Tényleg szörnyű volt, 1 óra után már átnéztem mindent, hogy nem e vett be valami gyógyszert, mert teljesen olyan volt mintha látomásai lennének. Annyira menekült, húzogatta a lábát, remegett. 2 óra után már az is megfordult a fejemben, hogy agydaganata van és azért hallucinál... De még reggel is emlékezett rá, mindenképpen beszélek holnap apósommal (orvos) erről, mert megijesztett!
Mostanában vettem észre, hogy megérti mi megy a tévében, eddig nem csak a reklámok zenéjére figyelt fel.
Elképzelhető, hogy ennyire belemászott az a nagy pók a fejébe?
Eddig nem volt csak három csatornánk, épp hétfőn fizettünk elő 60-ra... De minek????
Ultrahanggal nem melegít, ez biztos, max pont a transducernél azaz a hasfalon, de azt a baba nem érzi, hisz épp elég szigetelés van.
Ha zavarja, szerintem is a nyomkodás, felébresztés. Nekem pl a 12. hetinél annyira belenyomta a hasamba azt a vackot, hogy majd leugrottam az ágyról, komolyan nagyon fájt. Ezután átment hüvelybe, nah az meg végképp fájdalmas volt....
Szem: minusz 8-9 az amikor gondolkoznak a császáron, nekem is - 3-as a szemem. Az első terhességemnél romlott egy dioptriát. Leventével javult felet.