Rony!
Húúú Ti aztán már mindent végigcsináltatok...
nekem is csak szurit irtak fel...az egyetlen dolog ami humánusan szedhető, a Femibion 800 terhesvitamin...
a pocim egy kisebb tűpárna, de tényleg ez a legkevesebb...csak legyen Pindurkánk már végre
A szakmám elsőre lehet hogy jónak hangzik, de közel sem annyira lányregényes...persze én imádom, de ehhez munkamániás idiótának kell lenni... az esküvő és rendezvényszervezés még relatív felüdítő feladat...a problémásabb dolog inkább a klubbok, zenekarok managelése, és a külföldi fellépők koncertjei...
Sajt!
válaszoltam
Lányok...most kicsit elvesztem a részletekben...
felhívtam a kórházat, hogy megnyugtassam magam hogy most baj hogy nem jött meg a decapeptyl mellett, vagy nem...mire mondták, hogy ne foglalkozzak vele, mert van akinek megjön, van akinek nem.
tök megnyugodtam...aztán tegnap este megjött...
amit azért utálok, mert hétfőig nem múlik el, és így hogy fogják megcsinálni a vaginális UH-t?
állítólag így is megcsinálják, csak hát ez tök undi, nem?
nagyon para vagyok a napi több szuri miatt, de várom is...és ezt az ambivalens korszakot olyan rosszul viselem
Ti nem voltatok így ezzel?
hogy beadtátok a szurit, és már szinte vártátok a következőt? azt hiszem azért, mert akkor hamarabb telnek a napok? és akkor lényegesen közelebb kerülünk a punkciohoz, és a beültetéshez?
vagy én kezdek beleőrülni már ebbe a dologba?
pcos témában én nagyon kevés infoval rendelkezem, de azt gondolom, hogy a kórház felé a bizalom elengedhetetlen!!!
ugyanakkor olykor azt érzem, hogy annyira sokan vagyunk, és annyira "futószalagon" mennek a dolgok, hogy gyakran átsiklanak lényeges dolgok felettT
Én hallgatok a megérzésekre, és ha valaki úgy érzi, meg kell csinálni, akkor mindenképpen menjen utána...én így éveket vártam mire végre a sarkamra álltam és elkezdtem felpörgetni a dolgokat lombik ügyben...
Eszter