érezzétek magatokat nagyon jól így hármasban a nászúton... Ugyan a repülőút elég uncsi, és hosszú, de megéri... gyönyörű Egyiptom, várjuk a beszámolót, ha visszajössz...
Vicky,
tényleg jó az 1,9, ne aggódj, minden rendben lesz.
Lara,
nekem is pont egy héttel tér el a mérete a korától a babának, de álítólag ez a végére teljesen szinkronba jön... legalábbis nekem ezt mondták a hozzá értők...
Ma beszéltem az egyik ismerősömmel, és kiderült, hogy nekik is februárban jön a baba, de a második... Tök jó...
Amúgy képzeljétek, csoda történt... ma átjött anyósom azzal, hogy már két napja nem alszik, olyan lelkiismeretfurdalása van, amiért ilyen csúnyán viselkedett, és reagált a dolgokra, úgyhogy szeretne bocsánatot kérni... nem akartam rosszindulatú lenni, és visszakérdezni, hogy most azért jött át, mert tényleg úgy gondolja, vagy mert ma éjjel már aludni szeretne...
Na mindegy.... ez bennem maradt, de mondtam neki, hogy részemről elfogadom a bocsánatkérését, de nem fogom elfelejteni... ezt azért nem lehet...
Hú én hetek óta farkaséhségben szenvedek... próbálok nem sokat enni, mert nem akarok sokat hízni, de ez valami kegyetlen... még be sem fejeztem a kajálást, már éhes vagyok...
Barbi