Sziasztok Lányok!
Úgy látom Juddy hozzászólása alaposan felforgatta itt napközben a kedélyeket! Először úgy gondoltam nem szólok hozzá, de Juddy ezt olyan tökéletesen kiprovokálta, hogy nem akarom, hogy azt higgye, hogy mi mindenben egyetértünk és rózsaszín ködön keresztül csak ölelegetjük meg vígasztalgatjuk egymást.
Szóval, szia Juddy! Bevallom amikor Rita sorait olvastam én is úgy éreztem ez azért túlzás. Nem értek egyet a gyerek verésével, még fájdalom nélküli rácsapásos formában sem. De ami a legmegdöbbentőbb számomra, az az, ahogy a gyerek anyukája viselkedett, hogy Ritára bízta a saját gyereke nevelését. Azon a véleményen vagyok, hogy egy gyerek viselkedéséből mindig a szüleinek a nézetei, nevelési elvei és jelleme szürhető le, persze egy bizonyos korig, s hogy ilyen kisgyereknél igenis az anyjának a felelőssége és bizonyítványa, hogy hogyan viselkedik a gyerek vendégségben. Ezért aztán én is azon a véleményen vagyok, hogy ezt a dolgot Ritának a barátnőjével kellett volna megbeszélnie.
Viszont a te hozzáállásoddal sem értek egyet. Az igaz, hogy ez egy nyilvános topic és persze hogy jogod van elmondanod a véleményed, de a véleméynyilvánításnak is több formája lehetséges. Márpedig te igenis tudatosan, mesterségesen úgy mondtad el a tiédet, hogy egyrészt megítélted Ritát,nemcsak a tettét, hanem a személyét, később pedig a topicról leírt gondolataiddal minket is, akik ide írunk. Na ez az ami miatt igazából reagálok a dolgokra. Lehet, hogy mi csak a kókuszmatracokkal, meg keményedésekkel meg számodra ilyen jelentéktelen dolgokkal foglalkozunk, de mivel babát várunk számunkra most ezek a legfontosabb dolgok a világon. S emiatt lenézhetsz, meg elítélhetsz bennünket, de ne felejtsd el, hogy nekünk is jogunk van ehhez, hogy ilyen "hülyeségekről" cseréljünk eszmét. S mivel ez az ide írogató rendszeres topiclátogatónak mind megfelel, neked meg úgy látszik nem, így csak azt mondhatom, hogy senki sem kényszerít rá, hogy írj ide. Személy szerint nagyon örülök annak, hogy ide olyan kismamák és anyukák írogatnak, akikkel segíteni tudjuk egymást, s ha nem vetted volna észre számos olyan kérdés volt már amiben nem értettünk egyet, mégis meg tudtuk beszélni a dolgokat normális hangnemben, mindeféle provokáció nélkül úgy, hogy azóta is összetartunk. Van akit meggyőzünk erről vagy arról van akit nem, de mindenféle rossz szájíz nélkül meghallgatjuk egymást, aztán úgy teszünk ahogy nekünk tetszik, de ettől függetlenül továbbra is szeretünk írni egymásnak. S remélem ez így is marad még nagyon sokáig! S én is szívesen látlak itt közöttünk, ha elfogadod ezeket az elveket.
Kedves Rita! Nem akarom ezt a sztorít tovább elemezgetni, mert nem ismerem a kapcsolatod a barátnőddel, meg a körülményeket, csak elmondtam a véleményem. De ettől függetlenül remélem tudod, hogy azért mert ezzel a tetteddel nem értek egyet, attól még ugyanúgy tisztellek és becsüllek, mint embert és mint legközelebbi pocitársam!!!!

Egyébként nagyon ari vagy, hogy így drukkolsz az én kisfiam világrajöveteléért, s a táblázat szerint valóban mi következünk, de most én érzem úgy, hogy ez a gyerek még hetekig nem fog megszületni! A 4D-s UH alapján ma kellett volna szülnöm, ehhez képest tök jól vagyunk, őkelme vígan hancúrozik odabenn.

Úgyhogy bárki lazán beelőzhet bennünket, te például korábbi szülést érzel!Hajrá-hajrá!!!

S nem ám depizni! Gondolj a kis Lili babára, hogy nem elég neki a front, még azt is érezze, hogy az anyukája sírdogál?! A kókuszos sztori nagyon tetszett, ide is faxolhatnál, ha még maradt! Sok puszi neked!!!

Linduskám! Te ikrek vagy ugye?

Na ez most tökéletesen kiütközött, persze pozitív értelemben!

Egyébként szokásos hétvégi bevásárlást tartottam, bár örülnék, ha már nem tudnék főzni a hétvégén...

Tudtál aludni?
Egcsi, kedves! Nálad is így beindultak a hormonok?

Na jó meghatottságtól lehet egy picit pityeregni!

Nagyon jó hír Timiékről, továbbra is szorítunk!!!!
Orsikám! Beszállsz a a grafomán versenybe?

Nagyon helyes!

A mosogatógépes szaki miatti kérdésért bocsi, már írtad korábban, csak figyelmetlen voltam, de jó hogy megoldódott!

Palacsinta???? Ide is jöhet!

Holnap szülinapod lesz? Akkor hagy legyek én az első: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!

Sok puszi neked!!!!

Lino! Te tényleg szuper egy csajszi vagy!!!!! Máris itthon?! Biztos, hogy nem a gólya hozta Katát?

Várjuk a sztorit, meg a fényképet, s még egyszer nagy-nagy gratula nektek!!!!
Swen