SZIASZTOK!
jelen állapotunk:
tike: már bizti túl vagy rajt!
Akkor le is zárult a szülésekig tartó időszak?
Orsi: jó a recept. Vica a fent ábrázolt módon aludt rajtam, és nagyokat pattogott a cicimen, úgy nevettem. De sok realitást látok benn! (viszont addig már el se jutottam, hogy ehető lenne-e)
Norka, Lorca: a ti fosis- hányásos sztoritoktál már a könnyeim is kibuggyantak: a nevetéstől.
Ancsurti: szegénykém, nem irigyellek. Remélem, hamarosan könnyebben leszel. Nekem is soknak tűnik a 120!
Bond: én is rendesen elcsodálkoztam, hogy Ancsurti miért szopogat sort.
Szegény Boo: első szülésemnél én is éreztem a gátmetszést és a varrást is. Tolófájásom meg nem volt, a doki nyomta ki belőlem a babát. Először csak a feje volt kinn, és az elviselhetetlennek tűnt, mire a többi rész is kicsusszant. Úgy éreztem, mindenem szétreped. Méhlepény meg nem jött ki totál, úgyhogy mindjárt meg is kapartak. Mondjuk annyi előnye volt, hogy felét sem véreztem a mostaninak.
Tabati: ha már Ancsurti nem tud jönni, had ajánljak én egy homeopátiás szert:
Mellbimbó berepedésére:
- ha repedetett, sebéből sárga váladék folyik: Graphites 15 CH (napi 2x5)
- ha a berepedezés olyan, mintha éles szerszámmal ejtették volna, éles szélű, a seb alapja vérzékeny, és tüskeszűrásra emlékeztetően fáj: Nitricum Acidum 9CH (2-3x5)
Mellgyulladásra is lenne többféle is, de a jó szer kiválasztásához fontos, hogy milyen jellegűek a tünetek: duzzadt-e, lázad van-e, sápadt-vagy-e, piros-e a mell, a fájdalom szopáskor van, vagy mindig, pilyen jellegű (pl: szúró), javul-e valamire(pl: szoros melltartó, hideg, meleg borogatás)
Marietta: ha lenne időd, nézd meg a
www.springmed.hu oldalt.
Ez egy kiadó, két könyvére figyeltem fel egy kiadványban:
Dr.Novák Zoltán és Dr.Nagy Adrienne: Gyermekkori allergiák(1680ft)
Dr.Polgár Emese: Gyermekkori táplálékallergiák(1980ft)
Velünk amúgy minden ok.
Vica éjjel 1/2 10-től 1/2 3-ig aludt, akkor felkelt, kb 40 percet szopott, majd azt játszotta, hogy nézi a cicit.
Mihelyst "elraktam" az árut, már görbült is a szája. Ha kidobtam újra, még a szájába se vette, de elégedetten lesett (apa szerint:mint a lukinyúl

)
de se így-se úgy nem tudtam aludni.aztán 5 felé megéhezett a drágám, belakott, aludt 7-ig.
onnantól szinte csak 10 perceket, letenni nem tudom.
3-ra megyünk a kultúrházba: anyatej világnapja alkalmából rendezett összejövetelre. Nócikám verset mond, minket meg köszöntenek. Kicsit csúsztattam a szopikat, indulás előttre még egy extrát beütemeztem, mert pont 1/2 4-4 között lett volna ideje.
Így előrébb hoztuk délre az 1 órást, és 2 után is eszünk.
Most még gyorsan előkészítem a Nócit, mert szopi után vszínű azonnal indulnunk kell.