Mabe: de jó hír

annyira nagyon örülök Nektek.
Kriszti, köszi a hírt.
Taranee: szólj, ha fenn van a kép, nagyon kiváncsi vagyok.
Jóslók: lányok, nekem egyáltalán nincs, pedig nagyon a finishben vagyok. Bár Julcsi azért is lett csaszi, mert egyáltalán nem voltak fájásaim, pedig mindent bevetettek. Hát, lehet, hogy én már csak ilyen vagyok?
Dorka: ez durva lehetett:

Még olvasni is rossz volt.
Andi: ez Neked még tényleg korai lenne, tessék meggyőzni Barnabást, hogy neki még jobb ott bent.
Kriszti: az a baj, hogy mindig túlvállalom magam, aztán meg pöröghetek, hogy minden meglegyen. Bár az is igaz, ha nem ezt csinálnám, akkor meg nem érezném jól magam. Biztos, egy pszichológus meg tudná magyarázni, hogy miért van szükségem erre az állandó nyüzsire.

Egyébként "romlok", délutánra én is kipurcanok. Most értem haza és érzem, hogy semmihez sincs kedvem, bár főznöm muszáj lesz.

Tegnap este is még iratokat akartam rendezgetni, de győzött a lustaság, aludtam inkább.
Vica

megkönnyeztem, ahogy olvastam ...
Rita: APEH

apának pedig dícséret, hogy vigyáz az anyára.
OK, ha action van írj.
Csunyeszka: étvágy? Nekem is egyre kevesebb, és többnyire csak a zöldséget és a gyümölcsöt kívánom. Fogytam is 1,5-2 kg-ot, de Neked nagyon nem kellene, ahogy a fotókra emlékszem.
Spickey: akkor kezded az CTG-t, amikor én szülni fogok

, ha csak Veronika nem gondolja másként.
Manó: nagyon vicces kedvedben vagy, köszi
Petra: Tesco

én bojkottálom Őket egy ideje.
OEP ejnye-bejnye
Vera: NST

ügyes babó Kenetvételre pedig kérdezz rá, mert már nekem is két hete levették, pedig én tuti csaszis leszek, de így is le kell.
Astrid: Te sem unatkozol.

És megsúgom Neked, én is nagyon jól alszolm napok óta.
Süti: Bernike is ügyes, dícséret neki.
Csütörtök este megyek a Balatonhoz, szóval, én pénteken nem tudok fagyizni Veletek.
Láthatunk fotót a babaszobáról? Persze, csak ha már megvan az összes tipli
Tényleg, Boboka, Aranynap hol vagytok?