Na, megkíséreltem visszaolvasni...
Pancsika, üdv nálunk!

Szemtelenül fiatal vagy!

Vérnyomásod... hát nyem valami jó
Andi, nemtom megjegyeztem-e már, de qrva jól nézen ki a képeken! Hát igen, ilyen egy gusztusos szép kismami. Párod biztos nagyon örült neki és micsoda szép emlék lesz ez később.
Bibi, jéééé, most nézem Lottinak lesz 2. neve? Lotti Éva? Jól hangzanak együtt. Tecc!
Mírát már mi is vittük tavasszal pónilovagolni... azt nem mondom, hogy félt, de különösebben nem volt meghatódva a dologtól. Szépen ült a nyeregben és nézegelődött. Bár lehet még korai volt nála... vagy őt nem fogja annyira érdekelni. Ő olyan igazi vizicsibe lesz asszem.

Sztem vigyétek el Lillát egy próbát megér.
Csunyeszka, te vagy a kismamik példaképe! Ezt már (a múltkori pocakképed után) mi is tudtuk, hogy egy gramm plusszod nincs, csak a babók. Irigy is vagyok rád emiatt.
Móka, csini pocak.

Ha kész lesz kicsi Gubacs rezidenciája lőjj ám róla képeket. És azért próbálj meg lassan visszavenni te is a tempóból.
Petra, nagyon széééép lett a házikótok. A hajópadló meg különösen tecc és a sok-sok tégla és fa mindenfele. Áááá, nagyon kis hangulatos.
Babcika, dehogy nem hiányoztál. Csak sztem így a vége felé mindenki már eléggé el van foglalva saját magával... meg hát vagyunk egypáran... Tejcike

Hidd el lesz ott még több is.
Rita, Spickey... ágyikó. Hááát, Mírának is valszeg a héten készül el az új, rácsnélküli ágyikója. Már ha belegondolok, hogy lesznek így ezentúl az alvások??

Majd kitalálok vmit, hogy bent maradjon és ne futkosson örökösen ki... de mit
T-pk!! Húúú, akkor izgalmas hétnek nézünk elébe.

Azért pihizz csak amennyit tudsz.
Scooper... táppénz még mindig

De a jó a rosszban, hogy vannak még rendes emberek és kaptok ilyen sok mindent.

Ennek szívből örülök.
Anyóspajtit meg tessék leállítani sztem. Én nem hagynám, ha egy házon belül laknánk, akkor hurcibálja a gyereket... Miért nem lenne jó neki a saját kiságyában a ti szobátokban. Szokja csak azt meg, hogy az a kiságy arra való, hogy aludni kell benne. A járóka meg legyen ott ahol nappal vagytok... nekem ez a véleményem. Anyukád meg más tészta az teljesen érthető. Mírának is van anyuéknál ágyikója (még az én régi kiságyam

) és az nekem nagy segítség, mert ha vmi dolgom van nem kell oda mindenfélét pakolni.
Floranan, én is megnéztelek titeket. Nagyon szépek vagytok apikával.
Astrid... boltos sztorik. Elég ciki lehet... én biztos égtem volna, mégha nem is az én hibám lenne. Nálunk Míránál volt egy időszak, hogy pakolt befele a babakocsiba...

Még szerencse, hogy időben észre szoktam venni... De most, hogy már nem kocsival járunk ez kipipálva.
Jesszus, 1 óra a kórházig! :O Nekünk a Balcsiról annyi hazaérni! Innen kb. 10 perc.

Ja és tessék beüzemelni a navigációt.

Apika az az ideges és olyankor mindent elfelejtek és kapkodok típus?
Spickey milyen lett a séród?
Süti, azért nem mennek olyan gyorsan a dolgok, hogy Berni még az autóban kibújjon. De ha félsz ettől, akkor ne várd meg a 3 perces fájásokat.
Nekem Míra lett a végére harántfekvéses... a doki szerint ez a legrosszabb póz... Szóval csak beszélgess azzal a kiscsajjal, hogy tolja már feljebb a popóját.
Kriszti, hát igen, én is rádöbbentem, hogy lassan tényleg lesz már a cumónkat összekészíteni meg a pici ruháit is rendbetenni... enyém hálóingeket kimostam múlthéten még vasalni kell, betét még maradt Míráról, meg eldobható bugyi is... ezeket már egy helyre pakoltam, de még kell vennem jó pár dolgot...
Cicke, üdv neked is a csapatban.
Na, egyenlőre idáig jutottam... ez is egy egész de.-t vett igénybe. De most megjöttek a manók a szememre, így lepihenek... majd jövök.