A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi!

Nagyon boldog szüilapot a kis kópédnak! Legyen ez a nap is legalább annyira emlékezetes, mint az egy évvel ezelötti! :)
A kutyus imádnivaló! Nekem nagyon hiányzik, hogy nem tarthatunk állatokat, mert én rengeteg állattal nöttem fel és nagyon élveztem ezt az idöszakot (a teljesség igény nélkül: hullámos és nimfa papagájok, kanári, zebrapintyek - utóbbiak a szobámban a csillárra függesztett fészekben költöttek igen eredményesen - díszhalak - a szomszédtól örököltük öket - ékszerteknösök, táncoló egerek, hörcsögök - öket nagyiparilag tenyésztettem, tengeri malacok, nyulak, kutyák, macskák tömegével - nálunk kötöttek ki a környék megunt állatai, öz, fácán, pulyka, libák, kecskék, disznó, fürjek, gyöngytyúkok, japán törpetyúkok, hagyományos tyúkok, kacsák, vadkacsák, szóval nem volt unalom iskola mellett ennyi jószágot ellátni, fejni, stb.). A gyerekeim mindig próbálkoznak, hátha egyszer beadjuk a derekunkat, de nem tehetjük. Eljön ennek is az ideje remélhetöleg. Mindenesetre holnaptól kapunk megörzésre egy hullámos papagájt a barátnömtöl, mert elutaznak és nincs kire hagyni. Remélem Regö nem engedi szabadon...

Kész a bukta, jöhetne már a banda hazafelé. Elmentek apjukkal autót vizsgáztatni és bevásárolni, de nagyon elmaradtak.

Barbi
Vendég

Vasárnapi buli az egyik Mamánál unokatesókkal:

Kép

Kép

Kép

Ez a valami ráragadt a kezemre
Kép

Esti hancúr
Kép

Na, ezekkel nagy zajt lehet csapni
Kép

Ez a nap vidáman indult. Mindjárt ébredés után kaptam egy babát :-)
Kép

Délben tortaevés itthon... leszedtem a marcipánkutyus fejét ;-)
Kép

Egy kis trancsírozás:
Kép

Vicces fejet vágok
Kép

Buli a másik Mamánál (Dédivel és Nénjével)
Kép

Kacsás tortám
Kép

Ott a tüzijáték! (Mamával)
Kép

Kaptam egy ilyet is, de még rá kell jönnöm, mire való...
Kép

yuyu79

Boldog születésnapot kívánok Beninek!

"A nap ma olyan fényesen ragyog,
Mindenki azt suttogja: Boldog Szülinapot!
És azok, akik nagyon szeretnek
Sok ilyen szép napot kívánnak Neked!"
kittina30

sophi, vettem az adást és föl is írtalak természetesen.
a tescós póló is jó lenne de akkor csomag darabszámával osztható kell legyen...
egyenlőre 4db 80-asat 2db 86-osatés 1 74-eset kell csinálnom :roll:
kb.1000-1500 lesz darabja apóló árától függően
na tsók , megyek mert apa itt melózna ha hagynám :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.12 14:35-kor.
Vendég

Nagyon jók a szülinapi és a nyaralásos képek.

Csimby
Mi még nem találkoztunk itt, de látom egy városban lakunk. :-)

Rólunk
Mátém sajnos nagyon nyügi, tegnapelőtt volt egy kis hőemelkedése, elvittem orvoshoz, de szerencsére nincs semmi baja, állítólag a rágófogai jönnek. Nem akar enni semmit, mai adagja fél krémtúró volt. Egyik nap eszik viszonylag rendesen, a másik nap meg szinte semmit. Szerencsére iszik.

A szülinapunk is nagyon nyügire sikerült.
kittina30

Kittina, sajnálom!! Remélem hamar jobban lesz Máté :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Kittina: reméljük Máténál múló dolog ez!

Megjöttünk a tanácsadásról. Még a H1n1-re nem lehet jelentkezni, de majd szólnak, ha igen. Én asszem beadatom.
Megkapta a menjugate szurit, azt mondta a dokinéni, hogy igazi férfi Bencus, mert hang nélkül tűrte. Mondtam is a kisfiamnak, hogy nagyon büszke vagyok rá!

Méretei: 11900 gramm (3470 gramm volt), 78 centiméter (49 centi volt). Feje 49 centiméter (37 volt). Édes Herkulesem! :) Dokinéni szerint ügyes, egészséges kispasi!

Megnézte kukiját is, szerinte nem lesz vele gond. Tornáztatnom kell rendesen, mert eléggé szűk neki, de megoldható. Király...

Zsófi: olyan meghatóan írtál az egy évvel ezelőtti dolgokról, úgy éreztem közben, hogy szív összeszorulással írtad e néhány sort! :) Ugye igazam van?? Jó bulizást Nektek mára! Emlékezetes lesz, az biztos....

Na megyek, alszik mindkét picim, Emese barátnőzik, addig elmosogatok, felmosok. Bár ma nálunk (az egész városban) nincs melegvíz... :(

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kiszámoltam gyorsan, Bence egy év alatt 8430 grammot hízott! Te jó ég! :) Bár dokinéni szerint teljesen jól néz ki!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Julcsi: nagyon szuperek a képek, nagyon szép tortái voltak Enikőnek. A kacsás tetszik a legjobban! Jó ötlet rá a masnik, igazán csajos! Epres elhiszem, hogy ízlett Eninek, jól is néz ki! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Az epreset Anyukám sütötte, a kacsásat úgy csináltattuk, én csak a gyümölcstortát sütöttem :oops: A Ti képeitek is nagyon jók és nem semmik a kisfiad méretei. Szerintem ő a csúcstartó :D

Mi majd csak 13 hósan megyünk méreckedni, mert a dokinénink szabin van. Június óta nem is voltunk, úgyhogy kiváncsi vagyok nagyon ...

yuyu79

Sziasztok!

Nagyon Boldogságos születésnapot kívánunk Beni babánknak!!!

Nagyon szuperek a képek, Enié is és Bencéé is, látszik rajtuk, hogy minden gyerkőc elégedett volt a szülinapjával :) Bence méretei mellett viszont nem tudok szó nélkül elmenni, hihetetlen milyen nagyra nőtt :) Málnus alig haladja meg azt a súlyt, amennyit ő hízott :D

Barbi, ment egy mail neked!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Hát ez az... pedig esküszöm nem pumpálom! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Beni babanak mi is nagyon boldog szulinapot kivanunk!

Mi szombaton unnepelunk, ma mar megvettuk a marcipandiszeket a tortahoz - kezdek en is izgulni. Es minden este ahogy leteszem Laurat aludni eszembe jut, hogy mennyire vartuk mar ot egy evvel ezelott. :) Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan eltelt ez az ev...

Nagyon jok a kepek en is majd probalok feltenni.

Csandi! Koszonjuk a polot! Probalok kepet is kuldeni holnap. Mi is varjuk mar a talit.

Ma ide is ideert a rossz ido, de delutan elmentunk jatszoterezni, meg az ovarosban setaltunk egyet. Van egy kozepkori etterem, ahol meleg mezes sort arulnak - muszaly volt innom egyet, jo volt. Persze Lauar is meg akarta egybol kostolni...:)

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boldog szülinapot kívánunk Beninek! sok puszi
makadu

Beni babának nagyon- nagyon boldog szülinapot!!!!
bende

Én is nagyon Boldog Születésnapot kívánok Beni babának és a többi kis apróságnak is akit nem köszöntöttem a napokban!

Köszi Zsófi, megvagyunk, péntek éjjel indulunk nyaralni, meg keresztlányom is sokat volt itt mostanság. Szombaton voltunk az állatkertben. Lányok zebrák lettek:
Kép

Viki, ez már itthon készült:
Kép

Bocsánat, hogy nem reagálok másra, de energiáim végesek. Jó éjt!

KépKép
jazmin2005

Jó regeglt!

Julcsi ezek a tortátok! Nekem a gyümitorta a kedvencem, mert imádom! gondolom kicis lány is

nekünk is van ilyen hangos játékunk Zsiga állandóan püfföli

bár a miénk egyedi lett, mert nem volt a dobon minta de anya unatkozott

Kép

Jázmin szépek a lányok! nem lehetett egyszerű a feketét lemosni bár a szappan csodákra képes! .ennél jobban már csak pókembert meg batmant szerettem festeni, és közben arra gondoltam hogy milyen szép lesz egy pár óra múlva amikor az izzadság félig lemossa. gyerekszigeten láttam pár ilyent :lol:

megígérem csajok hogy mire egyéveseink elérik azt a kort (min.3 év) mindet kifestem annak aminek szeretné de ahhoz el kell jönni majd egy nagy talira :wink:
Vendég

sziasztok lányok!

köszönjük mégegyszer a sok sok jókívánságot! nagyon szuper volt a tegnapi délután! :) Benim a délutáni alvás után látta meg a díszítést, és hát elállt a lélegzete. olyan kis édi volt. pedig ez csak egy sima kis köszöntés volt. akkor mi lesz hétvégén!? :) annyira cuki volt, de tényleg!

aztán jött az ajándék, amit anyának kellett kibontania, majd a torta. végül az auchan-ban vettünk egy kis krémestortát. nagyon durván széttúrta Benim, szóval volt utána tusolás. de élvezte. a gyertyába is belenyúlt volna szíve szerint... :) kis buta!

megpróbálok kicsinyíteni fotókat. és akkor dobok majd nektek párat!

aztán lementünk a játszóra. jött Bogika, a kedvenc barát, és kapott "tőle" Beni egy fotót, amin közösen homokoznak! annyira édesek! ja, meg 2 lufit is, de azt simán kidurrantottuk még lent! :D

szóval jól sikerült a tegnap, bízom benne, hogy a szombat is jól fog!

Kittina, Mátédnak jobbulást! remélem, hogy semmi komoly és hamar jobb lesz a kedve!

fotók még mindig szuperek! Julcsi, azok a torták! egytől egyig gyönyörűek! Enikő pedig milyen kis csini volt!!!

Andi, örülök, hogy előkerültetek Ti is! nagyon jók a zebrafestett csajok! és Viki még mindig édi! :) nektek jó nyaralást, ha hazajöttök, akkor legyen már helyi tali! ;) kár, hogy a múltkor nektek kimaradt! :(

Szilvi, nem semmi méretei vannak Bencédnek! mi holnap megyünk... kíváncsi leszek. szerintem mi is súroljuk a 12 kilót, de mi picit többről indultunk eleve :P

Boni, nem semmi vagy az egyedi festéses csörgővel! klassz lett!

Andriskánknak nagyon boldog első születésnapot!!!!

sophie27

Sziasztok!

Sikerult letoltenem a kepeket, teszek fel parat, a tobbit meg majd a Picasara.

Kellemes napot!

Kép De jo szorni a homokot!

Kép Apaval a tengerparton

Kép Nagymamaval

Kép Anyaval lovacskazunk

Kép En is megkostolnam ezt a mezes sort...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.

www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.

www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!

www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

KépKép
kaqk
Debrecen

Boni, tényleg nagyon szép lett a dob :-)

Mazska, nagyon jók a képek! De látom, ott se mindig van strandidő, van hogy melegebben kell öltözni...
Érezzétek jól Magatokat, és majd a Balcsin találkozunk Veletek is ;-)

Bár a párom melója még mindig bizonytalan, de remélem nem kell visszamondanunk a talit, max ott hagy minket, és hazaugrik közben, ha be kell mennie azon a hétvégén dolgozni...

Andrisnak boldog szülinapot :!:

Na és akkor a végére hagytam a nagy hírt :oops: ami még csak félig publikus, de remélem az ismerőseim/rokonaim nem olvassák a fórumot :roll: Szóval Enikőnek útban van a kistesója, kedden jutottam el dokihoz, az uh szerint és számításaim szerint is 8 és fél hetes várandós vagyok :D :D :D Na, én lettem a 2., vagy sunnyog még valaki? ;-)

Sziszka ne haragudj, hogy múltkor letagadtam, de nem volt még biztos, így nem akartuk még senkinek elmondani :wink:

yuyu79

Ja és pont Eni szülinapján voltam dokinál, a 12. heti uh-ra meg a házassági évfordulónkon megyek, tök véletlenül :lol:

yuyu79

Julcsi Éljen! de jó hír ez! :lol: én amennyire az elsők közt szerettem volna lenni biztos a legvégére jutok... 8)

Mazska de jó lehet kinnt!

ZSófi kérjük képeket! :lol:
Vendég

Boni, azért remélem Nálatok se várat túl sokáig magára a kistesó :!: :wink:

yuyu79

Julcsi!

Nagyon gratulálok, igazán jó helye lesz nálatok is a kis jövevénynek, Eni is csodás baba, gyönyörű volt a szülinapja is, édes mosolygós kishölgy, imádni fogja a tesóját is, egészen biztosan!!!

Boldog szülinapot utólag is Beninek és akit kifelejtettem és természetesen Andris babának is!!!!

KépKép
koadri

Julcsi! gratulálok tiszta szívből!!! ;) most kisfiút szeretnétek? mikorra vagy akkor kiírva? de jó lesz újra babázni! és egyetértek Adrival, biztosan Eni imádni fogja a kistesót! ;)

Sziszka már látta rajtad, Julcsi?

ki sunnyog még??? én de sunnyognék... :oops:

fotókat majd otthonról dobok! most anyuéknál vagyunk! gyerkőc alszik az utazóágyában!

sophie27

Nem látszik még szerintem, csak beszéltünk róla, hogy szeretnénk tesót, és azt mondtam, hogy még dolgozunk rajta ;-)

Hát, én fiút érzek, de a párom azt mondta, legyen inkább megint lány, merint Eni is olyan kis cuki meg bújós :-) Szóval mindegy :wink:

yuyu79

a fiúk is tudnak ám bújosak lenni, és Eninek kell egy külön bejáratú bodyguard :P de legyen egészséges és olyan éde, mint Enikő!

sophie27

Már van egy fiú unokatesója, bodyguard megvan, szóval tényleg mindegy :-)

yuyu79

Mazska, szuperek a fotóitok! a többit meglessük majd picasan! ;)

sophie27

Julcsi, okés! :)

sophie27

Sziasztok!

Kicsit ismét elmaradtam. Sajnos csak az utolsó néhány hozzászólást olvastam, elnézést érte. Futunk-szaladunk állandóan. :)

Szülinaposoknak nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk!! :)

Julcsi, gratulálunk a kis pocaklakóhoz! :) Jó egészséget a kis mazsolának, meg persze Nektek is!! :)

Lányok, elsősorban a puhatalpú kiscipők miatt is írok Nektek! Nem tudom valaki linkelte-e már be ezt az oldalt, ha igen, akkor bocsi.
Szóval az alábbi linken találhattok néhány kiváló kis cipőcskét. Mi tőlük rendeltük a miénket és 100%-ban tökéletes!! Puha báránybőrből készülnek a cipőcskék. Nagyon jók! Ugyanaz mint a Pediped, csak fele annyiba kerülnek. Ha esetleg érdekel Benneteket, nézzétek meg az oldalt. :)

http://kolyokcipo.hu/shop_art.php?shop_ ... cat=298310

A mi kis cipőnk: (Barnus) :D

Kép

Kép

Kép

És még gyorsban pótolom az elmaradásomat néhány képpel:

Névadó és szülinap:

Városháza előtt

Kép

Tüzijáték

Kép

Első gyertya...

Kép

Mit kívánjak?

Kép

Adok apának...

Kép

Ez mi volt?

Kép

Nálunk inkább a csodálkozás tükrében telt ez a néhány perc, mintsem a mosolygáséban. :D

Kicsit sok lettem, elnézést!!

k.a.t.i.c.a

Upsz, lemaradt a torta amit én csináltam. :)
Mecsi által belinkelt torta recept alapján...

Narancsos túrótorta (nagyon finom volt, meg jó sokat kellett vele vacakolni :) de megérte, jó érzés volt, hogy a kisfiamnak csinálhatom :D )

Kép

k.a.t.i.c.a

Katica! nagyon ügyes vagy! ez a garfield nagyon szuperül néz ki, és a többi fotó is nagyon jó!

a puhatalpú cipőcske link nagyon jó! amúgy szerintetek meddig "kell" puhatalpút hordani? ha már jár magától, akkor elvileg a normál cipő, szandi a jobb, nem?

sophie27

Hüha Julcsi! Hiper-szuper!!! Csatlakozom Zsófihoz, bárcsak én tartanék én az újratöltött anyuka szerepénél... Itt egy nagy szívböl jövö sóhaj virtuális helye van...
- Te arra azért kíváncsi lennék, hogy helyileg hogy oldjátok meg, hiszen nem valami hatalmas a lakásotok. -

A sok szülinapos kép csuda aranyos. Katica te is egy szuper cukrász vagy!

Mi a ma délelöttöt az autó müszakiztatásával töltöttük, majd gyors ikeázás, legalább a gyerekek kitombolhatták magukat a gyerekmegörzö labdás medencéjébn. A változatosság kedvéért kb. 20 fok van és esik az esö...

Holnap egy barátunkat látogatjuk meg, neki van egy hosszított autója és azt szeretnénk kipróbálni a poén kedvéért. :)

Mivel a barátnöm elutazik, van most egy hétig hullámos papagájunk. Csóri madár, nem sok nyugta lesz, bolog lesz, ha hazamehet... :) Most ülnek körülötte és rajzolnak. :)

Puszi: mi
Vendég

Julcsi! En is gratulalok - remelem minden rendben lesz. Szerintem is mindegy, hogy fiu vagy lany, csak egeszseges legyen! Hogy erzed magad?

Igen, most ide is ideert a rossz ido, 19 fok van - kint voltunk ma is a tengerparton, de ma csak jatszotereztunk. Ami fura, hogy itt nagyon sok orosz van - es hiaba beszelek mostmar eleg jol esztul, szinte semmit sem ertek...:( Kulonben sem volt kedvencem az orosz nyelv...De ahogy lattam, Laurat egy cseppet sem zavarja, hogy a masik gyerek milyen nyelven beszel hozza :), mindenkire vigyorog... :P

Klassz lett a Garfieldos torta - ugyes vagy Katica!

Andrisnak boldog szulinapot kivanunk mi is - Szuszu, jo lenne majd talalkozni veletek is megint!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok!
yuyu!nagyon nagyon boldog és kellemes hónapokat kívánunk!!gratulálunk!!

jelentem utunk sikeres volt anyagi szempontból ezt mindjárt részletezem is, de
nem sikerült mindenki méreti ígényét kielégítenem (pontosabban ez a kenguru goldra vonatkozik)
szóval lenne két darab póló ami nem 80-as hanem 86-os lett.
döntsétek el ti, hogy ki kér inkább nagyobbat :oops:

ez lenne az:
http://www.kengurukid.hu/kidshop/index. ... =05022_190

és akkor az elszámolás:
body 790,-
rávasalós papír 200,-
festékpatron 350,-
benzin 0,-
összesen: 1 340,-
aki még nemküldött képet az ne felejtse el!!

ha van esetleg még olyan akinek kellene csak lemaradt az ha küld nekem pólót,képet szívesen megcsinálom...
Vendég

Köszi mindenkinek a gratulációt, Sziszkának külön is az sms-t :-)

Csandi, köszi hogy rászánod a bodykra az időt és az energiát! Küldj számlaszámot és utalom az árát...

Köszi Mazska, jól érzem magam, csak sokszor el tudnék aludni napközben is (néha sikerül is ebéd után Enivel;-) és este is már 7 óra felé ki tudnék dőlni. Hányinger (még) nincs, csak a vérnyomásom esik le kicsit néha...

Katica, nagyon szupi tortát csináltál :D

Barbi, Te még a lakásunk méretére is emlékszel? ;-) Hát igen, az úgy lesz, hogy most lakást keresünk, mert költöznünk kéne mire megérkezik a csöppség... :roll:

yuyu79

Csenginek holnapra nagyon boldog szülinapot!! Kinek lesz még most? :oops:

yuyu79

Köszi, most látom, hogy már megkaptam a számlaszámot!

yuyu79

CSenge baba Áron baba Boldog születésnapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.14 13:50-kor.
Vendég

Csandikám!

Csenginek különösen boldog szülinapot kívánok kreatív anyukája, kedves apukája társaságában szeretö családdal, rokonokkal és barátokkal körüövéve! :)

Yuyu! :)
Milyenek az esélyeitek egy nagyobb lakást a környéketeken találni?

Mazska!

Már szinte kedvet kapok a csomagoláshoz, hogy akkor mi is meglátogatjuk ott fent a környéketeken a barátunkat, de 19 fok itt is megvan, ahhoz nem utazok pár ezer kilométert... :)

Puszi: Barbi
Vendég

Katica garefield torta fantörpikus :lol: és te is jó nézel ki :lol:
Vendég

Köszönjük szépen. Aranyosak vagytok! :)

Kicsit feljebb olvastam, hogy aggódtok a mega tali miatt. Biztosan nem lesz gond, bár lehet kevesebben leszünk, de azért szerintem nagyon jól fogjuk magunkat érezni. :)

k.a.t.i.c.a

Zsófi, kérdezted a puha talpú cipőcskét, hogy meddig ajánlják. Én úgy olvastam, hogy akár 3-4 éves korig is ajánlott, mert a legjobb a lábnak a mezítlábazás. Nyilván télen merev cipőcskét kapnak a babák, de nyáron nálunk biztosan marad a puhatalp. Van kérges, merev talpú, betétes spec. bébiszandink is, de nem szereti Pistike, nem tud benne még menni. A puhatalpút imádja, soha nem akarja leszedni, a többivel ellentétben. :)

k.a.t.i.c.a

sziasztok!

az előbb írtam már, de aztán elbénáztam, és kitöröltem mindent...
:(

szóóóval.

Csenginek és Áronnak nagyon nagyon boldog első születésnapot! sok puszi nekik is! :)

Andi, köszi a fáradozást! még várok tőled egy választ a 2. body méretét illetően, de ma, vagy legkésőbb a hétvégén utalom a lóvét!

Katica, köszi az infót! mondjuk mi általában mezítláb nyomulunk. ezért nem értettem, hogy most még hogyhogy kell nekik a puhatalpú, de végülis biztonságosabb megoldás, mint mezítláb. nem lép bele semmibe, stb. köszi mégegyszer!

kicsinyítettem képeket is! mindjárt dobom!

ja, igen. Julcsi. megkérdezhetem, hogy mennyire hamar jött össze az új kis pocaklakód? igaz a hír, hogy szülés után sokkal könnyebb teherbe esni!? :roll: :oops:

biztosan írtam még valamit az előbb, ami most nem jut az eszembe... na mindegy. és akkor a képek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

sophie27

Sziasztok!

Aztaaaa, micsoda hírek mióta nem jöttem!

Julcsi,
Ezer gratula!!!! :D :D :D Nagyon izgiiii!

Utólag is boldog szülinapot a babóknak, Beninek, Eninek, Andrisnak, Pistikének, és ma Csenge babának!
Nagyon jók a képek, minden torta csodaszép, és milyen finomak lehettek! :wink:

Mazska,
Szuperek a képek!

Mi megvagyunk, én voltam most beteg a hasammal. Hányinger és társai, alig ettem valamit az elmúlt két napban. Na de nem kistesó miatt sajna, mert azóta megjött :( Valami virus elvileg, ami mostanában terjed. Hát én miért is úsznám meg. Komolyan mondom, mióta nem tornázok rendesen, sokat betegeskedem, pedig régen aligha voltam beteg! Nincs mese, el kell kezdenem ismét rendszeresen tornázni.... :roll:

Virág jól van szerencsére! Tegnap egyedül felállt segítség nélkül, menni még azonban nem megy egyedül, de hamarosan eljön az is! Viszont képzeljétek, nagyon sok mindent megért angolul is, amikor kérdezem hogy hol van a haja stb angolul, akkor mutatja! :D

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Julcsi: úristen, nagyon gratulálok! A Te második gyerkőcöd és az én negyedik gyerkőcöm viszont nem fog biztosan egy napon már születni (mint Eni és Bence), ennek több akadálya is van. Egyrészt, mert nem vagyok terhes. Másrészt már nem is lehetek! :) Ennek néha örülök, hogy már nem kell védekezni, de mikor nosztalgiázom a három csodás gyerkőcöm képét nézegetve, akkor sajnálom. Imádom őket, de úgy érzem, ebben a világban, Magyarországon elég három gyereket nevelni.
A lényeg, hogy problémamentes terhességet és szülést kívánok! Gratula!!!!

Boldog szülinapot Csenginek és Áronkának!!!!!

Zsófi: nagyon szuperek a képek, édes Benedek, ahogy tömi a tortát! Édes szülinaposaink! :)

Dia: jobbulást!!!

Nekem mindhárom beteg lett sajnos. Voltunk dokinál. Vírus. Takony és pöttyös torok. Bence tegnap lázas is volt. Kaptak gyógyszert. Tegnap extrán nyűgösek voltak, estére már kimerült voltam nagyon. A nyaralás óta odáig jutottam, hogy kimostam a cuccokat, de vasalót még nem tudtam elővenni! :( Hát ez van.

Na megyek is főzni, Bence a legtöbbször már a mi ebédünket eszi (ha nincs benne tej), mást már elvileg mindent ehet (persze virsli, gomba, eper még nem ment).

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsófi, aranyos Beni ahogy széttúrta a tortát!! :D

(Amúgy mi is mezítláb nyomulunk, egész nap, csak ritkán adunk rá cipőt. :) Azt hiszem télen nehéz dolgunk lesz a nyári mezítlábas gyerekekkel :D)

Dia, nagyon ügyes Virág, hogy megérti az angol szavakat!! Nem hiába, ilyenkor a legfogékonyabbak! :)

k.a.t.i.c.a

Yuyu! Gratulálok a kis jöveveényhez és annak külön is, hogy AZ ELSŐK között tudtuk meg, így a 8,5 héten. Rosszulét, problémamentes és boldog babavárást kívánok. :D

Most egy kicsit sírnék, mert az egyik felem szeretne kistesót, persze nem most, de a másik felem tudja, hogy Kristófnak mindent meg tudunk adni, de egy másodiknak már nem. Bár ezen lehet, hogy el kellene gondolkodni, hogy biztosan így helyes e.
Na mindegy, most így is elég rossz passzban vagyok.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: