Jó reggelt mindenkinek!
Iszonyat éjszakán vagyok túl. Alig tudtam aludni, pedig hulla fáradtnak éreztem magam. Mikor felébredtem olyan hányingerem volt, hogy azt hittem rohanhatok. Szerencsére nem lett semmi. Mondjuk én elég hányingeres vagyok alapból is reggelente.
Az újabb dolog, ami letört, megint híztam.

Persze tisztában vagyok vele, hogy nem kéne ennyit kajálni, de egyszerűen nem bírom ki. Elhatároztam most két napig joghurton meg gyümin élek.
Szerdán délután utazom fel Taksonyba, anyámékhoz, meg találkozni végre a barátaimmal. Csak szombaton jövök haza. Addig sajna nem tudok jönni.
Szóval szerdáig jó lenne legalább egy kilótól megszabadulni.
A mellbimbó érzékenységem csökken. Én azért aggódom, hogy kihagytuk a jó alkalmat. Mert szerda óta nem voltunk együtt. Igaz akkor volt ovu vérzés, de én utána csütörtökön meg pénteken éreztem az egyik oldalon, hogy fáj az egyik oldalt a hasam. Sőt még tegnap is éreztem. Én ezt nem értem csajok!!! Ma felment a hőm 36.8-ra. Remélem marad is ott.
Zsu
Nagyon szorítok érted! Már tűkön ülve várjuk a híreket! Arról olvastam, hogy mikor ennyire várja az ember, hogy történjen valami, pszichésen késleltetjük. Aztán, ha ne adj isten nega a teszt, másnap megjön. Lehet, hogy jobb lenne a bizonyosság. Persze te döntesz. Aztán ki tudja. Lehet zebrás lesz.++++++
Kirus
Nem egyszerű a te helyzeted sem. Doki mikor lesz?