A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

Véget ért a gyülekezeti táborunk, nagyon jó, áldott hetünk volt.:D

Megróbálok valamikor visszaolvasni, meg talán holnap írni is... most kezdődik a fürdetés-fektetés. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Hékás, jó lett tábla!
Ha lesz egy kis időd, a kórházhoz beírnád, hogy Kistarcsa?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok,

Még nem olvastam vissza. Mi ma jöttünk haza a kórházból. A baba és én is jól vagyunk.
Szerda du elkezdtem vérezni (vagyis akkor vettem észre). Bementünk a kórházba és bent tartottak.
Infúziót kaptam és labor eredményeket néztek (ezek jók).
2 másik kismamával együtt feküdtem be akiknek hasonló panaszai voltak (ők 11, 12 hetesek)
Azóta nem volt semmi, de kímélnem kell magam

Baba neme: volt bent egy (már) anyuka akinek a 37. hétig kislányt mondtak minden uh alapján (4d, 2d). A 37. héten kukacos lett...

Kép
Kép
alma26

Jaj, Alma, vigyázz magadra! Lehet tudni, hogy mitől véreztél? Most ugyan jön a hétvége, de hétfőtől lesz segítséged?

Uxi, örülök, hogy jól telt a pihi. A kórházat beírtam

Kriszti, így jár, aki nem adja meg, csak az évet :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként javítottam az életkorodat

Nicsak, a lányos anyukák nevében mondom, hogy nem probléma, ha marad ez az arány :wink: :lol: Az én korosztályomban eleve több volt a lány, ideje kicsit kompenzálni :wink:

Végre itthon van apa, és pihengethetek nyugodtan. Picit jobb, bár az előbb kaptam bodzaszörpöt, és hát enyhén bubis vízzel szoktam inni. Na arra begörcsöltem, de egyébként jobban vagyok egy fokkal (ez mondjuk nem kunszt...)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi Te hol voltál genetikai UH-n? Mert látom, hogy nagyon alaposan megvizsgálták a kislányod, a belső nemiszerveket is, így biztosan nem ér majd meglepetés a szüléskor! Egyébként most már megnyugodtam, az eredmények elég bíztatóak.

Alma Sajnálom, hogy a kórházban kötöttél ki, de örülök annak, hogy már kiengedtek. A méhlepény helyzetét nem vizsgálták, ebben az időszakban az szokott vérzéseket produkálni? A vérzés azóta abbamaradt?

Nóra

Kép
fikuszka

Brigi, SZCSM:
Résen leszek a redőnyösökkel, de azért kicsit bizakodó vagyok, mert őket ajánlották a szomszédok.

SZCSM:
Mit találtál ki az évfordulóra? Sok boldogságot kívánok!

Kriszti:
Ráérsz még eldönteni a szülés részleteit, már amennyire nem a Baba dönt helyetted, addig még rengeteg szakemberrel is tudsz beszélni!

Trudi:
Szupi, hogy negatív az eredményed!

Alma:
Örülök, hogy jól vagytok, nagyon vigyázz magatokra!! Lehet tudni, hogy mi volt a probléma oka?

Brigi:
Reggelre még jobban leszel!!
cat__

Turorudi: mi megvárjuk az integrált tesztet (hétfőn megyek) és afp-t. Ha nem lesz gyanú, hogy baj van, akkor mi kihagyjuk a magzatvizesdit. Persze ha valami rendellenességet jelez bármelyik eredmény, akkor megcsináljuk. (Nem hiszem, érzem, hogy egészséges...) Jövő héten már többet fogok tudni! Az eredményedhez pedig Neked is gratulálok!
Most hogy leírtam két perce a nevedet, csak a rólad elnevezett finomságra tudok gondolni... aszem apának lesz egy sétája mindjárt a közértbe :)

Alma: nagyon vigyázz magadra!!!

Képzeljétek, ma reggel először Roland dörömbölt kifele! Juj de érdekes érzés volt :)

Csíkom még mindig nincs... viszont apa hasán megjelent köldöktől lefele egy barna csík :D
nicsak

Köszi lányok!

A lepény nekem a 12. hetin belógott a méhszájhoz, most közel van, de arrébb.
A dokim megerőltetésre tippelt (szerda délelőtt a hegyre toltam fel a babakocsit. tényleg nagyon elfáradtam, de nem fájt semmim)

Emma még anyuéknél van. Reggel megyünk érte. Segítség az nem lesz, de jól vagyok tényleg. Vérzés nincs szerencsére csak akkor volt.

Kép
Kép
alma26

Adrienne, Kriszti!
Gratulálok a kislányhoz!

Francesca!
Neked pedig gratulálok a kis kukacoshoz!

Brigi!
Gondolom nagyon örültetek, hogy a kisasszony nem változtatta meg a nemét. Nagyon jó képetek van a kiscsajról!
Szerintem a magne b6 helyett sokkal jobb a magnesii citrici. Lényegesen nagyobb adagot tartalmaz, mint a magne b6, illetve görcsölésre sokkal jobb.

Szcsm!
De kis harcias vagy! Úgy látom, jobb ha veled nem kekeckednek a „szakik”.

Fikuszka!
Gratulálok a jó eredményekhez! Hogyhogy ilyen hamar megkaptad az ntegrált eredményét? Nekem csak 2 napja vették le a második adag vért. Ez is változik intézetenként? A vonalzód jól mutatja a terhességi hetet? Az AFP-t nem betöltött 16. héten veszik?

Kriszti!
Nekem az első császár volt. A seb szerintem nem fáj jobban, mint a gátseb. Ha az ember nem hagyja el magát és bizony amint lehet felkel az ágyból és bármennyire kellemetlen elkezd sétálgatni, akkor mire hazaengednek a kórházból, addigra már egészen „fitt” lehetsz. A kellemetlen rész a katéter, ami rendes szülésnél nincs. Eddig én „normál” úton akartam szülni, de egyre jobban gondolok arra, hogy másodszorra is lehet, hogy a császár lenne jobb….nem tudom. De végülis a doki fogja eldönteni.....

Alma!
Pihenj sokat! Remélem ezután már a szüléskor kell legközelebb kórházba menj!

De jó, hogy ti már érzitek a babát! Én még mindig nem érzem….

Többen írtátok, hogy tartotok az EDÁtól . Miért?

Kima
Kép
Kép
kima75

Alma

De jó, hogy jobban vagy!

Egyébként mennyire véreztél?

Mert nekem is szokott barna vagy piros csepp megjelenni, de én nem mentem be a kórházba. Az első alkalommal még berohantunk, aztán egy hétig bent tartottak. Közben pedig semmit nem csináltak velem. A Rutascorbint is a családdal kellett megvetetni. Még azt sem adtak. Persze ha bent létem alatt erősödött volna a vérzés, nyilván kaptam volna valamit. De szerencsére akkor teljesen elmúlt.

Nagyon vigyázz magadra! Ne emelgesd a nagy lányt!

Trudi
turorudi6

Trudi: amikor wc-re mentem akkor a papíron vettem észre a piros vért és néztem akkor a bugyimba is (volt ott is, de nem ömlött). Törölgettem és jött még.
Aztán el is állhatott, mert a kórházban a vizsgálatnál, már barna volt és nem is volt többet.
1 hétig kellett volna maradni protokoll szerint (5 nap infúzió+2, de volt amikor tünetmentesség + 2 napot mondtak)
Az infúzión kívül mást nem kaptunk.

Kima: mostanában én sem érzem a babát

Kép
Kép
alma26

Alma, örlük, hogy nem lett baj!
Emmát nehogy megemeld! Nekem sem szabad a gyerkeket emelgetni, szintén a korábbi vérzés miatt, s egész jól megoldható.

Megtanultak maguktól bemászni a kádba (ha nem sikerült volna, fürdés helyett zuhanyozniuk kellene), Benit a földre rakott pelenkázóalátéten pelenkázom, meg a kocsiban is bemászatom az ülésbe. (igaz, ez általában nem sikerül, mert mindig előre szökik a vezetőülésbe, s vezetni akar :D )

Most ez elhet, hogy hülye kérdés lesz két gyerek után :oops: :oops:, de azért felteszem: ha valaki császárral szül, annak is olyan erős utána a vérzése, meg a gyerekágyi folyás? És ha császár van, kiveszik a lepényt is, vagy azt meg kell szülni hüvelyi úton? :roll: Mert mintha ilyet hallotam volna, de ez nem tűnik túl logikusnak.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!
Nem tudom összehasonlítani, mert nem tudom hüvelyi szülés után mennyire erős a vérzés. császár után elég sűrűn kellett cserélni a legnagyobb tenna betétet. Nekem 4-5 hétig volt vérzés. A végén már alig, de az első 3 hétben nagyon.

Az egy hülyeség, hogy a lepényt meg kell szülni. : wink: Császárkor mindent "kipucolnak" ott bent Császárt szeretnél?

Kima
Kép
Kép
kima75

Jó reggelt!

Na, ma már jobban vagyok. Görcsök nincsenek, "csak" hasmenés. Étvágyam nulla, a tegnapi napom -70 dekát jelentett... De volt honnan :twisted:

Szcsm, jó évfordulózást Nektek!

Fikuszka, az István kórházban voltam UH-n

Annyira nincs kedvem főzni :cry: Nem főz meg valaki nekünk? :lol: Délután úgyis vendégségbe megyünk, elindulnánk hamarabb, hogy tudjunk menni enni :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Ma jelents otthon sztrájkot és ne főzz! Pihenj, a fiúk meg esznek, amit találnak :D
Súly: teljesen elkeseredtem tegnap. Mérlegre pattantam és az
induló súlyhoz képest van + 3 kiló..........Mi lesz itt a végén:roll: :roll:

Szcsm!
Boldog évfordulót.

Most megyünk a Corába. Délután leszek :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Hékás

Nálunk, amikor sztrájkolok, sajtos- tejfölös tészta szokott lenni ebédre. Akár még vasárnap is!!! :oops:

Trudi
turorudi6

Alma

Köszönöm a részletes leírást!

Azt hiszem hétfőn meglátogatom a doktorbácsit, mert gugliztam a vérzés okai után és hát elég hajmeresztő dolgokat írtak!

Trudi
turorudi6

Trudi Remélem azért nem lesz semmi baj, de azért én is említeném a dokinak.
Alma Tessék keresni egy olyan utat a babakocsival, amelyik nem emelkedik!!! Vigyázz magatokra!
Kima Nekem is az eredmény előtt két nappal vették le a második vért, én is meglepődtem, hogy ilyen hamar van eredmény.
A vonalzóm mindig egy napot késik. Az AFP -t nem külön vették le, hanem az integrált teszt része volt, aminek a második vérvételét, már a 15. betöltött héttől le lehet venni. Ezért vették le nekem a 15+4-dik napon.
Brigi A sajtos tészta teljesen megfelel ebédre, inkább pihenj, biztosan megértik majd a többiek is!!!

Nóra

Kép
fikuszka

Köszi a tippet, csajok, csak egy baj van. Utálom a sajtos tésztát :twisted:

Végülis gyros lesz, tzatzikivel. Azzal legalább nincs sok meló és könnyű is :lol:

Trudi, jobb félni, mint megijedni, tényleg beszélj a dokival. Legfeljebb ő nyugtat meg :wink: Aztán majd mesélj, hogy mit mondott.

Kima, én csak irigykedek. Nekem már 4.8 volt az indulóhoz képest, most 4.1 :twisted: 16 tuti lesz, de majd közösen fogyózunk április környékétől :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

turorudi:

Nem megyek a Baross utcába, én azért mentem az Istenhegyire, mert ott csináltákaz integráltat és meg voltam elégedve, és úgy döntöttem az uh-ra hozzájuk járok.A Hajdu K-ról meg olvastam és azért jelentkeztem hozzá mert mindenki ódákat zengett a szakmai hozzáértéséről.Mondom akkor mér ne ő vizsgálja a 18. héten:)

Egyébként nem volt olyan rövid az a 10 perc. A Sotén mikor elmentem 12. hetire, szerintem 5 percig sem voltam bent.Ezután döntöttem úgy hogy nem megyek oda még egyszer.Persze lehet hoyg kifogtam egy szar orvost.....

Hékás: október :D

Nekem mindenki kisfiut mondott mert nem voltam rosszul egyáltalán.És tényleg lehet, hogy nem is lány???Hm..Izgi:)
kriszti1976

Ja igen és a picim elkezdett aktívkodni:))) Igazándiból a 18.heti vizsgálat után éreztem sűrűbben azt a buborékos érzést.Asszem ez tutira ő most már.Nem tudom mit dolgozik odabent, de néha nagy munkában van. :D :D :D :D :D :D
kriszti1976

Föl akartam tölteni egy képet amit most kaptam, de túl nagy a méret....Pedig teljesen látszik a kis arca rajta.
kriszti1976

Alma: szegénykém, sajnálom, hogy kórházba kellett menned, de hál Istennek most már jól vagy!:) Hát igen, a rálógó méhlepény csinál ilyeneket (ettől félek én is)...:-(

Krisz, gratula, hogy érzed végre a picúrka mozgását, ez egy csodálatos élmény:) A képet mentsd másként és az intézőből nyomd meg a jobb egérgombot a képnél. És a Paint-ben tudod kicsinyíteni a méretét. Van olyan, hogy nyújtás-döntés és ott kell, hogy az eredeti pl. 50%-a legyen. Nagyon várjuk a fotókat.

Én majdnem két napja alszom, kivett belőlem az egész heti munka. Az alvás jól esett, az biztos. :wink:
Vendég

Nem sikerül, majd próbálgatom még :? Twist te meddig tervezed hogy dolgozol?Én is elég jókat alszom mostanában, csak állandóan pisilek éjszaka.
kriszti1976

Kima, nem szeretnék császárt.

Csak igazából úgy vagyok vele, hogy jobb inkább előre informálódni mindenről, ha netán mégis úgy adódna, ne érjen kellemetlen meglepetés. :oops: Szülésnél mindenkinek fennáll a császár kockázata, hisz nem lehet tudni, mi fog történni, s akkor már jobb, ha arról is vannak ismereteink.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: köszi a tippeket!
Császár: van ott is vérzés utána és a lepényt kiveszik (én nem voltam császáros, de most a kórházban ez egyik szobatársam igen)
Kima: 3 kiló az szerintem nem sok
Trudi: mi szerdán 3-an feküdtünk be egy időben ugyanazzal a problémával. Az egyik kismamának hematoma okozta, a másik lombikos kismamát a 9. héten leállította a dokija az utroról ettől vérzett 2 hete, nekem azt mondták megerőltetés miatt+lepény (de ez már nem is lógott rá)
Fikuszka: csak 1 út visz haza :)
Hékás: fincsi kajcsi lesz :)
Twist: nálatok nem lesz semmi baj :)

Kép
Kép
alma26

Lányok, hasmenés ellen lehet szedni valamit? Már nagyon gáz, hogy 2 napja szenvedek tőle, és nem tudom, hogy mit csináljak :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Krisz: én október közepéig dolgozom, szóval terveim szerint okt. 16-án már szabin leszek, aztán táppénzen. Már bent is mondtam, tudják, oksi a dolog. Még egy melót megcsinálok, aztán újabba már nem kezdek bele.
Egész jól repül az idő, már most is az aug-ból is eltelt egy hét és lesz egy laza hét is, a 20-ai, amikor 4 napos ünnep lesz. Bárcsak már október lenne...!

Alma, most olvasom, hogy egy kismamit 9. héten leállított a dokija az utróról és 2 hete vérzett, tudod, aki ott volt veled kórházban! Hát azta! Velem is hasonló volt, csak azonnal visszaemeltem az adagomat, így abbamaradt a vérzés! Nem értem, hogy egyes dokik miért akarják a 9. héten leállítani az utrót a lombikosoknál, amikor azt a 12. hétig kell szedni. Van akinél bejön persze, de szomorú vagyok, hogy van akinek ez árt. Nekem is mondta az a doki, akit lecseréltem azóta, hogy a 9. héten csökkentsem le, mert ez mégiscsak hormon és nem tesz jót a babának. Meggyőzött, de aztán nem lett igaza, mivel még szükségem volt az utróra. Jaj, csak eszembe jutottak a rossz emlékek és mindig mérges leszek, amikor ezt olvasom, hallom, hogy valakinek szintén ettől lett baja:(
Vendég

Fikuszka, gratula az AFP eredményhez!!! De jóóó! Én is 19-én megyek UH-ra. Te nem a Péterfybe jössz véletlenül? :wink:
Vendég

[quote="hékás"]L írta:hékásányok, hasmenés ellen lehet szedni valamit? Már nagyon gáz, hogy 2 napja szenvedek tőle, és nem tudom, hogy mit csináljak :cry:

széntablettát lehet. jobbulást!!

Kép
Kép
alma26

Twist: El sem tudom mondani mennyire ki voltunk akadva.
Ez a kismama 10 éve várt babára. Volt agydaganata, endometriózisa (nem egyszerű) 8-szor műtötték, ez a 3. beültetése. A dokija híres orvos.
A kismama nem tud semmit. Mit, mikor hova? Laborja sem volt még semmi. 2 hete leállította a doki az utroról és amikor elment a rendelőbe, hogy vérzik akkor felírt neki antibiotikumot, hogy biztos az utro felhelyezésekor fertőzést kapott el és ez okozza. A doki nem ad csak vezetékes elérhetőséget neki.
A kórházban az osztályos orvos mondta neki az utolsó nap, hogy mi miatt vérzett és, hogy a babák úgy tűnik nagyon kapaszkodnak...
Úgy sírt és a férje is. (azt nem is írom mennyi pénzt hagytak már ott a dokinál)

Kép
Kép
alma26

Tegnap, pénteken meló után irány a kocsi és irány Kvár, az Alapítványom. Odaértünk 4-re, aztán 9-kor indultunk el hazafele. Szar volt már akkor olyan fáradtan vezetni. Erről miért nem szólt senki, hogy sokkal fáradékonyabb leszek? Azt hittem kifolynak a szemeim, és baromira rettegtem, hogy a fáradság ne legyen erősebb a figyelmemnél. Vagy 11 óra volt mire hazaértünk.
DE izé, asszem éreztem. Mármint Őt. Eskü. Ültünk az asztalnál és épp vitáztunk, hogy mit hogyan kéne, mikor hátradőltem, láb kinyújt, simogattam a pocim az asztal alatt és vártam hogy a többiek közös nevezőre jussanak. És akkor éreztem. Mintha uh nem is tudom, mintha légbuborékok szabadultak volna fel a kezem alól (kicsivel a szeméremdomb felett) szabálytalan ütemben. Furi érzés volt (főleg, hogy ott munka közben). De szerintem ő volt. Itthon utána néztem, azt írta a szakirodalom, hogy már érezhetem (igaz többes terhességeknél írta főleg, mert ők már tudják hogy mit kell érezni). Nem tom, most várom az újabb eseményt.

zarja

twist

Én novemberig terveztem, de lehet hogy okóber lesz belőle nekem is...De amúgy miért pont októberig?

Én decemberben mindenképp elmegyek szülési szabira, hogy a 2008-as jövedelmem számítson majd a TGYÁS-nál.
kriszti1976

Hékás

Smecta por, sós vízben krumpli, étcsoki.

Ezt a kombinációt próbáltad már?

A Smecta por jobb, mint az aktív szén, mert nem csinál székrekedést, csak azokat a dolgokat köti meg, amelyek nem odavalók. De kérdezd meg a gyógyszerészt a gyógyszertárban, hogy szedheted-e!

Trudi
turorudi6

Sziasztok!

Hékás, a hét elején nekem is volt pár hasmenéses napom, én is ettem rá mindenféle hasfogó kaját, erre most meg a hétvégére olyan tuti székrekedésem lett, hogy már visszasírom a jó kis hasmenést... :P Csak azért írom, hogy nehogy te is átess a ló túlsó oldalára. :D

Kép
noczi

(Egyébként nálam a mekis kaja = tuti székrekedés. Elképzelésem sincs, hogy miért. :shock: )

Kép
noczi

Brigi!
Jobban vagy ma?

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Köszi a tippeket. Ma már jól vagyok, de azért főtt rizs+párolt répa az ebédem, biztos, ami biztos. Holnap már semmi diéta :?

Zarja, szerintem is Őt érezted. Már érezheted. Senki nem mondta a fáradékonyságot? Nekem az első időszak olyan volt, hogy azt hittem, lefordulok a székről... Most már jobb, bár van egy-két hulla fáradt napom.

Kriszti, Neked annyit visszaesett a fizud, hogy nem éri meg a 2009-es bér? :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás:igen :(

2008-as béremmel viszont nagyon jól járnék, szerintem többet kapnék kézhez mint a fizum.De könyvelő mondta, meg OEP-es pénzügyes, hogy nekem ha elmegyek decemberben(amúgy is elmentem volna szülés előtt 28 nappal) szülési szabira a 2008-as évet fogják nézni.Ne tudd meg, 1 milla is lehet a különbség a jövedelmemben.
kriszti1976

Úristen, az rengeteg :cry: Így a helyedben én is elmennék decemberben szülésire...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kriszti: akkor igazad van, mégiscsak jobb a 2008-as.

Fáradékonyság:ma effektíve az egész napot végigaludtam, és ooolyan álmos vagyok még mindig. Most kitaláltam összeszedem apát a tóparton és elcipelem sétálni az erdőbe. A mozgás talán valamit segít :?

zarja

Nekem a tünetek közül a pisilés van, az elég gyakran.Van olyan hogy éjszaka háromszor is ki kelle mennem.
A fáradság meg néha van, néha nincs.Van amikor félötkor munkaidő végén még pattogok mint egy gumilabda, máskor meg alig birom magam haza vonszolni. Múltkor el se eindultam, megvártam amíg a férjem végez, és hazavisz kocsival.Reggel általában elvisz mindig, ott tesz ki a melohely előtt.Régebben délután is együtt jöttünk haza, de pont most ez megváltozott,(jókor :( ) és ő később végez jóval.

Ez meg hogy elmegyek szülésire decemberben nem nagy probléma, mert egyébként is így terveztem.Nagy hassal már nem ülnék ott szivesen napi 8 órában az irodában.
kriszti1976

Én is ágyban vagyok egész nap, megöl az unalom....Gondolom ez látszik is, annyit írok:)
kriszti1976

Szasztok! Hát, én is uncsizom a hétvégén, mert a párom egész hétvégén melózik. Bár ittvannak a kutyáim és izgalmas szomszédaim, hogy szórakoztassanak :roll:
Krisz, gratula a 19. hét betöltéséhez! :) Szóval, én azért október közepén megyek szabira, mert szeptember végén akartam már (munkaundor), de elhúzódik két héttel az a meló, amit még meg akarok csinálni. Elvileg így még az év végén én is kapok karácsonyi jutalmat, az meg jól fog jönni, még ha akár 50 000 Ft is, de mégiscsak lóvé.
Tényleg, a TGYÁS alatt étkezési jegy jár majd?

Felteszek 18. heti pocakfotót. Csak erős idegzetűeknek. A net-en azt írják, hogy most kéne még csak elkezdenie nőni a pocinak:))) :roll:
Kép

Hasmenésre a széntabletta vált be nekem. A doki nekem ezt javasolta, rá is van írva, hogy a terhességre semmilyen rossz hatása sincs.

Éjjel én is 3 óránként kelek fel pisilni, már nagyon nem szeretem ezt, mert nem tudom magam kialudni. Mindig úgy érzem, hogy nem bírom tovább és szétpukkadok és muszáj kimennem.
Vendég

Alma, most olvasom, amit írtál, hogy az utrós szegény kismaminak milyen kálváriája volt:((((
Hát bizony, megvan a sansz arra, hogy akinél túl korán, túl hirtelen leállítják az utrót, veszélybe kerülhet a terhessége. Nemár, hogy antibiotikumot adott a vérzésre, amikor az az utró csökkentéstől volt:( Szomorú. És már jól van az a kismami és a babák is?

Talán - nem is tudom, de - az lenne a megoldás, hogy lombikosoknak a 12. hétig a meddőségi centrumba kéne járni terhesgondozásra és csak utána bocsátanák el őket (minket). A meddőségis doki, aki felírta az utrót, ő csökkentse le, ne más. Mert eltérhetnek a dokik véleményei az utró szedéséről és bajt okozhatnak ezzel. Tisztelet a kivételnek!
Vendég

Most nekem is van egy órám. A fiúk elmentek sétálni, én még nem mertem csatlakozni. Reggel túlságosan elkiabáltam, hogy jól vagyok :twisted:

Twist, szépen gömbölyödsz már!!! Olvastam, hogy sárga lesz a babaszoba? :lol: Nekünk is citrom- és narancssárga szoba, bár nekünk az nappali, étkező, konyha és gyerekszoba egyben :? :lol: De már eléggé összekoszolta Marci, már töröm a fejem, hogy milyen legyen a következő színösszeállítás. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekem is van kajajegy, valahol azt olvastam jár. Mondjuk én azt mondtam volna így elsőre, hogy nem. Táppénz alatt jár. Majd utána nézek.

Még most kellene elkezdődni a has növésének??,Ha-ha.Én mindenkitől azt hallom, hogy nagy a hasam.Amúgy szerintem nem nagy egyáltalán. És elnézve a fotóitokat még néha azt éreztem kicsi is:)

twist neked rendszeresen dolgozik hétvégén a párod?Nekem sajnos most kellett elkezdenie, hogy terhes lettem. Addig kiskirály helye volt. De jött a válság meg az átszervezés, és most majd megőrülök ettől, hogy mi lesz így???És meddig tart?????

És még vasárnap is mennie kell!!!!Havonta két nap szabi!És most nehogy azt írjátok hogy dehát a munkatörvénykönyve stb...Tudjátok hogy megy ez a gyakorlatban.Ha nem állami cégnél vagy, azt csinálnak amit akarnak, ha nem tetszik el lehet menni.
kriszti1976

Havi 2 nap??? Hát azalatt kipihenni sem tudja magát... Hétköznap hogy dolgozik? Gondolom kora reggeltől késő estig, így tudják csak kizsigerelni teljesen :twisted:

Nem akarod megmutatni a pocakodat? :wink: Aztán majd összehasonlítjuk Twistével :lol: Én majd csak jövőhét végén csinálok, amikor félidős leszek

BBGo-s lányok! Milyen meleg van a teremben? Mert utánanéztem, és hát pamut-rövidgatya bizony nem jön rám. Hülyének néznének hosszú melegítőben? :oops: Holnap megyek dokihoz, beszélek vele a görcsök miatt is meg a torna miatt is, és ha engedi, kedden megyek tornázni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mutatnám mutatnám de nem tudok képet feltölteni.Merhogy béna vagyok :D Meg nagy a kép és nemtom lekicsinyíteni.De majd próbálgatom.

De hogy görcsölsz?Mit érzel?Nagyon vagy kicsit?És milyen gayakran?
kriszti1976

Na, akkor segítek, hátha így megy. A Sajátgépet nyisd meg, kattints rá a képre egyet, majd jobb egérgomb és szerkesztés. Erre valószínű megnyílik a Paint program. Itt nyomd meg egyszerre a Ctrl-t a W-t. A megjelenő ablakban a felső két számot kell átírnod, ami most 100, azt írd át kisebbre. Mondjuk 50-re. Utána Fájl - Mentés másként, és így el tudod menteni azt, amit fel is tudsz tölteni. Így megy? :wink:

Már nem olyan nagyon görcsölök, ma talán 2x görcsöltem, de csak pár másodpercig, és inkább a gyomrom, mint a hasam. Pénteken voltam pocsékul, akkor a kórházba is be akartam menni, de nem volt hozzá elég erőm, hogy a gyerekkel szórakozzak, vezessek és közben meg rosszul vagyok...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: