A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Eszti 5-kor felkellt :evil:
Vica: tök ügyi vagy, nagyon jók lettek a képek :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Bakker én leraktam a bandát fél hétkor meg fél 8-kor és még alszanak. :shock:
Nagyon jó utat mindenkinek mára, szép időt, és sok mosolygós babácskát!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vica gyönyörű a banda, és csúcs képeket csináltatok! Panna abban a sapkában igazi kis bombázó, Nimród nagyon helyes kispasi, akárcsak Bulcsú!
Katka sajnálom, a vacak éjszakát. Sztem Petiapu nem is fog változtatni Daniügyön, ha már ideig verte a vasat. :? Viszont azt gondolom elnézve titeket mióta megszületett Peti, hogy összepaszoltok, csak ki kell böjtölni ezt a nehéz időszakot, és akkor talán még jobban összekovácsolódtok - nem minhta gond lenne ezzel.
Bea, Katát minap mutattam Zsoltinak, gyakorlatilag ül. :wink: incifinci ha terpeszbe rakom a lábam ül benne. Egyenesebb a hátam, mint nekem. Nem nagyon hagyom, de pl. a pihiszébe nem fekszik be, csak ha már elfárad, sokáig (vagy 5 percig( ül benne. :wink: Lenyomni ott nem tudom, meg nem is akarom bántani, hagyom hagyj csinálja. Amúgy ma is egész éjjel háton volt. Bakker tegnap ha 20x nem fordult át. MÉG MNDIG NEM LÁTTAM!!!! :twisted:
Na felébredt és dumál (tök öblös hangja van :o ). Kihozom mielőtt felmeséli Botit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.08.06 06:04-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah és Petipuszi csak azért csúszik, mert Kata most próbálja elsajátítani Boti cuppanós technikáját. 8)
Maja hogy van? Többi oltott babus?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.08.06 06:05-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ma 5 hós a lyányom. :P Ezt mesélte mikor meglátott. Na tényleg lépek.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Most látom a hiradóban, hogy csak csütörötök van. :oops: Bakker teljesen péntekre ébredtem. Holnapra jó utat, és a lányom is csak holnap lesz Nimróddal karöltve 5 hós. :wink:
Na lassan betelik az oldal velem. :twisted:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Enyém lányom jól van :D már pörög ezerrel :lol: Olyan hangosan sikítozik :shock: meg dumál :P Amikor este éreztem,hogy mintha lenne valami, megmértem, levonva 37,1 utána meg már semmi.Mostmár remélem,nem is lesz.Viszont tegnap majdnem szívbajt kaptunk, délutáni alvásból keserves sírással ébredt, férjem fölvette,próbálta nyugtatni, és egyszercsak észrevettem,hogy az egyik lába teljesen le van lilulva :shock: :shock: :shock: Letettük az ágyra és elmúlt :shock: Nem tudom,hogy elszorítódott,vagy mi, pedig nem fogta erősen tuti,meg nem is sírt,hogy fájna,de nagyon ijesztő volt.Szerinteme gyébként azt az oltást rossz helyre kapta :shock: egészen a combja elején van, abszolút nem oldalt.Ez normális???Aztán még sírt,ha nem jól fogtuk meg,szerintem fájt neki :(
De sem éjszaka,sem azóta nincs gond :wink:

Rszg!
Bátor vagy!Én 2007-ben kezdtem el az angolt(úgy,hogy emelt szintű érettségit kellett tennem az új rendszer miatt,tök vicces volt)de feladtam :( Igaz,az 5 év lett volna és brutál kemény,de egyszerűen kész voltam,hogy ahhoz képest,hogy levelező,alig akadt olyan hétvége,amikor nem kellett menni :? a sulis 4 napom ugye full betáblázva, hétközben levegőt venni sem volt időm,hétvégék meg erről szóltak,és akkor még hol van a tanulás, nagyon sokat kellett volna.És 130km-re kellett járnom, átszállással, talán ez volt a legrosszabb az egészben.Na meg az,hogy ilyen egy hülye rendszert,hogy nyelvtanár vagyok, akarok egy másik nyelvszakot,és full nulláról kell kezdenem mindent! :shock: Még a pedagógiához-pszichológiához kapcsolódó tárgyakat sem fogadták volna el :shock: Szerintem ez durva.
Az is igaz,hogy akkor derült ki a pco-m is, orvoshoz járás, szóval olyan 2,5 hónap után feladtam.Szerettem volna, de ilyen áron nem.Gyakorlatilag alig láttam a családomat :cry: én így nem tudok élni,úgy voltam,hogy akkor inkább napközizek,pedig ugye inkább tanítanék,de csak az egyik szakomat tudom, az meg kevés :(
Aztán tavaly támadt egy olyan ötletünk,hogy tanítóképzőben csinálom meg azt a kiegészítő képzést,amit ugye nekik is kell,hogy hatodikig taníthassanak(most nem jut eszembe a pontos neve),az is több a semminél, és ott viszont mindent elfogadtak volna,alig kellett volna bejárnom, közelebb is lett volna valamivel,de közbejött Lara,és nem akartam elkezdeni,meg pénz se nagyon lett volna így rá, merthogy az iskola egy fillérrel sem támogatott volna.
Szóval én így jártam, és egyelőre nem bántam meg,és azóta sincs sok kedvem tanulni :roll: Én sokkal inkább vágyom arra,hogy legyen egy csomó :P gyerekem, és csak velük foglalkozzam, de sajnos ez sem kivitelezhető a mai világban :(

Vica!
Nagyon jók a képek!Gyönyörű gyerekeid vannak!

Katka!
Sajnálom a nehézségeket, de legalább beszélgettek!Ez nagyon jó!Mindig eszembe jutsz, amikor magamat sajnáltatom(szigorúan magamban)hogy milyen nehéz más gyerekét nevelni :roll: :( Én még ne szóljak egy szót sem.

Kép
Kép
zazzy

Rszg még neked akartam, két ilyen pasi mellett megfelelő támogatásod lesz, egy ilyen csajnak biztos könnyen fog menni az új szakirány. Hajrá! Hajrá!
Zazzy neked a csomó gyerekhez Hajrá! :lol: Örülök, hogy Laralány jól van. Lehet csak elfeküdte a lábát. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Rszg: Szerintem az első félévben 6 nap az nem túl sok, főként ilyen támogatással. Mire vizsgaidőszak van, meg már majdnem 1 évesek a manók. Akkor már egészen más lesz minden. Nem lesznek ám karon ülő csecsemőink... Önálló mászó/menő gyerekek lesznek, akiket apa is el tud látni nélkülünk. Szóval vágj bele nyugodtan, a mai világban nem árt több lábon állni!

Zazzy: Azért 2 gyereknél gondolkodj el, hogy nincs 3. kezed. :lol: De ha úgy érzed, hogy megy, akkor miért is ne? ;)
És más gyerekével tényleg nagyon nehéz, sokkal nehezebb, mint én gondoltam valaha is....

Vica: Nagyon ügyes képeket csináltál! 8) Szerintem nagyon tehetséges vagy! Persze ilyen tökéletes modellekkel, azért könnyű. :D

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Zazzy Én is inkább babáznék, de valamit valamiért. És így, hogy Géza támogat, meg Ők is jönnek velem, könnyebb lesz. Lövőre meg majd meglátjuk.

Kukli Köszi! Remélem igazad lesz, és tényleg könnyen fog menni

Kép

Kép
rszg

Bea Hát igen, az a baj, hogy most van rá lehetőség, most kell csinálni.
Mikor Máté lázas lett az oltástól, én is fél kúpot adtam neki. Majának is elég volt? Lement a láza?

Tehuti Nem semmi csoporttárs! Ha Gézáék nem jönnének velem, nem is csinálnám. Nem akarom, hogy Máté emiatt hagyja abba a szopizást.

Vica Milyen nyelvtanfolyamon gondolkodsz? Nekem is ez lenne a másik lehetőségem. Egy angol középfok, és angol szak, mivel kéttannyelvű általános lettünk. Nekem meg német van.
Nagyon jók lettek a képek! Aranyos az összes gyerkőc. És az a teliszája mosoly!

Katka Sajnálom a problémákat. Szerintem tök igazad van! Ahogy megismertelek (így neten keresztül), szerintem nem ezt érdemled!

Kép

Kép
rszg

Bea Hát igen, az a baj, hogy most van rá lehetőség, most kell csinálni.
Mikor Máté lázas lett az oltástól, én is fél kúpot adtam neki. Majának is elég volt? Lement a láza?

Tehuti Nem semmi csoporttárs! Ha Gézáék nem jönnének velem, nem is csinálnám. Nem akarom, hogy Máté emiatt hagyja abba a szopizást.

Vica Milyen nyelvtanfolyamon gondolkodsz? Nekem is ez lenne a másik lehetőségem. Egy angol középfok, és angol szak, mivel kéttannyelvű általános lettünk. Nekem meg német van.
Nagyon jók lettek a képek! Aranyos az összes gyerkőc. És az a teliszája mosoly!

Katka Sajnálom a problémákat. Szerintem tök igazad van! Ahogy megismertelek (így neten keresztül), szerintem nem ezt érdemled!

Kép

Kép
rszg

Hopp! Ez kétszer ment. Bocsi!

UGYE HOLNAP MÁR JÓÓÓÓ IDŐ LESZ!!!!!!!!!

Kép

Kép
rszg

[quote="kuklika"]M írta:kuklikaost látom a hiradóban, hogy csak csütörötök van. :oops: Bakker teljesen péntekre ébredtem. Holnapra jó utat, és a lányom is csak holnap lesz Nimróddal karöltve 5 hós. :wink:
Na lassan betelik az oldal velem. :twisted:

Kuklika te a híradóból értesülsz milyen nap van? Én se tudom néha :lol:
Boldog hófordulót!

Vica, gyönyörű fotók, nagyon profi vagy, mint egy fotós. Nagynéném végzett egy fotós iskolát, lehet neked is érdemes lenne, mondjuk azt se tudom, ő hogy csinálta végig akkor még 3 gyerek mellett :roll:
szóval Iskola, Rszg drukk neked hogy úgy sikerüljön, minden ahogy szeretnéd!

Maja este is még kicsit lázas volt, de reggelre már semmi baja, beszélget ő is teljes hangerővel, milyen jól eltrécselnének Katával.
Amúgy nagy társaságkedvelő lesz a csaj, mert tegnap tanácsadáson rám se nézett, annyira ismerkedett a babákkak, mamákkal.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jah elfelejtettem válaszolni Rszg, elég volt a fél kúp. :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka, újraolvastam, valahogy kimaradt az utolsóelőtti hsz-ed nekem :oops:
Borzasztóan sajnálom apudat!!! :(
Meg természetesen a problémákat is Petiapuval, de szerintem sikerül megoldást találnotok, mert már eddig is nagyon szépen haladtatok ugye ahhoz képest, ahonnan ti is indultatok, a nehezén már túl vagytok. Drukk nektek!

Most mennem kell, mert szó szerint üvölt Maja :shock: :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na fő a pörkölt, ha kész, megyek a Tescoba Maja etetés után, úgy látszik jó elbeszélgetek én is itt magamba :lol: :lol: :lol:
Hol van mindenki :shock:

Sajnálom, hogy nem tudok menni a Balatoni talira...
Tényleg Katka, mondtad hogy jösztök a közelünkbe valamelyik héten :roll: ha esetleg Sóstó felé fürdötök a nyáron szólj.... :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok, először jelentek, aztán olvasok.

Voltunk a budai gyerek klinikán, mer Lizinek véres a széklete hetek óta, csak nem reklámoztam :oops: tuti, h tejfehérje érzékenysége van. :evil: ami azt jelenti, h nuku bármilyen tejes cucc, és az a baj, h nem eszem húst és nem tom milyen fehérjét ehetnék, jajjj.... de amúgy jól van 7460 gramm és azt írták a papírra, h békés mosolygós baba, a dokinőt levette a lábáról, annyit mosolygott rá :P

nah, olvasok

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon szegény Lizi :(
És ezt a doki mondta hogy tejfehérje érzékenysége van?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica: persze, azért mentünk a klinikára, mert gyakran volt vér a kakiban...és képzeljétek egész Budapesten csak ott voltak hajlandóak fogadni :twisted: 2 napot gasztroenterológus kutatással töltöttünk.

Meg jött az unokatesó is, mert ő refluxos és állandóan hörög és sír miközben eszik :cry: annyira sajnálom, nekik be kellene feküdni, és kontrasztanyagot nyelni, h lássák nincs e lyuk a nyelőcsőn v hol... borzasztó :?

Amúgy gyönyörűek vagytok, nagyon szupik a képek.

Katka: akkor a beszélgetés nem vezetett eredményre?
:( de ezt is túlfogjátok élni, mert sztem nagyon szeretitek egymást és azt jó tudni, h ennyire szereti a gyerekét, ha így harcol érte. Persze neked iszonyat nehéz lehet :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szegény unokatesó :cry: ez olyan szörnyű lehet. És mennyi idős az unokatesó?
Lizinek akkor jobbulást!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

köszi, ő 2 és fél hónapos

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Húú :shock: szegény olyan pici. :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Papillon!

Sajnálom nagyon Lizit, de nyugi 1-2 éves korára ki fogja nőni! :wink:
Vendég

Rszg milyen a balcsi vize, tudunk holnap fürödni? :roll:
Azt hiszem viszek valami játékot Pannának, max. játszik majd Katka lányaival egy jót, na meg Fannival meg Samuval meg... aki még jön. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

amúgy kivételesen ne őt sajnáljátok :lol: ő tök jól van... nekem szopó ez az étrend :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon: Igen, a talin már mondtad és gyanakodtál is emlékszem...., hát sajnálom nagyon. És miért vagy vega? Tényleg nem nagyon tudsz állati fehérjét bevinni ha se hús, se tej.... :roll:
Nagyon oda kell majd figyelned arra is, hogy Liza mit ehet és mit nem.... Egy éves kora után nem lesz egyszerű....

Vica: Én is abban bízom, hogy a gyerekek jól eljátszanak majd egymással... :roll: Enyémek tuti mennek a Balcsiba. nem bírják ki, hogy nem.... :lol:

Katka

katka22

katka: azzal biztattak,h hamar kinövi. Húst meg nem tok enni, hányingerem van tőle és rosszul vok, sajna :?
Ha nem növi ki, az nagyon gáz valóban :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok/anyumtól/ moncsi , láttam a képet, és nagyon meghatott, hogy Nándit is beletetted :oops:
még nincs netünk az új albiban, de gyerekek...nekem annyi időm van, mióta nem netezek.. meg persze Nándi is tök jól van. Vége az esti sírásoknak. este 2-3 kk sinlac, nappal egyszer kb 20 ml barack v krumpli, mi itt tartunk. a rost jót tesz az emésztésének.

vettünk egy telket, zajlik az élet.
éjjel viszont még mindog 3 óránként kel......de ez még mindig jobb, mint az állandó ordítás.
nappal ált 3 órát fennvan, 20 percet alszik, és iyg megy estig. este 9-10 közt elalszik, aztán kel 3 óránként enni, majd 5-6 körül végleg felébred, de alszik kétszer félórát délelőtt.
ezek a híreim :)
voltunk 3 napot Kehidakustányban, bababarát, és jó!!!
Nándi elaludt a vízben a medencében pancsi közben :D sztem mindig azt hitte, hogy esti fürcsi, ,kicsit bekavartuk..:)
nem tudtam mindent visszaolvasni.
megpróbálok képet csatolni.
minden jót mindenkinek!
ne váljatok!ha semmi jó nem jut eszetekbe, gondoljatok a gyereketekre, hogy a férjetek nélkül nem lehetne!!!! lenne gyerek persze, de akkor nem így nézne ki, és nem lenne ilyen kis tökéletes!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Csajok, csak a holnapi tali miatt jelentkezem: reggel ota hanyok (bocsi), kiba rosszul vagyok. Ha nem javul reggelig, akkor sajnos nem tudunk menni. Lazam nincs, remelhetoleg mostmar hamar vege, kezd elegem lenni.
RE

erpé

Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Kép

pulcsi

Erpé: Ne egyél semmit. Hideg vizet lassan (egyszerre csak egy korty), hogy bent maradjon és ne hányj többet!

Pulcsi: Hogy megérezted a hiányolást! Örülök, hogy jól vagytok! Különösen Nándinak, hogy végre-végre nem sír olyan sokat és boldog baba! Fürcsis kép nagyon aranyos! :)

Pappilon: Otthon még könnyen odafigylesz, meg a nagyik is megoldják majd. Viszont amíg nem növi ki addig nem tud közösségbe menni. Vagy speciálisan csak olyan helyre, ahol erre odafigyelnek.... Nagyon remélem, hogy hamar kinövi a kismanó! :?

Katka

katka22

Pulcsi!
lemaradtam, Nándi szopizik,vagy tápszert eszik?Nem lehetne este valami laktatóbbat,vagy többet adni neki,hogy ne ébredjen?Lehet hülyeség,de szerintem meg kéne próbálni.Lara pl.elalvás előtt 2-3szor eszik :shock: Fürdés előtt és törölközésnél már hisztizik az újabb adagért :shock: :lol: Aztán a fürdés utáninál ált.be is alszik, ez fél8-8 között van,és hajszálpontosan :shock: fél 4kor kel mindig.

Erpé!
Jobbulást!

Kép
Kép
zazzy

sziasztok

csak gyors bejelentkezés
ma reggel 6-kor értünk haza, Nico nagyfiúsan szuperül viselte az utat :D nem is tudom ki volt az a gyerek aki eddig max másfél-2 órát volt el üvöltés nélkül az autósülésben. jó, gyakran megálltunk és olyankor kivettem és játszottam vele... viszont én mosott kaki vagyok.. 2 órát aludtam azt is megszakításokkal. nagyrészt én vezettem :roll:
szép estét :)

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Örülök, hogy ilyen jól sikerült az út! És Nico ilyen stramm nagyfiú! 8) Pihenj egy-két napot! :wink:

Katka

katka22

Balatoni tali: Holnap 10-kor akkor találkozunk: Balatonszemes, Hullám u. 1.
Holnapra a Balatonra 28 fokot mondanak. A Balaton 23 fokos. Szél lesz, de nem viharos. Sok napsütés, de lesz felhő is. Szerintem ideális, bár a Balcsi lehetne melegebb... :P :P :P

Aki tudja még ma este igazolja vissza, hogy jön/jöttök!

Katka

katka22

Mi is megyünk holnap, de valószínűleg késni fogunk :oops: reggel még itthon van dolga a férjemnek, aztán útba kell ejteni Keszthelyt is, és utána megyünk a talira. De megpróbálunk igyekezni, szerintem olyan fél 12-re érünk csak oda, úgyhogy előre is bocsi a késésért. De hazamenni ráérünk majd este felé :wink:

Erpé sajnálom a rosszullétet, remélem holnap jobban leszel és el tudsz jönni.

Csajok én teljesen kész vagyok Pannától. Egyszerűen kikészít minket :cry: Komolyan már azt szeretném ha holnap is bemutatná hogy milyen tud lenni és talán kapnék egy-két jó tanácsot hogy mit csináljak vele. Persze majd biztos egy angyal lesz holnap.
Annyira el tudja venni az életkedvemet is, olyan jó lehetne minden napunk, de valahogy mindig sikerül kihoznia a sodromból. :cry:
Most már azon gondolkozom hogy nem tudok mit csinálni ő neki ilyen nehéz a természete és nekem kell hozzá alkalmazkodnom.
Már kínomban szakirodalmat rendeltem a netről, hátha lesz benne valami okosság.
Na bocsi a nyavalygásért.

Na léptem, mert még meg kell csinálnom holnapra az utravaló kaját.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Papillon Remélem Lizi hamar kinövi. Tényleg nincs könnyű dolgod, főleg így, hogy nem eszel húst.

Vica Szerintem lehet fürödni. Ma nem volt olyan hideg. A nagyobbak tuti belemerészkednek. És ha tényleg olyan jó idő lesz holnap, akkor délutánra még melegszik, mert pici a víz.

Adryn Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Remélem a szerelem is utazott veletek :)

Pulcsi Tényleg jó, hogy végre jelentkeztél, éss szupi, hogy rendeződnek a dolgok, és Nándi is jobban van. Egyébként Máté is éjszaka 3 óránként felkel, nappal meg 2 óránként szopizik. Én egyszer próbáltam neki este plusz tápszert adni, hátha tovább alszik, de nem is nagyon evett, és ugyanúgy felkelt. Vannak ilyen babák is :)

Katka Készülj, mert tuti, hogy a babaúszásról faggatni foglak :)

Holnapi talira aki jön, mentse el a számom, hátha nem talál ide. És előre bocsi, ha nem ismerek meg valakit. Fényképen más. De majd a picibabásokat úgy is nagy szemmel kukkolom :) Na meg persze a 10 körül érkezőket :)

Kép

Kép
rszg

Nekem ez most nem fog összejönni... :?
sejtettem, hogy holnapra szervezik a másik bulit, ahova hivatalosak vagyunk... sajnálom, de majd legközelebb!
Nektek nagyon szép napot holnapra, és kérünk sok képet!

Erpé
jobbulást!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
Nico nagyon ügyi volt! örülök, hogy épségben megérkeztetek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Rszg: Tarthatunk egy babaúszás órát! :lol: :lol: Persze 23 fokos vízben csak egy rövidet....

Katka

katka22

Sajnálom Csibb hogy nem tudsz jönni :? Pedig szívesen megismertelek volna személyesen is. :wink:

Csibb Fanni hány kiló most?
Most már kezdünk aggódni hogy Pannával valami nem ok, mármint étkezés ügyileg, most már kezd átlépni a kövér kategóriába :cry: Pedig azért annyit mégsem eszik, legalábbis próbálok figyelni rá, persze ha rajta múlna akkor többet enne.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Kövérség témában profi vagyok! A duciság mögött mindig valami lelki ok áll. Valamit Panna a kajába folyt, ha duci.... A háj egy védőpajzs a világ és legbeslő önmaga köré....
Persze kérdés, hogy Panna tényleg duci-e.... Vagy csak te érzed úgy. Ez csak azért merült fel bennem, mert tudom, hogy nagyon filigrán vagy (te szerencse gyermeke).

Katka

katka22

És a súly nagyon változó tud ám lenni.... Nekem Zsófi erős csontú és van rajta husi. Ő 5 évesen 26 kiló volt, bár nagyon magas mellé. Ágica 18 kiló, de ő meg szerintem nagyon vékonyka (horpadt a hasa esküszöm! :shock: )

Katka

katka22

Papillon, jobbulást Lizikének és részvétem a megváltozott étrend miatt, és szegény kis unokatesó!!!

Erpé jobbulást neked is.

Pulcsi nagyon szépek vagytok és milyen a telek?

Átvertek a Tescoban, vagy csak bénázott a csaj a kódokkal, visszanéztem a nyugtát és ott szerepelt rajta egy csomag 1007 :shock: :shock: ft-os pisztácia, amelyet nem vettem meg!!!

Várom a tali képeket, érezzétek jól magatokat!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kuk(lika)urikúúúú!
Papillon nagyon sajnálom, tényleg ki szokták nőni. Bnőméknek a szomszédban a kisfiú pont múlthéten volt kontrollon, 2,5 éves, ő most már alakul. Uncsitesó szegény. Reméljük hamar kikerül, és minden rendben lesz vele. A reflux egy felnőttnek is nagyon kellemetlen. Ha kiderül vmi róla, meséld el nekünk, reméljük jó hírekkel jösz.
Hát Bea… csak nem a sajátját húzta le a pult alatt. Simán el tudom képzelni. Bocsi a rosszindulatért, de bőven vannak ilyenek.
Kata 5 óta brümmög szakadatlan. Halál jókedvű és hangos. Megörülök ettől a fordulástól. Most már én is láttam, de pikkpakk. Mint a villám.
Pulcsi örülök, hogy rendeződtök. :)
Adryn nagyon ügyes Nico. Én nem tudom ekkora utat hogy csinálnánk végig, igazik kis utazó hősöd van. :) Rszg nagyon jól megfogalmazta, reméljük a szerelem is veletek ment.
Nagyon szép napot Balcsisok! Nekünk ma még be kell menni melóhelyre is gyedet intézni.
Tápi: anno Botinál nekünk nem jött be a tovább alvás, én emiatt nem adnám. Ő si csak akkor akpta mikor már leálltunk tejügyileg. Pépet szoktak még javslni, de nekem vhogy babának a szilárd kaja vacsira fura, embere válogatja. Én szeretem ha elcummognak vmin.
Jah Katka, egeres kalandod után biztos nekünk sem lennének itthon. Sztem ha ők kiszöknének akkor is paráznék. Így meg kézben simózzuk Botival. Biztos korai, de egy kis gondoskodás vmiről jót tesz neki. Bár így is elég figyelmes kis rosszcsont (ahogy ő mondaná nem kisördög, hanem Kjampuszka).
Erpé hogy vagy?
Vica nincs vmi oldal, hogy milyen magas kislánynak kb, milyen súly ideális? Bár gyereknél ideális súly….
Na menek, mert ez a kis ricsajos hercegnő feldumálja még a szomszédot is… :D:D

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ma már tényleg 5 hósanpos Katus és Nimród. :wink:
Kép Ideje egy kis pucérkodásnak. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Elaludtunk. Csak most indulunk, de most megyünk! 8)

Katka

katka22

Nándi szopizik. régebben este duplán evett, akkor jobban is bírta, de most nem kér, beleerőszakolni meg nem lehet. adtam neki tegnap du barackot, hogy az rost, meg néha sinlacot is este kapta, de akkor is felébredt..tápit meg nem fogadja el cumiból, és a tejet sem.cicifüggő, igazi férfi :D
de mostanában 7ig alszik, jeee.(mármint persze 3 óránkénti evéssel, de legalább akkor sem 5kor kel, mint eddig;)
amkor ilyeneket írtok, hogy este 8-10 órákat alszik egybe evés nélkül a baba,napközben meg nem alszik csak félórát, hááááát, komolyan, majdnem irigyellek titeket! legalább van éjszakátok, hé;)
de sztem minden baba alakul, a roszz dolgokat hagyják el szépen, 1-2 hó alatt talán Nándi is kibír majd 6-7 órát.

pulcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: