Örülök,hogy megnyugodtál,hidd el vagyunk itt még páran"aggódósak"
. Szerintem az is megnyugtató most,hogy a vérnyomásod nem magas.
Ma az én babám sem túl aktív,lehet,hogy az időjárás miatt.
Pusz.
Kata

2004.06.25 16:54
2004.06.26 17:39
2004.06.28 08:08
. Szóval ez nem igazán jó ötlet, de egy picit segithet. Meg olyat olvastam még, hogy a mozgás segit megemelni az alacsony vérnyomást! Csak hát, ha szédelegsz, akkor balesetveszélyes bármiféle mozgás! Nehogy eless!! Ezekkel marha sokat segitettem, igaz?
Orosz kék, vagy burmai, vagy valami ilyesmi, amelyiknek tiszta szürke a bundája!
Legszivesebben hazavittem volna!
Ki fogja akkor gondját viselni az édes kis babátoknak? Tudod, hogy Te sem vagy minden nagy egyformán aktiv (vagy inaktiv
) ! Gondold el, néhány hónap múlva mit nem adnál egy-egy nyugodtabb napért! De azért én is szoktam ám "molesztálni" szegénykémet, ha sokat lustizik!
Micsoda szülök vagyunk! Nagyon tetszik, hogy az utóbbi napokban már ugy mocorog, hogy szabad szemmel is látható hol rug!! De ez föleg esténkénk figyelhetö meg, mikor kényelembe helyezem magam!
. Télire jobbnak tartom a nagykereküt. A bolygókerekektöl kiütést kapok, olyat semmiféleképp nem szeretnék! Szóval ma, vagy holnap megyünk megnézni. Csak nekem ösznél elöbb nem kell, igy nem tudom meg lehet-e egyezni vele. Különben 11 ezer a kikiáltási ára! Na, majd meglátjuk, és beszámolok róla!
2004.06.28 10:21
2004.06.28 10:22
2004.06.28 11:52
) Illetve idö kérdese inkább!
2004.06.28 12:10
Nekem akárhányszor megfájdul a hasam (cseresznyeszezon átka) egyből a babát féltem, de később kiderült hogy kár volt izgulni
2004.06.28 13:35
) Már nem is kell a tengerhez elmenni, hogy élvezzük a homokos partokat. Emlékszem, hogy gyerekkoromban sosem mentünk az északi partra, mert ott egyből ellepett a víz. Anyósom füredi, úgyhogy már oda járunk, de mit ne mondjak a parttól talán ha 100 méterre mélyül a víz. De a gyerekeknek legalább jó. Más meg nem számít!
2004.06.28 21:57

2004.06.29 07:47
) de úgy hirdette a csaj, hogy Roan. Sajnos én egy kicsit kopottasnak találtam, igy inkább tovább keresgélünk! (De hát mit is akartam 11 e-ért.) Mondta a csaj, hogy a másik utcában 25 e-ért árulnak ilyet, csak az már az újabb fajta. De a múltkor a használtcikkesnél is láttam babakocsikat, az egyiket akár egyböl el is hoztam volna, olyan jól nézett ki. Talán 15 körül lehetett az ára! De még ráérünk, remélem késöbb is lesz ilyen tipusu hirdetve!
Na, majd ha a kistesót kell tologatni, akkor is ilyen aktív lesz??
Aztán tegnap lementem a szomszédasszonyhoz, elkérni töle egy kismamanacit (okt. végén szült, töle szeretnék majd beszerezni néhány babaruhát) és hirtelen 4-en lettünk "lányok", kettö szült, és kettö várandós. A másik kismama kb. 2 héttel van elöbb mint én, de egy normál alkatú, csinos csaj. Na, neki is pont ilyen nagy pocija volt, igy aztán megnyugodtam!
Nem mintha annyira zavarna, büszke vagyok rá!
Tegnap már majdnem bögtem, mire hazaértem! Nem is tudom hova forduljak dokihoz! A körzeti nem tud túl sok mindent csinálni, legfeljebb kiír (már igy is ajánlgatta - tök rendes), a reumatológiára meg majd augusztusr adnak idöpontot
. Ha odamegyek csak ugy sorbaülni, akkor min. 3 órahossza!
2004.06.29 08:44
, és ilyen érték tényleg ált. csak akkor szokott lenni... Viszont sehol nem olvastam, hogy ha már valaki nem szűz és többször szült, akkor mindenképpen P2-es leletet kell produkálnia, mert a P1 ilyen esetben kórosnak számít... 

2004.06.29 08:49
2004.06.29 09:23
,mi használ ilyenkor?

2004.06.29 12:49
Mindenhez én sem tudok hozzászólni, de én is minden nap olvasgatok.
Különben az orvosokról csak annyit, hogy az én anyósom is orvos és meséltem neki, hogy olvastam, hogy a Bombera Kriszta gyertyafénynél szült. Anyósom kérdése: Miért, nem volt áram???? 

Na erről ennyit!!!!
Kezdted az AFP-vel, most van egy jó kis idegbecsípődésed!!
Túl sok lesz már a jóból!!! Bár én sem panaszkodhatom!! Kezdtem a székrekedéssel, van már aranyerem és tegnap vettem észre, hogy a hüvelyembe visszértágulat van, ami néha kellemesen beszúr! Csajok csak én vagyok ilyen kripli?????????
2004.06.29 13:29
De inkább irigykedjetek egy kicsit: Most kaptam a kollégámtól 2 túrórudit, egy kajszibarackosat + 1 epreset!
Az egyiket már fel is faltam, de szerintem a másik sem birja ki 4-ig az asztalomon!!
(ez nem apa dolga lenne? - mármint a keményedés?
) Na, hol jár az eszem? SICC
)2004.06.30 10:00
, de mire lefekszünk már olyan, de olyan fáradt (vagy lusta
?) vagyok!!! Ezért jó a hétvége!
Olyankor ebéd után még nagyon jót lehet "pihenni"
! Igyekszem nem nagyon elhanyagolni, nehogy rossz vége legyen!
a kuckójában! Biztos ö is szereti a kakaót, meg a májaskenyeret! (Kapott is belölük elég sokat mostanában!)
szülinapom
!! Igaz, egyáltalán nem érzem magam annyinak, nem is igazán érdekel a dolog (talán majd a 40). Meg hát egy fiatal pasi mellett nem is érezhetem a korom!
Csak nehogy pofára essek! 2004.07.01 10:47
2004.07.01 20:51
Haskörfogat és fejkörfogat (AC és HC vagy fordítva
) is tökéletes. Ráadásul kb 5 perc alatt bejutottam a vizsgálatra! Igaz, hogy volt időpontom, de késtem negyed órát. Szóval meglepő volt, mert a Gabival amikor oda kellett menni Uh-ra sokat vártam. Na mindegy, így legalább nem készített ki a gyerkőc, de hívtam segítségül apát amire így is szükség volt
2004.07.02 07:50
2004.07.02 08:02
! Bocs a nyaralóktól! Nekem ez a jó idö. Tegnap már akkora volt a bokám mint 1-1 hordó!
Nem akarok kukacoskodni, de biztos jól irtál mindent?? Fejkörfogat?? Még átmérönek is kicsi a 2,3 mm, ha 14 mm a combja! Biztosan 23-at akartál irni! Micsoda méretek! Annyira jó, hogy napról napra nönek! A mozgását érzed már?? Lassan annak is itt lesz az ideje!
Nekem annyira tetszik a ficánkolása, teljesen oda vagyok érte!
De ezt már biztosan soxor elmondtam! Szerencséd volt, hogy ilyen gyorsan bejutottál! Engem csak az szokott zavarni, ha számomra érthetetlen okok miatt nem haladnak (nincs bent senki, vagy aki bent van, azt ennyi idö alatt már meg is müthették volna!). Kicsit türelmetlen vagyok
.
!!! Mekkora lába lesz ennek a gyereknek?? Föleg, ha lányka lesz! Bár a nagylányomnak, aki 12 éves, 40-es tappancsa van. Az enyém 39-es, max csizmából veszek 40-est! Anyukámé meg csak 37-es! Szóval generációról generációra nöl a lábunk??
2004.07.02 08:21
! Tudod én értem, hogy mit akarok irni, csak nem tudom ezt normálisan kifejezni! Bocs!2004.07.02 08:38
2004.07.02 08:59
válaszokat! Most már el is kezdtem idegeskedni mivel 20-án megyek
.
). 2004.07.02 09:31
2004.07.02 09:47
Hisz még nem töltötted be a 29-et! Engem már csak néhány hét(2) választ el a 35-töl, de addig 34 vagyok!
Hiúság!! 2004.07.02 10:53
Még nem érzek semmit, de csak a 20. héttől fogok majd vele foglalkozni. Gábort a 20+valamennyi napon éreztem először. Most se várok kevesebbet. Ahogy vártam az elején végre a magzatmozgást a végén néha már annyira kívántam az ellenkezőjét

Tudod, meglegyen a normális mennyiség és jólvan és lehetőleg ne fájjon
a 36. héttől már annyira durva volt, mert ha csak megmoccant a baba már meg kellett állnom, mert úgy fájt
Doki szerint rossz helyre rugdosott és azért
2004.07.02 11:50
, jött a párom ebédelni! Két egymás melletti cégnél dolgozunk, igy együtt szoktunk kajálni!
. Igazából nem lenne vele semmi bajom, mert értelmes nö, csak borzasztóan szerencsétlenkedös! Nem bir semmit elintézni, tiszta kín az élete! Ja, a volt férjem meg nov. 20-i születésü, na, annak sem örülnék, ha arra hasonlítana természetre a bébink! Persze semmi köze hozzá
, csak hát ez a hülye horoszkóp ! De már megbeszéltem a bébinkkel, hogy nov. legelején jöjjön!
Remélem szófogadó!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint