Eszter!
Apa kiadta nekem, hogy jó olcsó szállást nézzek. Küldözgettem neki jó szállásról adatokat 5500 Ft/fő /éjjért. Ő ezt drágállotta. A végén a neten jónak tűnt egy szállás, ami 4400 Ft volt/fő, és le tudtam alkudni 4000 Ft-ra. A bőkkenő csak az volt, hogy kiderült amikor odamentünk, hogy ez egy kb 10 nm-es szoba. Iszonyú picike heverővel, egy ágyat pedig még ki is kellett vitetnünk, hogy az utazóágy beférjen.
Szekrény enyhén szólva kevés volt, a bőrőndjeink az előtérben voltak, a gyerekkád nem fért ki az ajtón, a fürdőszoba meg kb akkora volt, hogy a zuhanyfülke fért el benne.
A gondnoknő egy tünemény volt, de ez nem egészen kompenzálta azt, hogy napról napra fáradtabbak voltunk a nyaralás alatt.
A plusz rossz az volt, hogy a szobánk az udvar felé nézett (a többi szoba nem) és több gyerek is volt, akik pedig nem igazán voltak csöndben, így a Zsófi állandóan felébredt. A nappali alvásokat ezért nem igazán lehetett megoldani. (általában a délelőtti alvás után mentünk a partra) Örültem, amikor fél órát egyben aludt. Azért itthon a másfelet lenyomja.
Tegnap reggel ezért úgy döntöttünk, hogy hazajövünk, és kipihenjük magunkat. Szombaton azért egy napra autózunk vissza, mert jóidő lesz. Ma pedig megyünk az állatkertbe.
Tegnap előtt egész nap borús volt, és esett az eső. Akkor körbementünk Zamárdiban, és az összes üdülési csekk elfogadó helyet megnéztük. Kb úgy néztünk ki, mint amikor az ember lakásokat néz.
Jövőre idemegyünk nyaralni:
http://www.balaton.hu/kunszlerapartmanhaz
A durva az, hogy összességében 3000Ft-al lesz több a szoba /nap. Szóval érdemes odamenni és körülnézni, mielőtt foglalunk. Ez a konklúzióm.