A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vissza is aludt abban a pillanatban. :lol:
Szóval jól el vagyok/unk/ havazva. Ma meg még temetésen is voltunk. :cry:
Az egyik szomszédunk halt meg nagyon hirtelen, 29 éves volt.
Mégis mennem kell.
dmaggie

Maggie: mad ha lesz egy kis időd szusszani..talizhatnánk! Mit alakítgattok a lakásban? Kedvesed még mindig nincs jól???

KépKép
kaqk
Debrecen

Ma a fél kettőben az alvásról beszéltek, hogy együtt vagy külön.
Végül is arra jutottak, hogy jó a gyereknek az anyja mellett legalább 1 éves koráig.
És hogy a mennyiség, vagyis, hogy mennyit alszik a gyerek az gyerekfüggő, de a fejlődésben nem okoz gondot.

Péter külön indult, mire rájöttünk, hogy én kellek neki, vagyis, hogy érezze, hogy van mellette valaki eltelt vagy fél év, onnantól kezdve, hogy mellettem aludt egész éjszaka aludt. Na Áron már az első pillanattól mellettem van. 1 éves korában külön kerül ő is Péter mellé, aztán ott lesznek majd egymásnak 8)

Holnap a meztelenkedésről lesz szó, mi meddig fürödhetünk előttük, és mikor nem szabad majd már rájuk nyitni a fürdő ajtaját.

Heni
KépKép
heni81

Szakad az eső :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó épp mostanában kezdett el velünk fürödni. Korábban nem mászott be mellénk, de a medence-partyk miatt kedvet kapott.

Rugót egyelőre nem tudjuk máshová tenni aludni, mert nincs is hová:)
Aztán meg rajtam alszik el, majd ha lesz külön ágya, teszünk kísérletet arra, hogy oda mászok be mellé :roll:

Gondolom, minden családban mások a pucizásra vonatkozó normák :wink: Mi otthon elég lazán kezeltük a dolgot, most is így éldegélünk :roll:
Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkire rányitottunk a családban kopogás nélkül, hanem hogy önszántunkból nem nagyon zavartattuk magunkat, mikor nagyobbak lettünk :roll: :roll:

Kép
vindolanda

Szóval, Heni, majd írd le, mit hallottál :wink:

Kép
vindolanda

Tényleg elriasztom az embereket. Lehet, nem is kellene írnom többet, és mindenki visszajönne :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, hát Rugó haláli, főleg a hasalós képen :lol: .

Heni, a pucis téma engem is érdekel majd 8) . Nálunk otthon nagyon tabu téma volt a meztelenkedés, én soha nem láttam a szüleimet még félmeztelenül sem (ja, persze aput fürdőgatyában igen :wink: ). Szerintem az túlzás volt, érhetik az embert meglepetések :wink: . P-éknél viszont nem téma, nagyon lazák, most sem zavartatják magukat egymás előtt. Itthon én is próbálom lazán venni, Bencét még nem zavarja, de pl. a mama előtt már szégyenlős.
dettyk

Sziasztok!

itt elállt :) Móni :wink: Nekünk jó lesz szerintem 15-e,csak írj egy pontos utcanevekkel ellátott útleírást,M0 elkerülőn mennénk :) Ha jönnek Panndiék (remélem :) ) akkor majd Ő megy előttem :) :)

Vindo!
tényleg :lol: :lol: :lol: JeaN reno :) de olyan édesen áll neki :) Hill-terence naon bejöhet Neki :) annyira szép kiskrapek :)
én úgy szeretem olvasgatni a bejegyzéseidet :) 2 gyerek mellett néha csak időm van :) most is csak azért tudom a klaviatúrát kalapálni,metr kint vannak a kertben :) B. tuti pocsolyázik :)

meztelenkedés: mi emlékszem volt h. bent voltunk mikor Apu fürdött hajnalok hajnalán,ült a habbal teli kádban és mesélt nekünk :) de ez kb. 4-5 éves korom körül lehetett utána költöztünk és ott kicsi fürdő volt :)
Robi van úgy a mai napig h. bemászik a kölykök mellé fürödni :) B. ha meglát engem melltartó nélkül jön és csavargatná a bimbómat és közben lelkesen kiabál kiki kiki :) azaz cici :oops: M. szerintem ezért is volt tisztában már bölcsis korában kinek milye van :)
persze mikor legelőször Apa kukiját meglátta rögtön azt kiabálta má má(cumi) :oops: :lol: 8)
az együttalvás-nem alvás: Míra igényelte Ő szinte akezdetek óta velünk aludt,a mai napig átjár éjszaka heti 1* talán a saját ágyában alszik :) B. meg nem szerette+nem is akartam h. Ő is odaszokjon,ahhoz már a 180as ágyunk mini lenne :) :) (ha lenne helyünk tuti rendelnék még egy 60cm széles darabot :) mert M. és R közt aludni néha elég kényelmetlen :) mindketten kiterülve és van kb. 30 cm helyem :)

fodrászomnak bevállaltam megvarrom fia esküvőjére a ruháját... az tetszik neki ami hugiék esküvőjén volt rajtam...feltúrtam garázst,lakást a szab.minta szőrén szálán eltűnt :evil: szétbontottam az én ruhám és megcsináltam a snitett :) s olyan gyorsan összevarrtam h. még magam is meglepődtem :) holnap viszem próbálni(persze itthon maradékanyagból csináltam,mert kiakadnék ha az Ő anyagát tolnám el )

és nő a bölcsességfogam :evil: :evil: cataflammal elviselhető :)

Db-be nem megyünk :( ami tetszett szállás(Ebes) és az árai is jók voltak,meg olyan jó volt a honlapjukat nézegetni :) már nincs hely :( majd jövőre :) :)

Heni!
familia kft :) :) de emlékszem mikor indult és család ott ült a tv előtt :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok

Még egy szürke....

Sajna nem sok időm van de ha majd sikerül elmondom miért :wink: Sajnos az még nem most lesz :oops:

Bili: Nappal totál önállóan megy és végzi a dolgát. Alvásoknál és lemenetelnél van pelus még. Tényleg Kaqk nektek Emma egyből száraz pelust produkált éjjel? Nekem Petra úgy tele rakja.De viszont kakilni nem hajlandó a pelusba szól és már tépi le magáról :shock:

Kijött a 12. foga is. Haladunk :D

A képek annyira szuperek! Majd megpróbálok én is előkotorni valamit!

Lmóni: Elvileg nekünk is jó a 15-e.De én tervezek Peti végez :lol:

Kép

Kép
agica1126

Helló!

Édes Rugó a képeken.. :)

Mi még is itt fent szoktunk pucizni.hozzá teszem nem tart sokáig.ebben a melegben jól esik néha. :roll:

Egész nap esik,nem baj legalább lehűl a levegő.de elég nehéz a fiúkkal 8)

Kaqk:+++++

Ágica: kivi vagyok :roll:

Dmaggie: nem olvastam mi lett a párod eredménye?

Regi:súlyod? én ma alig ettem valamit,nem kívánom,de nem baj,mert nem ment le talán 1kg.igaz nem is fogyóztam teljes gőzzel :oops:
varga tünde

viranka, mi 15-én nem megyünk, nyaralunk :( :)
Vendég

Viranka: Akkor maradtam én az anyós ülésen térképpel a kezembe :lol: :lol:

Panndi: Hova mentek nyaralni?

Hoztam két képet az alvós kb. perce készült :D
Kép
Kép

Kép

Kép
agica1126

kb 15 perce készült. Hova figyelek :roll: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Na akkor újra.

Kaqk! Bercó érkezése miatt eléggé át kellett pakolnunk a lakást, ezt csináltuk vissza. Bercó átkerült Gergőhöz, igazi ágyban alszik. Mondjuk szinte pontosan hajnali ötkor csattog a tappancsa és jön, hogy anya, cici. :lol: Attól kezdve már mellettem marad.

Ágica, igen sajnos még mindig rossz a helyzet. Bár az eddigi eredményei negatívak. Holnap megy gasztrora, remélem végre majd mondanak is valami okosat.

Kaqk, persze találkozhatnánk is. Mondjuk holnap meg Józsára megyünk majd a barátnőmékhez, ha minden rendben megy. Ja és egyébként itt van a keresztfiunk, holnap meg lehet, hogy befut Wagdika is. Akkortól öt gyerek lesz itthon. :lol: :lol:

Tegnap meg voltunk szülői értekezleten. Megnéztük a bölcsit, megismerkedtünk a gondozóval. Nekem tetszik. Nagyon rugalmasak, kedvesek, segítőkészek és teljes mértékben gyerekközpontúak. Bercó nagyon bátran közlekedett, játszott a játékokkal, figyelte a gyerekeket, meg meg is csapkodta őket. :? Ma meg az anyukámat ütötte folyamatosan. Ő vigyázott rá, amíg mi elmentünk a temetésre. Mindig egyből megbeszélem vele, hogy nem szabad ilyet csinálni, mert fájdalmat okoz a másiknak, de semmit sem ér a dolog.

Viranka, nagyon sajnálom, hogy nem jöttök, pedig megbeszéltem a Kedvessel is hogy itt találkozunk és bográcsozunk a kertben. A többieknek azért áll az ajánlat. :lol: Kaqk, Vindo, Dettyk!!!!!
dmaggie

A képeket meg elfelejtettem megdicsérni. Annyira édesek!!!!!! Gratulálok minden mamának a csemetéjéhez.
dmaggie

Közben meg eszembe jutott, hogy Irináék pont most nyaralnak. Remélem nem nagyon rossz az idő rájuk.
dmaggie

Jó reggelt!

JAj úgy fáj a fejem, mikor jön már vissza a jó idő, szegény Irináék :cry: azért remélem élvezik a nyaralást a rossz idő ellenére is.

Ágica Petra a legszebb szemű kislány a topicban :D
Édesen aszik!

Panndi egyre kevesebbet jössz! mit ténykedsz?

Az este Áron már kidőlt 19.30 kor :shock: , még alszik, biztos az idő, meg napközben nagyon keveset aludt.

Péter éjszaka legurult az ágyról, még szerencse, hogy nem tud nagyot esni és hapitapira gurul.

Viranka nálunk is van, hogy jön Péter éjszaka, de többnyire csak akkor ha baja van, mIra mivel indokolja a vándorlást? lehet csak bújni akar?

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Maggie, remélem, a párod jobban lesz hamarosan :!:
Ezek a temetések olyan elszomorítóak. Megkérdezhetem, mi lett a szomszédoddal?
A meghívást köszönjük, de nem tudom, mikor jutunk el valahová egyáltalán :roll:

Ágica, Petra nagyon szép :D És micsoda haja van :shock:

Irináék tényleg kifogták ezt a borongós időt :?

Heni, szegény fejed. Itt is sötét fellegek gyülekeznek.

Tegnap sikerült vennem egy jó alkalmi nadrágot, a Szuperben végül. 4900 ft volt :oops: A többi borzalmasan állt rajtam, már egy ideje próbálgattam a helyi kínai boltok árukészletét is, de nem találtam megfelelőt.

Rugó alszik. A napközbeni alvások mostanában teljesen kimaradnak :shock: Rohanok is wc-t takarítani meg a fürdőszobát, amíg megtehetem.
Vasalni már nagyon régen nem vasaltam. Éjszaka angoloznom kell. Na, ha túl leszek a vizsgán, hajnalig vasalok egyszer :wink:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Á. Már a gumikesztyű is rajtam volt, mikor kitotyogott a jótét lélek :shock:

Kép
vindolanda

Na, megkönyörült rajtam, játszadozott, én meg tudtam takarítani kicsit :D

Kép
vindolanda

Eszébe jutott, hogy dvd-zik kicsit. Megyek, felmosom a lépcsőt :idea: 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Még mindig mozdulatlan, megyek, a fürdőkádat is megsúrolom :arrow:

Kép
vindolanda

Takarítás befejezve időlegesen, megyek, indul a reggeli rutin :arrow:

Apósom meg G. dél körül jönnek, kezdődik az ablakok bepakolása, a glettelés stb. Ma megveszik a radiátorokat, tegnap kinéztük őket a Baumax-ban.

A laminált padlóknál még hezitálok. Én sötétebbet szeretnék (legalább a hálószobákban), G. meg világosabbat :roll:

Közben hozták a gyedet meg a csp-t. Soha jobbkor :mrgreen: :mrgreen:

Irkálás is befejezve :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo sikerült? nálunk is az ébredezés kicsit hosszabb folyamat, nálam is :oops: ha Áron ébred , ő még fél órát is képes a csillárral beszélgetni :shock:

Áron keze folyamatosan a szájában, remélem csak fogzik és nem éhes, Pétert már 4 hósan kezdtem hozzátáplálni, Áront még nem tervezem, de majd mérlegeléskor kiderül :roll:

Jaj nagyon hasogat a fejem :evil: pedig már 2 kévét is ittam :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni, takarítottam is valamennyit, nadrágot is vettem. Sínen van az életem :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo szuper!!!!Nemsokára itt van szeptember:-) készülsz már?

Heni
KépKép
heni81

Hát, lélekben igen :roll: Meg várom is. Mindig azt álmodom, hogy tanítok.

De legjobban annak örülnék, ha a jogosítványom is elkészülne hamar. Az oktató szerint simán meg lesz szeptemberre, de azért jó lenne már vizsgázni is hozzá :roll: Na, meg annyira én nem vagyok biztos benne, hogy elsőre átmegyek.

Ma is megyek :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre. :oops:

Nem igazán jó a gépünk, így nem is vagyok neten.

Remélem jól vagytok! Visszaolvasni lehetetlen, nagyon lemaradtam. :( De gondolok rátok sokszor!

Mi jól vagyunk. Nagyon hisztikorszak van...... :? :shock:Ha nem figyelek rá rögtön ordít és mindig ölben lenne. Szó szerint semmit nem lehet csinálni tőle. Most is visít mert nem rá figyelek. :( Semmi nem érdekli, csak anya. :roll: Ül az ölemben és puszilgat. :lol: Persze imádom, de nem napi 20 órában....Mi lesz így ha bölcsibe megy? Próbálkozok lekötni, stb. Kevés a siker. Most az apjával is csak úgy hajlandó menni bárhová ha én is megyek. Ez két hete van ennyire erősen amióta beteg volt.

Utólag is köszönöm a köszöntéseket! Lassan Zéti szülinapjára készülünk. Itthon lesz nagy vendégeskedés.

Mindenkit puszilunk, vigyázzatok magatokra! Remélem talira hamarosan eljutunk!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Szerintetek ennek a játéknak mi értelme lehet?

Motorozás közben notebook-os tasak a fejen, fél lábon bicikli-lakat :shock:

Fél óráig nyomja, ha eszébe jut :roll:
Kép

Miléna, hogy megy az angol?

Kép
vindolanda

Lehet, motoros sisaknak képzeli :roll:

Laminált padló ügyében végül a dió mellett döntöttünk. Mondjuk én látatlanban döntöttem, G. vásárol éppen.
Köztes megoldás lett :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Mi is előkerültünk. :) Újabb agárdi túra volt, tegnap jöttünk haza. Szerencsére nem lett senki beteg. :)

Vindolanda!
Rugó szenzációs! :lol: A haja is nagyon jól sikerült, Jean Renos. :)
Tök jó, h ilyen szépen haladtok a házzal!
A vezetés biztos menni fog!
Én is próbálkoztam az autónkat vezetni Agárdon és láss csodát, ment. Persze olyan helyen ahol nincs forgalom.

Miléna!
Jó h jelentkeztél! Azért néha kukkancs be!

Ágica!
De aranyos Petra! :)
És Te hogy vagy?

Viranka!
Mindig is csodáltalak a varrótehetségedért!

Heni!
Azért halad Péterke is a szobatisztasággal! Türelem!

Kaqk!
Biztos szép lesz a ház! Kívánom, h sikerüljön a tervetek!

Móni!
Nekünk sajna nem jó aug 15, de majd legközelebb hátha!

CSajok, nyugtassatok meg, h a hisztikorszaknak hamar vége lesz. Gergő iszonyúan bekeményített. Napi 2 kőkemény hiszti az adag. Ordít és veri magát, semmivel sem lehet elterelni a figyelmét. Bármin fel tudja magát húzni Pl ha nem készül el elég hamar az étele - hiszti, nem jönnek a hattyúk a tóparthoz - hiszti és sorolhatnám. Még szerencse, h Zsuzsu békés korszakát éli...

Kép
gica1

Nem jönnek a hattyúk a tóparthoz :shock:
Gica, tereld oda azokat a madarakat :wink:

Otthon én is vezettem a múlt héten, egy tóhoz egy földúton, meg két kis falu között többször is. Nem ment rosszul. A saját autónkat most vezettem először, hát, más mint a Peugot (vagy hogy kell írni). KÖnnyebb irányítani, érzékenyebbek a pedálok...

R. is keményen hisztizik néha, de szerintem még a tűrhető kategóriában mozog.

Du. ügyesek voltunk, kiteregettünk, ki is porzsívóztunk. Rend van nagyjából, jöhetnek a férfiak haza :roll:

Kép
vindolanda

Én is vagyok ám, csak valahogy mostanában nem sok kedvem van jönni :? (Nagypapám nincs túl jól. Már szondán tápálálják, nincs magánál. Én anno náluk éltem fél évig, nagyon szeretem.)

Lányok továbbra is jó fejek, ma délelőtt háromgyerekes voltam, egy három hetes kisfiúra is vigyáztam a sajátok mellett :)
Vendég

Én is vagyok ám, csak valahogy mostanában nem sok kedvem van jönni :? (Nagypapám nincs túl jól. Már szondán tápálálják, nincs magánál. Én anno náluk éltem fél évig, nagyon szeretem.)

Lányok továbbra is jó fejek, ma délelőtt háromgyerekes voltam, egy három hetes kisfiúra is vigyáztam a sajátok mellett :)
Vendég

Vendég

Sziasztok Lányok!

Itt egy újabb elveszett bárány :oops:
Sok minden történt velünk, elég sok rossz is, már múltkor említettem, hogy van egy problémánk, sajnos még mindig fennáll, emiatt kicsit rossz a kedvem :(
Olvasok rendszeresen, közben jókat nevetek Rugó képein, haláli egy kiskrapek!Van fantáziája az biztos :wink:
Dávidka is művel hasonlókat, mikor mit tesz a fejére, lábára/a kedvenc apa cipője/ :D
Bilizéssel sehogy sem állunk, csak ruhában ül rá, utál pucéron lenni, szóval nem egyszerű :? Úgy döntöttem egyelőre hagyjuk a dolgot, úgy néz ki még nem érett meg rá.
Minden éjszaka felkel, a nagyágyban köt ki, iszik, aztán visszaalszik. 16 foga van, szerintem készülődik a többi is!

Mindenkinek szép napot!
Puszi

Kép
aniko15

Kép Kép Kép

Kép
aniko15

Lányok, sajnálom a rossz dolgokat, amelyek veletek történnek :(

Anikó, láttalak tegnap bejelentkezve.

Kép
vindolanda

Dávidka nagyon aranyos 8) Az első képen meg laza:)
Légycsapó :D

Számomra hihetetlen, hogy egy baba megmarad a fenekén, mikor pelenkázzák :roll: Nekem ebben 14 hónapja nincs részem. Kukac-gyerekem van :roll:

Kép
vindolanda

Na, jöttek a férfiak. Hozták a radiátorokat, a laminált padlót, a szivacsot alá, falfestéket stb.
Részletre vettük, és három óráig tartott az ügyintézés.
De még este vissza kell menniük valamiért, mert nem lett teljesen kész :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tündi! 1-2 hete a fogyi felfüggesztve.
Mostanában nem a kalóriákat számolom, amikor kaját veszek... :?
Majd ha újra dolgozom, folytatom. :roll: Egyébként 69 kg-nál álltam meg.

Nagyon le vagyok maradva. :oops:
Holnap élményfürdő! :D

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
regcsiken14

Ma volt az autópályás órám 8) 8)

Kép
vindolanda

Lányok :roll:

Inkább már le sem írom, mi minden történt velünk tegnap este 11 óta :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Csajok, hol vagytok????? 2 babások???? Sense??? Anitja???? Kispocc???Emese is irhatna gyakrabban :!: mivel biztos vagyok, hogy egész nap pörög nála is a laptop, csak egy szijká( Péter igy köszön) naponta, na!

Vindo nagyon 8) fog az menni!!!! A rutin részétől aggódsz egyébként??? Nekem nem nagyon van átlátásom az itteni kresz vizsgáról, én SKba csináltam ( ezért van csak jogsim :oops: ) Nem tudok, sem parkolni, sem tolatni, na hogy kinek van elsőbbség, fingom nincsen :oops: :roll: jaj , csak kocavezető vagyok, itt a környéken szoktam csak, ahol ismerős vagyok :oops: :oops: egyébként csak az autó méretével vannak gondok, túl nagy, egy kicsi kocsit sokkal egyszerűbb lenne. Lesz új kocsid is egyébként????

Dávidka nagyon édes!

Regi jó pancsolást!!!!

Panndi ha 3x küldöd el a hozzászólásod, attól még nem jössz gyakrabban :roll: :D

Gica hiszti, hát kitartás, én nem veszek tudomást róla, nem is csinálja inkább. Hűkölését utánozni szoktam, aztán nevet rajta, és már nem is nagyon csinálja.

Képzeljétek, Péterke azt mondja, nem kell neki a cumi :shock: egyszer csak úgy döntött már nem jó a szétrágott cumija, mert már vagy 3-4 hónapja teljesen szétrágta és nem vettem neki másikat, úgy látszik le is szokott.

Pelus nélkül nyomul, 8) éjszaka után száraz pelussal kelt, aztán reggel nyomott egy jó adagot, de továbbra se mondja, hogy pisi :evil:

Heni
KépKép
heni81

Vindo mi történt??????

Heni
KépKép
heni81

Jaj még azt elmesélem, hogy tegnap végre Péterke megevett egy barackot :D ez nagy szám, mert már hetek óta semilyen gyümölcs nem kellett( málna volt, amit utoljára megevett, meg egy kis dinnye)
Na erre Áron kinézte a szájából :shock: csicsit adtam neki szopogatni, jaj de szivta, cuppogott rajta, végül jól bekekilt 3 nap kimaradás után :D

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D !

Vindo, és milyen volt? Panka tegnap egész nap azzal nyúzott: Nézzük meg Rugót! Nézzük meg Rugót! :D . Nagyon tetszett neki a bébitaxis képe, bár sokáig nézte, mi van a fején :lol: .

Regi, jó strandolást :D ! Sajnos a boltban én sem kalóriákat számolok :? .

Aniko, Dávidka nagyon aranyos :D .

Panndi, gyakorolsz :wink: (a háromgyerekes létre :D )???

Maggie, nagyon köszönjük a meghívást, de sajnos úgy néz ki, idén Debrecent is kihagyjuk :( . Pisti keresztszüleinél most lesz nyílászáró csere stb. hatalmas átalakítás, és ők is elmennek otthonról pont mikor mentünk volna :roll: . Talán majd jövőre :) ...Pedig milyen jó lett volna, Bercó és Rugó Emmácskával és Pankával :lol: .

Gica, jó lehetett a túra. Nyugi, egyszer vége lesz :wink: . Akkor majd kezdődik más őrület :wink: . De az extra hisztis korszakok szerintem nem tartanak 1-2 hónapnál tovább 8) .

L.Móni, én lehet, hogy mégsem tudom 15-én menni :( . Pilisen nagy banzáj lesz, és két napra szeretném leadni a gyerekeimet (meg az apjukat is), hogy Deák Billre és Takáts Tamásra tombolhassak :D . Ahogy magamat ismerem, ebből sem lesz semmi :? .

Tegnap voltam a bölcsiben szülőin. Ha apa augusztusban el tud helyezkedni (az ellenkezőjére gondolni sem merek, most a Richterbe megy majd felvételizni, tehát megint jó messzire :? ) szeptember 1 körül kezdjük a beszoktatást, és 20-án megyek dolgozni. Bárcsak így lenne :roll: ...

Kaqk, jól emlékszem, hogy Neked van gőztisztítód? Milyen? Én most tervezek venni egyet, remélem, jó lesz.
dettyk

Vindo :shock: ???? Valami izgalmas??

Heni, :lol: :lol: . Nagyon ügyes azért Péterke, ha tiszta pelussal ébredt. Éjszala után ez Pankánál még ritka. Egyébként ő pucéran nyomul itthon, és így mindig a bilibe pisil, de ha bugyi van rajta, bezavarja és sokszor becsurgat :? . És nem tudja letolni felhúzni a bugyit :shock: . Valami ötlet, praktika :wink: ?!
dettyk

Sziasztok!

Vindo nagyot nevettem azon a képen :lol: :lol: :lol: :lol:
csúcs a fiad :lol: :lol:
A dió szín elég sötét, nagyon jól mutat. Nekünk olyan van a hálószobában. Én mondtam is Z.-nek ha lesz pénzünk, hogy a nappaliban is kicseréljük a laminált padlót akkor oda is dió színű lesz választva :roll:
Nagyon jól haladtok :) A vakolást is megkapja a ház kívülről még az ősszel?

Heni Grétim most szinte csak gyümölcsön él. Hozza a hűtőből a dinnyét, barackot, szőlőt.
Jó, hogy Péterke is újra eszi:)

Anikó Dávid nagyon cuki :D

Regi ne akarj mindent visszaolvasni csak kapcsolódj vissza a napi témába :wink: :lol:

Gica hisztihez sok-sok türelmet kívánok. Egyszer csak abbahagyják :wink:

Panndi nagypapádnak+++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: