A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

hol van a nájtshift?

KépKép
KépKép
adryn

faxa.. laptető :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: az ajtóban én vagyok :oops: És gondolhatod, hogy minden mozdulatát lestem/lesem, de minden a régi(evés, nincs hányás...) és nem látszik rajta semmi, ami az ütésre utalna. Valószínű, ahogy mozgolodott szépen észrevétlenül kicsúszott. Még szerencse, hogy a dohányzóasztal alacsony. Jó párszor áttapiztam, de semmi rendellenest nem találtam.

banokla

Banokla: akkor jó. én tuti szívinfarktust kaptam volna, és egyből leüvöltöm Micet :oops: nagyon örülök hogy szerencsésen megúszta Krisz! egyébként engem is majdnem leejtett apám mikor féléves voltam... dobált a levegőbe.. aztán egyszercsak kicsúsztam a keze közül... még jó hogy a bugyimat el tudta kapni.. ott lógtam a bugyimnál fogva a kezében... ha elszakad még ennél is bolondabb lennék mint most vagyok hehehe. :)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,
házigazdáinknál mától 'rendes' net van, így nem a telefonommal küzdök (böngészni-olvasni könnyű vele, node írni). És most egy icipicivel több időm is van, mivel ma mentek haza a barátaink (házaspár és 3 gyerek) és mostantól négyesben vagyunk itt.

Köszi köszi mindenkinek a jobbulásos kívánságokat és az érdeklődő kérdéseket. Nagyon jólestek ám. Jelentem: megvagyunk. Ez egy ilyen béna nyaralás, már ami az egészségi állapotunkat illeti, de nem adjuk fel :) Múlt szombaton (ugye pénteken jöttünk) megjött nekem is a mensim, és hát mikor máskor, ha nem a balatoni nyaralás legelején. És ez volt az első tavaly június óta. (Samunál tovább tartott, ott a szülés után 6-7 hónappal köszöntött be a nőiség ezen oldala)
A többit már írtam, Samu hányt, de ez csak egy délután volt szerencsére, engem jobban elkapott sajnos egy ilyen jellegű betegség (még most sem vagyok 100%-os). Kata náthája enyhült, de még ő sem teljesen OK. Szerencsére egyiköjük sem robbant le nagyon, így maradunk.
És jó dolgunk van egyébként, nagyon élvezem, majd mutatok képeket, ha hazaértünk. Lógunk a parton, (ma úsztam egy nagyot, hú de jól esett), és sokat császkálunk a környéken (Veszprém, Taliándörögd, Tapolca, Nagyvázsony, kb ennyi volt eddig), meg jönnek látogatóba rokonok, ismerősök - szóval nem unatkozunk.
Közben sajnos a családunkban történt néhány rossz dolog is, ez kicsit beárnyékolja a hangulatot...
No, ennyit magunkról egyelőre.

Moncsi, zseniális lett a márciusi babók fotóiból készült tabló. Nekem is elküldöd majd? (Pü-ben majd írok egy címet) Annyira jó volt végigböngészni. És Lívia klip is nagyon szép.

Csibb, Vica, nektek meg a képeitek nagyon jók a gyerekekről! Csak lesek itt, mennyire jól elkapott pillanatok.

Kukli, gratula a lakáseladáshoz és vásárláshoz is! Szurkoltam ám nektek itt a háttérből :)

Éjszakai nemalvásokat sajnálom, mostanában Katababa is többször ébred. 1-2x tuti kér éjszakai szopit.

Gabka, hú, rossz volt olvasni, hogy nyűglödtök a pároddal, és nagyon örülök, hogy sikerült erről beszélgetnetek. Nem mutatsz nekünk fotókat a horvátországi nyaralásról? Meg esetleg egy rövid beszámoló?

Adryn, tengerparti képek tényleg szuperek. Kinti rokonsággal meg remélhetőleg összecsiszolódtok előbb-utóbb. Nagylány baleset elég ijesztő lehetett...

Katka, nem tudom, h olvasod-e még (vittetek-e magatokkal mobilnetet). Jó nyaralást mindenesetre! Szilvásvárad nagyon jó kis hely.

Banokla, ez a kép nagyon jó a kisebbedről. Esést sajnálom, elhiszem, h megállt benned az ütő.

Pulcsi, nem tudsz elmenni másik orvoshoz? Nem hangzik jól, amit írtál.

Most hirtelen ennyit maradt meg, majd visszaolvasgatok kicsit alaposabban.
Jó éjt!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé: a nővéremék is most vannak nyaralni,és a sógoromnak pénteken vakbele lett, meg is műtötték, ma jön ki a kórházból, de gondolhatod, hogy se fürödni, se emelni nem tud....ez se valami jó nyaralás most nekik (van két gyerkőcük, és szeptemberre jön a 3. baba)

Kukli: hát igen,mi ilyen érzékenyek vagyunk, még szerencse, hogy van egy tökös férjem erősítésnek :D Magyar motorokat gyűjt és újít/tatt fel (csepel, pannónia, panni), én csak addig morgok, amíg roncs szerű az állapotuk, ha már készen van, gyönyörködöm bennük:)

vica: nagyon jó képeket csináltál megint. Az a csappból ivós nagyon tetszik. Fürdés: vettem egy gypsy mama fürdős kendőt, nem bírtam magammal, tiszta kendő mániás lettem :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Banokla most olvastam mi történt Krisztiánnal :( Biztos jól megijedtél na meg a gyerekek is. Sok mindent kibírnak ezek a gyerekek.
Bulcsú is kimászott a járókából úgy fél éve, na és persze a fejére esett :? szerencsére nem lett semmi baja kivéve a nagy pupot a fején. Én is úgy megijedtem, pedig csak egy pillanatra nem figyeltünk oda, tudniillik büntiből raktuk bele mert ugye már elég nagy volt a járókázáshoz. Persze ezután más büntit találtunk ki.
De emlékszem Panna is leesett egyszer az ágyról :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

bakker, ezek az esések dvák. nagyon sajnálom

Viszont, most Lizi is végre tök jól aludt. Lefeküdt fél8-kor, adtam neki éjfélkor enni, pedig csak mozgolódott, aztán meg 5kor és végül fél8kor kelt végleg. 5kor magam mellé vettem, mert nem akart vissza aludni, aztán olyan cuki volt, nézte a tetőablakon az esőt és hallgatta a kopogását és így aludt el :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

holnap meg temetés :( mennyi ideig tart szerintetek? Lehet megpróbálok kifacsarni magamból útravalót :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok. egész éjjel hánytam és görcsölt a hasam. jó hogy kb 5 kor sikerült elaludni, és még a Lívia sem kelt fel korán, erre jön a védőnő :? ugyhogy felkeltünk de nemtudom hogy fogom átvészelni a napot :S valamivel jobb már de tul sokkal nem :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

szegény moncsi, dva lehetett

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

azért feldobom ezeket:
tegnap alkottam amikor unatkoztam.
légyszi akinek kell az privibe irja az e-mail címét ..köszi
Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

elküldöd nekem a papillon_@freemail.hu-ra? MINDET? köszi

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Erpé: örülök, hogy jobban vagytok. A képes beszámolót várjuk :wink:

Papillon: a nagyidat most temetik?? A temetés mint szertartás kb. fél óra, max. 1 óra felénk.

Vica: te is profi fotos vagy!!! :wink: Szupik a képek!!!!!

banokla

Sziasztok!

Vagyok ám, köszönöm a hiányolásokat! :)

Többnyire olvastalak is Titeket, de előre is elnézést, ha kihagyok valamit! :) :oops:

KAtka: jó utat!

Erpé: jobbulást! (írtam Neked privit)

Eséseket sajnálom, Levinél mi is megúsztuk, de Lili beleesett a kádba, pedig tényleg egyetlen pillantásra néztem félre. Még jó, hogy vízbe esett és nem ütötte meg magát.

Moncsi: Neked is jobbulást!

És minden kép és gyermek gyönörü!
Irigylem a profi gépeket és Adryn a tengerért! :)

Vasárnap mentek haza a barátnőmék, de még nem sikerült kipihennem magam. Fél 1ig beszélgettünk általában és a 4 gyerek nem kímélt minket sem nappal, sem éjjel. Sajnos nagyon szomorú dolgokról sikerült beszélgetnünk, de a téma nem ide való, mert egyben borzalmas és hihetetlen is.

A nyaralás mint írtam már jó volt, bár párom nyökögött. A gyerekek nagyon jól bírták az utat, Lili egy tünemény volt. Csak akkor nyekergett, amikor éhes volt, egyébként nézelődött, aludt. Levi némi szórakoztatzást igényelt, de Ő is jó fiú volt végülis.

Volt egy nap amikor annyira behisztizte magát, hogy a hidegzuhany alatt kötött ki. Viszont lényegében szobatiszta. Igaz, hogy nem szól, de ha küldjük megy és kakit is nyom :)
Tegnap szólt először, hogy pisis lett, ami annyit jelentett, hogy 2 csepp már becsurrant, de a többi bizony a wcbe ment :) Büszke vagyok rá :)

És akkor pár kép (bocsi, ha sok lesz) :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabka77

No, hát így jó visszatérni, kisbarátom képeire :wink:
Gabka, milyen ez a babakocsi, amit apa és Levi tologat? :shock:
Gyönyörűek a képek, vica, Te is baromi jó képeket csinálsz!

Adryn, Te meg fehérneműben is nyugodtan menj a tengerbe, én még csadorban sem lennék fényképkompatibilis :D

Banokla, Krisztián irtó helyes pasi!!!
Úgy bírom az olyan babákat, ahol már gyerekkorban látszik, hogy milyen felnőtt lesz. Én Dömét nem tudom elképzelni nagynak, de több babát kép alapján igen.

Döme már javul, az éjszakát végigaludta.

Egyelőre ennyi, vár a fiam :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jók a képek.

igen, nagyit temetjük :cry:

de fura, valszeg az időjárás miatt voltak ilyen nyugtalanok a babók, de ezek szerint mind megjavult. :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok!
végül voltam nőgyógyásznál, kiderült, hogy rendel, csak új mobilszáma van,a mit persze elfelejtettem elkérni....
azt mondta, valószínű egy korábbi felfázás következménye,mert mindent rendben lát. felírt egy rakat gyógyszert / 6 ezer ft/, be kell szedni, meg egy hétig nincs kex. de a tabik papírjain az van, hogy nem szabad szoptatni mellette, meg 3 napra fel kell függeszteni....
pedig mondtam neki, h szoptatok. nem baj, bizti mérlegelt..meg mondta, h egyelőre aférjemnek nem kel beszedni semit..szóvalgyulladáscsökkentőket írt fel.
Nándi jöv 7 szombaton 6 hónapos, azaz FÉLÉVES lesz:) és nekem még mindig nem jött meg.Igaz, éjjel is 3 órénként kelünk.
banokla, nagyon sajnálom a dolgot, ez nekem is rémálmom..
egyik simerősünknek az 1 éves gyereke legurult egy hoszzú csigalépcsőn... vitték be a kórházba, de semmi baja nem lett, és azt mondta a doki az anyukának,hogy ezek a gyerekek 2 éves korukig hála Istennek gumiból vannak, és legalább 4 m esés kellene, hogy károsodás érje őket.
Tegnap Apával filmet néztünk, szerintetek az normális, hogy nekem közben vagy 5 ször eszemben volt a gyerek, hogy de megnézném, vesz-e levegőt, stb...csak nem mentem ki, nehogy apa azt érezze, a gyerek fontosabb :)végülis Nándi meg életben maradt :)egyre nehezebb éreztetnem, hogy a férjem fontosabb, mint a kis poronty:)tippeket várok, hogyan lehet..
hozzátápi: nekünk nagyon kell, mert azóta van jól akis bogyó. vannak napok, amikor megeszik 80 ml krumlipt mondjuk, valamikor meg 2 kanál, aztán rámköpi az egészet. hangulatól függ. ez így nem túl rendszeres :? meg nekem nem megy az ugyanabban az időben..van hogy délben kapja, van h 3kor, vagy van, hoyg este 6kor..attól függ, milyen mászkálós és milyen hangulatú napunk van.......és fontosnak tartom a rost miatt, hogy napi egyszer egyen vmit, ami kinyomja a kakit, de nekem mindegy, mikor eszi....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

pulcsi:most csak magamból indulok ki és biztos sokan nem fognak velem egyetérteni, de én így biztos nem venném be azt a gyógyszert. Inkább próbálnék valami természetes szerhez folyamodni, pl. homeopátia, gyógynövények.

Kukli: bocsi, tudtam volna még rádönteni a szavaimat, csak a gyerekek megörjítettek éppen :D Ezt a tejfölös húsis receptet dobd már ide fel,ha van egy kis időd :) köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Bocsi a kellemes és izgalmas témáért :D
Képzeljétek szegény Anna tegnap olyan keményet kakilt, hogy csak lestem, hogy tudta szegény kinyomni. Olyan volt, mint egy nagy darab kő. Barackor eddig is kapott, szóval attól nem lehet. Valszeg a Sinlac a hibás. Pedig csak 3 kanállal adtam neki a barackhoz!
A hülye orvosom szerint meg tök jó dolog!
Ja és ma Anna megint végigaludta az éjszakát! Rájöttem, hogy legújabban egy éjszakát végigalszik, egyet meg nem.
Szóval ma a nemátalvós éjszaka jön :roll:
Vendég

Ja Pulcsi!
Mostanában az én férjem is el van hanyagolva! De szerintem ezt a pasik megértik. Meg mind a ketten hulla fáradtak vagyunk estére, úgyhogy alváson kivül nem is nagyon van kedvünk máshoz...
Vendég

Lilla: hát ezzel mi is így vagyunk :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

Ezt találtam alvásproblémára:
http://www.topvital.hu/egyeb/glo-to-sle ... ce=adwords

Elgondolkoztam,vajon,hogy állna a lányaimon :lol:

Hű és most nézem, jobb oldalon meg pénisznövelő pumpa reklám :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Gabka, én is írtam pü-t :) Ja, képzeljétek, végül a két fiú egy oviscsoportba fog járni :)
Hú de jó kis helyen voltatok! Jók a képek, Lili továbbra is csodaszép csajszi. Azok a szemek!
Sajnálom, hogy szomorú dolgokról kellett értesülnöd a barátnődtől, de azért biztosan nagyon jó volt vele találkozni.

Pulcsi, Gyöngyi, egy csomó gyógyszerre azért írják rá, hogy szoptatás és terhesség alatt nem ajánlott, mert nem tudni, hogy miképp is hat valójában. Hiszen a gyógyszertesztelés során az embereken való kipróbálást nem terhes vagy szoptatós nőkön végzik... A múltkor hallgattam erről egy interjút Czeizellel, aki azt mondta, hogy nagyon kevés azon vegyületek száma, amelyekről bebizonyosodott, hogy káros hatással van szoptatás alatt a babára (főleg pszichiátriai betegségek és szteroidok esetén). Ezzel szemben szinte minden gyógyszeren szerepel, hogy nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt (nyilván ez a biztos a gyártó szempontjából).
Nehéz erről okosakat mondani, és persze óvatosan kell gyógyszereket szedni, de bizonyos esetekben néhány gyógyszer beszedése nem hiszem, hogy komoly gondokat okozhat. Viszont a nem beszedésnek is lehetnek következményei, szövődményei... Egy hosszan tartó gyulladás a szervezetben semmiképp sem jó. Van erről egy csúnya történetem, de inkább nem borzolom a kedélyeket.

Pulcsi, szerintem normális, hogy folyamatosan Nándi körül járnak a gondolataid, ezen ne emészd magadat :) Még így lesz egy ideig! Persze nem jó, ha emiatt elhanyagolod a férjed, de úgy látom, hogy te nagyon figyelsz erre. Nem értem ezt a ki a fontosabb (férj vs gyerek) témát, nekem mind a gyerekek, mind a párom nagyon fontos, és szerintem a család minden tagjával éreztetni kell, hogy nagyon szereted. Nem hiszem, hogy jó, ha sorrendet állítasz fel... Rossz a kérdésfelvetés, miért is kellene valamelyiknek fontosabbnak lennie a másiknál...

Papillon, szerintem sem túl hosszú egy temetés... Én kb fél órás szertartáson voltam.

Nemlajos, csador :)

Moncsi, az újabb tablók is tök jók!

erpé

Sziasztok!
Gyöngyivel találkoztunk, és mondta, hogy hiányoltatok, igazán aranyosak vagytok.
az a helyzet, hogy nem tudom követni a topikot továbbra sem, kicsit elveszek, annyian vagyunk, mire végigolvasnék pár lapot, lesz újabb 4-5 hozzászólás.
ami jó, hogy igy összetartotok, csak kilógok, na.

Papillon, részvétem a nagymamád miatt!

csak végigfutottam pár oldalt, ha már irok, de nem tudok reagálni mindenkinek.

KATKA, többiek, a kendősök nem azért "szólják le" a kenguruban kifelé hordozást, mert "felsőbbrendűnek" érzik magukat (legalábbis a saját nevemben beszélhetek és szerintem sokakéban). a kifelé hordozás bármilyen hordozóban káros a babának! itt olvashattok róla, miért: http://www.mamami.hu/kifelene/
én is kendőztem, de másféle hordozóim is voltak vannak (babakocsi is persze), egyszer elindultam kenguruval is, de soha többet, annyira kényelmetlen volt a kendőhöz képest. a férjem egyszer vitte abban még Lindát, neki bejött, ezért bár a régit eladtam, vettem egy újat. mondjuk amennyit dolgozik, nincs veszélye annak, hogy sokat használná, de kifelé nem fogom neki sem engedni.
most meitai-t vettem és egy babaerszényt. utóbbit az autós kirándulásokhoz, hogy gyorsan be tudjam tenni a kisasszonyt. előbbit pedig a hosszú sétákhoz. már próbáltam, és szuper :)
teszek is egy képet, amiben benne van Léna, bár sok nem látszik belőle.

Nagyon szépek a babák, és mekkorát nőttek, pedig most szültünk...
menzesz: nekem már teljesen beállt, most úgy tűnik, 30 naposnál hosszabb lesz mégis a ciklusom megint (nem 26-27 mint tavasszal), nem bánnám, valahogy kihagytam volna egy ideig...

esések, betegségek: remélem minden baba és anyuka is rendben van!
az az élet rendje, hogy a gyerek legalább egyszer fejreessen. persze ez amikor történik, tudom, nem megnyugtató, csak hogy tudjátok, tényleg gumiból vannak a picurok szinte, sokminden meg sem kottyan nekik. Linda is esett többször is, mégis minden rendben van vele :) Léna még nem, de ami késik az a gyorsvonat...

és akkor rólunk dióhéjban: Léna kb 7,5 kg (csütörtökön megyek méretni, 4 hós oltáskor 7 kg volt), hurkásbaba. már meg tud fordulni (a kezét kihúzni azt nem sikerült neki), de nem nagyon gyakorolja. emelgeti a lábát, és kifesziti magát, úgy egész nagy területet "bejár", ha leteszem a játszószőnyegre vagy az ágyra.
6 hósan viszem megint csipőkontrollra, 3 hós korára javult, de még mindig kellett neki a terpesz, ezért belevágtam a moshatózásba, mert a hivatalos pelust rég kinőtte. élvezem nagyon, sajnálom, hogy korábban nem mertem elkezdeni.
hát kb ennyi. Léna olyan kis cukorfalat, hogy most már tuti, hogy lesz 3 bébi. 2011 márciusra gyúrunk ;)

Kép
Kép
mamacsibe

hopp a kép lemaradt.
Kép

Kép
Kép
mamacsibe

mamacsibe: :D

Kép

Kép
pgyöngyi

MAMACSIBE!!! :D :D :D
Hát pedig én már a mamamin is írtam ám Neked, hogy hiányolunk (itt is, másutt is), de megértelek, néha nekem is jobb volna, ha csak egy topikom lenne, de egyet sem tudnék ejteni a többi miatt, úgyhogy maradok, amíg bírom 8)

Gyönyörű Léna, és szép a MT-od, és nagyon sajnálom, hogy csak ennyit vagy erre :cry:
(tök furi, hogy igény szerint szoptatsz, és már rendes ciklusod van, én még mindig csak várom, hogy helyre zökkenjek...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hol irtál, nem láttam????????
na jól van akkor megigérem hogy jövök erre is. a ti kedvetekért :D
köszi a dicséretet :)
hát én ilyen fajta vagyok. a dokim aszonta, "peches asszony". mit mondjak, egyetértettem vele. persze jó, hogy ilyen rendben vagyok, meg termékeny, meg minden...
küldök neked piroskát, ha szeretnél. úgyis mostanában esedékes...

Kép
Kép
mamacsibe

No lányok, én függök Tőletek, az utóbbi pár órám azzal (is) telt, hogy visszaolvastam mégiscsak, és jól tettem, mert bitang nőszemélyek vagytok, és nem meséltek semmit!!!

Mamacsibe, egyszer rámköszöntél a mamamis üzenőfalamon, hát ott (tudom, nem a legfelhasználóbarátabb a saját üzenőfalamon másnak üzenni... :oops: 8) ).
És tényleg jó volna, ha írnál ide is (meg oda is), úgyhogy néha tessék csak jönni!!!

Normafára nem megyek senki kedvéért, az nekem magas is, messze is, de ne bánjátok, most megint nem vagyok kimozdulós (lefelé szakasz jön megint), jövő péntektől meg megint nem leszek, nyaralni megyünk ugyebár.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mindenkit eltökítettem? :shock: :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli, és milyen volt békési lányokkal talizni (jól értettem, többen jöttek Békésről? :shock: )
Szegény Anikóra úgy ráripakodtam anno, mikor az irl nevemmel üdvözölt itt... :oops:
Azóta se írt :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemaljos, mi az az irl név? :shock:
Normafára valószinűleg mi sem megyünk, kocsink nem lesz, közlekedni meg messze van.
Miért vagy leszállóágban?

Masut
masut

na nesze nektek éjszakai műszak, megyek is inkább :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na végre:)

irl: in real life(live? ezt a kettőt mindig keverem), szóval a való életből való.

leszálló ág: erősen bipoláris vagyok, hol nagyon fent, hol lent, ha fent, akkor kreatívkodok, ötletelek (pl. legutóbb a villamos babakocsit - mint a villamos kerékpár -, de mivel nincs rá pénzem, összeköttetésem, legyen az ötlet a nyilvánosságé!), ha lent vagyok, a lakásból se nagyon mozdulok ki, a boltig se...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nálunk ma nagy buli volt. itt volt a fotós barátnőm a kisfiával, meg a húgomék, és a barátnőm a Mátéval egyidős kislányával.
Muszaka volt a kaja, hát az valami isteni! mihamarabb ismétlés lesz belőle. most csináltam először.

tegnap este Máté is jobban aludt, és ma is könnyen aludt el. érdekes ez, hogy így egyszerre csinálják a kölkök! :roll:

Banolka
szuper kép, és a leesést nagyon sajnálom. de vigasztaljon, hogy ez nektek rosszabb, mint neki! :wink: nekem Fanni születése után évekig visszatérő rémálmom volt, hogy leesik az ágyról, miközben velünk alszik, pedig sosem aludt velünk... :roll: Máténál nem jött újra elő... hiába a rutin! 8)

Vica
hűűű, de szuper képek itt is!!! (a barátnőm is megnézte, és megdicsért!!! :wink: )

Nemlajos
nem meséltél, hogy mi volt!!!

csütörtökön megyek túrni!!! már úgy várom! gyerekeknek kell ruha őszre! anyukám vigyáz rájuk addig.

Gabka
jó kis nyaralás lehetett!

Erpé
jó, hogy jobban vagytok, most már remélem, elkezdhettek tényleg nyaralni egy kicsit!

Pulcsi
ez nekem is szöget ütött a fejemben, hogy miért kéne azt éreztetned a férjeddel, hogy őt JOBBAN szereted... én meg lennék döbbenve a férjemen, ha ezt elvárná tőlem...

Papillon
sok erőt a temetéshez! :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos
jól írtad, life

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hehe, Máté ma 5 hónapos! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Máténak boldog hófordulót. :)

LÁnyok, a Balcsis képek még váratnak magukra, párom a gépét szereli, és nem ér rá letölteni a fényképezőgépből, én meg csak a telefonomról tudom, de nem csináltam képet...

Masut
masut

csibb, gratula Máténak! :D
Mit meséljek?
Beszámoló otthonról, röviden:
Példamondatokban, különböző szájakból:
- és mit eszik már?
- még sárgarépalevet sem?
- piskótát ugye már eszik?
- csokit lehet már neki adni?
- egy kis húslevest?

Meg még:
Jaj, esznek, és neked nem adnak? Ejnye, no, majd nemsokára Te is eszel ilyet, hű, akkor lesz jó világ! Mennek, és téged nem visznek? Jaj, ejnye... stb.
És ezt napokig bakker, valahányszor arrébb megyek, vagy eszek valamit!!!! :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, ez ismerős... először anyós szájából...

Masut
masut

hű, ez kemény... barátnőm is pont most mesélte, hogy anyósa és apósa is ezzel cseszteti...

csak azért vontalak kérdőre, mert azt írtad, hogy olvasol és jössz mesélni. azt hittem van valami izgis.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

köszönjük a köszöntéseket! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és Moncsi
nagyon ügyes vagy! ráadásul nagyon kedves, hogy az egyiken, asszem a kéken Máté két jó csajjal van középen abban a körben! :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszönjük a dicséreteket!! :wink:

Nemlajos: remélem nem tart sokáig a a leszállóág!!! Én az ehhez hasonló beszólásoknál azt gondolom ezt biztos viccből mondják, épeszű ember nem mond ilyet komolyan..... :roll:

Pulcsi: remélem hamar meggyógyulsz. Tudom, miről beszélsz, amikor azt írod, hogy a férjed érezze, hogy fontos számodra. Pioritás. Szerintem már az is jó, ha egy kis időt tudtok kettesben lenni, nekem két gyerek mellett már nehezebb....

Csibb: én is csütörtökre tervezem a turit :lol:

Csajok köszi a leeséses hozzászólásokat! Megynyugtattatok egy kicsit.

banokla

Sziasztok . szerencsére már jobban vagyok nem tudom mi volt ez az éjjel. a gyomrom még mindig fáj. néha elkezd görcsölni és szúrni :? lehet hogy elmegyek vele orvoshoz ha sokáig tart mert ez bizti nem normális.

mi is ma vagyunk hat hósak :) és a páromnak is ma van a születésnapja.

bocsi a képeket még nem küldtem de ígérem holnap mindenképpen...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csibb :D
Hát csak egyébként is ezt meséltem volna el :)
Ott frissiben annyira durva volt, ahogy mindenki azt szajkózza a gyereknek, hogy kimarad valamiből... :shock:
Izgis, anyóséknál??? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jó, tényleg... de hát végül is a bosszankodós történetek is lehetnek jók... :roll:

Moncsi
jobbulást neked! és Livinek is boldog hófordulót!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: