Hát ma sem nagyon termeltetek!! Nekem sajnos alig van időm jönni, vagyis, hogy hála istennek újra munka van a háznál így ezért sajnos benneteket kicsit háttérbe kell, hogy szorítsalak. Főznöm kell meg ilyenek. Ma anyukám is itt volt és sütöttünk sütit, holnapra a bulira. Már csak összekell állítanom, majd később viszem a házhoz és ott lesz tárolva a hütőben, az itthoniba nem fér el, és most megint ubi szaga van
Itt volt tegnap Ákos és Kiru! Tök jól eldumcsiztunk! Igaz, drága?! Jó egy órát voltak. Szegény Ákoska felébredt amikor megállt az autó és annyira nem dijjazta, hogy nem hagytuk aludni. Képzeljétek!! Akkora most mint az én Flórám!! De majd a képek úgyis árulkodnak! Akartam nektek feltenni néhányat, de sajna a gép a háznál maradt.
Lucám! Sajnálom, hogy Gergővel ez megtörtént és imádkozom én is azért, hogy a kisfiú rendbe jöjjön és vihessék haza minnél előbb! Komolyan ami mostanában az egészségügyben zajlik az vmi katasztrófális és szörnyű!!! Tamással mi újság van újabban? Jó kisfiú? Az elindulással kapcsolatban csak annyit, hogy jól teszed, ha hagyod kibontakozni. Meg kell neki barátkozni azzal, hogy ügyeskedjen és kicsit felbátorodjon. Puszi!
Rózsa! Szerintem se könyveld még el azt, hogy jön a Pirike, ahogy Etnának nekem is az volt az első hónapban mensis görcsöm, sokszor írtam is a csajoknak, hogy nem tesztelek, mert nagyon görcsölök, aztán mikor már két hetet késett megejtettem a tesztet és + lett. Szóval ne add még fel! Puszi!
Arte! Neked is elég biztató jeleid vannak! Nagyon drukkolok! Vasárnap kellene nem megjönnie?? ha nem jön meg mikor akarsz tesztelni??
Etnám! Lucának teljesen igaza van!! Ne stresszelj a mászás dolgon, ha nem akar mászni akkor nem is fog! Az én fiam sem mászott, de 10,5 hónaposan már nem egyedül! Igaz, beszélni csak 1,5 éves kezdett el rövidebb tőmondatokban, aztán 2 évesen bővített mondatokkal és most már le sem lehet lőni annyit szövegel!! Hogy szoktad egyébként ösztönözni?? Ül amikor arrébb teszed a játékait? Vagy hason?? És örülj, annak, hogy van annyi sütnivalója, hogy magához húzza inkább! Nem lesz egy elveszett gyerek! Puszi!
Most mennem kell! Apának koporsószeg hiánya van! (kell vennem neki cigit) Puszi mindenkinek pocin kívül és belül! Sziasztok!!

[/url]
[/url]

Flóra és Ákos
Kiruékkal
Csipet-CSapat
Így kopaszodunk
Nagyon tetszik a kisoroszlán 

ákos
áki2
áki3
rosszaság
fürcsi
ritáékkal
büszke apák

Szerintem tök szuper állapotban van. Ha sikerül,küldök róla képet, aztán majd írok is. Puszi