A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!

Dy!

Köszi! Én is úgy tudtam hogy azért vannak ezek a nyilallások, Annával is volt ilyesmi.
Majd dobok én is pocakot!

Kata!

a licitált cuccra kérdezz rá!! ha feladták akkor zaklasd a postást, főleg ha ajánlott!!! Én is jártam úgy hogy nem jött meg de az csak sima volt úgyhogy eltűnt:(
Képzeld volt egy szupi kis tipegő a tesz veszen (kék csíkos) ráakartam nyomni mikor láttam hogy te már licitáltál rá:))))) úgyhogy hagytam is.

Móni!

Állatiak azok a képek, főleg amelyiken tök pucéran ül a csaj a nagy hajával:)))))

cukorra nekem is azt mondta a doki hogy jobb nem is lehetne........ezen kicsit elbíztam magam kicsit több nasit engedélyezek magunknak:))

Krisztina!

Jó hogy nem okoz gondot a polip. Hol van a méhszájon? Annával nekem is volt de én nem voltam ilyen szerencsés vele........:((
Én is úgy vagyok, hogy inkább itthon fekszek mint a kórházba........
Pocak miatt ne aggódj nem a méret a lényeg!!!!!!:)))

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

És a 25 hetes pocak fotó!!!!

Kép

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Edina, örülök, hogy megvagy és ilyen jól álltok.Amúgy neked a derekad és pocid hogy bírja ezt a nagy strapát?
Nekem nagyon nehézkesen, pedig rendszeresen eddzem magam a házimunkával,mint tudod.
Szeptemberben nem tudom mi lesz, ha csinálják a konyhát meg a gyerekszobát...
Lehet akkor majd mászva takarítok....
Holnapra jó mulatást a keresztelőn,majd írd meg mekkora/milyen baba volt és egyél sok fincsi kaját!!!

Enikő, rákérdeztem tegnap és visszaírt a csaj, hogy csütörtökön feladta a csomagot, remélem hétfőn megjön már.Az ajánlott amúgy nem 1 nap?Ez a hülye posta.
Hűha, te nem is tudom már mikre licitáltam az utóbbi héten, de ha vmi megtetszik, nem fogok rád megharagudni,nyugodtan licitálj rá :D
Amúgy te mikre licitáltál?Vagy akarsz majd?
Nagyon szép kismami vagy, képzeld az én pocim is kb ekkora(méret szerint egyidősek vagyunk uygebár a kispasikkal),majd hét elején rakok fel fotót róla.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata!

Köszi:)) nekem most 1 napot csal a vonalzóm.....nem mintha ez számítana!!!

Postával már én is kész vagyok!!!!
Vettem én is egy cuki kis együttest Bátikámnak 650ft-ért csak utólag láttam hogy a csajnál rózsaszin csekkel kell fizetni szóval a posta majdnem több lett mint a ruci:(((

Egyébként vegyesen licitálgatok egyenlőre van egy overálunk meg 4 kis együttes. Még jó pár darab kellene, de még nincs túl sok téli ruci fel rakva! Novemberig csak meg lesz minden.

Ágyneműn agyalok nagyon sokat, mert az Annáé narancsos szinű az még talán el is menne de az organza baldahin fiúnak??????

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

most látom a te vonalzód is csal 1 napot?????

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Enikő, tényleg megállt az idő, másnál is csajok?

Na szupi, amiket gyűjtögetsz, én most 2 téli overálra és egy kengurura nyomulok, ma nyertem meg 2 rugit és ami már megvan, egy rakat body,2 rugi és egy hálózsák.
Pulcsikat és kantáros nacit is akarok, de tényleg alig van még téli holmi.
Figyu, újszülött bébinek mekkora zokni illetve harisnya kell amúgy?

Én is úgy vagyok vele, hogy figyelni kell, mert mondjuk hiába párszáz Ft egy cuki kis darab, annyi kb a posta is és akkor már szinte aegy új áránál vagy..
pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Ja, a baldachin, mi ezt vettük:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 2&mainid=7
de ehhez is van baldachin, a neten most nem találtam olyan képet,én fel akarom rakni, az első pár hónapban biztosan, az olyan kis édes.
Vagy fiúnak nem?

Kata :oops:

katicat
Szigetszentmiklós

Mindenképp mehet fiúnak is baldahin én csak a szine miatt vacilálok, viszont brendonos cucc jó drága volt, és sajnálom elpocsékolni mert szinte új!!!

Harisnya az méretezve van. Zoknit viszont nem tudom én se mert Annának jobbára rugijai voltak az első pár hónapba.

Most találtam pár használt áruházat lehet érdemes ott is körülnézni onnan több minden jöhet egy postával.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!

Hazaértünk épségben, élményekben gazdagon, és jól elfáradva. Képeket hozok majd és teszek fel az iwiw-re is.

Látom, hogy nagyon sokat írtatok, amíg nem voltam. Próbálok visszarázódni, ha valakiről elfelejtkeznék, előre is elnézést kérek.

Enikő, elhiszem, hogy megijedtél, remélem, hogy minden rendben veletek.
Úgy nézem, a többiek mind jól vannak, ugye?

Móni, örülök, hogy jól sikerült a balatoni nyaralás.

A találkozóban benne vagyok :lol: Kinek mikor lenne jó?
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy az októberi bababörze elmarad. Bár lehet, hogy nem ugyanarról van szó, nem vagyok járatos (még) ebben a témában.

Ügyesek vagytok, hogy ennyi mindent vásároltatok már.

Baldachin: persze, hogy való kisfiúnak is.

Hordozó, kenguru: még vacillálok, nekem olyan idegen, ugyanígy vagyok a pólyával is. A húgom nagyon szeretne viszont kengurut, hogy tudjon sétálni a kis keresztlányával.

Kombi kiságy: elsőre úgy gondoltam, hogy egy sima rácsos kiságyat veszünk és ahhoz max. egy pelenkázólapot. Aztán megtetszettek a kombináltak, a babaszafari oldalán láttam egy szépet. Majd még meglátjuk. Első lépésben le kellene mérnem a helyet, hogy egyáltalán mekkora fér be?

Pocak: szépen nő, néha feszül nekem is. Általában nekem is azt mondják, hogy most már azért látszik... Még jó, hiszen már a 25. hetet is betöltöttem.
Bár hétfőn találkoztunk egy ismerőssel, aki nem tudta és nem is vette észre magától, hogy babát várok. Érdekes.

Kilók: +4 :oops:
Emiatt kicsit el is vagyok kenődve, hogy nem sok-e egy hónap alatt két kilót felkapni csak úgy? Ugye nem?

Rossz hírt kaptam ma délelőtt, gimnáziumi barátnőmnek meghalt tegnap az édesanyja. Nagyon sajnálom, valami betegség, egy hónap alatt történt minden. Eléggé szomorkodom is. Májusban született meg a kisfia a barátnőmnek és Anyukáink találkoztak és ő mesélte az én anyukámnak, hogy majd meglátja, hogy milyen csodálatos dolog az unoka.

Reni, akartam írni, hogy Anyukám teljesen oda van a Bíborka névért.

Kata, remélem, megkapod a cuccokat a postán.

Mindenkinek további szép hétvégét!

Üdv.,
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt mindenkinek!

Már egy ideje ébren vagyok, internetezek, hagyom a párom aludni. Folytatom a tegnapi monológomat, amíg felébredtek.

Először is egy kép a kinézett kiságyról:

Kép kiságy

Enikő, tegnap meg akartalak dícsérni, hogy milyen csinos kismama vagy.

Edina, név-ügyben hogy álltok? Múltkor írtad, hogy bizonytalankodtok. Remélem, jól haladtok a munkálatokkal.

Krisztina, tényleg ne aggódj a pocak miatt, nem a méret a lényeg. A barátnőmnek, aki a múlt héten szülte a közel négy kilós kisfiát, nem igazán volt nagy hasa, sőt! Még az utolsó héten is csodálkozott mindenki, hogy máris szül?

Móni, azok a nagy hasú képek! Háát, kicsit elszörnyedtem, de persze, ez az élet rendje, nekünk is ilyen lesz. Csak egyelőre hihetetlen.

Reni, mikor lesz az átalakítás? Te Kistarcsán fogsz szülni?

Nyugi, Kata, én is félek, hogy hogy fogom emelgetni a babakocsit. Nekem még hozzájön, hogy a lépcsőházból ki kell vinni, és nagy valószínűséggel tömegközlekedni is fogunk. Egy autónk van, a párom jár vele. Igaz, sétatávolságban minden elérhető nekünk, de azért egy idő után biztosan kimozdulunk majd Babuval.

Jaj, borzasztót álmodtam éjjel, egyrészt benne volt barátnőm elhunyt anyukája, másrészt iszonyúan véreztem. Mikor felébredtem, alig mertem kimenni a WC-re, hogy akkor most mi is van. Még most is a hatása alatt vagyok.

Este se tudtam elaludni, 10-ig kitakarítottam a fürdőszobát, rendezkedtem a konyhában. Még mindig találtunk egy dobozt a gardróbban, amiből a felújítás óta nem pakoltunk ki...

A ruhásszekrényben is akarok még pakolászni, kidobálni, ami felesleges stb.

Na, próbálok, kicsinyíteni képeket a nyaralásról.

Mindenkinek szép vasárnapot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Nekem sincs jobb dolgom mint netezgetni:( a család elment vásárolni, én viszont nem mertem bevállalni:((
Megint olyan "izomláz" van a szemérem csontom vagy mi körül.......

Zsuzsi!

Tök szupi a kiságy!
Jó hogy van alatta ágyneműtartó, ott sok mindent ellehet rejteni :wink: főleg ha már totyogni fognak a kis drágák.
Nekünk egy szekrény kellene a yerek szobába de a komód adott így nehéz hozzá venni főleg hogy ki se merek mozdulni........

Ez a +4kg az össz hízásod eddig??????? Hát amiatt nem hiszem hogy aggódnod kéne.....mert én már lassan a 8-at ütögetem, és még most jön a java:((( de folyton az evésen jár az eszem :roll: :oops:

Dobjad majd aképeket!!!

Többiek.....??????????? Még szunyikáztok?????

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Még a rossz álmokról!!!
Iszonyat rossz érzés , de azt mondják természetes. Ne aggódj minden oké.
Én egyszer az elején álmodtam nagyon rosszat a babáról, azóta is ha van v.mi probléma rögtön eszembe jut :((

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Zsuzsi,örülök,hogy jöttél.
Enikő is friss volt nagyon!
Nekünk sűrű lesz a mai nap is, de holnap majd hosszan jelentkezem,ígérem!

Rossz álmok, hát nekem is volt sokszor, a vérzéses a legszörnyűbb Zsuzsi, hogy a franciaágy úszik tőle....
De én is úgy hallottam, hogy természetes ez...

szép napot nektek,

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Én is álmodtam már kifejezetten rosszat és hülyeséget is. Próbálok nem foglalkozni vele. Azt olvastam, a vége felé gyakoribbak az ilyen álmok. Aki már szült, nyilatkozzon... :D

Enikő: nagyon csinos vagy a képen!

Zsuzsi, tetszik a kiságy, jó választás. Nekünk sógorék szeptemberben szedik le a padlásról a kiságyat, meglátjuk milyen. Azt mondták kombinált, remélem jó lesz.
A +4 kg nagyon jó, én két hete tartottam +4,80-nál. Ez azóta csak több lehet... :lol:

Egyébként mostanában én is sokat gondolok a kajára.... :shock:

Mindenkinek szép vasárnapot!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok,

Igen, a 4 kiló az összhízás... Akkor megnyugodtam, ha úgy gondoljátok, nem sok.

Dorka, remélem, tetszeni fog a sógorodék kiságya. Jó dolog, ha az ember kap ezt-azt. Nekünk a családban (mindkét oldalról) Babu lesz az első unoka.
Te már felkelhetsz? Jöhetsz-mehetsz?

Kajára én is sokat gondolok mostanában. Az a baj, hogy nem is csak gondolok... A balatoni büféasztalos félpanzió kitágította a gyomromat.

Na, megyek, folytatom az ebédkészítést, aztán jövök még délután.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Blani a másik szobában táncol, én meg kicsit kikapcsolódok...:)

Zsuzsi, de jó, már itthon vagytok? Majd azért mesélj, milyen volt :)
Az átalakítást még nem tudjuk pontosan, hogy mikor lesz, mert Tesó csinálja, és úgy beszéltük meg, hogy a munkák ütemezése szerint. Nekünk mindegy, de októberig legyen készen.

Kistarcsán fogok szülni. Maga a kórház tropa, de a szülészete nagyon modern és európai minőségű minden. Vannak alapítványi szobák is, a személyzet felfogása is normális (a természetes szülésből indulnak ki, és csak akkor avatkoznak be, ha kell, abban is mértéket tartva). A dokimban megbízom, elég jóhírű, már csak magánpácienseket vállal. Ja, és 5 percre van tőlünk. Igaz, a dokim magánrendelője kicsit távolabb, de azért okés.

A rossz álmok időnként mindenkit érintenek szerintem. Az agy így dolgozza fel a félelmeket, infókat. Pár nap és halványul a jelentősége, de együttérzek, tudom milyen....én is álmondtam, hogy koraszülött lett a babám. Nagyon-nagyon kicsi volt és csúnya.

Kata, már akartam írni,hogy tök jó, hogy csak a pocid nő, láttam az iwien a képeket és bizony irígykedtem az alakodra. Nagyon csini:) A tunikás felsőid is tetszenek. Hol vetted? Csak nem ezeket turiztad?
Szép ez a zsiráfos fehér garnitúra, de én kimondottan baldahinra gondoltam, tudod, ami ilyen függönyszerű. Fiúnak is. Miért ne? A kisbaba, az kisbaba. Úgyis csak pár hónapig jó, amíg nem tud fogni és kúszni, mert aztán letépkedi :)

Enikő, nagyon jól nézel ki a képen :) Nem is tudom, hogy vagy ilyen fitt, amikor feküdnöd kell. Rajtad sem látszanak ám a kilók.
Jaj, nekem is megint jelentkezett ez a furcsa nyomás ott lent. Holnap megyek dokihoz, de az a baj, hogy nem is tudom megfogalmazni,hogy mit is érzek. Mintha egy durung lenne ott bent, de ezt mégsem mondhatom. Te mondtad már orvosnak? Nekem nem igazán izomlázhoz hasonlít, mert annál sokkal erősebb, és Blanival nem volt még hasonló sem. Már elmúlt, de tegnap egész délután volt, annyira,hogy folyton le kellett ülnöm, nem tudtam állni.

Edina, jó sokat dolgozol. Bár én is üres perceimben hozzáláttam a lépcsőkorlát lefestéséhez. Elég lassan haladok vele, mert ezt ténylet csak akkor tudom, ha Blani hosszabban alszik.

Tegnap babzsúron voltunk, az olasz barátainknál. Papa megkérdezte ma Blanit, hogy tanult-e olasz szavakat? Nem is értette, hogy miről van szó, neki fel sem tűnt neki, hogy nem magyarok. Érdekes, hogy a gyerekek simán kommunkáltak egymással, egy picit sem zavarta őket, hogy nem azonos nyelvet beszélnek. Egyedül arra figyeltek fel, amikor egy nagy összeveszést követően az Apuka olaszul 5 perces igazi olaszos szidást tartott. Akkor megkérdezték tőle: Mi az te nem tudsz beszélni?

További szép napot mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Reni!

És persze mindenkinek kössz a dicséretet, azért én látom magamon a plusszokat, és ahogy nézem én tartok a legtöbbnél....??????? Igaz annával is egy 20-ast szedtem össze de hálisten kb 4 hó múlva -1kg volt.
Nekem ez nem nyomás!!!!! Tipikusan az az érzés mikor halálra tornázod magad. csak ez egész fen a belső combomba érzem vagy csak oda sugárzik...???? Még én se mondtam dokinak, de csütörtökön megemlítem neki.

Ez amit te érzel nekem is volt akkor soron kívül el is mentem dokihoz mert olyan volt mintha a baba egész ott lenne, én akkor úgy mondtam neki hogy olyan érzésem van mintha egy tampon nyomna :oops: szégyen-nem szégyen valahogy csak meg kell fogalmazni......nem mintha egy pasi doki tudná milyen is az... :lol:
Ja és nekem akkor fertőzés volt kialakulóba éps az csinálta ezt a hülye érzést.

Olyan dilemmába vagyok jövőhéten még van anyukám aztán úgy volt hogy megy haza. De így érzem magam biztonságban , mert azért így jobban tudok feküdni mintha ketten vagyunk Annával. Igaz mondta hogy marad ameddig kell, de olyan rossz hogy otthon meg áll neki minden:(

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dorka, Kata nagyon jól álltok a kilókkal, nekem már biztos, hogy több, de majd a rendelőben lemérem magam.

Enikő, igen még arra emlékeztem, hogy a múltkor valami ilyesmi érzetről írtál...Mindig szokott nézni a doki amúgy ph értéket, és ha felborul az egyensúly, akkor szokta küldeni laborba. Szerencsére eddig nem volt semmi, de majd mondom neki, hogy valami nem stimmel.

Kata, mit főztél?
Újszülötteknek van nullás harisnya és zokni. Nekünk nagyon bevállt a talpas kis naci, így nem csúszkált a zokni.

Zsuzsi, Bíborka :)
A páromnak nem is mertem elmondani, hogy mikor tetszett meg ez a név. A kedvenc lovamnak, akin régen lovagoltam, hívták így a csikóját :) (embert amúgy nem ismerek ilyen nevűt, ami nálam előny, mert én is mindig kötöm a neveket valamilyen tulajdonsághoz)
Blacsin nekünk is be van fizetve a kaja, kíváncsi vagyok, hogy milyen. Régebben sosem vállaltuk ezt a kötöttséget, hogy bizonyos időintervallumban együnk, de kisgyerekkel bevállt.

R

Kép
Kép
34372

Lassan indulunk haza, de este már nem elsz erőm írni, így még jelentkezek.

Délelőtt ráálltam a mérlegre és hát, hm, eléggé meglódultak a kilók.6 kg-nál járok.A család szerint mindenenem nagyon vékony,még vékonyabb mint előtte,viszont a pocak 2 hete nagy növekedésnek indult.
Tegnap este lementünk a barátainkkal B.füredre sétálni és olyan jól esett csajok, lekváros lángost ettem sültkolbásszal, basszus,oltári finom volt.

Zsuzsi, látom rád is rádtört a fészekrakó ösztön, este és reggel már pakolászol,rakodsz.Prágai képek?
Zsuzsi,szép a kiságy.Nekem kombiban faktum mókus fehér-cseresznye típus tetszik.
A héten volt egy nagyon szép használt a neten és másnap el is vitték.De ilyen korán még enm akartunk kiságyat.ez az én formám
Bababőrze tényleg elmarad, ne már...
Holnaptól megint dolgozol?

Reni, köszi a dícséretet, fekete-fehér rucit anya turizta nekem, a szilvásváradi képeken látható rucik meg a saját régi ruhatáramból voltak, philipp russel és esprit, nem tehres ruci, de így is jó.
Ha sima fehér hálós baldachint akarsz, az van az ikeában is,láttam.
Jó, ha nem kell bejönnöd Pestre szülni.
Mikor nálunk az M0-on dugó van, mindig arra gondolok, nehogy pont akkor legyen, ha megindul majd a szülésem.
Azért jó 25 perc a kórház,mire beérünk.
Mikor és hova mentek a Balcsira és mennyi időre?

Enikő, elhiszem hogy örülsz, hogy ott van anyukád és ne legyen lelkiismeretfurdallásod, ha egyszer feküdnöd kell, akkor tedd azt, ez most a te fő feladatod.
Ha úgy látja, hogy segítsége szorulsz még, esetleg lehet hogy marad is,nem?

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Dorka, bocsi, tök jó, hogy kapsz kiságyat, majd írd meg milyen.
Feküdnőd kellett és ilyen jól állsz a kilókkal,hát,ügyi vagy.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

csajok,hát ti aztán nagyon jól álltok a kilókkal! Én már +8 kg-nál tartok, :oops: de állítólag nem látszik,hogy annyit híztam..... :roll:

Zsuzsi
még mindig nem sikerült a nevet kiválasztanunk... :shock: talán ma.... :lol:

Dorka
tök jó,hogy kapsz kiságyat! legalább nem kell gondolkodnod,hogy milyet kellene venni.. :lol:

Kata
eddgi még elég jól bírom a nagy strapát,de csak napközben... Estére már úgy el tudok fáradni,hogy szinte már sirni tudnék a fájdalomtól. Addig míg állni kell az nem gond,de amikor le kell ülni,akkor jön csak az igazi móka.... :lol:

Enikő
nagyon csini vagy!!!! :wink:

képzeljétek el,a tiszta jó dolgom volt! nem kellett főznöm,mert keresztelőn voltunk! :lol: de holnap így meg főzhetek... :?

26 hetes pocak: nos majdnem felraktam,de valamiért nem működik a kép átméretező program,így nem tudom lekicsinyíteni,de próbálkozom! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Az ígért képek:

Kép Kép Kép

Zsuzsi

Kép
kankalin79

az első: a kutna horai templom
a második: Prága esti fényben
a harmadik: Régi Városháza

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kép Bikiniben

Kép 24 hetes pocak

Kép Károly-hídon háttérben a várral (kilógó melltartó-pánttal :-))

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Kata,
a faktum is nagyon szép, megnéztem.
A lekváros lángos önmagában is bizarr, hát még sültkolbásszal... :-) Örülök, hogy jólesett!

Igen, holnap már dolgozom, két hét volt a pihenés, ezt is nehezen kaptam meg. :-(

A bosszantó, hogy az utódomat még csak nem is keresik... Januárban elment egy kolléganőm, az ő pótlása azóta is tart. Persze, ő jól leplezte, hogy nem csinált semmit, a kevéske munkáját meg elvégzem én.

Eldöntöttem, visszaveszek a munkából. Egy augusztusban kezdődő ügyet átadok egy kolléganőnek, úgysem tudnám már végigcsinálni, jobb lesz így. Nem kell nekem a tárgyalóteremből szülni menni...
Fészekrakó-ösztön :-)

Edina, vigyázz Magadra, nehogy sok legyen a házimunka.

Reni, a tarcsai karházat mindeki nagyon dícséri. A korlátfestés nem veszélyes? Mármint a festékszag miatt.

Az álomra visszatérve, azt hiszem, koraszülés is volt benne. Borzasztó volt. De megnyugtató, hogy nem csak én álmodok mindenfélét össze.

Enikő, elhiszem, hogy sokat jelent, hogy ott van Anyukád. Hátha tudna még maradni egy kicsit. Meddig is vagy fekvésre ítélve? Ugye nem végig?

Jó éjt!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Csajok!

örömmel jelentem be,hogy úgy néz ki Kata baba van a pocakban! :lol:
sikerült az este pontot tenni a névválasztás végére! legalábbis remélem! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Zsuzsi
tök jók a képek!
és nagyon csini kismami vagy!!!! :wink:

Hát én is csak bízni tudok benne,hogy nem árt a festék szag a babának,mert 2 napig én is festettem az ajtókereteket....

na,megyek dolgozni,később még jövök! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Zsuzsi, szupik a képek és nagyon csini vagy. Tök jól áll ez a pici pocak:) (Nikon gépetek van,? mert nagyon szépek az esti képek is...)
Jó, hogy nem terheled túl magad, nagyon ügyin csinálod. Ez nálunk is így volt a cégnél, hogy nekem kellett erőltetnem az utódom kiválasztását, míg végül választottam is és betanítottam. Elég vicces, mintha a mi érdekünk lenne.
Beletrafáltál, a korlátfestésnél pont az van, hogy vízbázisúval kezdtem festeni, mondván, hogy az nem árt, aztán Tesó mondta, hogy nem lesz jó, mert hamar lepattog. Akkor vettem nitrósat, de azt meg nem merem és a család sem engedi, úgyhogy most a korlát vár jobb sorsra...

Edina, de jó, hogy van nevetek :) Nekem a legjobb barátnőm is Kata :)

Kata, 25 perc normál esetben nem olyan sok, de előfordulhat persze, hogy sürgős...én itthon vajúdtam, ha érdekel majd elmesélem, alig értünk be végül a kórházba...

Enikő, megértem amit Anyukáddal kapcsolatban érzel, mert nálunk is hasonló a helyzet. Ha segítség kellene Anyu mindig rendelkezésre áll, de kihasználni sem szeretnénk. Nálad azért most nagyon fontos, hogy pihenj, illetve azt akartam mondani, hogy ez az elsődleges. Ezt biztosan megérti ő is, a háztarás meg megvár mindenkit. (sajnos)

Szép napot netkek!
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Zsuzsi, én már felkelhetek, csak vigyáznom kell magamra... :)
Csinos vagy a képeken, nem látni rajtad egy deka felesleget sem!
A munkával vigyázz, ne hajtsd túl magad.

Dy, gratulálok a névválasztáshoz! :D

Nekem is fáj lennt, hál istennek csak ritkán. Az orvos azt mondta, az izületeim kezdenek felkészülni a szülésre (jó munkához idő kell) és ezt érzem.

Mindenkinek jó munkát:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok lányok,

nekiláttam odakinn a tegnap frissen beszerzett növénykéimet ültetni és nem megcsípett egy rohadt darázs, jól indul a napom.
Még jó, hogy csak a lábszáramat csípte meg...

Zsuzsi, szépek a prágai képek és csinik a kismamisak is.Ilyen szabású triumph fürdőruhát vettem,csak kékben múltkor :D
Tök jó a szoknyás összeállításod is!
Jól teszed,ha kicsit visszaveszel a tempóból!

Festés, elvileg nem szabad festeni, de ha muszáj, vegyetek fel ilyen gyógyszertári maszkot,hm?

Edina, Kata, szép név, igaz én Katalin vagyok és anyu is, így mi nem akartuk volna, ha lány lesz.
ki döntötte el végül nálatok?
Kinek volt tegnap a keresztelője?
Mi jókat ettél?

Mindenkinek vannak ilyen koraszülős álmai, nekem is volt vagy 2 hete, napokig olyan rossz, mert akkor csak ez jut eszembe.

Dorka, neked pontosan hol fáj?

Nekem össze-vissza,mindig máshol,de csak néha.
Gondolom az idegeket is nyomják a babák.
Lányok, nektek a hólyagotokat nem szokta nyomni a picúr?
Nekem mikor nagyot mozdul,kitolja magát vmelyik irányba,néha úgy érzem kiszakad a hólyagom szinte.

Enikő, meddig marad anyud végül?

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Köszönöm a dícséreteket, aranyosak vagytok :-)

Kata, a kék bikini sokkal szebb volt, csak én tavaly vettem egy triumph kék bikinit és ezért most valami mást akartam. Végül megszoktam a színét, de rengeteg embernek van ilyen, még jó, hogy több variációja létezik a színnek.

Remélem, nem vagy allergiás a darázscsípésre.

Fájdalmakat én nem igazán érzek, de néha a hólyagomat nyomja Babu, az nagyon kellemetlen.

Nagyon szép név a Kata, Edina :-) Nekem csak az a bajom vele, hogy novemberben van a névnapja és tudjátok, nem szeretnék őszi névnapot...

Reni, engem érdekel az otthon vajúdás, szóval egyszer elmesélheted. Nem szeretnék a kórházban vajúdni pl. 24 órán át, de aztán ezt úgysem én döntöm el. Könyvekben azt olvastam, hogy amíg lehet, az ember maradjon otthon, sokkal kellemesebb élmény lesz az egész. Na, erre hajtok majd én is. :wink:

Olympus gépünk van, télen vettük, mi is meglepődtünk, hogy milyen jók az éjszakai felvételek. Ezt megelőzően is ilyen márkánk volt, csak más típus, de azt elhagytam :-(, az egyáltalán nem csinált jó éjszakai képeket, teljesen elmosódott.

Óvatosan dolgozgatok tovább.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Reni, remélem te is eljössz majd a talira és akkor elmeséled milyen volt anno Blanival,hm?

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kata!

Köszi:) megnéztem de még mindig a nyári cuccok vannak fent , azért majd még ránézek:))

Nekem is mindig fáj valahol a hólyagomról ne is beszéljünk, folyton pisilni járok, mondjuk nekem rátesz erre a vesetágulat is emiatt bármikor tudok pisilni....

Zsuzsi!

Nagyon szupik a képek!!!
Jó kérdés meddig kell feküdni......????Igazából nem tudom mivel bajom nincs csak ugye ez a barnázás volt. Nem tudni mitől így fő az óvatosság. Csütörtökön rákérdek a dokira, de ő alapból veszélyeztetettnek vett a lombik miatt, szóval úgyis azt mondja pihi.

Elvileg anyukám marad még 1-2 hetet.

Dy!

Kata lesz végül??? Aranyos. Akkor majdnem egyszerre lesz szüli és névnap:)))) hátha még sikerül aznap születnie:))))

Nálunk a febr ilyen zsúfolt(ill lesz) 27 Bátor, 28 szülinapom, márc 1 Anna szülinapja:)))

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!!!!

Zsuzsi szépek a képek és nagyon csini kismama vagy.

Edina szép név a Kata,jó választás volt.

Képzeljétek napok óta étvágytalan vagyok,más bajom nincs,de nem értem miért.Alig tudok magamba tömni valamit.
Azaza máig,ma már jól érzem magam,sőt a gyomrom feneketlen kút lett,jól be is ebédeltem,így most meg sem bírok moccanni :D
Olvastam hogy vashiány okoz ilyet,szedek pedig vasat,igaz 2 helyett 1-et,félek a mellékhatásától :D

Picur mostanában elég lusta,mocorog de nem annyit,azaz minden nap más.A hólyagomat ő is szkota nyomni,akkor 10 percenként pisilek.

Ma voltam vásárolni,olyan jól esett,nagyon ritkán mozdulok ki.Vettem egy pár szép dolgot magamnak.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Krisztina, örülök, hogy visszatért az étvágyad. Mi szépet vettél Magadnak?
Ne aggódj, az én Babum is kifejezetten lusta, evés után szokott jelezni, illetve reggel és este, ha fekszem az ágyban. Tisztán érzem, ahogy egyszerre kapar a kis lábaival a bal csípőmnél, illetve a kezével matat a jobb oldalon a köldököm körül.

Az étvágyra én sem panaszkodom, a tegnapról maradt bolognai farfelle után két nektarin simán lecsúszott...

Pisilni én is bármikor tudok :-) Mondjuk, mindig is tudtam, de amióta babát várok, csak rosszabb lett.

Enikő, örülök, hogy marad még Anyukád :-)
Persze, fő az óvatosság, pihenj csak és kíméld Magad.

Dorka, örülök, hogy Neked már "csak" vigyázni kell és a fekvésnek vége.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

sziasztok,

A bababörze honlapján nincs szó arról, hogy elmaradna:
http://www.babaruhaborze.hu/

Szóval remélem meg lesz tartva.
Ma megint elkezdtem dolgozni 4 hét után, hát nem esik valami jól. De szerintem mindjárt el is húzok haza. Mostanában én is annyit eszek, gyakorlatilag egész nap eszegetek valamit. De mindig csak pár falatot :lol:

Majd még jövök.

Szilvi
huszilvia

Sziasztok csajok!

No megérkeztünk mi is. Mondtam is páromnak, h most pár nyugisabb nap lesz :) meg már főleg a pakolásból elegem van :)

Jól szórakoztunk Egerben voltunk strandon, játszón, sétálni, városnéző vonatozni, Szilváson. Aztán 7végén meg a Velencei tóhoz hívtak meg a barátaink a nyaralójukba. Isteni finom kaja volt és jól éreztük magunkat. Lilla meg nagyon, mert ő volt az egyedüli gyerek és mindenki vele foglalkozott. :)

Majd valamikor visszaolvasgatok, ha lesz időm kicsi.

KépKép
KépKép
fleur

Hát csajok,én most sík ideg vagyok! Úgy néz ki,mégsem Kata lesz a baba.... :twisted: Most megint csak az Enikőnél tartunk de még itt van a Gréta is. Mondtam apának,hogy este 8-ig kap haladékot,hogy nevet adjon a gyereknek! :shock:

A keresztelő a barátnőm kisfiának volt. A kaja jó volt,de nem az igazi,bár így sem jöttünk éhen haza... :P

képzeljétek el,babaeső van nálunk! Eddig anyáénak csak 1 unokája volt,a tesóm lánya (aki 14 éves) ja,és csak ketten vagyunk testvérek!, és most jelentették be a tesómék,hogy sógornőm is terhes! :D igaz még "csak" 8 hetes,de legalább tervezett baba,nem csak úgy becsúszott. Úgyhogy anyáéknak nemsokára 3 unokájuk lesz.... :lol:

pisilés az nekem is megy nagyon... :? éjjel óránként járok,ami elég fárasztó,napközben meg csak 2 óránként. Viszont kismanó előszeretettel szokta nyomni a hólyagomat nekem is,akkor viszont rögtön szaladnom kell! :D

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!
25 hetes kismami vagyok.
Szül közületek valaki Dr. Radnai Katalinnál?
adrikaa2

Sziasztok!

Edina, sajnálom a névkérdést, már úgy beleélhetted magad... Na, majd számolj be, hogy mi lett a döntés. A Gréta és az Enikő is szép nevek.
Gratulálok az újabb kis családtaghoz! De jó lehet! Akkor lesz kis játszópajtása a kislányodnak. Látom, visszakerült a Manócska a vonalzódra.

Fleur, majd mesélj! Jó mozgalmas időszakotok van!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Nekem a szeméremcsontomnál fáj időnként belülről. Erre mondta az orvos, hogy az izületek kezdtek el dolgozni.

Edina, mi lett a névválasztás eredménye?

Nekem a hólyagomat nem nyomni szokta a kis lurkó, hanem időnként belerúg egyet és akkor futás van..... :lol:

Fleur, mesélj, milyen volt?

Krisztina, örülök, hogy helyreállt az étvágyad.

Szép álmokat mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

sziasztok!

Apával közösen úgy "döntöttünk",hogy Gréta. Legalábbis tegnap még az volt,meg ma reggel is...... :lol: hááááááááát remélem,hogy ez már végleges név! Bár most eldöntöttem,hogy nem engedek a 21-ből,és ha tetszik ha nem, a gyerek nevén már nem változtatunk! :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Jó reggelt lányok,

Edina, szerintem a 3 név közül bármelyik aranyos, de megértelek, mert nálunk is apa 2-3 hete már mondogatta babónak, hogy így kis Márk, úgy kis Márk, erre a hétvégén mikor megkérdezték a családban, mi lesz a neve, azt mondta, hogy a Márk, de nem biztos, mert lehet még találunk mást és ettől én is totál kiakadtam.
És erre ugyebár megint elkezdődött, ha nem tudtok nevet,miért nem lesz az apjáé, amitől megintcsak felment bennem a pumpa, mert ebben már ezerszer megegyeztünk, hogy nem kapja a gyerek egyik családból sem családtag nevét.
Erre egy rokon: a szülőszobán úgyis először az apát kérdezik, mi lesz a kicsi neve, mert az anya lehet nincs egészen magánál.Hát kva jó. :cry:

Nagyon rosszul aludtam, az allergiám totál kikészít, a szemeim be vannak gyulladva, alig kapok levegőt.

Képzeljétek, viszont megvan hogy lesz a babaszoba, tegnap végleg megterveztem, elvileg a férjemnek is tetszik a megoldás, remélem ezen nem fog vacilálni már.
A lényeg, hogy mivel tőlünk átmegy babóhoz egy fenyő szekrény (mi rendeltünk egy 4ajtós gardróbot onnan ahonnan a konyhát) még átmegy hozzá a hálónkban található pácolt fenyő komód is, az lesz a pelenkázó és egy ugyanilyen kiságy kell csak hozzá az ikeából és akkor egyöntetű lesz a babaszoba.:D

Zsuzsi, milyen dolgozni a sok szabi után?Gondolom nehezen megy.

Móni, visszajöttél már?Milyen volt?

Fleur, gyere majd gyakrabban ha tudsz!

MAjd még jövök ma, délután kell mennem az orvosomhoz.
Apropó csajok, nektek mondta már a dokitok, mennyit kér szülésnél?

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Edina, gratulálok a névválasztáshoz! Nekem tetszik :-) Sőt, én is felvetettem, de a párom szerint nem jó, mert egy szomszéd falubeli ismerős kislányát is így hívják... Na, ez azért távoli kapcsolat, főleg, hogy én csak látásból ismerem őket...

Kata, nagyon nehezen megy a munka, tegnap is elszöszmötöltem 6-ig, aztán bevásárlás, majd próbáltam pakolászni. Holnap grillezés lesz nálunk, jön egy baráti pár vendégségbe.
Ma borzasztóan aludtam, negyed 5-től 6-ig ébren voltam, majd fél 7-kor csörgött az óra :-( Olyan vagyok, mint a mosottrongy.

Remélem, mihamarabb elmúlik az allergia, vagy legalábbis javul a helyzet.

Elhiszem, hogy felbosszantottad Magad a névkérdésen, a dolog ismerős.

Ez a pénzkérdés jó dolog. Meg kellene kérdezni, ugye? Úgy hallottam, hogy a tízszerese annak, ami egy vizsgálat díja...
Két éve az orvosom rendelőjében beszélgették a lányok, hogy volt, aki már a 4. hónapban kezdett hozzá járni és megkérdezte, hogy mennyi lesz, 70-t mondott.
A barátnőmnek azt mondta a doktornője, hogy 50 és 80 között szokott kapni, de nincs tarifa...
Ti mit hallottatok?

A babaszoba jól hangzik :-) A fenyőt szeretem.

Most a babakocsin bizonytalanodtam el, hogy kell-e akkor a mózeses fajta, vagy vegyünk egy sima állíthatót és ahhoz a hordozót :?: Tegnap beszélgettem egy apukával, akinek van egy alig egy éves kislánya, most várják a másodikat, ő adott tanácsokat.
Este 9-kor hazajött a párom jó fáradtan egy értekezletről, én meg elkezdtem előadni a babakocsis kételyeimet, ő meg szerintem nem mutatott kellő érdeklődést, erre kiakadtam. :-(

Új probléma: aug. 20-án és szept. 5-én esküvőre megyek. Mi a fenét vegyek fel? Nem igazán szeretnék alkalmi kismamaruhába fektetni...

Kata, majd írj, mi volt az orvosnál.

Nektek minden alkalommal van uh? Nekem utoljára a 19. héten volt, nem kevés ez egy kicsit :roll:

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata
akkor nálatok sem jobb a helyzet,mint nálunk! össze kéne kötni a két pasit... :lol:
pénz
én nem kérdeztem meg,hogy mennyi,de sztem nincs is igazából tarifa,hanem ki mennyit ad.... :roll:
A babaszoba bizti szép lesz! :wink:
sajnálom az allergiádat! remélem,hogy hamarosan jobban leszel...

Zsuzsi
elvileg ami kötelező uh,az a 19 hetes,utána meg a 30 hetes. De akinek van közben,mint nekem is,önszorgalomból készül.... :P
én lagziban,illetve keresztelőn is úgy voltam,hogy vettem egy fekete kismama gatyát,meg vettem hozzá egy krém színű elegánsabb kismama felsőt. Nem vittem túlzásba az öltözködést, de elegáns voltam. ez az összeállítás szerintem bárhol megállja a helyét. Szóval egy fekete gatyó+elegáns felső,esetleg szoknya. de azt nem igazán ajánlanám,mert ahhoz magas sarkú passzol,azt meg ilyenkor felhúzni már kész büntetés. Legalábbis én ezt tapasztaltam a keresztelőn....

köszönöm csajok a névhez a gratulációkat! remélem,hogy tényleg sikerült véglegesen döntenünk...
:lol:

Én tegnap este összeírtam,hogy miket kell vásárolni a babának,meg hogy be legyen rendezve a szoba is. Hát kell bőven cucc.... :shock: babakocsiból mi olyat veszünk,ami már ujszülött kortól is használható mózes nélkül,tehát vizszintbe dönthető,meg veszünk mellé a kocsiba egy bébihordót. ja,és mindenképpen 3 kerekű kocsit akarunk...

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hali!!!

Zsuzsi csak óvatosan a babakocsi tanácsokkal.Mindenkinek az jön be amit használ,ha 10 embert kérdezel akkor 10 félét fognak mondani.Mi is beleestünk ebbe és a végére totál kiakadtam.
A hordozós babakocsival vigyázni kell abba max 1 órát tölthet a baba.
Én a merevfalú mózeshez azért ragaszkodtam,mert téli picurkáink lesznek és szerintem az melegebb.

Ami a pénzt ill nálunk van olyan doki aki megmondja hogy ennyi és kész 100 ezrekről beszél.
Az én dokim nem hiszem hogy meg foja mondani,szerintem 50-nél többet nem fogunk adni.Hisz 9 hónapig szinte két hetente kapta az 5000et.

Szinte 2 hetente járok uh-ra simára is és cervixre is.

Kép

Kép
krisztinaa

Edina, biztos csini lehettél!Én mondjuk mindig is magassarkús voltam és ha nem kell sokat gyalogolni,most se mondok le róla szívesen.
De egy lagzit végigmulatni, az más dolog.

Zsuzsi, nekem a legjobb barátnőmnek lesz elvileg az esküvője, de még nincs időpontjuk.Én kinéztem egy rucit a christina moda oldalán,lehet hogy megrendelem, mert nem egy vagyon.Esetleg nézd meg az oldalt.
De begurultam, mert eddig szeptember végi időpontról beszéltek, most meg már október végéről van szó.Lehet el se megyek, ha így folytatják...

Uh, nekem a kórházban hivatalos utoljára a 18 hetes volt, aztán ugye amire elküldtek speckó szívuh a 21. héten és múltkor szintén önszorgalomból mint Edinánál a 3ill. 4D.
Amúgy a 28-30. héten van kötelező legközelebb, úgy tudom.

Én is rendszeresen hordom a pénzt a dokimnak, úgyhogy én sem szándékozok 100at adni, de mi van ha kijelenti, hogy mondjuk 120 a tarifa, bár eddig nem mondta.
Egy barátnőm tavaly császárral szült nála és 70et adtak neki, én is az 50ben gondolkodok,mint Krisztina.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata,
köszi, megnézem azt az oldalt is.

Most gondolkodom, egy alacsonyabb sarkú fekete cipő vásárlásán, mert a magassarkúakban mindenki mindig lehurrog :-(

Legvégső esetben marad a fekete nadrágom és veszek hozzá egy alkalmi felsőt.
Hátha találok ruhát!

Az esküvők száma azóta 3-ra növekedett, szept. 19. a következő időpont, pont most hívott meg egy kolléga is minket.

A 3/4 D-n még gondolkodunk, mert a páromnak nem tetszenek az ott készült képek. Remélem, rá tudom beszélni.

Babakocsi-véleményeket köszönöm, tudom, hogy mindenki mást mond. Emlékszem, Krisztina, mennyire kivoltál, mire megtaláltátok.
Egyébként abban egyetértek veled, hogy télen talán jobb a mózes. A párom szerint meg kell fizetni a tanulópénzt, majd használatban kiderül. Csak ez egy kicsit drága mulatság lesz...

Nekem 8 e egy vizsgálat, havonta megyek, legközelebb most csütörtökön.
Az 50 nekem is "szimpatikus".

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, hol vagy? Csak nincs valami baj?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

nekem 6 ezer a vizsgálat,és szintén havonta kell mennem. mi 100 ezerben gondolkodunk, de a doki nekünk ismerős..... úgyhogy jól ki kell nyitni a bukszát! :roll:

Kata
én is magas sarkús vagyok,csak nemrég mondtam le róla,mert szintén lehurrogtak érte,hogy kismama nem hordhat magas sarkút... :shock: de egyébként is már kényelmetlen,mert ugye dagad a láb rendesen.

Babakocsi
hát valóban mindenkinek más a véleménye a dolgokról... :) tényleg jó tanuló pénz lesz rájönni a "jó" választásra! :lol:

Hát én a lagzi miatt nem irigylek senkit. Engem már nem igazán lehetne rávenni... napról-napra egyre nyűgösebb vagyok,és fáradtabb. Jól mondta a doki,hogy az utolsó 3 hónap az már megerőltető.... :shock:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: