A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Botond Attila ma 8.50-kor látta meg a szolnoki napvilágot, 4100/56-os méretekkel. Mindketten jól vannak! Gratulálunk nekik!!!!Kép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Swen, én is szívből gratulálok nektek! Kép
Szép nagy baba lett!

Kép

Képeket szeretnénk majd! Addig is sok tejecskét, és gyors felépülést!

Zsuzsa
zerko

Swen, gratula a szép nagy babához! Sok boldogságot, tejcsit és mielőbbi felépülést kívánok! Kép

Chello

Kép
chello

Lányok, úgy látom megyegyezik a véleményünk a cukros vizet illetően. Csak a védőnéni lóg ki a sorból. Kép

Chello
chello

swenKép

Sok szeretettel gratulalok! Milyen szep nagy baba lett Botond is! Varunk vissza!
szoszi
szoszi

Bocsánat, hogy belekotyogok, a cukros víz lehet ugyan, hogy hülyeség, de a babát szomjazni hagyni (ha pl nincs elég előtej), nem túl szerencsés. Az István kórházban van ilyen mánia, hogy semmit, de semmit nem adnak az újszülöttnek, és sajnos nem egy ismerősöm pórul járt miatta, vagyis besárgult a gyerek. Az egyikük babáját még infúzióra is kellett kötni, mert annyira kiszáradt. Nem mindenkinek van elég előteje, sokan a szülés és a vajúdás alatt nem esznek, nem is isznak, nekik pl. még jó ideig tart, mire a szervezet visszatöltődik folyadékkal.
A sima forralt víz is elég egyébként a babának ahhoz, hogy ne száradjon ki. És nem muszáj cumisüvegből adni. Csak kapjon valamit, ha szomjas. Mi értelme szomjaztatni, főleg, ha nincs is még mit innia más forrásból?

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Sziasztok,
Dorkával a vállamon gépelek, egykezesen, szóval most talán rövidebb leszekKép

Süncsi,
Nagyon édesek a fotók!
Jó, hogy nem méred, én is azt terveztem, de aztán...Üvegből megeszik 100-120 gr-ot. Mellből 30-50 gr-ot mértem eddig. Szóval fejek, mint egy félőrült, ma reggel másfél óra alatt 340 gr tejet fejtem le, és nem volt még üres egyáltalán a mellem, de anyu leállítottKép Kakimosás nekem miért nem megy?! Jó gép, jó mosószer...

Orsi,
Máris elmentettem a receptedet!
Pesterzsébeten lakunk, Kőbánya-Kispesttől kb.10-15 percre, szívesen látlak benneteket bármikor. (ja, éjjel nem)
Pelenkázóskomód-ügyben akartam már kérdezni, van fejlemény?

(közben Dorkát leraktam, alszik, mint bunda, tehát RENGETEGET fogok írni, most már két kézzelKép)

Panó,
Jó sok van még hátraKép
Hát, kössön az a beton gyorsan!!!
Tőletek nincsen nagyon messze Fehérvár, ugye? Ez autókázásban nem annyira vészes talán.
Én is csatlakozom a nem-lapos-hasúak táboráhozKép

Linda,
Végre valaki, aki értékeli a humoromatKép
Jó játszózást, és tényleg ne emelgess. Ugorjon az a gyerek!!!
Várlak szeretettel téged is, akár Atomantistól.
Állat-tetemek: én már gyakorlott telefonáló vagyok, a környékbeli sintértelepet kell ilyenkor értesíteni, és rögtön jönnek, tényleg!

Chello,
Dorka is végig akarta szunyálni mindig a ctg-t! Kitartás, szerintem őket nem zavarja annyira, int bennünket.

Jerry,
Köszi a biztatást hangzavar-ügybenKép Remélem, kicsi lány is így érzi...

Szöszi,
Köszi neked is a biztatást grafománságomat illetően!!! Ha akarom, sem tudom visszafogni magamKép
Gólya-szokás: én Ausztriában vagy Németo-ban láttam vidéken, hogy felállítanak egy májusfa-szerűséget a kertben, amit teleaggatnak babaholmikkal, csoda klassz!
Mivel magoztatok, magvazóval?

(Swen feltette egy kérdést az álmomat illetően: az org. igazi volt, valami álom miatt lehetett! Tehát rendesen méhösszehúzódásaim lettek tőleKép)
Hű, teleírtam egy wordos oldalt, jó lesz elküldenem…
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok Csajok!

Tegnap hazaengedtek minket, de csak most jutottam géphez! Időm nincs visszaolvasni, mert a kisasszony már nyöszörög, ezért valakit szeretnék megkérni, hogy röviden foglalja nekem össze, hogy mi történt az elmúlt héten! Köszi!

Velünk minden rendben van, mostmár beindult a tejem is és a pici lány is szépen szopizik! Pedig tegnap még úgy jöttünk el a klinikáról, hogy pótlást kell adni neki, de az itthoni levegő jót tesz neki, úgy tűnik! Az előbb 80 g-ot szopizott! Ez nálunk már nagy dolog!

Mindenkinek köszönjük szépen a jókívánságokat és mi is hasonló jókat kívánunk az azóta szült kismamiknak! Bár már jól le vagyok maradva, nem tudom, hol tartunk!?

A szülésről röviden annyit, hogy nagyon kemény volt, nagyon hosszú (23.00-10.35), de megérte és ennél nagyobb csoda nem is létezik a világon! Majd leírom én is a sztorit, de most még próbáljuk hangolni egymást a babával!

Na, megyek is,mert már sír! Még benézek ma és ígérem, próbálok visszarázódni gyorsan közétek!!!

Puszi:
Mariann
marcsababa

Ja, aki szeretne látni rólunk fotókat, az a www.lenkehegyi.hu címen megnézheti kis családunkat!
marcsababa

Sziasztok!

Én is megkaptam Swen sms-ét a játszón! Kép
Nagy gratula a szép nagy babushoz! Kép
Kép

ADRIENN: valamit félreértettél,mert itt senki nem írta, hogy szomjazni kell hagyni a babát. Mindenki azt írta, hogy HA VAN TEJ akkor szoptatás MELLETT marhaság külön cukros vizzel itatni.

Egcsi: szép pocak. Kép Férj: hazaugrik? Kép
Üdv a magas pulzusuak táborában! Kép

Szöszi: az az asszisztensnő egy szivtelen dög. Kép

Mi: voltunk a játszón,pont ott voltunk mikor jöttek a tetemért, úgyhogy tényleg elvitték.
Most megyek ledőlök egy kicsit, hátha Atomanti is kedvet kap, puszi:
Linda
bellana

Anitabori: Képazért 1 kézzel is jól boldogulsz. Kép
Én nem tudtam tetem ügyben mit kell tenni, de most már tudom. Kép Szomorú ez az egész, mert imádom a macskákat. Nem is tudom, hogy jut valaki oda, hogy agyoncsapjon egyet. Kép A másik, meg dobálja...
Atomantit szerencsére mindig emelgeti valaki. Kép
Ma jó nagyot borult a motorral, nem emelte fel a járdaszegélynél az elejét...Akkor én emelgettem, mert annyira keservesen sírt.
Más: a kórházba már vitted az Aventet? És hogy sterilizáltad előtte? Otthon kifőzted, vagy mikróban?

Mariann: nagyon tuti a honlapotok! Kép
Sok puszi neked és a gyönyörűséges kicsi lánynak is!

Linda
bellana

Adrienn kapcsán:

Én ugyan nem vagyok egy "ideális anyuka" a kórházak szerint, de én éppen így jártam! Csütörtök délben szültem, és nem ömlött a tejem (csak vasárnapra lövelt be). A lányomnak nagyobbacska súlya volt, és nem tömtem bele a cukros vizet, éppen ezért, hogy szopjon. Ő szopott, csak ugye nem volt mit!!! 2,5 naposan, vasárnap reggel már olyan sárga volt, hogy a normális 200-ig elfogadott billirubinja 300 körül volt, és annyira kiszáradt, hogy alig tudták bekötni az infúzióját!
3700g-ja leesett bő 2 nap alatt 3460-ra!
Ezt csak azért írom, mert ő szombaton már aluszékony volt, és láttam, hogy sárgul, de nekem senki sem mondta akkor, hogy itatni kellene, ha tápszert nem is adunk neki!!! Csak utólag a koraszülött intenzíven! Kép

Így én azt mondom, hogy amíg nincs valakinek annyi teje, hogy a baba egyen is, ne csak 5-20 ml-ert, addig ezt jó ha tudja!

Azóta persze én sem adok neki vizet kaja helyett!

Zsuzsa
zerko

sziasztok!

Bori: ami az álmodat illeti, nekem is voltak ilyenek a terhességem alatt! Amúgy nem! Én is arra ébredtem, hogy "végem"... Kép
Akkor nevezhetünk tejcsárdának? A fele is elég lenne Dorkának! Küldd át a többit hozzánk!
Ma én K-vitaminozok Kép

Mariann: üdv itthon!
Kitartást a szoptatáshoz!
Hosszú??? Tényleg nem rövid, de nekem még hosszabbra sikeredett. Kép Mindkétszer!
Honlap Kép

Linda: macska Kép Kép
Jól vagytok amúgy? Hogy szuperálnak az új járgányok?

Zsuzsa
zerko

Swen
szeretettel gratulalok a picurhoz, jol sikerult ez gyuras, mert 2 nappal megelozted a valasztott paodat! De nem gónd, atveszem toled a masodikatKép.

Mariann
Isten hozott otthon, nagyon szep a lanyod, es orulok, hogy a tejcsi is beindult. Mered a babat szopi utan?

Jerry
Igen dolgoznak, de jobb lenne, ha nem tennek.Tobb hasznuk szarmazna belole. En ugy gondolom, hogy a konzervativ felfogas sokkal jobban illik a csalad fogalmahoz. Lehet, hogy kellemesebb nem fozni, vagy gyereket nevelgetni, de akkor minek szulni? Tudod eleg szornyu amikor a lanyom baratnoit meg kellett tanitanom koszonni amikor bejottek hozzank. Az is borzalmas,hogy otthon Jutkanak meg Pistanak szolitjak a szuloket, de az is lehet, hogy hulye allatnak, es ez nem tulzas, ez itt normalis. Szinte sosem ul a csalad egy asztal mellett, a gyerekek megeszik a mikrokajat, es beulnek a szamitogep ele. A nagyszulok nem vesznek reszt a gyerekek eleteben, nem adjak at a hagyomanyokat, a szulok kulon jarnak szorakoni, mert nincs aki vigyazzon a gyerekre es akkor meg ez a jobbik eset, mert rengeteg olyan bulin voltam mar ahol anyuka es apuka csutak reszeg es a gyerekeik vegignezik ezt. (Persze az alkohol problema a skandinavokra jellemzo.) Abba is hagyom, mert nagyon erzekeny vagyok erre a temara, es ez nem az hely ahol ezt meg kell beszelni, bocsi, ha tul sokat irtamKép. Azonban bizton allithatom, latom a kulonbsegeket konzervativ es modern felfogas kozott es az elobbi sokkal jobban mukodikKép. Mar itt is tudjak, hogy gond van, de egy tarsadalmat szembesiteni onnon hibaival sosem volt egyszeru feladatKép. Azert bizom benne, hogy elobb-utobb sikerul nekik.

Bori
Sok boldog szulinapot Daninak, ha elfelejtenm, vagy, ha eppen szulnekKép. A baratnomnek is 5-en lesz a szulinapja es tegnap felisadtam neki a kepeslapot biztos ami biztos alapon. Orulok, hogy teljes a csaladot. Sokat gondolkodtam, azon hogy lesz itt nyugalom a picinek, elegge felek ettol. Tapasztalat hijan el sem tudom kepzelni. Aginal es Lauranal mindig csend volt,de most? Ez az orgazmus tema edesKép. En az utobbi 6 hetben tudatosan kerultem, mert feltem beindithatja a szulest, de most.... hogy igy leirtad, ki kell probalni! Meg nem ugrottam apara, pedig hetfo ota keszulok, de mindig annyira hulla vagyok estereKép.

Suncsi
Szeritnem teljesen termeszetes, hogy a sajat anyanyelveteken beszeltek a babahoz, ha nem igy tennetek az abnormalis lenne. Es biztos meg fog tanylni minden nyelven amit ott beszelnek. Tudod mi az erdekes, Lauraval en magyarul Vesa finnul beszel, a gyerekek az utcan, szomszedban termeszetesen finnul, es a finn a jateknyelvunk, sosem beszel magyarul amikor egyedul jatszik, pedig tobb magyar szot hall mint finnt. Andriska nagyon edes, es gratulalok, hogy ilyen gyorsan "fogpiszkalo" lettel, na ez lesz az ami nekem nem fog sikerulniKép.

Orsi
Ez a recept nagyon jol hangzikKép.

Pano
Ok, akkor nem gyotrom magam a konyha surolassalKép.

Rita
nagyon szep kicsilanyt sikerult osszahoznotokKép Gratulalok meg egyszer. Nagyon pozitiv kisugarzasu a leveledKép.

Kriszta
ok, probalok varni, sot biztos egyben leszunk meg, mert mar ugy erzem, annyira szeretnek szulni, hogy dirrekt ezert tul fogom hordani 2 hettel. Mindent sikerult venni?. Huutoztam egy babafigyelot 45E-ertKép.

Lino
Sajnalom a a korhazi elmenyedetKép.

Szoszi
Neked sem volt akkor konnyu napod, de most meggy karpotol. Dobja egy par kilot nekem is, koszi.

Lanyok
Itt mindenki annyira gyorsan szul, hogy en kezdek kicsit felni, valaki irta, hogy nagyon hosszu 5 oras szulese volt, akkor nekem mennyi lesz? Lauraval 14 ora voltKép. Agival 10.

Puszika
elmegyek vasarolni, legyetek jok.
Ildiko
salla

Swen!

Sok szeretettel gratulálok!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Zsuzsa: én is azt írtam, hogy HA VAN tej, akkor más nem kell. Kép
Amúgy jól vagyunk, kissé irigy vagyok arra aki már lebabázott. Kép A járgányok jól szuperálnak, bár érdekes módon a dömper abszolut nem érdekli Danit, pedig előtte ha ilyet látott az utcán, vagy játszón, majd megveszett érte... A kukásautó nagy sztár és a traktor is. Kép
Én már kész vagyok, nem is igaz, hogy holnaptól még 5 hét...A védőnők szerint nem lesz annyi. Mindenesetre elővettem a babaruhákat. Kép

Ildikó: nem semmi stílus megy ott! Nem is gondoltam volna. Kép Szülés: akkor neked most 6 óra lesz. Kép Mi jót vettél?

Linda
bellana

Hello gondondolm ma utoljara jovok, tudjatok ilyenkor van a meseprogram es Laura szereti, ugyhogy kihasznalom ezt a 20 pervetKép.

Bellana
Ennel sokkal rosszabb a helyzet, de nincs ertelme errol tobbet irni!
Csak kajcsit vettem, mert holnap a lanyok mennek Tallinba, igy vigyaztak Laurara amig en gyorsan bevasroltam, de ugy utalom, akkora ez a bolt mint otthon a Tesco es meg 1 liter tejert is 2 kilometert kell gyalogolnomKép. Viszont vettem borsot. cserit (a meggyet itt nem ismerikKép meg szamocat, de olyan ara van meg mindig, hogy ihajj-csuhajj!

Az irigyseg meghozza a sarga rosszabbik fajta, engem is kerulget a mar babazok miattKép.

Most mennem kell, mert megjott apa, Laura meg a meseoldalrol akarja hallgatni a dalokatKép.

Puszko
Ildiko
salla

Halihó,

Linda,nem vittem be az Aventet, pont a fert. miatt, kézzel fejtem, meg kipróbáltam egy gépet, hatékony volt, de kegyetlenKép

Zsuzsa,
mégegyszer köszönöm a tegnapi gyorssegélytKép
Annyira fáradt volt a hangod, élőben jobban kiérződött, mint itt a soraidbanKép Azért küldtem üzenetet, mert nem akartalak zavarni, szóval kösz, hogy rögtön visszahívtál.

SZIA MARIANN,
ÜDV ITTHON!!!
Nagyon sok erőt és egészséget kívánok a kisbabához!!!Gyönyörű, akár a neveKép

Ildikó,
szörnyű, amit leírtálKép
Örülök, hogy nálatok nem így működik, és van benne egy kis "hagyományos magyar konzervatív családfelfogás".
Másodikán szülsz? Zsófi szülinapjaKép Egyébként Karcsi szülinapjára voltál kiírva, igaz? 12-reKép

most mennem kell egy pillanaraKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

na jó, mégsem tudom folytatni a visszaolvasástKép

A hozzászólásokból látom, hogy Rita hazajött, de még nem láttam az üzenetét és a fotókat, ettől függetlenül:
SZIA RITA!!! Minden jót nektek, sok erőt és egészséget.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok Lányok!

Tegnap visszaolvastam két napot, és jegyzeteltem a reagálásaimat. Aztán ma olvastam egyet. Aztán rájöttem, hogy most már teljesen elhavazódtam olvasás és reagálás ügyileg. Úgy látszik ezt még gyakorolnom kell három gyerekkel.

Swen!

Óriási gratuláció nektek! Várunk vissza.

Rita!

Üdv újra itt. Gratula a szép csemetéhez és a sok tejcsihez. A leírás alapján te is velem együtt a bőtejű mamák táborába tartozol.

Jerry!

Várunk szeretettel bármikor, ha úgy gondolod, hogy át tudsz ugrani hozzánk.

Zsuzsa!

Pihenj sokat! Fejfájás. Kép Én se nagyon bírom abbahagyni a házimunkát, de néha magamra kell szólni is leülni.

Bori!

Kaki-mosás. Nálunk bevált. Rögtön hideg vizet rá. És Vanish mosószappannal bedörzsölni. Hidegvízben ázhat a mosásig. Akkor be a mosógépbe, és nyoma sincs a kakinak.

Chello!

Szerintem gyorsan építsd le a védőnénit, ha még mond egy-két ilyen okosat. Ha van elég tejed, akkor még a nyári melegben sem kell semmi az első félévben. Holnap szurkolok, hogy alul tudd múlni a múltkori hat órát.

Még vasárnapról. A varratszedés abszolút fájdalommentes volt. A legnagyobb nehézséget az okozta, hogy felmásszak a vizsgáló-alkalmatosságra.

Réka jó kislány, holnap teszek fel róla új képet.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

SziasztokKép

Igaz, hogy a hatam megint baromira faj, de azert nem birom ki, hogy ne irjak NektekKép

Zsuzsa
Koszi az "itatos-tanacsot"Kép
AlvasKép En is keszulok, hogy jo faradt leszek a szules utani 1-2 evbenKép

Linda
Koszi neked is az infot itatas ugyben, nekem sem volt meggyozo ez a limonade dolog, inkabb akkor a Zsuzsa fele baba-tea, ha nagyon kell.

Egcsi
Pocid egyaltalan nem nagy, mindjart csinalok en is egyet az enyemrol, szerintem az nagyobbKép Majd osszehasonlitjukKép

Swen
ORIASI gratula!!!! Szep meretekKép Nagyon varunk vissza! Sok pusziKép

Bori
Megdumcsizzuk a lanyokkal es megyunkKép
Komod ugyben meg semmi, mar 2 napja akarom hivni a Domuszt, de allandoan elfelejtemKép KismamaagyKép

Mariann
Udv ujra itt!Kép

Es Lanyok, a nagy sikerre valo tekintettel ha mar igy belejottem a receptirogatasba, megkapjatok a mai menunk receptjet is, jo?Kép
En kulonben imadok fozni es kint Portugaliaban allandoan foztem, de itthon az utazas miatt nem volt ra ido es maradt a menza. Ez az oka, hogy most teljesen ki vagyok ehezve a fozocskere es baromira elvezem, foleg az uj konyhamban! Ma felavattam a sutot, valami szuper ez a legkevereses sutes, olyan piskotat sutottem, hogy NYammmmKépKépKép

Szoval, ma egy csirkereceptet kaptok tolem, amit en a baratnomrol neveztem el, mert o adta, ti elnevezhetitek rolamKép, hogy kis szereny legyekKép

En csirkecombbol szoktam csinalni, es csak a felso reszebol, de lehet egyesz combbol is, vagy csirkeszarnybol, vagy mindent vegyesen. Szerintem a mell nem jo hozza, de ki lehet probalni.
Szoval a csirkecombokat megszabaditom a boruktol es levagom roluk a zsirt, hogy ne legyen zsiros a kaja. Aztan megfuszerezem bazsalikommal es kakukkfuvel, de nem sozom, mert az ontet sos. Jo sok tejfolt (10 felso csirkecombhoz kb. egy nagy doboz tejfol jo) osszekeverek egy zacsko hagymalevesporral es hogy ontheto legyen esetleg teszek bele egy kis tejet, de csak akkor, ha surubb fajta a tejfol. Ezt jol elkeverem, ha lehet kezi habverovel, hogy a por rendesen eloszoljon a tejfolben, ne maradjanak csomok.
Egy magasabb falu tepsit, vagy jenait kicsi olajjal korbecsurgatok, az aljara bacon szalonnat fektetek (mennyiseg izles szeritn), erre rateszem a csirkecombokat, a tetejukre is bacon kerul es az egeszet nyakon ontom a tejfolos keverekkel. Foliaval letakarom es sutobe teszem, hogy a hus a folia alatt jol megpuhuljon, amikor mar puha a vegen leveszem a foliat, hogy a teteje egy kicsit megpiruljon. Rizzsel talalom, de krumplipurevel is nagyon finom.
Aki kevesbe szaftosan szereti, az kevesebb tejfollel csinalja, aki meg szaftosabban, az tobbel. Nagyon egyszeru es hamar kesz es NAGYON FINOMKép NyammmmKép

"Sajnos" holnaputan (mert en altalaban 2 napra fozok es melegitek) sargaborso fozeleket csinalok, az meg azt hiszem nem ujdonsag senkinekKép De legkozelebb is, ha eloveszek valami jo kis receptemet, igerem, hogy megosztom VeletekKép

Na, megyek meccset nezni, mert jonnek a kedvenceim!!!Kép Szurkoljatok a Potugaloknak!Kép

Puszika mindenkinekKép

Aniko merre jarsz? Ugye nincs semmi gond?

Orsi
33+5

avocado

Sziasztok!Kép

Csak egy gyors bekukkantás.

Swen!Kép
Gratulálok a kislegényhez, jó egészséget és sok tejcsit.

Orsi, ChelloKép
Jó, hogy felvetettétek ezt az "itatós" témát, leendő kezdő anyuka lévén megint okosabb lettem!

Nemrég mentek el a barátnőmék, van egy három hónapos kisfia, tündéri egy gyerkőc, agyon dögönyöztem a kis drágát. Jókat vigyorgott, amikor beszéltem hozzá és "megbeszéltük", hogy nemsokára hozzuk neki a kiscsajszit!Kép

Mellszívó: kaptam egy ismerősömtől egy chicco pumpás mellszívót, használ/használt valaki ilyet??? Mi a véleményetek róla, jó ez???
Igazából én az Aventet akartam megvenni, de ha ez is van olyan jó és hatékony akkor nem teszem. Segítsetek légyszi, ha tudtok.

SzösziKép
Szegénykém, nem semmi kalandod volt a kórházban.Kép
Doki:szabiKép Ezt azért közölhette volna előbb is. De már bizti "megbeszélted" pici fiaddal, hogy legalább azt várja meg, amíg a doki bácsi a városban lesz. Tényleg, Te melyik kórházban fogsz szülni, mert ha jól emléxem a táblázatban nincs benne.

EgcsiKép
Neked nincs is nagy pocid, az enyém nagyobb!!! Vagy csak innen fentről tűnik nagyobbnak?? Kép
Tegnapelőtt megkérdezte egy nőci (páromat kisértem el dokihoz), hogy mikorra várjuk a babát, mondtam, hogy aug. 23. Erre a reagálása: Nem nagy ez a has ahhoz képest. Lestem nagyot, aztán odavágtam neki, hogy nem, mert még elbírom. Mi a fene köze van hozzá??? Akkora amekkora és kész!

OrsiKép
Micsoda fini recepteket tudsz te szakácsok gyöngye. Részemről jöhetnek még a fini receptek, én is szeretem az ilyen ínyenc kajákat!Kép

ZitaKép
Remélem a mi Rékánk is ilyen jó kislány lesz, mint a tiéd!Kép Kiváncsi vagyok a képekre!Kép

üdv:
BNM
Bnm

SziasztokKép

A piskota receptjet is leirom, mert az is nagyon fincsi es hatha kapok cserebe valakitol valami egyszeruen elkeszitheto sutireceptet, mert most teljesen beindultam, hogy ilyen klassz a sutomKép

A foci-szunet talan eleg is ra, hogy bepotyogjemKép

Gyumolcspiskota
Hozzavalok: 25dkg cukor, 4 egesz tojas, 3dl tejfol, 1cs.sutopor, 25dkg liszt es barmilyen gyumiKép

A cukrot a tojassal es a tejfollel osszekeverjuk, a lisztet a sutoporral es a gyumolccsel elvegyitjuk es a masszahoz keverjuk. Vajazott, lisztezett tepsiben sutjuk (en sutopapirral csinaltam es ugy tok jol kijonKép)

Ez is nagyon egyszeru, ezt tegnap kaptam a baratnomtol, ma probaltam ki eloszor es fincsi, majd ki akarom probalni meggyel es malnaval is, ma cseresznyevel csinaltam.
Ehhez is jo etvagyat kivanokKép

Orsi

avocado

Ja, en kb 180C-on sutottem es legkevereses modon es igy kb.20 percig sult.

Orsi

avocado

Bnm
Poci ugyben en is egyetertek, pont akkoranak jo, amekkora es ne idegesitsd magad a hulye megjegyzeseken, guy latszik senki nem ussza megKép Nekem is mindig elcsodalkoznak, hogy aug.kozepe, mert azt hiszik, hogy mar csak par hetKép Pedig szerintem sem olyan oriasi, csak eppen teljesen elore all, mashol nem szelesedtem, ugyhogy lehet, hogy ezert nekik nagyobbnak tunikKép De le kell oket magasrol sz...niKépKépKép

Recept ugyben szamithatsz ram, ha megint elojon valami erdekes a kutfombol, akkor leiromKép

PusziKép

Orsi

avocado

Tündér vagy Orsikám,hogy hiányolsz! Pusz-pusz! Kép
Az történt,hogy tegnapra bejelentkezett a UPC,hogy kicserélnék a modemet egy újabb,gyorsabbra.Meg is érkezett a kölök,de rögtön közölte,hogy nagyon siet,mert mindjárt jön a vihar,és neki nem jó az ablaktörlője az autón.Hát,ki nem sz..ja le? Addig-addig szerelt a drága,hogy közölte,hogy neki itt megállt a tudománya,nem tudja,hogy mi a gond,majd jön valamikor egy okosabb.Ezzel szépen itthagyott minket.Éppen itt volt a "saját" számítógépszerelőnk,4 órán keresztül bűvölte a gépet,de azt mondta,hogy ez a hülye úgy elállított valamit,hogy azt sem tudja,mibe nyúlt bele.Kép
Ma megint jött,és újabb 2 óra után sikerült beindítania a netet.
Hát,ezért tűntem el.Közben meg tök ideg voltam,mert valahogy megéreztem,hogy Swen ma megszül.Kép
EZÚTON IS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKIK!
Megpróbáltam visszaolvasni mindent,de ne haragudjatok,hogy nem reagálok,sajnos nem vagyok valami jól.
Tegnap óta nagyon fáj a derekam,rengeteget keményedek,(most kb.2 percenként),ég a gyomrom,és egyébként is szar a kedvem.Biztos,ami tuti,elkezdtem kimosni a babarucikat,és megvettem a betéteket és a csini hálós bugyót a kórházba.Nem azt mondom,hogy most fogok szülni,de valahogy olyan furcsán érzem magam.Időnként már fáj is egy picit a keményedés,úgyhogy igyekszem sokat feküdni.
Csak a gyerekeket sajnálom,mert beígértem nekik,állatkertet,vidámparkot,Margit szigetet,de még a játszótérig sem merek lemenni.

Bori,Orsi,Linda:azért a taliban benne vagyok,ha jobban leszek,pláne,ha Orsi tényleg el tud vinni kocsival.Kép Mondjuk a gyerekeket sem tudom hova tenni napközben,csak mondjuk 5 óra után.Vagy jönnek velem,de akkor kisebb hadsereg leszünk! Kép

Most megyek,mert nagyon keményedek! Kép

Puszi Mindenkinek:

Anikó,a nyamvadtka
vakili

Sziasztok!

Anikó: sajnálom, hogy vacakul vagy. Ma én is elég nyűgi voltam, elővettem a babarucikat is, biztos ami biztos...
Tali: este 5 után? Hát nem tudom. Hétvégén nem lehetne? Akkor talán jobban találunk bébicsőszt. Kép

Orsi: nagyon jól hangzik a hami! Egész megéheztem tőle!

Anitabori: de otthon kifőzted, vagy mikróba tetted? Ha mikrósba: akkor az mennyi és hol lehet venni? Egy ismerősöm főzte az egész nyavalyát és egy idő után elpattant az üveg. Kép

Linda
bellana

Aniko(nyamvadtkaKép)
Vigyazz kerlek magadtra,azert meg kicsit korai lenne itt valami korhazasdi a reszedrol! Igaz azert mostanaban nekem is vannak hulye gondolataim, pl.Gergo edesem ma magahoz kepest elkepesztoen sokat mocorog es allandoan azon filozok, hogy nem rughatja-e ki a burkot es akkor elfolyik a vizKép Tudom, hogy hulyeseg es kerlek ne rohogjetek ki, de at-atfut az agyamon. Azert en nagyon szeretnem, ha bent maradna augusztusig a picinyem! A hetvegen valoszinuleg felkerekedunk es vegre megvesszuk a hianyzo dolgokat, biztos ami biztos!

Na, mit szoltok a Portugalokhoz??? Jo kis meccs volt a mai isKép
Szoszikem, sajnalom hogy megint kiestek, akiknek szurkoltal! Azert a dontoben ne a Portugaloknak szurkolj, jo?Kép BocsikaKép

Na, megyekKép

Jok legyetekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Régen nem jelentkeztem, ez köszönhető a jó időnek és a 2 és fél éves turbó lányomnak, aki napközben nem alszik, így állandóan játszóterezünk. Kicsit hulla vagyok... De nem vízesedek, nem hízok, szóval ennek is van előnye!

Swen: Gratulálok én is és sok-sok tejecskét kívánok Nektek! Nagyon szép méretekkel született a babád! Nehéz volt?

Szöszi: tényleg a szülésznő a legfontosabb, a doki csak a varrásnál fontos, ha bonyolult dolog van szülés közben, akkor meg úgyis annyi dokit hívnak... Az én orvosom az elején közölte, hogy nem 100%, hogy ott tud lenni a szülésnél, ezért is választottam szülésznőt. Most olvasom A bába válaszol c. könyvet, engem lelkileg nagyon rendbe tesz, ajánlom neked, ha idegeskednél!

Én sem itattam Dorkát anno, pedig csak 3. napra lett tejem, de nem lett sárga, kiskanállal próbáltam otthon párszor vízet adni, de azt sem fogadta el... A cumit sem... A kórházban nagyon sűrűn tettem mellre, szerintem ezért nem sárgult be, az a pici előtej is számít. Dorka 2 éves szoptatása alatt sosem szopizott 80 ml -nél többet, neki ez volt az adagja, de naponta 8-szor szopizott. Szóval minden gyerek más, ne parázzatok, ha nem átlagosan működik, ez természetes!!!

Kingáról van valami hír???

AnitaBori: mit reagált a nagyfiad a pici hugira???

Zsuzsa: nálatok milyen volt a fogadtatás? Milyen ajándékot hozott a kistesó? Pihenj, amennyit csak lehet!!!

Mindenkinek pihentető napokat kívánok !

Üdv: Zsuzsi (37)
zsu26

Jó reggelt!

Csak nem enyém az aranyérem?

Ma 11-re megyek CTG-re és utána dokihoz. Remélem estig hazaérek. Kép

Kellemes napot mindenkinek! Kép

Chello
chello

Jó reggelt!

Csak bejelentkezem, hogy hátha az enyém lesz az ezüstérem!
Bár tudom, hogy nem ér, hogy csak utána olvasok vissza és válaszolok Kép

Jerry
jerry

Sziasztok!

Chello: tied az arany! Kép Remélem nem szivatnak annyit mint a múltkor!

Jerry: tied az ezüst. Kép

És enyém a bronz?

Linda
bellana

Jo reggeltKép

OrsikamKép
Kezdesz elszemtelenedniKép! Gondolhatod, hogy ezek utan falbol kituzom otthon a portugal zaszlot, ugyanis remelem, hogy a csehek lesznek az europa bajnokok.Kép Logikus, nem?

AnikoKép
Pihenj, rmelem jobban leszel tole. Erdekes, en is ebben a korban voltam korhazban a rengeteg kemenyedessel. Na, a Gynipral ugy elintezte, hogy mostansag ereztem ujra 1-2-t, de eddig semmi...

chello, jerry, bellana
Nagyon cselesek vagytokKép!!!!

RitaKép
Milyen otthon? Jelentkezz!

Vallomas:
Ma reggel 7-tol bejottem dolgozni egy kicsit. Mivel kedden kiderult, hogy 8.-ig nem szulunk nagyon kis virgonc lettm.Kép Tegnap kimostam az osszes fuggonyt otthon es d.u is voltam bennt a cegnel.Ma is bennt leszek delig.De, jol esik es jol erzem magam, ne toljatok le.Kép

Puszi:
szoszi
szoszi

Sziasztok Lanyok!

Mi van itt ma delelott, kerem szepen! Ugy latszik most mindenki csak az eremre megy, de nem ir semmi erdemlegeset?Kép

Tenyleg furcsa, hogy mindjart 10 ora es meg sehol senki, persze az ermeseken kivulKép

En ma egesz nap itthon leszek egyedul, mert a parom probal delelott is es delutan is, Apukam meg bement Pestre, ugyhogy itt fogom halalra unni magamKép Igaz tegnap elegge lefarasztottam magam, egesz nap mentem, ugyhogy ma bepotolom a pihenestKép Van fincsi gorogdinnyem a hutoben, azt hiszem elleszek valahogyKép
De jo lenne, ha Ti is elokerulnetek am! Remelem nem ment el mindenki szulni!Kép

Na, most nagyon nincs esemeny nalunk, ugyhogy nincs sok minden irnivalom.

Puszi mindenkinek es:
Jo pocakosodastKép

Orsi
33+6

avocado

SzoszikemKép

Kivancsi vagyok, hogy tenyleg boszorkany vagy-e es bejon-e a cseledKép De az is lehet, hogy nem szamit, hogy falbol kiteszed a zaszlot, a lenyeg bent van es e miatt szegeny csehek csak veszithetnekKép De nem akarok gonosz lenni, szurkoljunk csak nyugodtan ellentetes tabornak, attol meg itt semmi nem valtozik, nem igaz?KépKépKép
Ugy orulok, hogy most ilyen jokedvu vagyKép Szerintem nyugodtan menj es csinald ami jolesik, ha erzed hogy valami nem jo, akkor ugyis abbahagyod, nem? Igy meg legalabb nem otthon eszed magad, hogy mikor szulsz mar! Eljon ugyis annak is az idejeKép

Puszi Neked, este talalkozunk a meccsenKépKépKép

Orsi

avocado

Jó reggelt!

Megpróbálok egy-két dologra reagálni,de biztos nem lesz teljes a felsorolás.Már olyan régen nem írtam nektek úgy igazából.Kép
Többen írtátok,hogy a férjek megcsinálják ugyan a dolgokat,de 50-szer kell szólni érte.Hát ,én nagyon el vagyok kényeztetve,az én párom háziasabb bizony,mint én.Na,azért erre nem vagyok ám büszke.Kép Az biztos,hogy nagyon talpraesett,segítőkész emberke,de szerintem ne Őt vegyétek etalonnak,mert még nem találkoztam hasonlóval soha.Szerintem örüljetek annak,hogy ha szólni is kell,azért besegítenek.A legtöbb pasi még ezt sem teszi meg.
A vasalás az egyetlen,amit még nem csinált,de azt meg én szeretem,úgyhogy nem gond.Kép

Bori:Pedig nagyon készültem a kórházba Hozzád,még örültem is,hogy szombatig maradsz,mert csüt.délelőőtt jöttünk haza,és gondoltam,hogy még aznap,vagy pénteken bejutunk Orsival.De ez a fránya vérnyomásom kiszúrt velem,és nem mertem elindulni.Már itthon lettem rosszul,egyszer itthon,egyszer a Megatoysban.
Az aranyérrel nekem is lesznek gondjaim,mindkétszer nagyon csúnya volt,úgyhogy a táskában benne lesz a Reparon krém.Kép
A bodzaszörpi érdekelne,ha eljutunk Hozzátok,mert szeretnék előbb szülni egy kicsit,hátha... Kép
Jó,hogy Dani már otthon van.Hogy van a dadogása?
Bimbók.Kép
Tejcsi: jó sok van Kép
Jól értetted,hogy a gyerekek még nem voltak külön tőlünk éjszakára.Persze,mi is járunk bulizni,moziba,de ilyenkor mi is odamegyünk aludni anyuékhoz,és mire reggel felébrednek,már ott alszunk mellettük.Kép
Dorka nagyon szép baba még mindig. Kép

Orsi:Recept,homeo: köszi Kép
Én is úgy örültem a portugáloknak,nagyon sokat emlegettelek ám közben.KépNem csuklottál?
Én már egy hete úgy érzem,hogy mindjárt kirúgja az oldalamat a baba.Nagyon felélénkült!

Linda:mehetünk napközben is,csak akkor a gyerekeket is vinnem kell.A hétvége nálunk a családé,akkor igyekszünk közös programot csinálni.
Macskatetem: Kép
A víz igenis meglátszik a kilóimon,1 hét alatt 3 kiló plusz.Kép Most tartok 8 kilónál.
Pulzusod nem semmi,kíváncsi vagyok mit mond a doki.Kép
Garijegy Kép

Süncsi:Gólya Kép Gyönyörű a kis szöszid.Kép
Anyudékkal mikor találkozol legközelebb?
Hasad,kilók Kép

Szöszi:Asszisztens,doki Kép Jól kitoltak Veled.

Zsuzsa:fejfájás Kép Ma hogy vagy?
A tejcsivel ugyanez volt nálam is Katával,már az első héttől pótolnom kellett,mert nálam nem vált be,hogy beáll igény szerint.Így is 6 hónapig sikerült kihúzni,hogy azért először mindig szopizzon.Lényeg,hogy ne add fel!
Az éjszakáidért nem irigyellek! Kép
Kitartás és vigyázz magadra,a házimunka megvár!

Rita:Nagyon szép kis hajasbabátok lett!Kép
A tejcsi nem semmi.Akkor már van a lányodnak tejtesója? Kép

Lino:a vérnyomásom azóta jó,bár ma reggelre beszart a mérőnk.Kép
A kórházatok nem normális!!!

Panó:nem tudom,mit akartam Neked írni,de azért puszillak!Kép

Most megyek és próbálok rendet rakni,babaruhát vasalni.Majd jövök!

Üdv:Anikó
vakili

Szöszi:dehogy tollak le,azt csináld,ami jól esik.Igaza van Orsinak,így legalább nem érsz rá folytan a szülésre gondolni.Szerintem nagyon jól tetted,hogy bementél.Kép
Nekem is eszembe jutott,hogy többen is ebben a korban kerültek kórházba a keményedések miatt.Kép
Én még szeretnék kb.3-4 hétig itthon lenni,aztán mehet.Kép

Orsi:én is görögdinnyét kívántam meg épp az előbb,de nincs itthon.Le kéne menni,de olyan meleg van.Kép
Akkor ma sokat leszel a neten? Kép
Kocsi nálad van? Át is jöhetnél,ha nagyon unatkozol? Kép

Puszi:Anikó
vakili

Aniko DragaKép

Orulok, hogy megint itt vagy koztunk es kicsit jobban is vagyKép
Lindaval egyutt megbeszelhetnenk ezt a Bori-latogatast en nagyon benne lennek, de valoszinuleg a szombat nem lesz jo. Esetleg a hetfo?
Csuklani nem csuklottam szerencsere, mert nagyon utalokKép Jo kis meccs volt!Kép
Ugy irigyellek, hogy mar rendezgeted a babaruhakat, nekem meg semmi nem megy, mert nincs hova pakolni, ugyhogy meg egyaltalan nem alltam nekiKép Szombaton remelem meglesz minden, ami meg kell, de hogy mikorra kerul a helyere....? Mindegy, valahogy csak lesz!

Puszika Neked, vigyazz magadra es pihizz sokat!Kép

Orsi PocaktarsKép

Ui: Azert holnap mar 34!!! Hihetetlen!Kép

avocado

Sajna kocsi paromnal, ugyhogy "be vagyok zarva" SzilasraKép De Te is atjohetnel egy kicsit dinnyezgetni, ha van kedved es modod raKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

SwenKép
Graulálok a fiúcskához, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!Kép

MariannKép
Jó hangolódást!Kép Anna baba nagyon aranyos és csak így tovább a szopizással!Kép

OrsiKép
A képen tényleg nem látszik olyan nagynak, pedig nem húztam be!Kép Valahogy nekem sokkal nagyobbnak tűnik a valóságban, talán mert én hurcolom.Kép
Jöhetsz hozzám is főzni, mert én nem vagyok egy konyhatündér. A receptek tényleg jók, csak találnom kell valakit aki megcsinálja.Kép
Holnapra hozok neked sütireceptet, valami kefíres egyszerűség, nagyon finom, még nem sütöttem, de már hoztak belőle kóstolót.Kép

BNMKép
Szerintem nekem is ilyen pumpás mellszívóm van, a sógórnőmtől kaptam. Ha nem válik be és kell, veszek Aventet.Kép Mindenkinek a saját pocakja a legszebb és a legnagyobb és mindenben a leg...Kép

AnikóKép
UPCKép Remélem már jobban vagy, ma jön a hidegfront én attól vagyok nyűgös.Kép

ZsuzsiKép
Már te is átlépted a bűvös 37. hetet, örülök, hogy jól vagytok!Kép

Ma nagyon nyügi vagyok. A reggelivel kezdődött, ott vettem észre, hogy a csajszi tegnap a pékségben a mákos helyett diós búrkiflit adott. Azt is szeretem, de ha egyszer mákosra készültem.Kép Aztán megfájdult a fejem, égett a gyomrom, fájt a derekam, alig tudtam kikászálódni az ágyból fél 9-kor az álmosságtól és ami a legjobban aggaszt, hogy már megint a 3. napja nem voltam nagyWC-n.(Már bocsika.) Most megyek a patikába veszek valami csodaszert, mert ez így nem állapot. A ricinust egyenlőre kihagyom, mert szülni nem akarnék.
Hogy ne csak nyavajogjak: Tegnap beszéltem Timivel. Kedden este hazajöttek,1980g-mal engedték el őket. Sajnos Lilla náthás, de egyébként ők is hangolódnak.Kép Apuka is otthon van, így együtt az egész család. Mindenkit üdvözöl!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Varom a receptetKép
Pocak ugyben teljesen egyetertekKép Mindenkinek a sajatja a leg!!!
Timieket nagyon puszilom, sok boldogsagot nekik!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok lányok!

Megjöttem én is. Ma voltam CTG-n, UH-on és vérvételen. Állítólag minden rendeben van, a baba menetirányban van.
Valaki belinkelné nekem, hogy hol lehet megnézni, hogy a kül. UH méretek hányadik hétnek felelnek meg?

Rita!
Üdv otthon, Lili baba nagyon aranyos és tényleg rendes kislány, hogy ilyen hamar kibújt.

Swen!
Nagy gratula a szép, nagy babához! Nem arról volt szó, hogy nem éjszaka szülsz? Na majd legközelebb!

Soraya!
Mi az a szélcső?

Szöszi!
Az én dokim is szabin lesz és én is ideges lettem, mikor megtudtam. Hajrá Csehek!

Chello, Orsi!
Én sem adtam cukros vizet babáknak. Peti 4, Rita 6 hónapos koráig anyatejen kívűl semmi mást nem kapott, vizet se!

Bori!
Fehérvár 40 km-re van, nincs nagyon messze, viszont nincs autópálya bérletünk, úgyhogy például ha vasárnap este kell onnan hazajönni, az elég húzós ilyenkor nyáron. Meg sokszor csak Gárdonyig megyünk és ott találkozunk, az még közelebb van.

Mariann!
Üdv. otthon! Anna nagyon szép baba!

Linda!
Szóval te már elővetted a babaruhákat? Akkor nekem is elő kéne venni! És ki is mostad, vagy csak nézegeted őket? Nekem most elővenni se egyszerű, de lehet, hogy ma ráúszítom apát, hogy vegye elő a megfelelő dobozokat. Legfeljebb két dobozzal több lesz itt körülöttem a kupiban.

Orsi!
Mi is most vettünk új tűzhelyet és nekem is hő-légkeveréses villamos a sütőm. Úgyhogy nagyon örülnék kipróbált recepteknek!!! Hány fokon, hány percig stb...

Anikó!
Te szeretsz vasalni???
Aranyerem nekem is kibújt Ritánál, úghogy én is készülök rá, nekem egy Sperti nevezetű krémem van rá.

Egcsi!
Ma jön a hidegfront? Itt egyelőre nem látszik.
Timinek puszi! Nekik nincs otthon netjük? Nem arról volt szó, hogy lesz?

Zsuzsa jól írta, Valiék pénteken jöhetnek haza, ha minden rendben lesz a babákkal.

Nálunk most az előszobában nem lehet rálépni a földre, úgyhogy deszkák vannak kersztben, azon kell egyensúlyozni, ha wc-re mennék vagy a konyhába. Bár a konyhába még nincs semmi, oda felesleges menni. Ja és a bejárati ajtót sem lehet kinyitni, a pincén keresztül kell közlekedni.

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Kép

Kép
panó

Sziasztok!

Tegnap majdnem egész nap szépen aludt a kiscsaj. Egy kicsit pihentem is, de az éjjel már tiszta gáz volt. Így ma is van mit kipihennem.
Tegnap kivasaltam, ma kitakarítottam, így a házimunka is halad...
Csak ne fájna a gátam. Valami nem kóser vele... Kép
Már jól fel is ment ma reggel az agyvizem. Elmentem a munkáltatómhoz, hogy intézzem a TGYást, mert végre van Edinának TAJkártyája. Erre én tudatlan! Elindulok a Zsófival a nyakamon, és július 1 az köztisztviselői nap! Mehetek újra valamikor!!! Kép

Ildi: ne félj, a harmadik szülésed rövidebb lesz! De mérget azért ne vegyél rá!!! Kép

Bellana: játszó Kép
Amúgy én is úgy godoltam, nem húzom ki sokáig, és igencsak 10 nappal előbb jött ez a lányka. Még jó!!!
Nekem nincs mikrós sterilizálom, de nem is főzöm ki, csak kiforrázom. Jujj, most lehet, hogy kikapok???

Zsuzsi: nálam meg nem bizonyult elégnem az előtej. De minden baba más! És Edina már most többeket eszik 80-nál!
Az ajándék elmaradt... MAjd kap most a szülinapjára! Amúgy nagyon helyes ZSófi, csak a tapintat hiányzik belőle, de ő még kicsi...

Chello: várunk a hírekkel!

Szöszi: én nem tollak le, de vigyázz magadra, és igyál sokat!

Egcsi: sz@r reggel, búrkifli Kép
Timi Kép Ez nagyon jól hangzik Kép De a neheze nekik majd most jön...
Mit kaptál a problémádra? Laevolacot???

Panó: akkor vigyázz, nehogy leessél a deszkáról!
VAli Kép
Mit esztek???
Leletek Kép Mekkora baba ígérkezik?
link: http://9monate.qualimedic.de/Us_werte.html

Bori: ha ilyen gyorsan meg tudom válaszolni, akkor hívhatsz is nyugodtan! Kép
Amúgy tényleg nagyon fáradt vagyok. Vajon hogy csinálja, aki nem???

Zita: és ha magadra szólsz, mit mondassz magadnak?

Orsi: te csak 1-2 évig leszel fáradt! De jó neked Kép
Portugália Kép Ha ma nyernek a csehek is, akkor megvan az álomdöntő! Kép

Anikó: net Kép
Akkor tényleg a szimpi dokinál akarsz szülni??? De még várjál, mert nagyon korai lesz! Amúgy én anno pont ebben az időszakban kerültem korházba! Vigyázz magatokra, és egyél MAgne B6-ot!!!

Na, kinézte valaki a júli 2-őt??? Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Mi is megjöttünk a CTG-ről. Minden rendben és a méhszájam még mindig teljesen zárt. Szerencsére ma nem kellett sokat várni, hamar végeztem. Jövő héten újabb 2 CTG vár ránk.

Zsuzsa, ilyen hamar kiküldik a TAJ kártyát? Anélkül ezek szerint nem is lehet semmit intézni? Erőmű utcában voltál már? Ugye a születésit nem kell ott hagyni?

Én kinéztem a 2-át de nem lesz belőle semmi. Nagyon úgy érzem, hogy nem fog beindulni. Kép

Panó, már harmadik vagyok a táblában, az tök jó!!!

Chello
chello

Sziasztok Lányok!

El vagyok kényeztetve. Ebéd utáni alvását tölti a családom. Mind a három gyerek és az édesapjuk is. Így végre egyszer ráérősen olvastam és talán írni is sikerül.

Anikó!

Aranyér. Kép Mindhárom csemetével sikerült összehoznom. Ádámmal a kitolásnál ő is kijött. Csilla ugyan császáros volt, de két nappal a születése után előkerült az aranyér. De olyan szinten, hogy úgy volt, hogy egy kis ambuláns műtétre is szükség lesz. De szerencsére a csodaszerektől elmúlt. Most még szülés előtt jelent meg, és teljesen magától elmúlt.

Egcsi!

A diós búr nálunk nagyon menő, úgyhogy legközelebb jöhet fénypostával. A fiam biztosan sokat emlegetne érte.

Panó!

Szélcső: 10-15 cm hosszú gumicső. Be kell a baba fenekébe dugni, hogy távozzanak a gázok.

Mariann!

Üdv újra itt és otthon!

Zsuzsa!

Köztisztviselői nap. Kép Most már értem, hogy miért volt teljesen zárva délelőtt a polgármesteri hivatal mikor sétáltunk. Nem tudtam megmagyarázni a fiamnak, hogy miért van becsukva a külső ajtó is. Majd ha felébred, akkor elmondom neki.

Amikor rászólok magamra, akkor általában közlöm magammal, hogy nem vagyok normális. Eztlegelőször a hazaérkezésünk másnapján tettem meg, miután kivasaltam az ösdszes ruhát, amit még a szülés előtt én kimostam, ill. amit a párom amíg én a kórházban voltam. Ez kb. négy teljes adagnyi mosást jelent. Miután végeztem (mindez 6 nappal a császár után), simán lehülyéztem magam. Mert azon kívül, hogy a hátam majd be szakadt, mindenem fájt.

Chello!

Örülök, hogy ma sikerült gyorsan végezned.

TAJ-kártya és anyakönyvi kivonat nélkül meg se próbálj semmit intézni, mert nem lehet.

Időközben végetért az idill, mert Réka felkelt és úgy gondolta, hogy szopizna. Így kb az irományom 2/3-át fél kézzel írtam.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok,
Jöttem egy kicsit sajnáltatni magamatKép
Éjjel belázasodtam, azóta nem tudtuk 38 alá nyomni a testhőmérsékletemet, délelőtt 39 volt jó sokáig. MellgyulladásKép Ha nem múlik el egy-két napon belül, mennem kell a sebészetre, egyelőre csak antibikáért.
Hogy lehet valakinek mellgyulladása, amikor éjjel-nappal fej, tegnap is lejött 600 ml, szóval nem értem. Vaszeg a nyílt sebes bimbókon keresztül ment be valami rosszakaró kórokozóKép

Egyszerűen képtelen vagyok behozni itt a lemaradást, nem tudok annyit visszaolvasni. Ezért elnézést kérek, ha valami baromi nem-aktuálisat írok vagy kérdezekKép

Orsi,
tegnap kérdezted a folyadékpótlást: én Daninak az első naptól kezdve adtam limonádét, ami 1 dl forralt víz+1 kockacukor+két-három csepp citromlé(igazi) Vagy csak simán vizet ivott. Iszonyú meleg volt az a nyárKép
Hátfájás: én is nagyon szenvedek tőle, ha van egy kis energiád, próbáld erősíteni valami jó gyakorlattal. Én bolond - ha előlről kezdhetném - tutti nekiállnék erősíteni.
A portugálok minden győzelmének nagyon örülök mindig - miattad!!!

Zita,
jó régen nem írtam már neked, de sokat gondoltam Rád, sokgyermekes anyukára. Főleg, amikor hulla leszek estére, hogy hogy bírjátok "ennyi" kisgyerekkel meg egy újszülöttel. (Lino isKép)
Pontosan úgy csinálom a kakimosást, ahogyan leírtad, milyen mosószered van? Mert a gépünk az tényleg egy csúcsszuper darab, azzal nem lehet hibaKép Én most foly. Arielt használok.

Anikó,
vigyázz magadra,és amennyit csk lehet, pihenj! Szerintem nem kellene most állatkertezned és hasonlók, az elég megerőltető lenne számodra. És a gyerkőcök elég nagyok szerintem, hgy ezt megértsékKép
Gyerekestől is várlak szeretettel!!! Itt pihenhetsz is babázás közbenKép
Aranyérre nekem nagyon sokat használt már ennyi idő alatt is Zsuzsa Aurobin-jaKép

Linda,
én Bébé Comfort ster.tabletttát használok, állítólag nagyon jó és biztonságos, leöblíteni sem kell természetesen, na jó, az ára nem alacsony, bár viszonyítás kérdése: 30 v.32 db 8-900 Ft. A kifőzést azért utáltam, mert annyira csúnya lesz minden tőle, homályos, vízköves vagy milyen.

Zsuzsi,
Kérdezted Dani reakcióját: állandóan csókolgatja, ölelgeti, de sajnos a 6 éve ellenére - ahogy Zsuzsa írta Zsófit - nem valami tapintatos a kishugával. Simán kajabál mellette, felébreszti a csókjaival, stb.
Nálunk végülis az "ajándék" a kórházban kapott kisbőrönd volt, az abban lévő összes kis mintakozmetikummal, matricákkal. Az legalább tényleg babásKép

Zsuzsa,
jó hogy tudtál egy kicsit pihizniKép De vaszeg nem volt elég, igaz?!
Nekem az anyukám jön minden nap, a hétre szabit vett ki, és mindent megcsinál, Karcsival karöltve. Csak néha (én hülye SzűzKép) belekontárkodok, mert szerintem teljesen tökéletesen csak én tudom megcsinálniKép

Chello,
Panó,
örülök a jó ctg-nek, és hogy nem kellett
Chellonak sokat várniKép
Chello,
tényleg közel vagy már a "véghez"!

Süncsi ma szülinapos, Isten éltesse őt sokáig!!! Zsófinak pedig holnapra boldog szülinapot! Lesz családi buli, Zsuzsa...?

Puszi
Anitabori
megyek lázat mérniKép

Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok lanyok!

Itt vagyok, jol vagyok, minden rendben. Kép
Eloszor is Swen-nek szeretnek drukkolni. Nagyon szep meretekkel szuletett a kis Botond. Sok boldogsagot es sok sok tejcsit kivanok neki!

Lili eppen most alszik. Par perce aludt el. Nagyon jo kislany. Nagyon sokat es szepen szopizik. Ma volt itt a gyerekorvos es minden rendben vele.
Koszonom mindenkinek a gratulaciot.
En jol vagyok. Ma ejjel is ketszer keltem fel szoptatni, es minden szoptatas utan rogton visszaaludt Lili. Igy tudtam pihenni. A melleim nekem is egy picit kisebesedtek az elso harom nap. De nem nyilt sebkent. Mar be is gyogyultak, ugyhogy boldogan szoptatok. Viszont nekem is feni kell. Igaz nem olyan sokat mint Borinak, de en nem is szeretnem teljesen. A korhazban megtanitottak mindenre es elmondtak, hogy teljesen kifejni nem lehet, mert allandoan termelodik a tej. Csak annyit kell kifejni, hogy a csomok, kemenyedesek eltunjenek. Nekem igy mukodik, es igy szoktam 40-50 gr koruli tejet lefejni. Gatfajas nekem is van, de az se olyan veszes. Tulajdonkeppen csak a szokasos huzodasos erzes, amikor a sebek gyogyulnak. Nem is faj, csak orulet vele ulni. Kép Aranyerem, lekopogom nem bujt ki. Kép Lili baba szepen fejlodik, mar tegnap boven meghaladta a szuletesi sulyat.

Bori. Gyogyulj meg mielobb! Nagyon remelem, hogy nem fogok en is belazasodni. Sajnos eleg gyakori. Legalabb van fagyasztva anyatejed, barmi tortenjek is. Fogalmam sincs mitol lehet nalad a fejes mellett is. Kerdezted az orvosodat?
Irjal mi volt.

Kepzeljetek Lilinek mar megvan a TAJ kartyaja, a szemelyi igazolvanya es az anyakonyvi kivonata. nekem ez elso kisbabam es olyan furcsa erzes volt, hogy az anyja neve mellett en szereplek. Kép
Kepzeljetek lanyok, a ferjem tegnap meglepett egy oriasi csokor rozsaval es egy pluss allattal (Nemo,kedvenc rajzfilmhosom), erre en total elbogtem magam. Kép Nalam is eleg gyakoriak a siros hormonok feltorese. Kép

Ime par kep Lilirol.

Sziasztok Rita
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Én ma megint érzem a csajszin a melegfrontot...

Rita: éjszakák Kép
A képek nagyon helyesek! Pólyában van a kishölgy???
Gyógyulgass!

Zita: rászólás! Kép
Én is szidom magamat, hogy magamnak is köszönhetem, ha mindenem fáj, de ez van...

Süncsi: te ma öregedsz??? Isten éltessen Kép A barátnőmnek ma született kislánya. Kép

Bori: köszi a gratulát Zsófi nevében!
Mellgyulladás Kép Nincs benne csomó??? Hívj fel egy szoptatási tanácsadót, hátha van valami jó módszer rá így 7vége előtt! Vigyázz magatokra!
Kép Kép

szöszi: tudsz valamit Aliceról???

Eltűntek, eltűntek merre vagytok???

Zsuzsa
zerko

Süncsi: Boldog szülinapot! Kép

Zsuzsa: nam kapsz ki, én is kifőztem a cuccokat, de nem szeretem, mert ahogy Bori is írta mindencsupa vízkő, meg homály...

Panó: te már CTG-re jársz? Én jövőhéten megyek elöször, meg az utolsó laborra is. Kaptam egy plussz beutalót(labor) a pajzsmirigyem miatt, állítólag attól is lehet, hogy a pulzusom gázos.
Na, meg felírt antibacit a szülésre, biztos ami biztos, ki tudja ott adnak-e... Szép kilátások.
Doki: az enyém is szabin lesz, még nem is tudom kihez kerülök. Mindenesetre dühítő, hogy hónapokig hozzájár az ember, aztán a szülésnél egy idegen lesz. Kép
Ruhácskák: nyugi, csak elővettem Kép Még nem mostam ki, csak betettem a kiságyba őket. Kép

Anikó: én is vacakul vagyok, nekem fáj a hasam, sokszor olyan mintha meg akarna jönni...
Azért remélem nem babázok le 5 héttel előbb. Kép
Tali: akkor majd csak a babák után. Ádi jó ha 17-re hazaér. A vonattal majd' 1 óra az út,legkorábban az 17:20-ast érném el...
Hétvége: több mint 1 hónapja nem volt itthon, úgyhogy most én is remélem, hogy lesz valami progi. Kép

Orsi, Szöszi: nehogy ölre menjetek. Kép
Jó szurkolást!

Anitabori: na, ezt kifogtad. Kép Lázad lejebb ment? Meddig vársz, míg dokihoz mész?
Gyógyulj meg, sok puszi!!!

Rita:Lili gyönyörű baba!!
Azért majd ha lesz időd leírod a történeted? Kép

Linda
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: