lazaság, kérem? :lol:

Erőt vettem magamon: 96 kg-ot mutatott a mérleg :?
Ráálltam a napi 4,5 l vízre. Először megiszom egy 1,5 l-es mentes visegrádit, és még 2-szer felengedem az üveget csapivízzel.
Ezen kívül néha van még víz, néha egy fél pohár sör (kizárólag tejserkentésre :roll: ), esetleg őszilé, leves.
Csak az a baj, hogy folyton ehetnékem van még mindig. Főleg a rágcsálnivalót lesem. Most azt a taktikát próbálom, hogy egyszerűen nem veszek semmit, mert addig eszem, amíg találok.

Lányok! Tessék aktíválni magatokat!
(Nóci is megméretőzött: 22 kg. Nagyon örül neki, mert tavasszal csak 20 volt. Na, gondoltam : pár év múlva te se fogsz így örülni, ha hízol2 kg-ot 4 hónap alatt!!! :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!
Lili jól viseli az ovit,holnaptól ott is alszik.Ma már rajzolt egy csomót,és megtanulta a dióbél bácsit. :D Tök cuki.Csak reggel nyekereg egy kicsit,de ahogy eljövök,abbahagyja.Ma már játszott a többi gyerekkel is,homokozott,motorozott.
Lotti 5360 gr. volt tegnap este.2 hét múlva oltás. :?

többiek????????????
Vendég
 


Lilisgabi: Húúú, de jól tartod Lottit! Nagyon szép a súlya! ;) És neki még a húrkák is jól állnak! :)

Hendegabi: Én örülnék a 96-nak... :oops: Na jó, akkor meg 86 akarnék lenni....

Kicsit el vagyok kenődve. 2 hete elkezdtem a light-os diétámat. És úgy számoltam olyan havi 2 kiló le fog menni.... Háááát. Sokkal-sokkal kevesebbet eszek, mint előtte, nincs üdítő, nincs édesség, kerülöm a fehérliszetet, sok a zöldség, gyümölcs, saláta....
Ehhez képest első héten lement 70dkg (ennek még örültem), most második héten meg híztam 30 dkg-t. :( Pedig ennél jobban nem merem megfogni a kaját, mert Peti gyarapodása picit csökkent, pedig ő már kap gyömülcsöt is.... Örökké egy dagadt gombóc leszek! :shock: :twisted:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Katka:Azt nézd legelőször,hogy 3 gyönyörű gyermek édesanyja vagy,millióan cserélnének veled,akárhogy is nézel ki!Engem nem zavar,hogy mekkora vagyok,nincs egészalakos tükrünk,elromlott a mérlegem kb 2 hete,azóa olyan nyugodt vagyok. :D Légy pozitív!
Majd változik a súlyod,csak a szervezet most takarékra kapcsolt.
Holnap megyek venni valami kisbabás torna kazettát,és itthon fogom csinálni minden 2. nap.És több vizet iszom.Most ennyi,karácsonyra szeretnék 85 lenni.Tavaszra 80.A 75 csak álom egyenlőre. :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: